81624
-
#68703 lehet hogy kaka összeszedi magát...??
azon az ökölrázáson látszott, hogy nagyon akar... -
#68702 Kakááá mekkora góóól:)))) 2:0 -
#68701 méghozzá gyönyörű gólt:) -
#68700 persze....egy pillanatra kilépek konyhába és azonnal gólt lőnek...:DDD -
#68699 Gyönyörűűű öröm volt nézni áááá kurvajók vagyunk:$$$$ 1:0 CR:) -
#68698 benzema tényleg bassza már meg. :D
-
#68697 Benzamaa:| -
#68696 ejj Khedira kezdett :| -
#68695 lol :DDDD stream :DDDDD -
#68694 végülis ez is jó -
#68693 Egyelőre tökéletes a PRO4 stream is, és a minősége is egész jó ha a media playeres linket nyitjátok meg. -
#68692 szia
nálam jó volt végig csak azért ajánlottam -
#68691 @ oldalával mi van? nem tudsz valamit miért nem megy? -
#68690 20:45 Real Madrid-Ajax
tv: Pro4
streamek: -
#68689 Egy elég jó minőségű stream: NOS -
#68688 Ha esetleg rátalálsz most is egy jóra, légyszi oszd meg , veetle jó:)
A myp2pn én is találtam azért jót a sok közül , végigkattintva párat, csak ugye nincs oda írva már, hogy milyen sávszél stb, szal próba cseresznye a méret, nemzetiség, gyorsaság. -
#68687 Veetle volt, nem sopcast sry.
BL topicba szoktak fórumos linkeket bepostolni, onnan válogattam aztán az egyik működött az egész meccs alatt.
Ma meg lehet inkább a Bayern - Cityt nézem a tvben, nem vagyok szurkolói szemmel érintett egyik meccsen sem. :D -
#68686 hol szerzel sopcast és veetle csatikat? Mert én a myp2p-t használtam, ill. most is, de megváltozott és csak ilyen rögtön bejövős ablakok lettek, nem a régi, hogy írta, hogy sopcast, veetle, stb. -
#68685 korrekt...okt.1-től itt fibernet helyett invitel lesz és küldtek új csatornakiosztást és berakják a digisportot....pro4-em nem lesz, de legalább nézhetem a pro7-et :DD -
#68684 Ne nagyon reménykedj, múltkor is teljesen szar volt, össze-vissza akadt. Én a Barca meccset is inkább sopcasttal néztem, kicsit szarabb minőség volt, meg angol kommentátor, de legalább stabil volt. -
#68683 itt lehet majd nézni élöben
http://bl.tv2.hu/
-
Pukkka #68682 Mou -
#68681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kurva anyját! :D hagyták volna meg a diginek -
#68680 akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verőember, és szétkennek a falon.
köszönöm szépen ezt a 10 percet,amióta ezen a mondaton kacagok :DDDDDDD zseniális,most komolyan mondom :DDDDDDDD -
#68679 Az első pontra még sosem gondoltam, nem hittem volna hogy ilyen egyszerű a magyarázat!
Még lehet azért egy 3. opció is: egy hangyányit nekik fújnak. -
homeless #68678 Erre 2 magyarázat lehet:
1. A Barca játékosai kevesebbet szabálytalankodnak
2. Szinte minden meccsen 70-80%-ban náluk van a labda -
#68677 PRO4 adja élőben -
karajjj #68676 majd pénteken adja felvételről a digi, ha jól emlékszek -
#68675 A BL meccset közvetíti valamelyik magyar adó holnap? Mert ha igen akkor veszem is fel. -
#68674 Realos vagyok, dehogy akarlak keresztrefeszíteni, sőt, ha megadod a bankszámlaszámod, akkor még pénzt is utalok. :D -
Neoncsoves #68673 ja :) de hagyjuk, ott az el clasico topik ha erről akarunk beszélni :)
de azért jó látni hogy vannak még emberek akik nem akarnak keresztrefeszíteni egy barca fikázás miatt -
#68672 Jó hát a Barcáról hadd ne mondjunk semmit... Mert ha kijelented, hogy nekik fújnak, akkor még ma bekopog 2 Messi-mezes albán verőember, és szétkennek a falon.
Azon még jókat nevetek, amikor eszembejut, hogy a Barca az elmúlt 2 évben 1 (egy, one, uno) piroslapot kapott, míg a Barca ellenfelei 38-at... (1-2 hónapja 38 volt) -
Neoncsoves #68671 vitázni tényleg nem éri meg, de így zárásképp annyit, hogy a barcáról nem is nagyon szoktak ilyen médiabotrányok lenni.
valamiért úgy érzem, ha most ez a Real Madrid lenne, akkor baszottnagy címlapokat kapnánk hogy lesgól, etc :D
de ezt lehet csak bemesélem magamnak, meg a franc se tudja mi történne akkor :)
na mindegy, ez a bajnokság úgyis a 2 clasico-n fog eldőlni -
#68670 Tisztában vagyok a les fogalmával, és tudom hogy ha zavarja a lesen álló az ellenfelet, de nem ér labdába akkor is les, csak itt nem igazán volt belőle reklamáció, és még a médiában sem nagyon áradoztak róla, ezért mondom én is azt inkább, hogy nem volt les. De mondjuk, hogy az volt, lényegtelen, nem éri meg ezen vitázni. :) -
Neoncsoves #68669 nem az érdemeiteket csökkentettem. szép volt, de azért az Atletico sem állt a helyzet magaslatán -
#68668 akkor csak 4 gombócba szaladt bele az atletico -
Neoncsoves #68667 nem, de úgymond játékba avatkozott a testcsellel. ezt a helyzetet úgy kell elképzelni hogy előtte állt volna egy védő, és ugyanezt csinálja, akkor gátolta volna a védőt a mozgásban, így játékba avatkozott volna és simán les lett volna. de ez szerintem ettől még ugyanúgy les, csak az a különbség hogy nem volt ott védő. -
#68666 nem csak az számít, hogy beleért-e... -
#68665 Messi első gólja nagyon nem volt les, amire te gondolsz az az öngól. Viszont az sem volt les, mert nem ért bele Messi. -
Neoncsoves #68664 LOL! Messi első gólja kábé 1 méteres les volt :DDd