Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUCKYEAH
Bosszantó a sok eladott labda, a hosszabbítást meg kell nyomni.
REAL MADRID
aztag*ci, CASILLAS!!!
les huh már majdnem szivrohamot kaptam 😄
A KURVA PICSÁBA
tényleg ki kellene már teljesen iktatni, tahóság az ilyen mind Real mind bármely más csapat szurkolóinak részérõl...
de paraszt ez a real szurker, odalézerezik...
100%on pörögnek, nekik ugyanúgy fontos a kupa mint nekünk (najó nem feltétlenül), de nem tudnak mit kezdeni ilyen játékkal. na 2. félidõre több szerencsét a csapatnak!
én a magyarokra nem mondok már semmit sem, nem érdemlik meg...
Na mindegy, a 2. félidõre szintén sok támadást és összeszedett védekezést várok, na meg kevesebb szabálytalanságot. Vigyázni kell, mert bármikor beindulhat a Barca. Kicsit nyugtalanít, hogy ennyivel jobbak voltunk most.
Na mindegy, a 2. félidõre szintén sok támadást és összeszedett védekezést várok, na meg kevesebb szabálytalanságot. Vigyázni kell, mert bármikor beindulhat a Barca. Kicsit nyugtalanít, hogy ennyivel jobbak voltunk most.
sajnos Magyarországon (nem csak ezen a területen) ilyenek a "szakemberek"...
biztos nála még a novemberi meccs megy<#taps>#taps>
ha te tudnád mennyien vannak érvagdosás közeli állapotban... 😄
Én is ledöbbentem, pl egy srác sokáig pszihológushoz járt, mert egy nagyon fontos meccsen a csapata kikapott és a haverjai cukkolták. Így hát eldurrant az agya.
Jelzem nem magyar volt az illetõ, régebben olvastam ezt a hírt.
Én is ledöbbentem, pl egy srác sokáig pszihológushoz járt, mert egy nagyon fontos meccsen a csapata kikapott és a haverjai cukkolták. Így hát eldurrant az agya.
Jelzem nem magyar volt az illetõ, régebben olvastam ezt a hírt.
persze hogy az. elvakult "fanatikus". mindig a novemberi el clasicoval jön, meg hogy sokkal szebben játszik a barca meg ilyenek 😄D teljesen lenézi a csapatot... de ha esetleg BL-ben kikaptok ellenünk akkor majd kiváncsi vagyok mit szól, biztos kitalál valamit 😄
Jól játszik a csapat végre!
Ha bukjuk is a köv. meccseket, én úgyérzem jövõre már igen komolyan fel kell kötnie a gatyát a Barcelonának, mert az alapok már lent vannak 😛
Ha bukjuk is a köv. meccseket, én úgyérzem jövõre már igen komolyan fel kell kötnie a gatyát a Barcelonának, mert az alapok már lent vannak 😛
Az hülye akkor. 😄
Képtelen vagyok megérteni mitõl lesz idegbeteg ilyenkor valaki. Ez csak foci, nem háború.
Képtelen vagyok megérteni mitõl lesz idegbeteg ilyenkor valaki. Ez csak foci, nem háború.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekünk helyzetünk sem volt én nem tudom mit csinálnak. Meglátjuk mi lesz a második félidõben 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
barcás ismerõsöm már forr az idegtõl 😄DDddd mi vagyunk a legszarabb csapat szerinte és falufociba való játékosaink vannak xD sírok
FFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK
Kibaszott jók vagytok!!!!!
fotográfik kolomp edisön :D
özil le, ade be...
de irritáló hogy mindenki hajt CR meg sétálgat
így van, a lényeg hogy egy csapatnak szurkolunk a többi meg már relatív dolog. Hala Madrid!!!
ja tényleg te vagy az aki anti-adebayoros... ha lõne egy mester3ast a barsza ellen neked akkor se tetszene mert higu meg benz az isten... felesleges magyaráznom mert úgysem érted meg vagy nem akarod megérteni vagy csak egyszerûen nem fogod fel
milyen egész világon baszod? a realban nincs még egy támadó játékos jelenleg aki úgy fejelne mint Õ, Higun kívül aki jelenleg meccsformán kívül van... Hát ha az ellenfél 16osáig se fogunk tudni eljutni akkor majd nem ártana ezekre a fejesekre építeni... bár franc se tudja mi lesz a meccsen... majd Mou kitalál valamit
igen
úgy teszel, mintha csak Adebayor tudna fejelni az egész világon, meg csak fejjel kell gólt szereznünk.
úgy teszel, mintha csak Adebayor tudna fejelni az egész világon, meg csak fejjel kell gólt szereznünk.
igen és Higuain szerinted 100%os állapotban van? illetve meccsformában van? egyesek akkora marhaságokat tudnak beszélni hogy az hihetetlen... fejben a togói sokkal jobb mint a francia!