Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
1 milliárd ojró a kivásárlási ára úgy tudom,szal még egy kis olajat el kéne adniuk a desert rajoknak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
400ért mehet. 😄 Veszünk belõle 5 Rúnit. 😄

robotnyk
😄DDD
miilann04
A Daily Mail szerint a Manchester City tulajdonosa, Sheikh Mansour idén nyáron megkísérli a lehetetlent: 227 millió eurót fog felkínálni Cristiano Ronaldóért cserébe.

miért adnánk el féláron? <#zavart1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Bár eddig úgy szerepelt a tervekben, hogy Parejo visszatér a Real Madridba júniusban, Mourinho most már nem biztos benne, hogy jó döntés õt visszahozni, mivel véleménye szerint nem sok lehetõséghez fog jutni a szezonban, és jelenleg nincs hely számára a keretben.

örülök is meg nem is.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
- A Castillának három gyõztes párharcot kell megvívnia ahhoz, hogy a másodosztályban folytathassa. Az elsõ ellenfél a 3. csoport 3. helyezettje, a valenciai Alcoyano együttese. Az elsõ találkozót a hétvégén Madridban játsszák, majd egy hét múlva Alcoyban mérkõznek meg a felek.

Ez a Toril úgy látszik azé tud valamit....remélem sikerül feljutni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
"ha nem akar jövõre is szégyenben maradni"

Nálam itt elég is volt a hírértékbõl! 😄

Rockynhooo
ezzel a cikkel utáltam meg véglegesen az nsot....

"kell is igyekeznie José Mourinhónak, ha nem akar jövõre is szégyenben maradni"

nem értem hogy lehet szégyenben az az ember aki X év szenvedés után visszaterel egy csapatot a fényre..

"de Julien Faubert óta már semmin sem csodálkozunk"
ez is milyen lefitymálás már? Mintha Altintop egy szerencsétlen Faubert lenne...

" fiatal török középsõ középpályás, Nuri Sahin érkezésével bizonyosan távozik Kaká"
Én vagyok az egyetlen aki annyi összefüggést lát hogy mind a 2 k.pályán játszik ? 😄

Azt meg már nem is részletezem hogy az átigazolásokkal kapcsolatban mennyi fiktív dolgot írtak le... valószínûleg majd megvesszük mindet akit írtak 😄 épp hogy tavaly is már értelmesen megfontoltam igazoltunk amit idén is folytatni fog José úgy vélem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

csodálkozom,h nem írták bele, hogy vissza akarjuk csábítani anelkát korábbi sikerei helyszínére...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

SLICK
sok idiótaság összefoglalva...

LasDen
"A két nagy közül a Real Madrid lesz alighanem aktívabb a nyári játékospiacon, de kell is igyekeznie José Mourinhónak, ha nem akar jövõre is szégyenben maradni (vagy vissza kell vennie egójából, de ennél valószínûbb, hogy inkább újra költekezni fog). A csatársorból távozhat a több olasz klub által is megkívánt Karim Benzema, a védelembõl Ezequiel Garay, a középpályáról a Schalke-kiszemelt Esteban Granero. Német lapok szerint Madridba költözhet a Bayern törökje, Hamit Altintop is, bár ez nem túl valószínû (de Julien Faubert óta már semmin sem csodálkozunk). A fiatal török középsõ középpályás, Nuri Sahin érkezésével bizonyosan távozik Kaká, minden valószínûség szerint a Chelsea-be vagy a Manchester Citybe. Onnan Carlos Tévez érkezhet cserébe, ha be meri vállalni a rakoncátlan ék ráncba szedését José, aki a Chelsea-bõl nagyon szeretné magához édesgetni a Didier Drogba, John Terry párost. Egyesek szerint az Arsenalból Cesc Fabregast is, akit a Barcelona is vinne örömmel, és ha meglesz rá a félszáz millió eurója, alighanem meg is kapja."

bakkerman
😄 én idén egyszer fogadtam rátok,kötésben a barcaval,erre mindkettõ kikapott 😄DD

Casillas
(meg is érdemli, aki a Barcára fogad <#zavart1>)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

El is ment a fogadasom 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
0-0 lett és nem is volt pályán.

http://goo.gl/gd6Zi5

horpeti
top ligákban 2es a pontszámszorzó..
Ha 100 gól lõne vki a soproni ligában, akkor se lenne esélye (gondolom a magyarokra van 50% malusz is😄DD)

LasDen
és tényleg....nemtom mé gondoltam ezt...😄 na mindegy....

horpeti
Ja, googli a barátom. Érdekes. Akkor jól gondoltam. De akkor nem értem, mi értelme van a kettõnek, hisz ugyanarra kapja. (vagy a Picsicsi a Marca hirdetménye, az aranycipõ meg az Uefáé?)

horpeti
És mi az a Pichichi díj? (én balga azt hittem, hogy az a spanyol bajnokság gólkirálya, a másik meg európa😄)

Az Aranycipõnél csak a bajnokságban lõtt gólok számítanak, úgyhogy az már megvan CR-nek.
összesítésbe Messi vezet, 52 gólja van, CR-nek 51.

cesc fábregas

horpeti
Zsír. 😄
Akkor kell a mesterhármas.

