Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
el kell adni a lapot...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Natessék! Beszéljetek róla! Szerintem nyugodtan ott maradhat ahol van!

A Marca mai számában arról ír, hogy a Barcelona továbbra sem tett le tavaly nyáron megálmodott vágyáról, vagyis Fabregas megszerzésérõl. A katalán klub a világbajnokság után mindent elkövetett, hogy megszerezze az Arsenal játékosát, ám tavaly még nem tudtak megegyezni a londoni klub vezetõivel. A jelek szerint a Barcának komoly vetélytársa akadt tervei megvalósításában, a Marca ugyanis úgy értesült, hogy a Real Madrid a nyáron hatvanmillió eurót ajánl az Arsenalnak a spanyol világbajnokért.

Majd leigazoljuk adebayort xD meg talán kell 1 uj edzõ is?:S Szerintem errõl beszélni se érdemes!

LasDen
csatár kell nyáron....Adebayor hazamegy úgyhogy kell valaki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Amúgy csak én érzem úgy hogy nincs szükségünk új igazolásra a nyáron ? maradjon így az egész aztán veressük faszán 😊 Ha higany visszatér akkor a csatár kérdés is megoldódik. K.pálya teljesen rendben. Védelem néha bénázik középen de szerintem az is okés ha mindenki egészséges.

de nem az h kiesik a körébõl hanem wenger már kijelentette, nem fog védõt igazolni!
de ha ismernétek tudhatnátok h neki 30misiért nem kéne még CR vagy Messi sem 😄
Õ 30 milliót nem ad ki senkiért 😄
vagy ingyen vagy sehogy XD
LasDen
'CR, Mariska és Benzi....Mi vagyunk az új Picasso Branch!!! Elsõ albumunk Szerelem Labda címmel már kapható!!!!'

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
CR , Mariska , Benzi is betalált eddig a válogatott meccseken.

LasDen
nem...mi is 30-ér....😄

mi mennyiért vettük? 50-ért?
bakkerman
pepe elmúlt már 14 tudtommal,szal wengernek kiesik a látókörébõl

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Az AS információi szerint, Pepe-t szeretné leigazolni az Arsenal. A lap állítása szerint, Arsène Wenger nem sajnálna a portugál játékosért cserébe kiadni 30 millió eurót sem.

Bah...ugyan....úccse megy el....

ez jó 😄A:SD?das
robotnyk
ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. ^^
hopsz 😄 látom ment a del elég rendesen xD
lehet
van egy szkript 😄
beirod a felhasználó nevét és akkor nem fog megjelenni a topicban!
persze ha kiveszed a szkript futattása opciot akkor láthatóvá válik (de sztem az emberek 99%-nak futattatva van)
hedonist
pont ezt néztem vmelyik nap,h milyen aránya van... elképesztõ!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
na ez nem semmi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaniX14

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

kazai21
Cristiano Ronaldo történelmet írt a Real Madridnál. Neki sikerült a maga 51 meccsével a legkevesebb mérkõzés alatt 50 gólt szereznie a bajnokságban. A portugált Puskás követi (54), majd Di Stéfano (56).

<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
sztem adjuk el,mert csak olyan gólokat rúg amit mindenki berúgna😄

😄D

vki összefoglalót linkelne majd?
LasDen
ade nagyon idegenül mozgott végig....

horpeti
Szánalom, adjuk el! 😞
Ja, hogy csak kölcsönben? Küldjük haza.. 😞(
😛

Amúgy nekem nem túl szimpi a játéka, bár ha választani kell, akkor inkább legyen egy nehézkes, de nagyon gólerõs center, mint egy izgágább, de nem elég hatékony, bár Benzemára egyik se illik perpill. 😊 Olyan Nistelroy style jöhet Adebayortól, akkor jó lesz. Kaka, Özil, Cé, Mari úgyis gyors, ha Adebayor kibrusztolja nehéz szituban a gólt, akkor simán oké. 😄

Rockynhooo
Na végre régóta vártam egy ilyen majdnem elalvósan sima bajnokit. Kaká kurva jól tola , szerintem ez lehet az egyik kulcs majd a sikerhez hogy õ magához tér e?! Emellett baromi sokat segített hogy végre Marci tolja , jó sokat fellép támadásba és vissza is ér. Adebayornak meg elég lomha egy mozgása van , olyan mint egy cammogó medve 😄 de jó hogy legalább 2 alternatíva van csatár posztra.

hopp én azt hittem,hogy a múltkori meccs volt neki az elsõ realban eltöltött meccse :S
akkor gyenge a srác 😞
LasDen
pályára lépett tehát beleszámít a statisztikába...kine találd má, hogy aki csak 10 percet játszik a meccsen az pályára sem lépett és ez a statisztikában sem jelenik meg....

mindenki? Benzema szokás szerint beleküldte volna a kapusba

Bocsi azok nem voltak teljes mecssek!

B+ Adebayor megint talált 1 gólt, ráadásul ezt is mindenki berugta volna! 😄

LasDen
inkább 3/2...

Adebayor 2/2
😄DDDD
4-1 Adebayor<#worship>

Voyager5
Adebayor > Benzema
SLICK
nem igaz nem bírjuk megúszni bekapott gól nélkül :@

na 3-1

LasDen
milyen szépen átterelték a témát a barcára egy real-sociedad meccsen....😄

SLICK
Egyébként C. Ronaldo-t mintha kicserélték volna, elég komolyan veszi a meccset, meg végülis mindenki.

SLICK
no szögletgól, ez is létezik még itt? :o
Amúgy nem volt gyenge fejes!

kazai21
Ronaldooo 3:0😄DD

Céer 😄

SLICK
hõõõ genya ha ez bemegy, szép sarakzás lett volna az tény!
Nem játszunk rosszul

LasDen
Kaka elemében van ma....

Voyager5
mit ettek ezek ma? 😄
<#eplus2>

LasDen
sorfal v fölé megy....

Még egy Adebayor gól meg egy Özil gól, aztán csereként bejött Benzema rúg még egyet aztán Di Mari is és ennyi 😄

kazai21
Áá mekkora lett volna,háttal esernyõ😄DDDDDDD

SLICK
Na még guríthatunk jó párat, hogy a gólarányunkat javítsuk

Rockynhooo
ha két aranylabdás magára talál...