81624
-
pacclacc #66923 wáá jajdejó :D -
#66922 Hertha BSC Berlin - Real Madrid barátságos meccset a Duna TV élőben közvetíti július 27.-én 18 órától. -
#66921 Ellenfélnek tényleg nem volt 1 helyzete sem? :) -
#66920 gecinagy :DDDDDDD -
Neoncsoves #66919 apropó herbalife...
-
Neoncsoves #66918 jaa -
pacclacc #66917 szerintem volt ott már egy lyuk és gondolta átrúgja rajta :D -
Neoncsoves #66916 CR kajakra átszakította a hálót a 11esnél vagy ez csak valami tesco gazdaságos felhelyezés volt?:D -
pacclacc #66915 4:50-nél Marcelo szerencsétlenkedett a labdával, utána Mou h leteremtette! :D Kép alján lehet látni! -
pacclacc #66914 -
#66913 *következőt! ...bocs, a fáradtság teszi :D mégis csak 4:20kor keltem :| a MU-ből is néztem egy félidőt... -
#66912 azért a végére csak feltámadtak :D cr megmentett minket egy mesterhármassal ;) benzema a két-három helyzetéből egyet azért berúghatott volna...de összességében megérte felkelni, nem volt rossz meccs, várom a következő -
#66911 Hello, tudnátok linkelni egy működő streamet? ( nálam folyton kikapcsolnak 1 idő után ) -
#66910 mi a gondja mondja? -
pacclacc #66909 Bealudt mindenki?
-
#66908 128perc múlva:) -
pacclacc #66907 Mikor lesz már 5 óra :@ -
#66906 -
#66905 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Adán; Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Alonso, Granero, Kaká, Özil, Benzema és Cristiano Ronaldo.
fasza lesz...:D -
pacclacc #66904 stream -
pacclacc #66903 szerintem az majd csak éjfél után lesz! -
#66902 jah...kérdezd banokot.... -
#66901 Tud valaki stream-et majd meccshez ? -
Neoncsoves #66900 jaj istenem, megint éjszakáznom kell? :| -
#66899 egy újabb hosszú napnak nézünk elébe....:D -
#66898 hát a lakesrnél nem jobbak....de Clippersnél már lehet....:D -
#66897 de lehet hogy úgy értette, hogy a sok sportot nézve a legjobb a galaxy...szóval a baseball, a kosár, a hoki, a rögbi csapatok közül ők a legjobbak...:D
:DDD valszeg jobbak a kobe-gasol féle lakersnél is...SAD:ASD:as -
karajjj #66896 regisztrálsz -
#66895 Akinek esetleg elérhető a DIGI Sport Plus...
4:55 Labdarúgás (élő)
Felkészülési mérkőzés, Chivas de Guadalajara-Real Madrid -
#66894 nem egészen mert Los Angelesben játszik a Chivas USA is, plusz rengeteg csapat van az alsóbb ligákban....bár a galaxy talán jobb náluk, de majd karajj megmondja ő szokott asszem mls-t nézni :D
de lehet hogy úgy értette, hogy a sok sportot nézve a legjobb a galaxy...szóval a baseball, a kosár, a hoki, a rögbi csapatok közül ők a legjobbak...:D -
commissioner #66893 A nap mondása
„A Galaxy a legjobb csapat Los Angelesben!”
Cristiano Ronaldo bókja a város egyetlen futballcsapatának
:D -
pacclacc #66892 Kösz megtaláltam csak épp letölteni nem tudom a torrent file-t :(
-
karajjj #66891 rutracker.org -
pacclacc #66890 Meccsről nem tud valaki torrentet? Nagyon kellene. -
#66889 igen :)
0:30-tól:
-
#66888 Nekem is egyből az ugrott be, csak abból gól is lett ha jól emlékszem. -
#66887 ez a jelenet a gera féle mentésre emlékezetett...:D -
#66886 - Coentrao nagyot játszott , és íme az ominózus mentés, amiből még egy szögletet is sikerült kihoznia
-
Neoncsoves #66885 atomjó meccs volt, még ilyet akarok! Coentraoval, Kakával kimondottan elégedett voltam. Ez a Callejón gyerek meg jelenleg határeset, az első ziccer amit kihagyott annál majdnem kitéptem a hajam, csórikám belebikázta a kapusba, de a másodikat azért szépen bevágta... Joselu is elég jóó, de azért egy LA Galaxy ne legyen annyira mérvadó, bár jóval jobb meccs volt ez mint a tavalyi.
Ja és Özil 10es mezben -
#66884 pont a legjobbkor dőltél ki :D Fabio egész jól mozgott első meccséhez képest....benzemanak gólpasszt is adott szóval nem volt kifogásolható....és az első félidőben volt egy iszonyat szögletre mentése amiről mindenki aszitte már ki fog menni....:D
de amúgy 2. félidőben néhány játékos mintha a pályán se lett volna....Verene nevét először valahol a 6x. percben halottam míg Jeséét a 7x. percben..:D