Amúgy a tegnapi meccsben csak az idegesített picit, hogy csomó 4v2 3v2 kontralehetõség volt, lõhettünk volna még 5 gólt, de mindig elakadtak a bepasszok, stb. Azért ezt sokkal komolyabban kéne megoldani. De gondolom majd lesz jobb. 😊

bakkerman
0-0 lett a meccsünk,szal nem lõtt gólt

LasDen
ha minden igaz most 52-52 góllal áll mindkettõ....

horpeti
Messi akkor azonos feltételekkel indul. 😊 Nemtom, hogy õ most hol tart. Tegnap nemtom, lõtt-e gólt, de ha nem, akkor azért eléggé feljöhetett.

LasDen
Özil majd fossa nekije a labdákat....😄

LasDen
igen...az európai aranycipõbe minden klub gól számít....de itt még a bajnokság erõssége is számít, mer tavaly is volt asszem, hogy valaki több gólt rúgott mint forlán a szezonban, de gyengébb bajnokságban játszott így kisebb volt a szorzója és ezé forlán nyert........

horpeti
Hja, ne már a statisztikusok döntsék el 😄 Vágjon egy 3ast, aztán max. azon rágódjanak, mennyivel javítja meg.
Bár Murphy mindig ott van.. 😛

LasDen
a gólkirályi címet kiosztó Marca statisztikája szerint: eddig soha senki nem tudott 39 gólt szerezni egy szezonon belül. A vita forrása ezek után majd az lehet, hogy egy korábbról vitatott gól miatt más helyeken egyelõre „csak” 38 találatot írnak jóvá a portugálnak.....

de majd almeria ellen betalál uszt akkú nem lesz baszogatás....😄

horpeti
Az aranycipõ Messié lesz?
Mintha a kommentátorok mindig azt mondják, hogy bár Ronaldo vezeti a ranglistát, de összgólban többet lõtt Messi idén, aztán az aranycipõbe asszem az összes európai meccsen lõtt gól számít.
Persze lehet hülyeségeket beszélek! 😄

horpeti
Kéne még 1 Ronaldo gól idén a rekordhoz. 😄
Sztem nagyon fognak hajtani érte.

horpeti
És 2õt 1 meccsen? 😄

szucsy89
Én sajnos tudok egyet.. 😄D
SLICK
én holnap min. 15 órát melózom, hulla leszek, ha ezt még megnézem felvételrõl 😄

LasDen
én meg szarok rá...majd nézem felvételrõl...😄

SLICK
na 0-2

Idejét se tom, mikor lõtt szabadból gólt CR...

SLICK
*Marcelo

franc, sikerült elírni :c

SLICK
Marcalo! ^^

Taki 122
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&start=0&mforum=stream

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Casillas
szezon elõtt azt ígérték, hogy minden bajnokit élõben adnak a Real és a Barca csapataitól.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
na brávó

[HUN]FaTaL
Leadják utána a Real meccset is...

http://goo.gl/gd6Zi5

miilann04
estére egy jó kis gólgazdag 6-5tel elégedett lennék, ha ronaldo lõne 5öt. 😊
gondolom mondanom sem kell, h a barca meccsét adja a sport tv..

LasDen

horpeti
Nekem olyan játékos kell elõre, akin nem megy el egy kontra, mert szarul veszi át, vagy szarul passzolja tovább a labdát. 😄
Õ viszont egyelõre még nem ilyen.

horpeti
Ja, de az évközi teljesítményéért nem 1 év, hanem halálbüntetés járna. 😄D

Amúgy szerintem sokat fejlõdött, és hasznos lehet nekünk, csak egy bajom van vele, hogy nem az a gyors agilis (gondolkodású, tettû) Real Madrid styleos. Bár mostanában ugye a Real Madrid style is változik, abba meg jó lehet... 😊

LasDen
én az évvégi teljesítménye miatt adnék neki egy évet...

Úgy néz ki hétfõtõl Altintop is a klub játékosa lesz, jó játékosnak tartom még örülnék is neki. Gondolom ez azt is jelent, hogy a középpályáról több távozó is lesz. (Pedro Leon és Gago szerintem biztos, Canales talán cserébe megy)

Másik, hogy a Juve 30 millás ajánlata Benzema-ért szerintem megfontolandó, én nem nagyon bízok a franciában, többet vártam tõle.

REAL MADRID

Voyager5
Túl szép, hogy igaz legyen 😄
LasDen
remélem elhúz a faszba...

"...and has been frustrated by his lack of access to the first team...."
most edzõ akar lenni vagy sport igazgató...döntse el mit akar aztán húzzon a faszba....

Hierronak meg jó lenne....😄