81624
-
#68623 szép volt real madrid.. -
#68622 Casillas; Ramos, Varane, Albiol, Marcelo; Alonso, Lass; Di María, Kaká, C.Ronaldo; Higuaín.
Wáá ...:) Végre Higany kezd -
#68621 "Bernabéu mindkét oldalát kibővítik mintegy két és fél méterrel és átépítik egy"
ráépítenének a mostani szerkezetre, nem új stadionról van szó -
hugopareiros #68620 és mivel ezt mind a te pénzedből fedeznék + a gazdasági tanulmányaid miatt tökéletesen ki tudod számolni, hogy ez a beruházás hosszú távon is mínuszba tolná a klubot
ezért neveted ki az ötletet :)
Sok mindent lehet mondani Perezről, de az biztos, hogy eddig akármilyen döntést hozott annak GAZDASÁGILAG pozitív hatása volt. Azt pedig, hogy kell e új stadion...ne egy barcelona drukker döntse el :)
Én is imádom a Bernabeut, sőt...de van az a tervezet, amit szívesen látnék megvalósulni.
Egyébként is, egy teljesen új korszakba lépett a Madrid. Ha új stadiont szeretnének, akkor tökéletes hozzá az időzítés. -
#68619 remélem este nyer mindkét Madridi csapat -
#68618 HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#68617 nem, az meszköünklöbb!
egyébként agüerohoz annyit, hogy amikor a citybe igazolt voltak olyan hírek, hogy van olyan kitétel az eligazolásába, hogy legalább 2 évig nem igazolhat a realhoz. remélem a rákövetkező évben rárepülünk. :) -
#68616 nem az hogy vicces,hanem simán nem lenne éppeszű döntés,a Bernabeu-val semmi probléma nincsen,még a legújabb stadionokhoz mérve is szép,egyedi,és legendás stadion,persze ha csak annyit akarna Perez,hogy itt-ott felújítgatni,akkor no probléma,de hogy újat húzzon fel...jaja,tudom hogy nálunk is volt már erről szó,de felújításon kívül másra nem nagyon futná,vagyis persze meglehetne oldani egy új stadiont,ha újabb 100 évre adósságba basszák a klubot a vezetőink... -
#68615 ezt már jó pár éve tervezi, már az első elnöksége alatt is meg akarta valósítani. nem tudom, mi ebben a nevetséges
nem mellesleg barcelonában is újítani akarnak. akkor az is vicces? -
#68614 Valahogy úgy ahogy mondod. Nem tudom mit vár, milyen nagy csapatok fognak még érte versengeni, már az eddigi összegek is az egekbe rúgtak, remélem nem megyünk bele egy licitálós játékba, bár nem az én pénzem, meg semmi közöm hozzá, de nehogy már ez a gyíktestű érjen 100 milliókat. -
Neoncsoves #68613 remélem inkább őt hozzák, mint a nagyképű flegma Neymart, aki arra vár hogy még több nagy klub jelentkezzen be érte :D vicc az az ember. -
#68612 istenem:DDD -
#68611 amilyen jól megy neki mencseszterben az nem mostanában lesz.... -
#68610 :D -
#68609 Pár napja azt írta valami Brazil Blikk, hogy napokon belül bejelentik hivatalosan :D
Lehet, hogy van valami titkos szerződés már vele, és télen jön.. vagy jövő nyáron. Fene sem tudja.
Amúgy Pereztől nemrég megkérdezték, hogy miért nem igazolta le nyáron Aguerot. Aztmondta 90M euró lett volna, és ennyit nem akartak kifizetni érte, de nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben mégis leigazolják.. -
#68608 ő francia emmeg belga...nemugyanaz..::D -
#68607 Ő lenne Benzema2 :D -
#68606 tavasszal volt hír róla talán, hogy zidane ajánlgatta vagy mi....de ugye másik 99 klubot is hírbe hoztak vele...:D -
#68605 Az igen:) -
#68604 én nagyobb tehetségnek tartom mint Neymart,(most még) a feléért meglehetne venni,Európában bizonyított,idén a BL-ben is bizonyíthat,és nincs baj az agyával -
#68603 Nem semmi. :) -
Neoncsoves #68602 na mivan a Neymar üggyel?
egyébként boldogabb lennék ha mondjuk Eden Hazardra mennénk rá, hasonló sebességgel és dinamikával rendelkezik mint Messi, testfelépítése is majdnem ugyanaz, technikás és szerintem összjátékhoz is több köze van mint Neymarnak.
