Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazz igazad van :S ebbe most belese gondoltam 😞
ProGabe
ha a munkatársaid - akik ugyanazt csinálják, amit te, ugyanazon a szinten - kétszer-háromszor annyit keresnének, mint te, akkor gondolom te is anyáznál néha

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

corinthians-t elhagyta ronaldo vagyis visszavonult , nos brazil társa is elhagyta a klubbot mert megfenyegették õt és a családját a klub erdménytelensége miatt -> forrás
durva lehetsz

Rockynhooo
köszönjük.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

na akkor inkább most visszafogom magam és nem mondok semmit 😄
robotnyk
5öt akart az elején, ahhoz képest jól lealkudták
am kemény ez a pepe
több mint dupla fizut akar azt megadják 😄 én jól szájbavertem volna...
Erõs tulzásnak érzémén ezt :S

hazai pályán bajnokin!!!

mondom én h a 150.meccsen fog kikapni 😄
LasDen
betûk sorozata ami szavakat alkot és azok pedig mondatokat...több mondat pedig szöveget....a kommunikáció széles körben ismert fajtája....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Amennyiben a Real Madrid szombaton, a Levante ellen nyer, vagy döntetlent játszik, az lesz José Mourinho 148. hazai pályán, veretlenül megvívott mérkõzése a bajnokságokban. Ebbõl 122 gyõzelem, és 25 döntetlen. Utoljára a Porto csapatával kapott ki hazai pályán, 2002. február 23-án.

ez mi ? 😄

LasDen
nah ennek örülök azé...csak nehogy azé kötöttek új szerzõdést, hogy így többé passzolhatják el...😄
amúgy bírom, csak ugye elég keményen játszik és hajlamos elveszíteni a fejét és nem ijed meg ha vele keménykednek és törleszt rendesen....kicsit bunkó na...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerda, 12:59 - Jó hír a Real Madrid számára, hogy Pepe és a klub között megállapodás született a szerzõdéshosszabbításról! A vezetõség elfogadta Pepe követelését, így 1,8 millió euróról 3,8 millió euróra változik a portugál játékos fizetése. Pepe további 3 évvel hosszabbít, azaz 2015-ig szól majd a szerzõdése a "blancókkal"

FUCKYEAH

horpeti
ill. úristen, mi lehetett volna, hisz fejlõdött mint állat. 😊

horpeti
Ki tudja, mi lett volna, ha nem sérül le... úristen, mi volt elõtte!

hedonist
viszont csak a Reallal nyert bajnoki címet.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Kár, hogy ezek a régi nagy Brazilok kiöregedtek 😞, és hozzájuk hasonló nem is igazán van mostanság 😞
LasDen
egyedül azt sajnálom, hogy nem nyerhetett a csapattal semmi nagyobb kupát....

ProGabe
kösz mindent! 😊

/remélem látszik a kép 😄/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Hát a riporternõ barátnõjét(?) elnézve szerintem minden nap próbálkozik. 😛

ha nincs akkor szóljunk neki hogy sürgõsen kezdjen el gyártani egyet 😄

horpeti
7-8 év sok idõ, majd kezd a fia (nemtom van-e 😄).

LasDen
a kapusoknak mindig is nehezebb dolguk volt tehetségük megmutatására....nem csak itt, mindenhol....a barcában Valdez és Pinto mögött 0 lehetõség van....a Chelseaben Cech és Hilaro mögött szintén.....de ellenpéldának hozható a MU ahol van der Saar mögött Kuszcsaknak megvolt a lehetõsége Saar sérülései miatt hogy megmutassa magát, de nem sikerült neki....vagy Joe Hart....aki tehetséges az utat fog magának törni....de innen is lehet példát hozni....pár éve Diego López még itt ûcsörgött...de látták a tudását és most a villarrealban egy biztos pont....
Casillas sem egy kirobbanthatatlan kapus, de olyan kvalitással rendelkezik, hogy még nem volt olyan aki kiszorította volna.....

mondjuk Casillas után De Gea-t elnézegetném itt 😊 de Adán se rossz... csak rossz látni hogy mennyire jól játszik és nincs rendszeres játéklehetõsége. Casillas legnagyobb hibája az ahogy nem mer kifutni(tegnap ki mert aztán mi lett a vége 😄) és 7-8 múlva lehet megint változik a futball stílusa ahova lehet majd fiatalabb kapusok kellenek. Én nagyon örülnék ha tényleg 40 éves koráig védene nálunk, de ez viszont a fiatal tehetségek dolgát teljesen ellehetetlenítené klubbon belül.

LasDen
nem tudhatod mi lesz 7-8 év múlva....de a kapusoknál a kor nem számít....40 éves korukig védhetnek akár ugyanolyan szinten mint elõtte....és nem hiszem, hogy Casillas 35 évesen rosszabb lesz mint most....persze történhet bármi, de védhet....és hogy nem célszerû??? majd idõvel eldõl....
de Casillas után nem Adán lesz a kapusunk abban biztos vagyok....

hát 7-8 év múlva azért szerintem már nem lenne túl célszerû õt kezdetni. 3-4 év múlva (ha még Adán itt lesz) neki kéne lehetõséget adni.

LasDen
Adán valószínû majd eligazol valahova, mivel azt nem fogja megvárni míg Casillas visszavonul....és az nem 3-4 év múlva lesz, mert lazán védhet még 7-8 évet....

