81624
  • Neoncsoves
    Carvalho meccsek óta egy rakás szar, miért kell Marcelonak behúzódnia az ő helyére? ...
  • Neoncsoves
    ettől annyira ki tudok akadni, ott passzolgatnak egymásnak egy 5x5ös területen, de van egy rés ahol ha benzema megindulna lehetne neki passzolni, de ő ehelyett középen sétálgat.
  • Neoncsoves
    na Hala Madrid!
  • karajjj
    na a mez, az nagyon királyság
  • Rockynhooo
    HERTHA BERLIN-REAL MADRID: Iker Casillas; Álvaro Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Coentrão, Mesut Özil, Callejón, Benzema & Cristiano Ronaldo

tetszetős.
  • Rockynhooo
    Jó most azon a földön rugdosóson mindenki vert mindenkit.
  • pacclacc
    nem kell ez ide!
  • Neoncsoves
    "aki gólokat lő és csinálja a showt."

hát igen, azt láttuk hogy showt nagyon tud csinálni a földön fekvő ember rugdosásával, illetve az értelmetlen ugrálását a labda körül
  • banok
    18.00 Hertha BSC-Real Madrid
    tv: Duna TV, Sport1 de
    streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
  • Taki 122
    Abszolút osztom a véleményed! A Sport tv kommentátorai között szinte mindegyik ezt csinálja + még a szakértők is inkább a barca mellett állnak. Szerintem ameddig jól megy nekik a szekér nem fog változni.
  • Neoncsoves
    szerintem egész korrekt volt a kommentátor aki az LA Galaxy elleni meccset közvetítette. Sok mindent tudott a csapatról (szerintem a kommentátorok fele olvassa a madridistát...), új híreket, etc, és szerintem jól csinálta a dolgát. Inkább hallgatom ezt, mint azt ahogy hasonlítanak minket a Barcához, hogy hát ez a Madrid még messze van a barcától meg stb. inkább hallgatok egy "inkompetens barmot".
  • LasDen #66992
    hanem valami inkompetens barmot kell.....sokkal jobb...:D
  • Neoncsoves
    végre egy olyan ember a topikban aki nem földi halandó hogy digitv nélkül szenved!

amúgy én örülök h a Digi-n megy mert így (1. nem tudjátok nézni:DD csak viccelek) nem kell hallgatnom a bárkás kommentátorokat ^^
  • shala
    nem akarom eldönteni a 'vitát', de nekem is van mindenféle digi tv-m. :)
  • banok
    Duna TV
  • Neoncsoves
    tudom hogy ki fogod nagyíttatni és utána be fogod kereteztetni és ott fog lógni a falon azzal a felirattal hogy "Az az ember, akinek van Digisport és Digisport Plus csatornája is."
  • LasDen #66987
    én kérnék autógrammot...de csak hogy jól széjjetípjem...:D
  • szabii98
  • Neoncsoves
    akinek nincs digisportja az egy senki!!!!

látjátok nekem van Digisportom meg Digisport plusom is! na azért nem kell egymást agyontaposni az autogrammokért! :D
  • LasDen #66984
    az a pár ember már mindenki???? jó tudni hogy senki vagyok....:D
  • White QVAS
    Tudom, hogy mindenkinek van Digisport, csak nekem nincs, de jó látni, hogy legalább a Real Madrid - Hertha meccset adja az m1.
  • Rockynhooo
    szobám falát látnád kint van valami 13 Raúl kép :D
  • LasDen #66981
    ah nem....időnként jössz és raúlon meg gutin siránkozol mintha meghaltak volna és soha többé nem láthatod jáccani őket....nézzél besiktas meg sálkét aztán kész :D
  • Rockynhooo
    mindig? :D nem is szoktam. hiányoznak a srácok.
  • LasDen #66979
    látom semmiről nem maradtam le miután lefeküdtem aludni....a realnak se lehetett sok kedve focizni......

rocky: te meg mit siránkozol itt folyton??? :D
  • Rockynhooo

:'( (L)
  • Monoton
    Biztos Jose olvasta a kommentedet es szolt, hogy tobbet ne rugjanak. Tehibad. :D
  • Taki 122
    Esküdni mertem volna, hogy ők hárman hoznak egy kis színt a játékba, de semmi. Mindenesetre nem bántam meg, hogy fent maradtam. Végeredmény: 1-2 Lehetett volna több is ahogy nekiindultunk a meccsnek.
  • Taki 122
    CR7 & Kaká On :) Még kell Coentrao és királyság lesz! (H) :DD
  • Neoncsoves
    Azért madridistán odabasz, egyesek szerint Benzema azért szar mert meleg van. LOL

feltettem a kérdést, hogyha Spanyolo.-t is eléri a kánikula és 40 fok lesz fél szezonban, akkor is ugyanezt fogják nyomtani? Jesus...
  • Taki 122
    Abszolút egyetértek. Benzema a gólpasszon kívül nem sokat csinált.
  • Neoncsoves
    Benzema nem találja magát, Jesé nevét max 3szor hallottam egész félidőben. mintha a 2. gól után azt mondták volna nekünk, hogy: STOP
  • kazai21
    Hát jah....:D Szerintem megnézem ezt az első félidőt azt zsa aludni:DDDDDDDDDDDD
  • LasDen #66970
    tökmindegy...még így is verünk nekik gólokat....:D nem mintha baj lenne, de ebbe én nem sok élvezeti faktort látok részemről...:D
  • kazai21
    Kb.:D
    Nálunk az a baj,hogy sztem kapkodunk egy kicsit:/
  • LasDen #66968
    harmat gyenge ez a union....kapnak még 3-5 gólt aztán csá...esetleg engednek 1 gólt nekik....
    nem is valószínű, hogy végignézem....ez így már túlon túl gagyi...:D
  • Taki 122
    Casillas színezi :DDDDDDD
  • kazai21
    özil:) 0:2
  • Taki 122
    Alonsotól egy tökéletes indítás és góóóóóóól :DDDD
  • kazai21
    ennyi :P:D 0:1