Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
több mint dupla fizut akar azt megadják 😄 én jól szájbavertem volna...
mondom én h a 150.meccsen fog kikapni 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez mi ? 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy bírom, csak ugye elég keményen játszik és hajlamos elveszíteni a fejét és nem ijed meg ha vele keménykednek és törleszt rendesen....kicsit bunkó na...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FUCKYEAH
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
/remélem látszik a kép 😄/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Casillas sem egy kirobbanthatatlan kapus, de olyan kvalitással rendelkezik, hogy még nem volt olyan aki kiszorította volna.....
de Casillas után nem Adán lesz a kapusunk abban biztos vagyok....
hát ezt nem szívesen olvasom. legalábbis 2 dolgot tudok ebbõl most levonni... Casillas abba akarja hagyni nem sokára (kétlem) vagy Adán eligazol ahol beteljesedhet ez a fényes jövõ? Esetleg kivárja azt a 3-4 évet amíg Casillas kiöregszik? (A legutóbbit kétlem...)
Benzema vs Adebayor
Személy szerint kedvelem Benzemat, és nagyon szoritottam neki. Minden meccs elõtt úgy ültem le meccset nézni h gólokat akartam látni töle! Sajnos nem jött össze neki.
Adebayor: Nekem nincsenek elõitéleteim játékosokkal szemben mikor idejönnek. Legalábbis nem látom ugy dolgokat mint SLICK! Láttam a játéká, és azt is látom h kicsit idegen neki kicsit a csapat, de azt is látom h ez az ember még igyis jobban beleillik a csapatba mint Benzema. Helyzetbe lehet hozni, és ez nem kis szó. Játszon a jobb , és aki golokat képes löni!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Viszont néha tényleg "szarul" helyezkedik.
De valahogy mégis veszélyesebbnek éreztem a csapatot vele, mint Benzemával. De lehet, hogy a Lyon ellen majd Benzema kezd, most rápihent.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Míg Benzema futkosik összevissza a pályán néha. Vhogy Adebayor sokkal jobban beleillik center poszton a játékba, iszonyat veszélyes (érdekes, hogy a fejelésben elég gáz, ha fellövik rá a labdát, fel se ugrik 😄).
Persze jó lett volna ha lõ 1-2 gólt, de vhogy mentálisan sokkal érettebb a játéka, mint Benzemáé, sokkal jobban helyezkedik ott, ahol kell neki.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!