"Adán stabil meccset hozott, fényes jövõ áll elõtte."

hát ezt nem szívesen olvasom. legalábbis 2 dolgot tudok ebbõl most levonni... Casillas abba akarja hagyni nem sokára (kétlem) vagy Adán eligazol ahol beteljesedhet ez a fényes jövõ? Esetleg kivárja azt a 3-4 évet amíg Casillas kiöregszik? (A legutóbbit kétlem...)

Benzema lehet sokat hajt, de nem úgy mint egy csatárnak kéne. szarul helyezkedik, valahogy CR vagy Özil mindig elõrébb van mint Õ és inkább õ ad assistokat, ami számomra elég furcsa... egy csatárnak úgy kell helyezkednie ahogy Adebayor szokott. Középen, megjátszható pozícióban.

Rockynhooo
jah és majd legközelebb 9en állunk ki akkor talán lesz esélyük 😄

Rockynhooo
Nagyon anyáztam a meccs elején aztán a meccs végére rá kellett hogy jöjjek valamire. Idõben nagyon jókor jött ez a meccs. Szerintem mentálisan sokat dob a srácokon hogy egy egész meccset le tudtak hozni 10emberrel. A legjobban az tetszett hogy végre olyat láttam hogy a védelem feláll a 16oson és elõtte pár méterrel ott állt a középpályás sort , szinte mindenki kivette a részét a védekezésbõl és ez az amire nagyon szükségünk lesz majd jobb csapatok ellen. Külön kiemelném Adánt , Xabit , Pepet , CR-t. Levante elleni meccsen kell egy simán otthon lehozós dolog , akiket remélem hogy látok majd játszani azok Kaká , Ramos , Benzema .. kell nekik is a játék a Lyon meccs elõtt. Összességében visszatekintve az utóbbi 3-4 évre , most izgulok a legkevésbé a 8ad döntõ elõtt.

A tegnapi meccsen özilt nagyon ritkán láttam :S Kicsit jobb lett a csapat mikor Lass beállt helyette! Gondolom biztos azért mert 10en voltunk és töbnyire védekezéssel foglalkozott! Na mind1 is

Benzema vs Adebayor

Személy szerint kedvelem Benzemat, és nagyon szoritottam neki. Minden meccs elõtt úgy ültem le meccset nézni h gólokat akartam látni töle! Sajnos nem jött össze neki.
Adebayor: Nekem nincsenek elõitéleteim játékosokkal szemben mikor idejönnek. Legalábbis nem látom ugy dolgokat mint SLICK! Láttam a játéká, és azt is látom h kicsit idegen neki kicsit a csapat, de azt is látom h ez az ember még igyis jobban beleillik a csapatba mint Benzema. Helyzetbe lehet hozni, és ez nem kis szó. Játszon a jobb , és aki golokat képes löni!

Lcapitant
egy biztos helye van a csapatban mostanában. Carvalho meg jó hogy jött 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
És Pepét lehet szidni, szerintem rohadt jó védõ. Lehet szarabbul helyezkedik, mint kéne (pl. Carvalho), de a labdaelvételben nagyon ott van, 1-1ben nehezen viszik el mellette, és sok támadást állít meg.
Viszont néha tényleg "szarul" helyezkedik.

horpeti
Lyon ellen Kaka kezdést várok! Valszeg õ is azért pihent, meg ugye Ramos. Viszont a többiek lehet a 10 ember miatt fáradtak, nagyot kellett játszani. Casillas is legalább pihent 😄

horpeti
Nem nagyon tudom, milyen játékos, mert nem követtem. Régen Arsenalnal se õ volt a kedvencem, hanem Persie (és Henry😄), valahogy onnan is kilógott a nehézkes mozgásával, de most látszik rajta, hogy érett, technikailag is jó nagyon, és be tudja azokat lõni, amit mindenki belõne. (bár lehet, hogy ma ez is kevés volt😄).
De valahogy mégis veszélyesebbnek éreztem a csapatot vele, mint Benzemával. De lehet, hogy a Lyon ellen majd Benzema kezd, most rápihent.

Lcapitant
sztem majd befogja, de mondjuk õ nem az a játékos aki a ziccereket többnyire kihasználja 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Õ lehetne az új Nistelroy, ha el kezdi belõni a helyzeteit. 😊)

Lcapitant
jó lenne ha maradna nyáron 😊

horpeti
Most nem azért, hogy dicsérjem Adebayort, de amellett, hogy kihagyott mindent, baromi jól helyezkedik, és tök jó ziccer helyzetekbe tud kerülni, pedig "pár napja" van a Madridnál.
Míg Benzema futkosik összevissza a pályán néha. Vhogy Adebayor sokkal jobban beleillik center poszton a játékba, iszonyat veszélyes (érdekes, hogy a fejelésben elég gáz, ha fellövik rá a labdát, fel se ugrik 😄).
Persze jó lett volna ha lõ 1-2 gólt, de vhogy mentálisan sokkal érettebb a játéka, mint Benzemáé, sokkal jobban helyezkedik ott, ahol kell neki.

REALista
Grat a csapatnak különösen Adan-nak jól helyt állt.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
<#zavart2>

õ legalább helyzetbe kerül nem úgy mint Benzema 😄

robotnyk
ahahaha 😄
SLICK
Fikabayor, te szerencsétlen pfff -.-

miilann04
adebayor túl sok benzemát nézett

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Lcapitant
elbenzemázta ade

LasDen
Adán szépen megállja a helyét...😄 bár a kapus nevelés eddig is ment (López, Codina stb)