Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kameni megijett marcelo labdájától...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
legyen meg a gyõzelem és ne legyen Marci sárga, akarom látni jövõhéten 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Jók vagyunk nagyon. Csak így tovább. Még 3at nekik. 😊

Voyager5
Hát ez meglepõ volt 😄
Marcelo
1 - nem passzolta le
2 - nem lõtte fel a kilátóra

ilyet is rég láttam
Marci<#worship>

jó szar a játékvezetés megint. basszák szájba egymást

kazai21
pfhej:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Behúzzuk a meccset nyugi 😄
SLICK
😄 Hagyjad már magad!
Ne tegyél úgy mint a csapat egyik fejese aki mindent tud, nem áll jól ez a szerep...

Lcapitant
nem láthatom Casillast a levante ellen 😞

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
jól látom hogy Marcelo csuklóján van a kapitányi szalag??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Nyerjetek lécci' mert tippmix meccsem.
Az emberhátrány mostanában, hogy viselitek?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
bocs hogy nem vagyok pesszimista mint te....
amúgy meg nálad nem nehéz jobban tudni a dolgokat...😄

SLICK
Jajj bocsánat mindig minden körülmények között jobbantudó mester!!!!!

LasDen
espanyol indított casillas ki, kicsit kitette a lábát és callejón elesett így casillasnak ajtót mutattak....di maria másfél perc kõkemény izadtsággal teli játék után lecserélték és Adán ált be....

kazai21
mi történt? lemaradtam😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
én ezen csak röhögni tuttam....😄

#64049: rajtad is...hülye vagy...😄

SLICK
na ez a gyönyörû, marad a 7 pont...

SLICK
nímand Fikabayor megint. Hát az eszem eldobom

horpeti
Ja, én nem akarok több olyan gólt látni senkitõl, amit mindenki berúgott volna. 😄

LasDen
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; és Adebayor.

banok
21.00 Espanyol-Real Madrid
tv: Sport1
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lcapitant
remélem ma Marci és Maria se kap sárgát, mert akkor nem játszhat jövõhéten 😄DD

LasDen
azt is be kell rúgnia valakinek és az is valami, hogy olyan helyzetben van, hogy elég csak belerúgnia...😄

Naneeeeeeeeeeeee Ade ne legyen kezdõ mert hátha betalál megint, az meg a másik h olyan golt rug h azt mindenki be tudná vágni 😄DDDDD

<#idiota><#vigyor3>

Pepe lehet kezdõ lesz a mai meccsen. meg Adebayor is

nekem azt mondta hogy a Pálhalmába akar igazolni<#nemtudom>

LasDen
najó...lebuktam...akkor elmondom mi a helyzet.....tegnap jobban átbeszéltem fabregas-szal a dolgot és úgy van vele, hogy Kakaval, Ronaldoval és Morataval nem mindennap játszhat egy csapatban az ember....így ha lehetõsége adódik rá, akkor a Realt választja...de azt is megsúgta, hogy a fradiban való játék sokkal nagyobb lehetõség lenne....95-ben mikor látta õket a BL-ben csak úgy ájuldozott a gyönyörû játékuktól.....tudja, hogy a klub nincs olyan helyzetben, hogy kifizessen érte ilyen sok pénzt, de errõl az álmáról nem akar letenni soha....
szóval így állunk....

ha azt a formát hozza a csapat mint elõzõ meccsen akkor sztem 1-3ra behúzzuk a 3 pontot

*megsugta 😄

mit mondtok espanyol képes lesz 1 gólra ellenetek?
gondoltam megkérdezlek már titetek jobban ismeritek a csapatotokat mint bárki más...
Tudom h jó haverok vagytok, és azt is tudom h megsukta neked, h nagyon megorrolt a Barcara, h eladták akkor az Arsenalnak! 😄D

robotnyk
holnap le lehet dolgozni 2 pontot...
Roberto Carlos 2 éves szerzõdést kötött az Anzhi Makhachkala együttesével, amelyet 2011-ben vásárolt meg Suleyman Kerimov orosz milliárdos, aki a Forbest magazin szerint a világ 150 leggazdagabb embereinek egyike.
barca túllicitál minket? <#eplus2>

LasDen
nem erõlteti de nem is real nevelés...ez csak azt mutatja, hogy õ nem akar mindenképpen a barcaba igazolni, hanem bármelyik nagyobb csapathoz elmenne....

Azt meg mégugyse erõlteti h ide jöjjön 😊

LasDen
ha fabregas a barcaba akarna menni, akkor nyomást helyezne wengerre, hogy mindenképp a barcába akar igazolni akkor wenger akkor próbálná megoldani úgy a dolgot....szóval szerintem fabregas nem erõlteti a dolgot, hogy barcaba menjen.....

elég szánalmas is lenne ha a realhoz jönne 😊
most nem azért de elvileg a barcába akar egyszer visszamenni , szeretne odamenni akkor nehogymár a pénz legyen a gond, no meg sztem a barca simán túllicitálja a real-t hiszen rengetegszer akarták már megszerezni
horpeti
Én örülnék Fabregasnak, mert kedvenc, de ha ennyire Barcelona szívû, meg ilyesmi, akkor inkább játsszon ott, az neki is jobb. 😊

nem baj az hogy katalán. egyáltalán nem látszik rajta ez. persze ha õt a szíve a Barcába húzza, de a Real ad érte több pénzt és ide kell jönnie, lehet nem fog olyan szívvel-lélekkel játszani mint a Barcában. De természetesen még jó is kisülhet belõle...

ha megvennénk akkor mondhatni van 1 katalán focistánk és buktunk 65 millat! Ellenzem!

akkor fogok röhögni ha megvesszük Fabregas-t 65 milláért és semmivel sem lesz jobb a csapat <#taps>

eléggé. szerintem be sem illene ebbe a csapatba

LasDen
túl van hypeolva...

minek ide Agüero??? én utálom azt az embert

Lcapitant
nemtudjátok, hogy valaki "veszélyeztetett" e a hétvégén a sárga lapok miatt és ki kell majd hagynia a levante elleni meccset?

ProGabe
szerintem is. minimum 70-et kéne adni érte, meg a Kaka - C. Ronaldo párost!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Agüero 50 milla??? vicc....

életmûdíjat kapott Zidane

Zidane.: Katar támogatásáért pénzt kapott

Agüerót 50 millióért viheti a Real Madrid

Kun Agüerót nem fogja olcsón engedni az Atletico Madrid, fõleg nem a városi riválisnak.
Az Itasportpress információi szerint az Atletico Madrid meg fogja kérni az árát az argentin támadónak. Tehetik is, Agüero 2015. június 30-ig hosszabbított szerzõdést.
Gil Marin, a klub igazgatója rövidre zárt egy 28 millió eurós Real Madridtól érkezõ ajánlatot... Agüerót nem fogják eladni a Real Madridnak, kivéve ha kifizetik a kivásárlási árát.
A kivásárlási ára valahol 50 millió körül mozoghat a támadónak, így van hová emelni a tétet a madridi klubnak.