Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaniX14
😄
Csattanósabb lehetett volna a vége ha , *februárban bejelentette sérülését*

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

LasDen
Cristiano Ronaldo a Sporting Gijón elleni mérkõzés alkalmával a Santiago Bernabéu stadionba látogat. CR7-t Florentino Perez hívta meg a mérkõzésre, hogy a klub és a szurkolók is õt ünnepeljék, ugyanis a zseni februárban bejelentette visszavonulását.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nagyon nagy, mikor láttam akkor szakadtam a nevetéstõl
Voyager5
Voyager5
Mr. Idegbeteg 2015-ig hosszabbított.
LasDen

hedonist
köszönöm jószándékú javaslatodat, de nincs szükségem az ötleteidre, nem kértelek meg, hogy kínálj megoldást, véleményt mondtam, ráadásul, ha jól érzékelem nem a barca topikban.csõ

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
CR-nek 2-3 hetet kell kihagynia 😞 így kérdésessé vált a játéka a Spurs elleni elsõ BL meccsen :|
az nagy kár mert legalább 2 gól elõny kellene majd itthon.

egyébként idén negyedjére picsáztuk el a városi riválist 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Esküvõt is ott tartották? <#idiota>
LasDen
viszont most a kupa meccsek alatt nemtm ki volt a kommentátor de egészen jó volz....

"blanco feri" 😄 hát én ahányszor hallom, mindig Barca-fanoskodik, és odaszúrogat a Madridnak... de lehet, hogy én vagyok már a barcaszopásra érzékeny.
bakkerman
hát igen,ott horty az egyedüli akit emberszámba lehet venni,de túlvilági,hetési,meg a többi nyomorult felbassza az embert

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
engem annyira nem zavarnak....de még a sportklubos idõkben volt, hogy ment a meccs a tívíbe és alá meg benyomtam zenét...😄

bakkerman
kezedben a távirányitó,lehet hang nélkül is nézni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
hihetetlen gáz, ezt fogom tenni én is..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
igen? pedig pár éve õ volt blanco feri. igyekszem kerülni a közvetítéseiket hanggal legalább.
jaja, pedig Horváth Feri még nagyobb barcafan... az már néha szánalmas, ahogy szopja õket
robotnyk
barcás norbi a nou campban kérte meg a nõje kezét, szal nyilván pártatlan profi.
LasDen
tegnap a Farkas Norbi volt a kommentátor....de régen nem voltak ennyire barcások horváth ferivel együtt....

hedonist
Ez a kommentátor, aki általában a spanyol meccseket közvetíti (nem jut eszembe a neve) ennél nyílvánvalóbban nem lehetne Barca és Messi imádó...

SLICK
Khedira az valóban nem illik ebbe a csapatba szerintem sem. De sok madridista és más szurkoló ismerõseim is ezt a véleményt erõsítik. Nem egy kimagasló játékos. Úgymond õ csak úgy van.

robotnyk
azért, mert õ adta a gólpasszt?
limperatore
de azt tudod h ebayen ezek a 20 dolcsis mezek nem eredetiek? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kikéne osztani a fejét, vagy lecserélni és ez lenne a büntetése -.-
DaniX14
Hát 14 dollár a mez a szállítás meg 16 dollár 😄 ebay ... szóval azért annyi 😄 meg azt hiszem Kínából jön.

Rockynhooo
mennyiért ?

Nálam csak Khedira nem passzol a képbe még mindig : ( CR meg mindenáron gólt akar lõni még jó hogy van 2 elõnyünk..

horpeti
Ronaldo megint hisztis valamiért, és ezért önzõzik is, gólt akar. Remélem lõ 1et gyorsan, és lenyugszik. 😊

özil
mondm én h fasza a gyerek 😄
DaniX14
😊
Én most rendltem meg a Ramos mezemet de még 1 hónap mire meg jön ..

Rockynhooo
Özil mez rendel.

Mesut 😊

REAL MADRID

horpeti
Kommentár megint idegesít. 😄 Miért nem fordítva közvetítenek. Ahol tudja, húzza le a Madridot 😄 Így hogy vezet a Madrid, így most azt mondogatja, hogy kevesebb helyzete volt 😄 Meg beszorult a Madrid.. meg így úgy.. áá.. 😄
"Messiiii" 😄

horpeti
Gratu Benzema, végre nevéhez méltón focizik... Pedig már leírtam szegényt tavaly. Gratu! 😊

Rockynhooo
Eddig azt hittem hogy ez a Benzin egy 86os ólommentes de rájöttem hogy V power 😄

Voyager5
Benzema... nemtudom mi lelte ezt a srácot 😄
SLICK
Benzema kezd végre magáratalálni? 😊
Gyönyörû volt!

Benzema magára talált!!!!!! 😄

WuFraZselic
Lass milyen szólót tolt már 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Elég nagy hangulat van a Calderónban... lesz ma szerintem bunyó is a meccsen meg minden 😄 Lassot már látom hogy kiállítják.

most ti is úgy vagytok mint az arsenal,ha ma kikaptok akkor kb pápá bajnoki cím...
DaniX14
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: CASILLAS; RAMOS, PEPE, CARVALHO, MARCELO; LASS, KHEDIRA, XABI ALONSO; ÖZIL, CRISTIANO ÉS BENZEMA.
Jó lesz !

LasDen
22.00

banok
20.00 Atletico Madrid-Real Madrid
tv : Sport2

streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

benzema a nagyképü pöcs -.-
"ma nyilatkozta (vagyis ma adták tv2-n a bl magazinban),hogy a 3:0 az nem a reaális eredményt mutatja mert több góllal kellett volna nyerniük
LasDen
ne mondj ilyet me még elhiszem...😄

miilann04
mert hétfõ van.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ha valakit a Tottenham csapatát sose becsüld le !!! Bárkit képesek megverni ha a jobbik oldalukat hozzák.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

LasDen
annyira nincs szombat érzésem...😞

White QVAS
Oksi, köszi 😊