Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
miért adnánk el féláron? <#zavart1>#zavart1>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
örülök is meg nem is.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez a Toril úgy látszik azé tud valamit....remélem sikerül feljutni.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"kell is igyekeznie José Mourinhónak, ha nem akar jövõre is szégyenben maradni"
nem értem hogy lehet szégyenben az az ember aki X év szenvedés után visszaterel egy csapatot a fényre..
"de Julien Faubert óta már semmin sem csodálkozunk"
ez is milyen lefitymálás már? Mintha Altintop egy szerencsétlen Faubert lenne...
" fiatal török középsõ középpályás, Nuri Sahin érkezésével bizonyosan távozik Kaká"
Én vagyok az egyetlen aki annyi összefüggést lát hogy mind a 2 k.pályán játszik ? 😄
Azt meg már nem is részletezem hogy az átigazolásokkal kapcsolatban mennyi fiktív dolgot írtak le... valószínûleg majd megvesszük mindet akit írtak 😄 épp hogy tavaly is már értelmesen megfontoltam igazoltunk amit idén is folytatni fog José úgy vélem.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
REAL MADRID
REAL MADRID
Ha 100 gól lõne vki a soproni ligában, akkor se lenne esélye (gondolom a magyarokra van 50% malusz is😄DD)
összesítésbe Messi vezet, 52 gólja van, CR-nek 51.
cesc fábregas
Akkor kell a mesterhármas.
Amúgy a tegnapi meccsben csak az idegesített picit, hogy csomó 4v2 3v2 kontralehetõség volt, lõhettünk volna még 5 gólt, de mindig elakadtak a bepasszok, stb. Azért ezt sokkal komolyabban kéne megoldani. De gondolom majd lesz jobb. 😊
Bár Murphy mindig ott van.. 😛
de majd almeria ellen betalál uszt akkú nem lesz baszogatás....😄
Mintha a kommentátorok mindig azt mondják, hogy bár Ronaldo vezeti a ranglistát, de összgólban többet lõtt Messi idén, aztán az aranycipõbe asszem az összes európai meccsen lõtt gól számít.
Persze lehet hülyeségeket beszélek! 😄
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&start=0&mforum=stream
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Vivimos por ti, vence por nosotros.
gondolom mondanom sem kell, h a barca meccsét adja a sport tv..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Õ viszont egyelõre még nem ilyen.
Amúgy szerintem sokat fejlõdött, és hasznos lehet nekünk, csak egy bajom van vele, hogy nem az a gyors agilis (gondolkodású, tettû) Real Madrid styleos. Bár mostanában ugye a Real Madrid style is változik, abba meg jó lehet... 😊
Másik, hogy a Juve 30 millás ajánlata Benzema-ért szerintem megfontolandó, én nem nagyon bízok a franciában, többet vártam tõle.
REAL MADRID
"...and has been frustrated by his lack of access to the first team...."
most edzõ akar lenni vagy sport igazgató...döntse el mit akar aztán húzzon a faszba....
Hierronak meg jó lenne....😄