Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JA én annak õrülök h nyert a Madrid, és nem annak h a Barca kikapott! Nyugodj meg és viselkedj ember modjára!

Általában több vagyok, de néha én is lehetek rossz passzba. Már unom a szabályokat, unom az önkontrollt meg mindent. IRL is nagyon sok önkontrollt kell alkalmaznom és fárasztó nekem és emiatt általában folyamatosan megy fel a pumpa. Több ilyen nem lesz nálam úgyse 😊

SLICK
látod átmentem gratulálni, erre majdnemhogy paraszt vagyok, mert ezt mertem írni és hogy tetszett a meccs. Ízlések és pofonok, nekem összeségébe tetszettek a látottak, ennyi. Nehogy már a kurva anyámat mert vállalom a véleményem.

Azt hittem te annyival több ember vagy! Ugy látszik nem! Neked is csak ennyi eszed van! Igaz nem tehetsz róla valszeg igy születtél :S

hát ja ha olyan passzba lettem volna akkor nem is tettem volna meg, csak már hetek óta gyülemlik bennem a harag meg egyéb dolgok. és szép apránként jön ki belõlem...

SLICK
tény hogy volt okod rá, de sztem nem kellett volna, legalább mi ne alacsonyodjunk le egyesek színvonalára...

Õk is jöttek ide pampogni akkor én is megyek most... 1 évben egyszer van rá lehetõség, élek is vele!

Amelyik madridista oda irogat jelenleg ostoba! Te az vagy?

Minden ellenfelet ugy kell legyõzni ahogy lehet! Barca játszani akata a játékát, de nem tudta, mert most már ellenfél voltunk! Én kész csodának élem meg h ez a barca nem tudott megverni benünket! Pedig jelenleg a világ legszebb futbalját játszó klubja!! Persze addig mig szembe nem jõn 1 okos elenfél! "MOu"ra gondolok! Ha nekik ugrottunk volna, akkor kikapunk! Orosz rulett :S nem játék.

ezt a Barca topikban mondd a Barcásoknak mert õk mondják azt hogy mi bunkerfociztunk meg csak rugdalózni tudtunk 😄

Oziris666
elsö félidöben barcának helyzete se volt....

LasDen
szarni bele....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
és? ki nem szarja le? <#zavart1>
persze, de most majd hallgathatjuk hogy "bunkerfoci". 😊

Taki 122
itt az ideje hogy "lemossuk a gyalázatot!" 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

következõ szezonban még jobban fel tudjuk venni a kesztyût a Barcával és még szorosabb párbaj lehet ebbõl a rivalizálásból.

Taki 122
meg kellett érte küzdeni és ha ez az ára a barca elleni sikernek hát legyen! szép volt a beadás a fejes pedig tökéletes, egyenesen a léc alá...ronaldo eldöntötte a kupa sorsát 😉
carvalho, casillas, ramos és persze ronaldo mindannyian nagyot játszottak, szép volt! HALA MADRID!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
+1

LasDen
hurrá...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
ennyi év gyalázatos kupateljesítmény után ezt a barcelonát megverni a kupadöntõben... Mourinho elõtt le a kalappal. bárki bármit mond, zseniális edzõ. innentõl lehet bármi a többi meccsen. legyen a BL szoros, ha kiesünk az sem zavar. van már siker, van csapat, ha nem is tökéletes, van edzõ, most tényleg van mire építeni a következõ szezonra.
SLICK
nem volt idõm rá, bár szimpatizálok a Chelsea-vel 😊

pzoli00
Szép volt! Hala Madrid! <#worship>

Oziris666
Hát ha néztél volna Chelsea meccset néha akkor ez már elöbb is nyilvánvaló lett volna a számodra😛

abletonext
én most átéltem egy orgazmust 😄😄 HALA MADRID!!

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

miilann04
nagyszerû

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
ÉS a kétkedõknek, CR döntötte el! 😊
Ekkor kell!

Végreee <#eljen> José elsõ Madridi kupája, Köszönjük <#taps>

REAL MADRID

SLICK
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!
REAL MADRID AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

el se hiszem! KUPAGYÕZTESEK VAGYUNK!!!!!!

Voyager5
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!
SLICK
na Di maría piros :| ismét kiállítottak egy embert José csapatából :|

SLICK
Carvalho iszonyt nagyot játszott. Most már végleg megértettem, hogy miért volt fontos az õ megvétele!

Ricardo is hatalmasat játszott

SLICK
JÉÉÉÉÉÉZUUUUSSSSOOOOOM!!!!!!! Érik a 2 is!!!!!!

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ha cr adebayor elé teszi ezt, vége lenne már :f

Kaplan
Én Mourinhonál nem igazán látok különbséget ilyet tétnél egy hazai és idegenbeli meccs között. Ha a szükség megkívánja otthon is simán kiküldi kis kullancsokként azt a tizenegy játékost. Szerintem egy (vagy talán még annyi sem) gól fog dönteni a párharcban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

marcinak nagyon örülök, ma eddig nagyon jól játszott

SLICK
otthon kell legalább 2 gólos elõny, mert idegenben kikúrt nehéz lenne kiharcolni a továbbjutást

de szép is lenne..

Kaplan
Mourinho simán megfoghatja a Barcát két meccsen. Én Real továbbjutást várok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaniX14
Az idény leghosszabb 15 perce lesz..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

SLICK
jézus mi lesz a BL-ben?????? Én az agyam eldobom! 😄

Kaplan
Istenem Barcelona drukkerek, végigalázzátok a mezõnyt akkor minden szép és jó most meg, hogy szorul a hurok azonnal megfutamodtok? Igenis, még nyerhettek.. ne legyél már ilyen! 😊

(Pártatlan szurkoló)

Voyager5
Nincs még vége sajnos 😄
Ki kéne bekkelni ezt a 15 percet mert ez nagyon kemény lesz 😄
SLICK
lefújta de csak a zelsõ részét sajna 😄

[HUN]FaTaL
Grat a kupagyõzelemhez.

http://goo.gl/gd6Zi5

VÉÉÉGRE! fújja le 😊

REAL MADRID

SLICK
BAZDMEG MIKOR HA NEM MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megérdemelnénk már basszameg