Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
még nincs kezdõ
White QVAS
Remélem ma az Atletico ellen ismét diadalmaskodunk, még ha a BL fénye el is nyomja a napokban zajló meccseket. Tud valaki kezdõt írni? Ismét Ade-Benzema kettõs, vagy CR már teljes egészében velünk van?

bakkerman
a Tottenham oda-vissza fingatná a Lyont egyébként

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tv2 a real meccset közvetíti!
horpeti
Én csak a visszavágót láttam, ott meg lehetett volna a továbbjutás. De persze nem volt jobb a Milan náluk, de túl nagy Spurs alázás sem volt.
De mindegy is, a Madrid más , mint a Milan. 😊 Akkor is van jó esély sztem. Jobb, mint a Barca ellen.

robotnyk
tviktor! bár nem sok jelét mutatod annak, hogy mûködõképes aggyal születtél, de jelzem, hogy rövidesen összehánysz magadnak még egy kéthetes pihenõt. próbáld értelmezni ezt a hozzászólást, mielõtt a következõ flamekeltõ, primitív hozzászólásodat beokádod ide, k?
Na azért 10 bõl 2 szer megvernénk ezt a Barcat! Ugy gondolom :/ Talán :S

LasDen
elõször jusson tovább mindkét csapat aztán lehet arról beszélni, hogy mi lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
az lenne a ciki ha 4 barca gyõzelem lenne, akkor lenne tényleg 5:0
josé nézelõdne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
te mirõl beszélsz?! azt írtad, végre nagy csapat ellen kipróbálhatja magát a Madrid. erre azt írod, nálad a nagy csapat az Arsenalnál kezdõdik. szóval akkor Tottenham > Arsenal. aha. amúgy meg mi az, hogy a Lyon nem nagyobb csapat mint a Tottenham? hányszor is vertek ki titeket? hányszor jutottak tovább a BL-csoportkörbõl?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
mikor ejtette ki majdnem a milan??? 😄 hozzá se tuttak szagolni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Na jó lesz a BL. Mourinho ebben elég jó stratéga, úgyhogy van keresni való. Barcával oda vissza vágós ElClassico durva egyenes kiesésben, persze addig el kell jutni. De a Tottanhem verhetõ, a Milan is majdnem kiejtette, pedig jóval gyengébben játszottak, mint amennyire a Madrid tud.

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

DaniX14
Az egész szar hogy ha már valaki bl-ben játszik és játszik szombat egy bajnoki mecs majd szerdán egy bl majd szombat megint egy bajnoki, szerintem ez kicsit húzós , jól felkészült játékosok de szerintem ez akkor is kicsit húzós. Az meg ha 2 héten belül 4 mérkõzés ugyanazon csapattal. Nekem érdekes, saját vélemény.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

minek a változtatás??? semmi értelme
mert ha más csapat ellen játszanának akkor nem kéne változtatni? 😄 tök fasza lesz az xD
DaniX14
Ha az úgy lesz akkor az nem lenne szép valami változtatást kéne, de nem fognak úgyse tenni semmit ellene..

limperatore
hogy ha real és barca is elõdöntõs lesz akkor 2 héten belül 4 el classico lesz 😄 azért kemény 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DaniX14
Hát minden akkor derül ki akkora milyen formába lesz..ez igaz.

LasDen
ha egészséges marad addig, akkor veszélyes lehet....amúgy nem biztos.....

DaniX14
Elég komoly mérkõzés lesz a Spurs ellen , de azt remélem hogy a Real továbbjut vagyis muszáj lesz 😄 Azért félek hogy mit fog tenni Bale a pályán mert borzasztóan veszélyes játékos 😄

Mirõl beszélsz? 😄D Tottenham szvsz sokkal jobb csapat mint a Lyon... A Lyon szerintem szar ahogy van... 30 éves védõivel elbújhat. A nagy csapat nálam ott kezdõdik hogy Arsenal...

WuFraZselic
a Tottenhamhez képest végképp nagy csapat a Lyon, már nem azért...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Amúgy jól tudom hogy 21:30kor kezdõdik a meccs Április 20.án ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Már felveszi. Illetve a Lyon és Milan is nagycsapat.

