Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Ronaldo természetesen csak 11-esbõl 😄
SLICK
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voyager5
WOW!
FUCKYEAH

SLICK
vááááááááááááááááááááá centik megint bassza meg!!!!

SLICK
nem csak az, hanem hogy CR már az elsõ félidõben két ordító helyzetett szalasztott el.

Bosszantó a sok eladott labda, a hosszabbítást meg kell nyomni.

REAL MADRID

SLICK
na hosszabbítás! Hát ez az utóbbi évek legjobb El Classicója, micsoda csata megy, beszarok!

SLICK
iszonyat veszélyes amit csinálunk, csak sajna nem a barca kapujára

SLICK
meleg a pite

aztag*ci, CASILLAS!!!

Voyager5
hát érik a Barca gól 😞
[HUN]FaTaL
Mákotok volt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
ez bizony mák volt, na most már szedjék össze magukat újra, nagyon nyom a Barca

les huh már majdnem szivrohamot kaptam 😄

A KURVA PICSÁBA

SLICK
tényleg ki kellene már teljesen iktatni, tahóság az ilyen mind Real mind bármely más csapat szurkolóinak részérõl...

de paraszt ez a real szurker, odalézerezik...

100%on pörögnek, nekik ugyanúgy fontos a kupa mint nekünk (najó nem feltétlenül), de nem tudnak mit kezdeni ilyen játékkal. na 2. félidõre több szerencsét a csapatnak!

SLICK
én a magyarokra nem mondok már semmit sem, nem érdemlik meg...
Na mindegy, a 2. félidõre szintén sok támadást és összeszedett védekezést várok, na meg kevesebb szabálytalanságot. Vigyázni kell, mert bármikor beindulhat a Barca. Kicsit nyugtalanít, hogy ennyivel jobbak voltunk most.

Voyager5
Javaslom, hogy a meccset nyitott szemmel nézd 😉
sajnos Magyarországon (nem csak ezen a területen) ilyenek a "szakemberek"...

SLICK
pontosabban a szombati. Most komolyan, hogy mondhat ilyet, hogy ugyanaz a taktika? 😄

biztos nála még a novemberi meccs megy<#taps>

SLICK
Kérdezem, Nyilasi Tibor melyik meccset nézi?

tobias88
"Jól játszik a csapat végre!"

Én nem láttam focit a mérkõzésen...
SLICK
ha te tudnád mennyien vannak érvagdosás közeli állapotban... 😄
Én is ledöbbentem, pl egy srác sokáig pszihológushoz járt, mert egy nagyon fontos meccsen a csapata kikapott és a haverjai cukkolták. Így hát eldurrant az agya.
Jelzem nem magyar volt az illetõ, régebben olvastam ezt a hírt.

persze hogy az. elvakult "fanatikus". mindig a novemberi el clasicoval jön, meg hogy sokkal szebben játszik a barca meg ilyenek 😄D teljesen lenézi a csapatot... de ha esetleg BL-ben kikaptok ellenünk akkor majd kiváncsi vagyok mit szól, biztos kitalál valamit 😄

Voyager5
Jól játszik a csapat végre!
Ha bukjuk is a köv. meccseket, én úgyérzem jövõre már igen komolyan fel kell kötnie a gatyát a Barcelonának, mert az alapok már lent vannak 😛
[HUN]FaTaL
Az hülye akkor. 😄

Képtelen vagyok megérteni mitõl lesz idegbeteg ilyenkor valaki. Ez csak foci, nem háború.

[HUN]FaTaL
Nekünk helyzetünk sem volt én nem tudom mit csinálnak. Meglátjuk mi lesz a második félidõben 😊

barcás ismerõsöm már forr az idegtõl 😄DDddd mi vagyunk a legszarabb csapat szerinte és falufociba való játékosaink vannak xD sírok

SLICK
nincs lefutva egyáltalán

FFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

[HUN]FaTaL
Ezt nagyon úgytûnik, hogy megnyeritek.

SLICK
KAPUFA!!!! a kurva élet!

Kibaszott jók vagytok!!!!!

fotográfik kolomp edisön :D

özil le, ade be...

SLICK
JÉÉÉÉZUS!!!!!!! RONALDO MIT HAGYOTT KI??????

SLICK
kemény a meccs, mindenki túl van már pörögve

de irritáló hogy mindenki hajt CR meg sétálgat

SLICK
Ilyenkor úgy meghallgatnám, h miket mondanak egymásnak a játékosok 😄

így van, a lényeg hogy egy csapatnak szurkolunk a többi meg már relatív dolog. Hala Madrid!!!

SLICK
aha

na mindegy.....

HALA MADRID!

ja tényleg te vagy az aki anti-adebayoros... ha lõne egy mester3ast a barsza ellen neked akkor se tetszene mert higu meg benz az isten... felesleges magyaráznom mert úgysem érted meg vagy nem akarod megérteni vagy csak egyszerûen nem fogod fel

robotnyk
valszeg kontrázni akar, azért nem kezd Adebayor (is), majd õ lesz a vészmegoldás.
milyen egész világon baszod? a realban nincs még egy támadó játékos jelenleg aki úgy fejelne mint Õ, Higun kívül aki jelenleg meccsformán kívül van... Hát ha az ellenfél 16osáig se fogunk tudni eljutni akkor majd nem ártana ezekre a fejesekre építeni... bár franc se tudja mi lesz a meccsen... majd Mou kitalál valamit

SLICK
"akkora marhaságokat tudnak beszélni"
ez tipikusan a visszanyal a fagyi effektus...

SLICK
igen
úgy teszel, mintha csak Adebayor tudna fejelni az egész világon, meg csak fejjel kell gólt szereznünk.

igen és Higuain szerinted 100%os állapotban van? illetve meccsformában van? egyesek akkora marhaságokat tudnak beszélni hogy az hihetetlen... fejben a togói sokkal jobb mint a francia!