81624
  • karajjj
    utána pedig Malaga meccs is lesz, remélem RvN játszik
  • SLICK
    Ja és este 8-tól meccs a Sport 1-en! Ha valaki nem tudná :)
  • SLICK
    „Tisztelnünk kell azokat a játékosokat is, akikre nem számítunk a jövőben. Lass úgy döntött, hogy nem szeretne a csapat tagja lenni a továbbiakban. Másrészről, az viszont az edző döntése volt, hogy nem számít Gagóra, Drenthére és Pedro Léonra. Ha Lass nem talál megoldást a problémájára, akkor csatlakoznia kell a csapathoz, ami egy újabb variációs lehetőség lenne a számomra, hiszen én sosem szerettem volna, hogy elhagyjon minket. A többiekre nem számítok, de nem okoz gondot számomra, hogy itt vannak." - Mourinho

Ezek szerint Lass nem a Tottenhamé, még. Sajnálom, hogy el akarja hagyni a klubot, viszont az nem példaértékű, hogy megijjedjen az érkező játékosoktól és a jobb játéklehetőség reményében elmenjen.. Inkább motiválnia kéne, hogy mégjobb formában legyen és tényleg kezdő legyen. Annak meg külön örülök, hogy Mou számolna vele.

• pacclacc
    Talán a legjobban várt új igazolás, Sahin a hétvégén sem fog debütálni mivel az állapota nem javult, hanem romlott. Az orvosok több vizsgálatnak vetik alá, hogy pontos diagnózist és felépülési időt tudjanak mondani.

Sahinbol tényleg bordásfal lesz!
  • Taki 122
    Ja, mondjuk ez is igaz! :(

#68137: Okés, semmi gond! :D
  • SLICK
    Bocs, de ezt törölnöm kell... Ide elfér, nem akarok megint flémet...
  • miilann04
    jó sztori, csak kár, hogy szomorú a vége.
  • kazai21
    Film szerepbe illő mutatványok,elismerésem!:D
  • Attila8805
    Bwinen az fogadtott hogy végre elstartol a BBVA!
    Muahhaha!
    HALA MADRID!
  • Neoncsoves
    aha. hát azért furcsálltam egy kicsit hogy ennyit FBzzenek :D
  • limperatore
    max twittereznek, v van vmi emberük akik irogatnak v hozzátartozó
    internél coutinhonak pl unokatesója írogat fb-n, twitteren meg saját maga :D
  • Neoncsoves
    ja meg Sergio Ramos :))
  • Neoncsoves
    szerintetek Facebookon akiket most a RealMadrid CF kilinkelt (egy-két játékos aki fent van FB-n) azokat tényleg a játékosok írják ? ha igen akkor a legnagyobb facebook buzi a csapatból Casillas Coentrao és CR :D
  • SLICK
    na jól van gyerekek nem kell a vita megint...
  • Gaba94
    biztos az Unicef miatt...
  • bakkerman
    ígyvan,a miénk mindig irányított sorsolás,valszeg a milan ellen kapunk majd egy kamu büntetőt,meg kiállítanak valakit a milánból,hogy fix csoportelsők legyünk.
  • Taki 122
    Csak a szokásos! Akár csak az előző szezonban: FC København, Rubin Kazany, Panathinaikosz...
  • limperatore
    jaaaaa :D oda mehet
  • Attila8805
    Ja én bl csoportra gondoltam :D
    CSak elfelejtetttem mondani :D
  • limperatore
    kivéve barca ellen, oda a piros lap mehet :D
  • miilann04
    hendivel
  • Attila8805
    Akkor mehet minden Real meccsre ALL in ? :D
  • Neoncsoves
    emlékeztek hogy anno De Jong ezért nem kapott semmit a VB döntőn? :)

• kazai21
    Jaja,sőt az Ajaxot idegenben vertük 4:0ra:D Itthon csak 2:0ra:)
  • Rockynhooo
    Szerintem sima liba a csoport. Tavaly gyengébb kerettel simán vertük oda-vissza az Ajaxot. A lyonnal sem volt végre semmi gond. Ami necces lehet az a Lyon idegenben meg valamiért a Zágrábi idegen meccstől félek minimálisan ennyi :D
  • pacclacc
    Általában igy van!
  • kazai21
    Szvsz.Zagreb fogja a legnagyobb meglepetést okozni:)
  • Dean Winchester
    meg sokkal könyebb is :D Pl. barca... nekik valahogy elég sima útjuk van a nyolcaddöntőben..
  • Taki 122
    Valahogy én is így vagyok vele, kicsit unom a Lyont és az Ajaxot is. De nem vagyok elégedetlen, lehetett volna rosszabb is. :D
  • SLICK
    Na tegnap nem tudtam gép közelben lenni.
    hát a BL... Picit csalódott vagyok a sorsolást illetően, a Lyont kezdem unni már nagyon. Bár tény, hogy jobb most összekerülni velük mint mondjuk a 8-ad döntőben.
    Az Ajaxxal lesznek jó meccseink úgy érzem, bár őket se vártam ebbe a csoportba.
    Zagreb meg a tipikus kiscsapat, ami lehet okoz meglepetést, mondjuk őket vártam is hogy összekerülünk.

Amit szivesen láttam volna:

Real Madrid
    Benfica
    Zenit vagy Leverkursen
    Zagreb

Végülis nem így alakult, de sztem a csoportelsőség megvan. A 8-ad döntőben meg szivesen megnéznék egy MU - Real harcot. Ott is lenne idegtépő hangulat, az szent :D
  • karajjj
    nem hogy buszod, még agyad sincs...
  • tviktor91
    :DDD
  • Neoncsoves
    inkább gyaloglok
  • Taki 122
    jójó....viszlát!
  • kazai21
    Inkább kihagyom akkor ha veled kéne menni,kitudja hova vinnél minket:)
  • tviktor91
    Nekem van buszom jöttök? De csak azzal a feltétellel hogy a horvátok közé fogunk állni!
  • shala
    Nem. Igazi madrid fan, és még a viszkit is szereti. Szóval tényleg igazi nő. :)
  • Neoncsoves
    áh az igazi madridisták szívében csakis Messinek van hely :DD
  • kazai21
    Na közben olvasom,hogy Mourinho azt mondja,hogyha Sahin felépül ő lesz a rajongók kedvence:DD
  • LasDen #68102
    biztos csak bekamázta...:DD