81624
-
Neoncsoves #68101 barátnőd is madridista? igazi nő :D -
Neoncsoves #68100 szerezni én is tudok csak a határon való átjutás illetve a rendőri üldözés miatt necces lenne a kijutás! :DDDDDD -
#68099 én tudnék szerezni buszt amúgy...:DDD -
#68098 én meg barátnőm mennénk 95 % :Ö -
#68097 Akkor most induljunk el:D -
Neoncsoves #68096 vagy tekerjünk ki biciklivel. friss levegő, egy kis testmozgás! senkinek sem ártana szerintem :D -
#68095 De tényleg szervezzünk egy buszt,jelentkezzünk minél többen mert annál olcsóbb:D -
Neoncsoves #68094 meg Ramosnak vihetnél egy ilyen kis játékbuszt ami épp maga alá gyűri a kupát :DDd
húbasszus de jó lenne kimenni :(( mindegy, marad a szokásos városi jégkorong, az legalább aránylag olcsó :D -
Neoncsoves #68093 :D:d -
#68092 jah...tv-be meg ott integetnék Mou mellett aki meg végig helyeselne....:Dd
aztán meg bilibe lóg az ujjam....:D -
Neoncsoves #68091 de akkor ha már megtennéd legalább az SG-s taktikai szakik hozzászólásait elvihetnéd és kioktathatnád murinnyót hogy kedira mekkora fos :D -
#68090 Ami azt jelenti,hogy az a VIP jegy 3040Ft:) -
#68089 jah.... -
Neoncsoves #68088 aztán lenyúlod mi, Lasden? :DD és egyedül kiutazol és veszel egy VIP jegyet -
#68087 vagy esetleg a topikba összedobja mindenki a pénzt...:DD -
Neoncsoves #68086 hát mivel nekem nincs fix keresetem max néha alkalmi meló becsusszan, diákként nem tudok semmit sem ígérni sajnos. de annak örülnék ha legalább nektek összejönne a kiutazás, csinálhatnátok egy-két SG-s képet :D -
#68085 Hát igen,nálam is ez a kérdés mert én meg most jöttem onnan Horvátból haza nem rég szóval nem állok túl jól.:/ -
#68084 Hát szerintem szerveznek,de én úgy gondoltam,hogy itteniek kitalálunk valamit.Mert lehet,hogy ők 2 busszal mennek és ha fullon van te vagy az aki pont nem fér rá..Gondolom kis busszal mennék pl: IVECO Daily :DD Szóval ittenieknek kéne össze jönni és akkor úgy kimenni:) -
Neoncsoves #68083 én még élőben sajnos egyszer sem láttam őket :( viszont ennyi pénzt nem tudom összetudok-e szedni a meccsig, de nagyon jó lenne! ha most nem majd egyszer ha lesz sok pénzem kinézek Madridba :) -
#68082 Én is szívesen megnézném őket játszani megint. A tavalyi meccset is nagyon élveztem.
Ha esetleg lesz busz, szóljatok nekem is. -
Neoncsoves #68081 aha. hát a busz jó ötlet lenne, bár szerintem Madridistán fognak szervezni buszt, vagy nem szoktak ilyesmit? -
#68080 Zágrábba Budapesttől 4-5 órás út,ami úgy ha kocsival mész oda 20-25ezer forint a benzin+vissza.Fizető kapu azt hiszem Zágráb előtt kettő van egyik 20-30kuna másik meg 133kuna.(1kuna 38forint).
Az gondolkodtam,hogy megúszhatnánk olcsóbban mert ha bérelünk egy buszt ha arra össze jön egy létszám pl 6-7fő akkor benzinre meg a fizető kapura össze dobnánk meg ugye a bérlési költség.Szerintem okosság lenne.Amúgy a jegy 80euró a legdrágább annyi,Taki barátunk mondta:) -
#68079 mennyibe szokott fájni a benzin meg az autópálya díj, emlékszel? -
Neoncsoves #68078 Zágrábba az út kb. mennyibe kerül? Illetve a jegyek mennyibe szoktak fájni? lehet összekapom magam aztán szerzek pénzt és elnézek Horváto. -ba :D -
#68077 Jó lenne,Bp-től 4-5 órányira van nem olyan sok nyáron mindig átmegyünk a központon:DDD -
#68076 Én is azon gondolkozok hogy beálljak e a horvátok közé.. -
#68075 Szintén... -
#68074 Ó és persze pont az első meccsünk lesz szeptember 14.én fákkk.... -
#68073 Lion's Sport itt az elmúlt szezonban lehetett BL jegyeket venni. Horvátországban durva foci és a drukkerek is meg a foci szeretet, vagyis személyesen Splitben voltam és ott a Hajduk Split imádat valami hihetetlen minden második utcában egy nagy festmény vagy hasonló :D Szóval biztos jó mérkőzés lesz ! -
#68072 én is pont ezen filózok
-
#68071 zinternet -
#68070 Pontos menetrend van már? elgondolkoztam egy Zágrábi kiruccanáson. kérdés hogy hogy lehet szerezni meccsre jegyet? -
Neoncsoves #68069 megint Lyon? mi a faaaaaaaaaaaaaaaaaaasz? Ajax... omg -
#68068 Szegény Ronaldo majdnem elpityeredett.. -
Dean Winchester #68067 vagy ők álljanak bosszút ,hogy hosszú idő után sikerült őket kiejteni :DD
kurva jó meccsre számítok a lyon ellen.. -
#68066 Real
Lyon
Ajax
Dinamo Zagreb -
karajjj #68065 LYON :DDDDDD -
#68064 törvényszerűen lyon :D -
#68063 Mancitynek örülnék jó lenne egy kis erőfelmérő :D Vagy jöhetne a Lyon hogy bosszút álljunk a sok éves sérelmekért ismét :D -
pacclacc #68062 JÓ lenne!