Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Konzolosoknak erõsen ajánlott.
18 év, 1993 után nyert ismét Király-kupát a Real, ez a 18. elsõsége a sorozatban.
A Real Madrid legutóbbi 54 olyan találkozóját megnyerte spanyol földön, amelyen az elsõ gólt õ szerezte.
A legutóbbi öt el clásicon öt Real Madrid-játékos kapott piros lapot.
A 2010–2011-es Király-kupa-sorozat gólkirálya Cristiano Ronaldo és Lionel Messi lett, hét-hét góllal.
Cristiano Ronaldo 42. gólját szerezte az idényben, ezzel beállította korábbi szezoncsúcsát.
Ruud van Nistelrooyt (2006–2007) követõen Ronaldo szerzett két egymást követõ el clásicón gólt.
José Mourinho 2003 óta minden évben nyert aktuális csapatával valamilyen trófeát.
Mourinho 10 nagy kupadöntõjébõl kilencet megnyert, csupán a 2004-es Portugál Kupa fináléját veszítette el csapatát.
http://goo.gl/gd6Zi5
REAL MADRID
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
/madridista/
ennyi <#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Real Madrid vezetõedzõje, José Mourinho a kupagyõzelemmel a zsebében visszaszólt Johan Cruyffnak, az FC Barcelona holland legendájának, aki nem éppen dicsérõ szavakkal illette õt a minap
"Ez egy fantasztikus és megérdemelt gyõzelem egy nagyszerû csapat ellen. Nagyon fel vagyok villanyozva, hogy megvan a kupagyõzelem, ez valami különleges dolog - mondta a portugál tréner, akinek csapata Cristiano Ronaldo fejesgóljával verte a Barcát. - Néhány napja valaki egy olyan edzõnek írt le engem, aki címeket nyer, és nem a jó futballra megy. Nos, köszönöm, de szeretek olyan edzõ lenni, aki 'csak' címeket nyer..."
"Tudom, hogy ez a vereség után furcsán hangzik, de a második félidõben és a hosszabbításban is jól játszottunk - nem könnyû ilyen erõs játékosok ellen futballozni - kezdte Pep Guardiola, a gránátvörös-kékek mestere. - Mindig jobb gyõzni, mint veszíteni. Az élet ugyanakkor ilyen, nem gyõzhetsz mindig. Fel fogunk állni. Ezek a játékosok hosszú ideje együtt játszanak, szóval nem hiszem, hogy gond lesz ezzel."
¡Hala Madrid!
fotográfik kolomp edisön :D
talán így még nagyobb ereklye lesz mint sértetlenül, és majd mindenki ezt akarja látni
fotográfik kolomp edisön :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
<#bohoc>#bohoc>
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
GRATULÁLOK!!!!!
Ugyanerre számítok a két BL meccsen is.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A tegnapi meccsen még szarabbul játszottak a barcások mint szombaton.Kb a 2. félidõ elején illetve a 75-85. perc között volt játék,és ebben az idõszakban egykapuzás is volt rövid ideig aztán megint visszavettek és szar volt az egész.
Jövõ heti BL meccs is érdekes lesz mivel idegenben azért annyira amúgy sem szokták csipkedni magukat,ezek után nem tudom mit fognak játszani.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
az elsõ félidõ katasztrófa volt, semmi játék. a második félidõbe a barca elkezdett játszani + ronaldo megmozdulások a realnál, ennyi. egy kalap szart nem ért az egész 120perc. ronaldo nélkül nem jött volna ez össze, ebben biztos vagyok, pedig nem csípem a gyereket. meg kell hagyni úgy szalad mint egy ló.
a spurs-arsenal az volt jó meccs tegnap, nem ez 😊
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
"a Real Madrid nem örülhetett sokáig a tegnapi kupagyõzelemnek" -?! wtf? mi történt
"Sergio Ramos kiejtette a kupát a buszból, amin a jármû is keresztülhajtott..és így teljesen tönkrement" -bzmeeeeeg 😄
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Valakinek vannak képei tegnapi meccsrõl? szúrjon már be párat, köszi 😊
most jöhetnének a barca drukkerek 😊
2 meccs alatt nem tudtak normális gólt lõni xD
most verjék magukat az 5:0val 😄DDDDDDD
azért JM csak tud valamit, idejön és egybõl megvan a kupa + bl nyolcaddöntõn való túljutás
ezek utan a bl-ben nekem az jön le h bármi megeshet 😊
és milyen szép is lenne ha a real kiejtené a barca-t