81624
-
karajjj #68142 utána pedig Malaga meccs is lesz, remélem RvN játszik -
#68141 Ja és este 8-tól meccs a Sport 1-en! Ha valaki nem tudná :) -
#68140 „Tisztelnünk kell azokat a játékosokat is, akikre nem számítunk a jövőben. Lass úgy döntött, hogy nem szeretne a csapat tagja lenni a továbbiakban. Másrészről, az viszont az edző döntése volt, hogy nem számít Gagóra, Drenthére és Pedro Léonra. Ha Lass nem talál megoldást a problémájára, akkor csatlakoznia kell a csapathoz, ami egy újabb variációs lehetőség lenne a számomra, hiszen én sosem szerettem volna, hogy elhagyjon minket. A többiekre nem számítok, de nem okoz gondot számomra, hogy itt vannak." - Mourinho
Ezek szerint Lass nem a Tottenhamé, még. Sajnálom, hogy el akarja hagyni a klubot, viszont az nem példaértékű, hogy megijjedjen az érkező játékosoktól és a jobb játéklehetőség reményében elmenjen.. Inkább motiválnia kéne, hogy mégjobb formában legyen és tényleg kezdő legyen. Annak meg külön örülök, hogy Mou számolna vele.
-
pacclacc #68139 Talán a legjobban várt új igazolás, Sahin a hétvégén sem fog debütálni mivel az állapota nem javult, hanem romlott. Az orvosok több vizsgálatnak vetik alá, hogy pontos diagnózist és felépülési időt tudjanak mondani.
Sahinbol tényleg bordásfal lesz! -
#68138 Ja, mondjuk ez is igaz! :(
#68137: Okés, semmi gond! :D -
#68137 Bocs, de ezt törölnöm kell... Ide elfér, nem akarok megint flémet... -
#68136 jó sztori, csak kár, hogy szomorú a vége. -
#68135 Film szerepbe illő mutatványok,elismerésem!:D -
#68133 Bwinen az fogadtott hogy végre elstartol a BBVA!
Muahhaha!
HALA MADRID! -
Neoncsoves #68132 aha. hát azért furcsálltam egy kicsit hogy ennyit FBzzenek :D -
#68131 max twittereznek, v van vmi emberük akik irogatnak v hozzátartozó
internél coutinhonak pl unokatesója írogat fb-n, twitteren meg saját maga :D -
Neoncsoves #68130 ja meg Sergio Ramos :)) -
Neoncsoves #68129 szerintetek Facebookon akiket most a RealMadrid CF kilinkelt (egy-két játékos aki fent van FB-n) azokat tényleg a játékosok írják ? ha igen akkor a legnagyobb facebook buzi a csapatból Casillas Coentrao és CR :D -
#68128 na jól van gyerekek nem kell a vita megint... -
Gaba94 #68127 biztos az Unicef miatt... -
#68126 ígyvan,a miénk mindig irányított sorsolás,valszeg a milan ellen kapunk majd egy kamu büntetőt,meg kiállítanak valakit a milánból,hogy fix csoportelsők legyünk. -
#68125 Csak a szokásos! Akár csak az előző szezonban: FC København, Rubin Kazany, Panathinaikosz... -
#68124 jaaaaa :D oda mehet -
#68123 Ja én bl csoportra gondoltam :D
CSak elfelejtetttem mondani :D -
#68122 kivéve barca ellen, oda a piros lap mehet :D -
#68121 hendivel -
#68120 Akkor mehet minden Real meccsre ALL in ? :D -
Neoncsoves #68119 emlékeztek hogy anno De Jong ezért nem kapott semmit a VB döntőn? :)
-
#68118 Jaja,sőt az Ajaxot idegenben vertük 4:0ra:D Itthon csak 2:0ra:) -
#68117 Szerintem sima liba a csoport. Tavaly gyengébb kerettel simán vertük oda-vissza az Ajaxot. A lyonnal sem volt végre semmi gond. Ami necces lehet az a Lyon idegenben meg valamiért a Zágrábi idegen meccstől félek minimálisan ennyi :D -
pacclacc #68116 Általában igy van! -
#68115 Szvsz.Zagreb fogja a legnagyobb meglepetést okozni:) -
Dean Winchester #68114 meg sokkal könyebb is :D Pl. barca... nekik valahogy elég sima útjuk van a nyolcaddöntőben..
-
#68113 Valahogy én is így vagyok vele, kicsit unom a Lyont és az Ajaxot is. De nem vagyok elégedetlen, lehetett volna rosszabb is. :D -
#68112 Na tegnap nem tudtam gép közelben lenni.
hát a BL... Picit csalódott vagyok a sorsolást illetően, a Lyont kezdem unni már nagyon. Bár tény, hogy jobb most összekerülni velük mint mondjuk a 8-ad döntőben.
Az Ajaxxal lesznek jó meccseink úgy érzem, bár őket se vártam ebbe a csoportba.
Zagreb meg a tipikus kiscsapat, ami lehet okoz meglepetést, mondjuk őket vártam is hogy összekerülünk.
Amit szivesen láttam volna:
Real Madrid
Benfica
Zenit vagy Leverkursen
Zagreb
Végülis nem így alakult, de sztem a csoportelsőség megvan. A 8-ad döntőben meg szivesen megnéznék egy MU - Real harcot. Ott is lenne idegtépő hangulat, az szent :D -
karajjj #68111 nem hogy buszod, még agyad sincs... -
#68110 :DDD -
Neoncsoves #68109 inkább gyaloglok -
#68108 jójó....viszlát! -
#68107 Inkább kihagyom akkor ha veled kéne menni,kitudja hova vinnél minket:) -
#68106 Nekem van buszom jöttök? De csak azzal a feltétellel hogy a horvátok közé fogunk állni! -
#68105 Nem. Igazi madrid fan, és még a viszkit is szereti. Szóval tényleg igazi nő. :) -
Neoncsoves #68104 áh az igazi madridisták szívében csakis Messinek van hely :DD -
#68103 Na közben olvasom,hogy Mourinho azt mondja,hogyha Sahin felépül ő lesz a rajongók kedvence:DD -
#68102 biztos csak bekamázta...:DD