81624
  • LasDen #68703
    lehet hogy kaka összeszedi magát...??
    azon az ökölrázáson látszott, hogy nagyon akar...
  • kazai21
    Kakááá mekkora góóól:)))) 2:0
  • shala
    méghozzá gyönyörű gólt:)
  • LasDen #68700
    persze....egy pillanatra kilépek konyhába és azonnal gólt lőnek...:DDD
  • kazai21
    Gyönyörűűű öröm volt nézni áááá kurvajók vagyunk:$$$$ 1:0 CR:)
  • shala
    benzema tényleg bassza már meg. :D
  • kazai21
    Benzamaa:|
  • SLICK
    ejj Khedira kezdett :|
  • [HUN]FaTaL
    lol :DDDD stream :DDDDD
  • zalrobto
    végülis ez is jó
  • [HUN]FaTaL
    Egyelőre tökéletes a PRO4 stream is, és a minősége is egész jó ha a media playeres linket nyitjátok meg.
  • zalrobto
    szia
    nálam jó volt végig csak azért ajánlottam
  • szomferi
    @ oldalával mi van? nem tudsz valamit miért nem megy?
  • banok
    20:45 Real Madrid-Ajax
    tv: Pro4
    streamek:
  • Taki 122
    Egy elég jó minőségű stream: NOS
  • horpeti
    Ha esetleg rátalálsz most is egy jóra, légyszi oszd meg , veetle jó:)

A myp2pn én is találtam azért jót a sok közül , végigkattintva párat, csak ugye nincs oda írva már, hogy milyen sávszél stb, szal próba cseresznye a méret, nemzetiség, gyorsaság.
  • [HUN]FaTaL
    Veetle volt, nem sopcast sry.

BL topicba szoktak fórumos linkeket bepostolni, onnan válogattam aztán az egyik működött az egész meccs alatt.

Ma meg lehet inkább a Bayern - Cityt nézem a tvben, nem vagyok szurkolói szemmel érintett egyik meccsen sem. :D
  • horpeti
    hol szerzel sopcast és veetle csatikat? Mert én a myp2p-t használtam, ill. most is, de megváltozott és csak ilyen rögtön bejövős ablakok lettek, nem a régi, hogy írta, hogy sopcast, veetle, stb.
  • LasDen #68685
    korrekt...okt.1-től itt fibernet helyett invitel lesz és küldtek új csatornakiosztást és berakják a digisportot....pro4-em nem lesz, de legalább nézhetem a pro7-et :DD
  • [HUN]FaTaL
    Ne nagyon reménykedj, múltkor is teljesen szar volt, össze-vissza akadt. Én a Barca meccset is inkább sopcasttal néztem, kicsit szarabb minőség volt, meg angol kommentátor, de legalább stabil volt.
  • zalrobto
    itt lehet majd nézni élöben
    http://bl.tv2.hu/
  • Pukkka
    Mou
  • ProGabe #68681
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kurva anyját! :D hagyták volna meg a diginek
  • bakkerman
    akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verőember, és szétkennek a falon.

köszönöm szépen ezt a 10 percet,amióta ezen a mondaton kacagok :DDDDDDD zseniális,most komolyan mondom :DDDDDDDD
  • ROCKnROLLA
    Az első pontra még sosem gondoltam, nem hittem volna hogy ilyen egyszerű a magyarázat!
    Még lehet azért egy 3. opció is: egy hangyányit nekik fújnak.
  • homeless
    Erre 2 magyarázat lehet:
    1. A Barca játékosai kevesebbet szabálytalankodnak
    2. Szinte minden meccsen 70-80%-ban náluk van a labda
  • [HUN]FaTaL
    PRO4 adja élőben
  • karajjj
    majd pénteken adja felvételről a digi, ha jól emlékszek
  • White QVAS
    A BL meccset közvetíti valamelyik magyar adó holnap? Mert ha igen akkor veszem is fel.
  • ROCKnROLLA
    Realos vagyok, dehogy akarlak keresztrefeszíteni, sőt, ha megadod a bankszámlaszámod, akkor még pénzt is utalok. :D
  • Neoncsoves
    ja :) de hagyjuk, ott az el clasico topik ha erről akarunk beszélni :)

de azért jó látni hogy vannak még emberek akik nem akarnak keresztrefeszíteni egy barca fikázás miatt
  • ROCKnROLLA
    Jó hát a Barcáról hadd ne mondjunk semmit... Mert ha kijelented, hogy nekik fújnak, akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verőember, és szétkennek a falon.
    Azon még jókat nevetek, amikor eszembejut, hogy a Barca az elmúlt 2 évben 1 (egy, one, uno) piroslapot kapott, míg a Barca ellenfelei 38-at... (1-2 hónapja 38 volt)
  • Neoncsoves
    vitázni tényleg nem éri meg, de így zárásképp annyit, hogy a barcáról nem is nagyon szoktak ilyen médiabotrányok lenni.

valamiért úgy érzem, ha most ez a Real Madrid lenne, akkor baszottnagy címlapokat kapnánk hogy lesgól, etc :D

de ezt lehet csak bemesélem magamnak, meg a franc se tudja mi történne akkor :)

na mindegy, ez a bajnokság úgyis a 2 clasico-n fog eldőlni
  • ROCKnROLLA
    Tisztában vagyok a les fogalmával, és tudom hogy ha zavarja a lesen álló az ellenfelet, de nem ér labdába akkor is les, csak itt nem igazán volt belőle reklamáció, és még a médiában sem nagyon áradoztak róla, ezért mondom én is azt inkább, hogy nem volt les. De mondjuk, hogy az volt, lényegtelen, nem éri meg ezen vitázni. :)
  • Neoncsoves
    nem az érdemeiteket csökkentettem. szép volt, de azért az Atletico sem állt a helyzet magaslatán
  • bakkerman
    akkor csak 4 gombócba szaladt bele az atletico
  • Neoncsoves
    nem, de úgymond játékba avatkozott a testcsellel. ezt a helyzetet úgy kell elképzelni hogy előtte állt volna egy védő, és ugyanezt csinálja, akkor gátolta volna a védőt a mozgásban, így játékba avatkozott volna és simán les lett volna. de ez szerintem ettől még ugyanúgy les, csak az a különbség hogy nem volt ott védő.
  • WuFraZselic
    nem csak az számít, hogy beleért-e...
  • ROCKnROLLA
    Messi első gólja nagyon nem volt les, amire te gondolsz az az öngól. Viszont az sem volt les, mert nem ért bele Messi.
  • Neoncsoves
    LOL! Messi első gólja kábé 1 méteres les volt :DDd