-
hugopareiros #68601 fuh a Madrid 4-3 Espanyol meccsre emlékszem :) nem keveset ordibáltam örömömben a második félidő alatt :D -
#68600 8:13-nál ha azt a mozdulatsort újra láthatnám...
http://www.youtube.com/watch?v=r-fDAzg0LnU
Reménykedjünk, hogy az idei év is hasonlóan izgalmas lesz. (Vagy nem :D ) -
#68599 kb.:D -
#68598 c.ronaldos csukló szorító 25.990 Ft
hervis csukló szoritó 990 Ft -
#68597 Csuklószorító mi más?:)
Még múltkoriban így árulták a netten: C.Ronaldos csukló szorító:DDDD -
karajjj #68596 ki a halál f*szát érdekli, hogy minek van az ott? :D
ez olyan, mint mikor a rózsafüzér volt a nyakába, akkor minden hülye azt hordta -
Neoncsoves #68595 de ez csak tipp volt ,lehet tényleg valami orvosi dolog. majd ha megjön valamelyik okosabb illető, ő tuti meg tudja mondani pontosan mi is ez. -
#68594 jah oké köszi:) -
Neoncsoves #68593 szerintem sima egyszerű csuklópánt, csak ugye koszos lett a sok csúszkálástól, eséstől, stb :) -
#68592 ja:D:D és még annyi lenne h szted ez mi? szigszalag vagy vmi orvosi kötés?:D -
Neoncsoves #68591 lehet megégette a kicsi kezét főzés közben, esetleg ujjazás közben meghúzódott, vagy egyszerűen csak divatból hordja :D -
#68590 Ez mi lehet??és mire jó?? Előre is köszi a választ!
-
Neoncsoves #68589 Pepe az egyik legjobb védő a világon jelenleg, nem értem hogy az agresszivitásán kívül mi problémád van vele. nála gyorsabb és jobb védők nem nagyon vannak a piacon és rengetegszer húzta ki a védelmet a szarból. Benzema meg tényleg elég impotens eddig, Falcaoval nagyon jól jártunk volna. -
#68588 dik a jakuza -
#68587 Benzema egy pocs, mar pardon, tetmerkozesen teljesen impotens.Nem felkeszulesi merkozesen kell kinai csapatok ellen golt szerezni. Mar reg el kellett volna felejteni mint Pepet. Falcao mert ket merkozesen tobbet bizonyitott, mint Benzema ket ideny alatt a Madridban. Latszott mar elozo idenyben is hogy Falcao sokkal jobb jatekos mint Benzema. Ilyen jatekosok hianyoznak a Madridbol.
Mas. Nem hiszem el azt sem, hogy nem veszi senki se eszre, hogy Pepe nem Madrid szintu jatekos ? Oszinten, miert nem kuldik el ? Hiszen csak lejaratja a Madridot, valamint szerintem egy nagyon gyenge hatved raadasul.
2 jatekos hianyat hosszutavon pedig barmilyen csapat megerzi, nem kell sztarcsapatnak lenni hozza. -
#68586 Szerintem is kellett volna csatárt igazolni, nyáron írtam is.
Amúgy ma Florentino elismerte, hogy Mourinho leakarja igazolni Neymart. -
#68585 Barcelona kikapna, megnyugodnék csöppet :) -
Neoncsoves #68584 egyébként emlékeztek Mou "poénjára" hogy a 40 pontot kell először elérni??? Lehet hogy nem is vicc volt