81624
  • Neoncsoves
    tényleg nem lett, mert nem kaptunk ki :D

de attól még szarok vagyunk és bajnoki cím marha távol van ettől a teljesítménytől.
  • miilann04
    úgy kellett volna kezdeni a meccset, ahogy befejeztük, elöl cr-kaká-dm, higuain-benzema.
    jó gyengék voltunk.
    ja és neoncsoves, nem lett igazad.
  • Voyager5
    Ha ott is X-elünk akkor kurvanagy probléma van.
  • Rockynhooo
    Ja kurvára kellett volna egy értelmes csatár nem benzemaval szerencsétlenkedni...
  • Neoncsoves
    nana nehogy Xeljünk velük :D
  • Neoncsoves
    egyébként igen szánalmas volt, hogy utolsó 15 percben kezdtük el járatni a labdát... nevetségesen játszik a csapat, nem tudom és nem értem mi lehet a probléma velük
  • UUUU
    Igazam volt amikor azt mondtam, hogy Falcaot meg kellett volna venni a Madridnak, mert nincs egy epkezlab csatarjuk. Szanalmasak voltak elol a tamadok. Raadasul hiba volt nem jatszani Kaka-t mert o volt egyedul aki valami eletet vitt a jatekba, de a 10 perc keves volt amit jatszott, hogy golt is erjenek el belole.
  • Voyager5
    Siralmas volt.
    Hétvégén végre a Bernabeuban játszunk a feljutó Rayo ellen. Remélem addigra Mourinho helyre teszi a játékosokat.
  • pacclacc
    Megvonnám tölük az egyhavi fizetésüket, és jótékonykodnék vele! Szánalom! Utolsó 10percbe kell focizni??????? Szánalmas amit a JÁTÉKOSOK müveltek!
  • Neoncsoves
    ja de nem a liga legszarabb csapatai ellen
  • Neoncsoves
    reálisan kell nézni... hiába szeretem a csapatot, egyszerűen lerí róluk hogy valami nagyon el lett baszarintva a közelmúltban. örülnék ha legalább BL meccsekre kilábalnánk ebből...
  • Rockynhooo
    hullámvölgy szarforma. mindig van ilyen és minden csapatnál.
  • LasDen #68571
    örülj neki......és csinálj lottót is....
  • Neoncsoves
    én vasárnap ezért mondtam amit mondtam :D de le lettem hurrogva... és persze megint igazam lett:D
  • shala
    én nem tudom mit hoz a jövő, de nagyon rossz érzések kavarognak bennem :S
  • morvaigaben
    Ronaldo, úgy tudtam hogy a sorfalba lövi....legjobb lenne ha ráállnának a gólvonalra, akkor eltalálná a kaput :(
    Valami nagy gond lehet fejben a csapattal.
  • Voyager5
    Amúgy Arbeloát előbb elég szépen elkaszálták. Hol van ilyenkor a sok hater, hogy kifejtse véleményét az ellen játékosáról?
  • Neoncsoves
    ilyen teljesítménnyel szerintem simán BL-t meg bajnokságot nyerünk
  • LasDen #68565
  • Casillas
    Csak a szokásos, pont mint a félidei szakértés Hegyitől. Muszáj volt Pepét felhoznia még akkor is, ha nem játszik, szánalmas.
  • UUUU
    Az egesz csapat szenved, nem csak C. Az viszont jo hir szerintem a Madrid szamara, hogy egy ilyen gyenge csapat ellen kell ma jatszaniuk, amikor nem megy nekik a jatek es mondjuk nem egy Valencia ellen. mert akkor mar lehet baj lenne.
  • shala
    ronaldo nagyon szenved szegény, a kommentátort meg kibelezném.
  • UUUU
    A tenyek azok tenyek, az hogy szamodra ezek bofogesek egyet jelent, hogy szerinted mindenki bofog, aki szamara tisztan latszodik, hogy mi a valosag.

Probald tiszta fejjel megelni ugy a merkozeset, hogy a frusztraciodat, nem probalod a valosagot leiro hozzaszolasokat megelni, mintha ellened iranyulnanak.
    Ehhez nem kell gyogyszer, mert eleg nem reagalni ra, vagy ha te mashogy latod akkor irj valami rendes valaszt es ne probalj bofogos hozzaszolast krealni.
  • SLICK
    Nagyon is tisztában vagyok a tényekkel. Szar formában vagyunk, ennyi.
    Az, hogy Te milyen szándékkal piszkálódsz elég egyértelmű. Egyszerűen csak arra kérlek, hogy mellőzzük a szúrkálódást, piszkálódást meg minden egyebet, van megfelelő topik rá...
  • Voyager5
    Hát jónagy szarok vagyunk...
    Második félidőre fel kell pörögni, mert ez eddig 0.
  • UUUU
    Sajnalom hogy neked ennyire fajnak a tenyek. De kerlek cafold meg. Beszelj a valosagrol es ne a hulyeseget hajtogasd.
  • SLICK
    nagyszerű meglátás, nem kell ide beböfögni, fikázni, meg hasonlókat.
  • Neoncsoves
    dejó a meccs, tök izgi
  • UUUU
    Megint mennyi real helyzetet latunk ismet eddig. Eddig volt kb 0.
  • SLICK
    jaja elég langyos...
  • shala
    borzasztóan játszunk megint:S
  • Voyager5
    Kimaradt Ramos, és Di Maria a kezdőből.

A Santander edzője pedig Cuper. Nem biztos, hogy most kéne kísérletezgetni :D
  • morvaigaben
    Streamet tud valaki?
    Előre is köszi, aztán Hala Madrid!! :)
  • Voyager5
    Hivatalos kezdő:
    Casillas, Arbeola, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Lassana, Callejón, Özil, Benzema, Cristiano Ronaldo.
  • Taki 122
    Az AS szerint, mivel Mourinhonak alaposan bele kell nyúlnia az összeállításba így tervezi a kezdőcsapatot: Casillas, Arbeloa, Varane, Carvalho, Marcelo, Xabi, Lass, Di María, Özil, Cristiano és Benzema.
  • Voyager5
    Nostradamus
  • bakkerman
    befuccsol
  • szucsy89
    Ha MÁR ekkora beképzelt faszkalap, mi lesz ha leigazolja egy európai topklub?
  • kazai21
    Nem tudom mikbe van ez a csávóó:DDD
  • bakkerman
    neymar egyébként cáfolta a hírt,rokonánál voltak csak látogatóba,de ez részlet eléggé érdekes:
    „Jó érzés, hogy két nagy klub érdeklődik irántam. A feladatom most az, hogy tovább dolgozzak azért, hogy még több klub akarjon megszerezni, ne csak ez a kettő. Boldog vagyok, hogy maradok a Santosnál. Amíg jól érzem magam, maradok. Soha nem titkoltam a Santos előtt, hogy egy nap Európában szeretnék játszani, egyelőre itt folytatom a családom, az enyéim körében"

még több klub akarja megszerezni?? nem értem,hogy ezt hogy gondolja,nyáron Angliától Zimbabwe-ig a fél világ vitte volna,nem tudom mire vár,hogy ennél a két csapatnál is jobbak fognak érte jelentkezni? nagyon már nincs fentebb,max ha a spanyol válogatott honosítaná,de az meg ugye már nem lehet :D