értem én, de azért a Lyon az öregedõ védelmével együtt nem nevezhetõ éppen olyan túlságosan is nagy csapatnak. Szeretném ha a Realmadrid ismét képes lenne felvenni a versenyt a Barcával és az összes többi nagy és híres klubbal (Arsenal, Chelsea, MU, Inter, stb...)

azért a negyeddöntõbe nem véletlen jutnak el a csapatok 😊 itt már szerintem nincs "kiscsapat"
szerintem ez a meccs is jót fog tenni a fiúknak. Végre egy igazi nagy csapat ellen is kipróbálhatják magukat (Barcán kívül...)

Rockynhooo
Egyik szemem sír a másik nevet. Sokkal rosszabb is lehetett volna mint ez a sorsolás...

legalábbis remélem. hazai pályán mondjuk tuti hogy megrakom a Shakthar-t, biztos lesz vagy 3as szorzójuk, ha nem több...

REALista
A shakthar nagyon jó csapat szerintem megfogja izzasztani a Barcát elég rendesen.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#wow3><#falbav> jó bazzz nem írok már semmit, megint elírtam 😄
"spurs-realnak jobban..."
így már érthetõ 😛
lol 😄D javítom
így néz ki a további ágrajz?
chelsea/mu vs inter/schalke
real/spurs vs barca/shaktar

szerintem
--
mu-schalke
real-barcelona
--
schalke-real

de az elõdöntõben bármi lehet,szóval arra mérget nem vennék h ezt a döntõt fogjuk látni
LasDen
wait...whut???

[HUN]FaTaL
chelsea / mu vs inter / schalke
real / spurs vs barca / shakthar

http://goo.gl/gd6Zi5

spurs-tottenhamnak jobban örültem volna mert akkor bíztos az 1X 😄
de így sztem simán elkönyvelhetjük a spurs gólt...
kérdés real otthon mennyi gólt fog tudni lõni
érzem összejön az El Classico a bl-ben is , kurva jó <#eljen>
LasDen
ha úgy alakul akkor találkozik a döntõben a shaktar a shaktarral...😄

sztem nem kis csapat ez a shaktar
elég jól szerepeltek 😊

szóval
így néz ki a további ágrajz?
chelsea/mu vs inter/shaktar
real/spurs vs barca/shaktar
robotnyk
a széleken nagy szarban leszünk.
LasDen
ez biza kibaszás.....

[HUN]FaTaL
Meg a legjobb 16 között az Arsenal egy kicsit nehezebb ellenfél volt, mint a Lyon nem gondolod?😄

[HUN]FaTaL
Kis csapat, ami csoportelsõként jutott tovább és kiverte a Rómát mint a szart ja 😄

Barca minig ilyen kiscsapatokat kap! beszarás! Igy nem nehéz eljutni a Finaléig! Szerintem Spurs Jó csapat nem nézném le öket!

LasDen
real-spurs??? ne máááá....😄

miilann04
utál az univerzum.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Na az elõdöntõben a Barcelonat és a Shaktart kaphatjuk :|

SLICK
Végülis meglehet. Örülök nekik is

toysoldier
Real Madrid - Tottenham az elsõ meccs a bl-ben.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ProGabe
😄

a továbbjutáshoz meg grat a csapatnak. durva adat, hogy tegnap csak Casillas volt a Realban, aki ezzel a csapattal jutott tovább a legjobb 8-ba. eddig.... 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
Korábban olyan híres személyiségek kapták meg a címet, mint Alfredo di Stefano és JOSEPH BLATTER.

azért ezt a két nevet egy mondatban szerepeltetni...Zenthe Ferenc vs Steiner Kristóf...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
HIVATALOS: A Real Madrid közleményben tudatja, hogy Vicente del Bosque, Placido Domingo és Rafael Nadal tiszteletbeli klubtagokká avanzsáltak. Ezen kitüntetés a legmagasabb, a klub által adható tisztség. Korábban olyan híres személyiségek kapták meg a címet, mint Alfredo di Stefano és Joseph Blatter.

tyûûû a mindenit.....