81624
-
#69305 így legalább akárki nyer, ő örülni fog :D -
#69304 én is csak pislogtam az utolsó mondat miatt :D a kettő hogy jön össze -
karajjj #69303 azigen -
#69302 szerintem az lesz mint a zagreb ellen. Barcasok is rápihennek classicora. azt 10.én highway to hell jaj de be leszek én baszva :D -
#69301 nem...Cé fog jáccani....EVERYWHERE!! -
#69300 Amsterdamban játszunk szerdán az Ajax ellen, szombaton pedig classico a Bernabeuban.
Remélem Mourinho szerdán olyanoknak ad lehetőséget, akik eddig alig játszottak, a kulcsembereket meg pihenteti, mert a szombati sokkal fontosabb meccs :)
-
hugopareiros #69299 Sporting Gijon vs Real Madrid 0-3 All Goals (December 3rd, 2011) -
#69298 Mária gól:
-
#69297 Pedig elég lenne csak megnézned a SportTV-s "szakértőket", kommentátorokat :DDDDDDD
Persze ők mindig aszerint váltogatják, hogy melyik csapat van jobb formában. -
#69296 na ilyet se láttam még, egyaránt szurkolni a Reálnak és a Barcának :D
-
Barmatild #69295 Di Maria valóban nagyon szép gólt lőtt. Azért volt egy kis bírói hátszél. Remélem a Valencia ma nem tud nyerni, akkor sikerül ellépni tőlük is, egyébként még nagyon megnehezíthetik a dolgunkat! Hajrá Real és Barcelona! -
#69294 Szép volt! Jól tolták a srácok!
Di María zseniális gólt rúgott, de a Marceloé se volt csúnya! -
#69293 megvan! Szép volt az utolsó gól is!
Kapott gól nélkül idegenben a Gijón ellen, szép! :)
Jövő héten meg ismételten nyerni kell a Barca ellen otthon. Nem létezik, hogy ne nyerjünk! -
Neoncsoves #69292 off vagy nem off, de mivel C.Roni van a képen ezért úgy érzem ide be lehet rakni :)
-
#69291 kínában szerintetek rasszistának tekintenék ennyi lap után? :D -
#69290 úgy tűnik a bíró kedvenc színe a sárga -
#69289 Na, ez már mindjárt megnyugtatóbb :) -
#69288 GÓÓÓL!!!! -
#69287 mázli hogy a kapus is azt várta, hogy befelé passzol....:D -
#69286 gyönyörű volt! -
#69285 Egy szó: Nice. :D -
#69284 Az igen! Mi gól már! -
#69283 Mariaaaaaaa aztakurva :D -
#69282 Hát igen , szó szerint varázsolja a lapokat elő, csak nem úgy ahogy kéne.. -
#69281 de úgy osztogatja a lapokat mint a kurvaélet. Be van lőve -
#69280 Ez a Iturralde González úgy néz ki mint Hókuszpók :D -
#69279 - A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Lass, Pepe, Ramos, Marcelo; Coentrao, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín.
kicsit néztem, me aszittem hogy 8Q lesz a meccs...:D -
#69278 Emlékeim szerint még Pellegríninél játszott szélső védő ként de lehet rosszul emlékszem.D
Slick: Hát kitudja?:D Okozhat még meglepetéseket Mourinhó:D -
#69277 Albiol mint jobb szélső az jó ötlet :D -
#69276 Albiolnak ugye volt egy arccsonttörése. Jó sokáig azért nem játszhatott, majd nem is tudom melyik meccsen állította be Mourinho, akkor maszkkal lépett a pályára. Látszódott rajta hogy nagyon zavarja őt a látásban, na meg a meccshiány is érződött rajta.
Most meg szimplán nem játszatja, pedig sztem ha megkapná a bizalmat ugyanolyan jó lehetne mint anno a Valenciában. Elvégre nem véletlenül volt spanyol válogatott védő...
#69274: Na igen Varane-t is megnézném kezdőként. De sztem úgy is az lesz, hogy a kupa meccsen fog lehetőséget kapni Albiol meg Varane is (igaz Varane- esetében ezt meg is mondta Mourinho, mivel az megfelelő beilleszkedést nyújt számára) -
#69275 [center]Valahogy így...
A MARCA honlapján szabadon változtathatod a felállást és összeállíthatod a neked tetsző kezdőt, a hivatalos keretből. -
#69274 Varane se rossz,Coentrão-Lass párost megnézném:) -
#69273 Nem sérült, mert ott van a keretben. Csak szimplán nem játszatja Mourinho...
"A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán, Mejías. Védők: Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Albiol, Coentrão...." -
#69272 Albiollal amúgy mi van? Már elvesztettem a fonalat. Sérült vagy csak szimplán nem játszatja JM? -
#69271 Abszolút egyetértek! Sokkal pörgősebb, gyorsabb, rengeteget szerel és sok hasznos labdát adogat. Nálam alap ember lenne, akár hátul akár a középpályán, Khedira helyett. -
#69270 jobb bekként és vkp-ként is nagyszerűen teljesít. Nem hiszem el, hogy még mindig nem bizonyított eleget Mourinhonak hogy őt preferálja jobban egy Khediránál.
#69268: Albiolt nagyon hiányolom a védelem közepéből. Ramos helyére jó lenne, így Ramos visszamehetne a jobb szélre, Lass meg Khedira helyére. -
hihetetlen hogy mennyire underrated -
#69268 [center]A MARCA szerinti kezdő:
(Facebook: penamadridista.hu) -
#69267 -
#69266 :D Nem, azt Pepe mondta.
A video története ez.