81624
  • White QVAS
    így legalább akárki nyer, ő örülni fog :D
  • bakkerman
    én is csak pislogtam az utolsó mondat miatt :D a kettő hogy jön össze
  • karajjj
    azigen
  • Rockynhooo
    szerintem az lesz mint a zagreb ellen. Barcasok is rápihennek classicora. azt 10.én highway to hell jaj de be leszek én baszva :D
  • LasDen #69301
    nem...Cé fog jáccani....EVERYWHERE!!
  • Voyager5
    Amsterdamban játszunk szerdán az Ajax ellen, szombaton pedig classico a Bernabeuban.

Remélem Mourinho szerdán olyanoknak ad lehetőséget, akik eddig alig játszottak, a kulcsembereket meg pihenteti, mert a szombati sokkal fontosabb meccs :)
  • hugopareiros
    Sporting Gijon vs Real Madrid 0-3 All Goals (December 3rd, 2011)
  • Voyager5
    Mária gól:

• Voyager5
    Pedig elég lenne csak megnézned a SportTV-s "szakértőket", kommentátorokat :DDDDDDD

Persze ők mindig aszerint váltogatják, hogy melyik csapat van jobb formában.
  • SLICK
    na ilyet se láttam még, egyaránt szurkolni a Reálnak és a Barcának :D
  • Barmatild
    Di Maria valóban nagyon szép gólt lőtt. Azért volt egy kis bírói hátszél. Remélem a Valencia ma nem tud nyerni, akkor sikerül ellépni tőlük is, egyébként még nagyon megnehezíthetik a dolgunkat! Hajrá Real és Barcelona!
  • Taki 122
    Szép volt! Jól tolták a srácok!
    Di María zseniális gólt rúgott, de a Marceloé se volt csúnya!
  • SLICK
    megvan! Szép volt az utolsó gól is!
    Kapott gól nélkül idegenben a Gijón ellen, szép! :)
    Jövő héten meg ismételten nyerni kell a Barca ellen otthon. Nem létezik, hogy ne nyerjünk!
  • Neoncsoves
    off vagy nem off, de mivel C.Roni van a képen ezért úgy érzem ide be lehet rakni :)

• SLICK
    kínában szerintetek rasszistának tekintenék ennyi lap után? :D
  • pzoli00
    úgy tűnik a bíró kedvenc színe a sárga
  • White QVAS
    Na, ez már mindjárt megnyugtatóbb :)
  • SLICK
    GÓÓÓL!!!!
  • LasDen #69287
    mázli hogy a kapus is azt várta, hogy befelé passzol....:D
  • SLICK
    gyönyörű volt!
  • White QVAS
    Egy szó: Nice. :D
  • REALista
    Az igen! Mi gól már!
  • Voyager5
    Mariaaaaaaa aztakurva :D
  • DaniX14
    Hát igen , szó szerint varázsolja a lapokat elő, csak nem úgy ahogy kéne..
  • SLICK
    de úgy osztogatja a lapokat mint a kurvaélet. Be van lőve
  • DaniX14
    Ez a Iturralde González úgy néz ki mint Hókuszpók :D
  • LasDen #69279
    - A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Lass, Pepe, Ramos, Marcelo; Coentrao, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín.

kicsit néztem, me aszittem hogy 8Q lesz a meccs...:D
  • kazai21
    Emlékeim szerint még Pellegríninél játszott szélső védő ként de lehet rosszul emlékszem.D

Slick: Hát kitudja?:D Okozhat még meglepetéseket Mourinhó:D
  • Rockynhooo
    Albiol mint jobb szélső az jó ötlet :D
  • SLICK
    Albiolnak ugye volt egy arccsonttörése. Jó sokáig azért nem játszhatott, majd nem is tudom melyik meccsen állította be Mourinho, akkor maszkkal lépett a pályára. Látszódott rajta hogy nagyon zavarja őt a látásban, na meg a meccshiány is érződött rajta.
    Most meg szimplán nem játszatja, pedig sztem ha megkapná a bizalmat ugyanolyan jó lehetne mint anno a Valenciában. Elvégre nem véletlenül volt spanyol válogatott védő...

#69274: Na igen Varane-t is megnézném kezdőként. De sztem úgy is az lesz, hogy a kupa meccsen fog lehetőséget kapni Albiol meg Varane is (igaz Varane- esetében ezt meg is mondta Mourinho, mivel az megfelelő beilleszkedést nyújt számára)
  • Taki 122
    [center]Valahogy így...

A MARCA honlapján szabadon változtathatod a felállást és összeállíthatod a neked tetsző kezdőt, a hivatalos keretből.
  • kazai21
    Varane se rossz,Coentrão-Lass párost megnézném:)
  • Taki 122
    Nem sérült, mert ott van a keretben. Csak szimplán nem játszatja Mourinho...

"A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán, Mejías. Védők: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Coentrão...."
  • Voyager5
    Albiollal amúgy mi van? Már elvesztettem a fonalat. Sérült vagy csak szimplán nem játszatja JM?
  • Taki 122
    Abszolút egyetértek! Sokkal pörgősebb, gyorsabb, rengeteget szerel és sok hasznos labdát adogat. Nálam alap ember lenne, akár hátul akár a középpályán, Khedira helyett.
  • SLICK
    jobb bekként és vkp-ként is nagyszerűen teljesít. Nem hiszem el, hogy még mindig nem bizonyított eleget Mourinhonak hogy őt preferálja jobban egy Khediránál.

#69268: Albiolt nagyon hiányolom a védelem közepéből. Ramos helyére jó lenne, így Ramos visszamehetne a jobb szélre, Lass meg Khedira helyére.
  • miilann04

hihetetlen hogy mennyire underrated
  • Taki 122
    [center]A MARCA szerinti kezdő:

(Facebook: penamadridista.hu)
  • Taki 122
  • Voyager5
    :D Nem, azt Pepe mondta.

A video története ez.