81624
  • LasDen #66763
    hát őő jah...tényleg.....

nem
  • Taki 122
    [center]Végre nem kell a gépen nézni :D A DigiSport most ki tesz magáért...

Forrás: PORT.hu
  • tviktor91
    Pedig tök jó csipkelődni.
    De amúgy real mezem is van,na nem mintha szurkoló lennék vagy ilyesmi,de megtűröm őket.
  • pacclacc
    Ja nagyon jó :D
  • Rockynhooo
    Hogyan jött létre a megállapodás a Madriddal?

Egészen különleges pillanat volt. Egy nap ügynököm, Reza Fazeli otthonában pihentem, mivel meghívott, hogy beszélgessünk bizonyos, sporttal kapcsolatos kérdésekről. Egyszer csak megemlítette, hogy egy madridi személy majd telefonon hívni fog. Öt perccel később döbbenten telefonálok. Mondom:"Igen, tessék." És hallom: „Helló. Mourinho vagyok." Gondoltam, csak tréfálnak velem, a beszélgetés azonban tovább folytatódott. Mourinho azt mondta, hogy az egész szezonban figyelt engem a Dortmundban, és hogy szeretné, ha a csapatához csatlakoznék.

Az a hívás meglepte. De beszélt azóta a jövendőbeli edzőjével?

Igen. Rám bízta a középpálya szervezésének feladatát.

Ez jópofa ::D
  • Rockynhooo
    Annyira unalmas már ezeket olvasni mind2 részről.
  • robotnyk
    cserélj lemezt már.
  • miilann04
    lehet.. vagy majd hívtok ide is saját bírót, és kiállítanak valakit, aki nem is szabálytalankodott. mondjuk egy évben kétszer is eljátszani.. kicsit uncsi lenne, bár ki tudja..
  • tviktor91
    Ki tudja....lehet megkapjátok tőlük szánalomból mint a spanyol kupát.:D
  • miilann04
    jah, arra gondoltam milyen durva lesz odavissza picsázni a barcát már augusztusban, szorri ha nem voltam egyértelmű
  • tviktor91
    Ja,megint jöttek újak .. ,,nincs összeszokva a csapat" és jön a zakó.Hagy ne írjam le hogy hány 0.:DD
  • miilann04
    A Spanyol Szuperkupa visszavágóját augusztus 17-én rendezik 23.00(!) órás kezdettel. Az első meccsen a Bernabeuban lesz augusztus 14-én 22.00 órás kezdettel.

SS:

remélem legközelebb hajnal 3ra teszik a meccset, má' csak a vicc kedvéért.
    azért durva lesz két barca elleni meccsel kezdeni.
  • bakkerman
    jó,de az azért túlzás hogy mindegyik ugyanazt nyilatkozza :D nyilatkozhatnának olyat,hogy "ez egy remek lehetőség,hogy egy ekkora klubban játszhatok,óriási múlttal rendelkezik,boldog vagyok stb..." ilyeneket mondhatnának,de hogy mindegyik azt mondja,hogy már gyerekkorától ott akar játszani...:DD ha a real nem viszi,akkor elviszi egy chelsea például,és ottis elmondja hogy gyerekkorom óta a chelseaben akarok játszani,láttam még zolat meg viallit,és nagyon tetszett a csapat :DDD
  • REALista
    Azért ha azt nyilatkozná hogy minden álmom a Barcelona volt de onnan nem kaptam ajánlatot akkor nem biztos hogy nagyívű pályafutása lenne nálunk...:D
  • robotnyk
    ¯\_(ツ)_/¯
  • bakkerman
    valaki megmondhatná azoknak a játékosoknak,akik ilyeneket nyilatkoznak,hogy már fölösleges nyaldosni,amikor már alávannak írva a papírok,akkor már bármit nyilatkozhat :D
  • Oziris666
    Mily meglepö szavak.... :P
  • Monoton
  • robotnyk
    Coentrao: "As a child I used to imagine I played for Real Madrid"
  • karajjj
    csak a diósgyőr
  • LasDen #66743
    MTK?? :D
  • Rockynhooo
    Na mi volt Coentrao álma mikor még kis 5 éves cipő takarítóként tengett lengett Portugália utcáin ?
  • szucsy89
    :DDDDDD ott a pont
  • karajjj
    hogy nehogy máshova menjenek
  • szabii98
    felkészülünk a háborúra.
  • LasDen #66738
    Mert a szerelemből sosem elég...mindig csak az kéne, Úgy szeretem,úgy kívánom,élek,halok érte.....:D
  • Effe88
    minek nektek ennyi játékos????
  • Voyager5
    Rooney-t kihagytad
  • LasDen #66735
    Fabregas amekkora fasz idén nyáron sem megy sehova, mert vagy nem képes normális nyilatkozatra (ergo megmondani, hogy a fradiban akar játszani) vagy kussol mint a szar....
  • SLICK
    feleslegesnek tartom...
  • Monoton
    Na már csak, Aguero, Neymar, Pastore és Fabregas hiányzik.
  • horpeti
    Hát én csak a közelmúltra emlékszem, sry :)
    Én örülnék a legjobban, ha rotálna.
  • Voyager5
    Garay-t 10 misiért passzolták el? :D
    Az kemény
  • eZo
    Ezequiel Garay
    Real Madrid -> Benfica 10 millió euró

Royston Drenthe
    Real Madrid -> Benfica kölcsön
  • Rockynhooo
    nem francia :D
  • karajjj
    az, hogy leigazoltuk :D
  • karajjj
    "Mourinho nem egy nagy rotaművész"

persze, anno ő kezdte el a chelsea-vel azt, hogy két hasonló erejű csapatot is ki tudott állítani a keretből, de áááá, tényleg nem szokása...
  • LasDen #66726
    nah neked mi bajod vele???
  • SLICK
    not
  • LasDen #66724
    héten jövő héten meg majd jön a Marcelo interjú benne, hogy nem féltem a helyem és nagyon örülök neki meg blablabla mély a csapat blbabla....:D