Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcelo az UEFA és a goal.com álomcsapatában, de a válogatott bõ keretébe nem fér be. <#levele>

REAL MADRID

LasDen
"Florentino Perez has given us his word he will not try to get the player...Aguero can join any club who pays the full clause fee, but not Real Madrid. If he wants to leave he can." Gil Marin

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Arany csikok jöhetnek majd a triplázás után!

falura jó az
LasDen
biztos a csapatban lévõ ilyesmi egyén tanácsolta ezt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Ez az arany csík ez kiborító..
Ilyen arany csíkos adidas melegítõket eddig mégcsak egy bizonyos népcsoport tagjain láttam fõleg 😄
miilann04
idei jobb, tavalyi jobb.
meg az idegenbeli ezzel a szimpla nyakkal olyan mintha csak egy póló lenne.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
az hát, csak az elsõ képeknél mindenki be van pörögve mindig 😊
LasDen
jó ez...😄

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
VÉGRE!

Mostantol slozira is 1edül járhat Mou?

Elolvastam Valdano búcsú nyilatkozatát, hát majdnem megkönnyeztem <#smile>

REAL MADRID

REAL MADRID

LasDen
nemtom minek kellett megin valdano mikor már egyszer ki volt rúgva....

horpeti
Lehet likeolni facebookon😄

Voyager5
Hivatalosan is távozott Jorge Valdano.

Ha jól értettem akkor újraszervezik a klub belsõ mûködését, nagyobb szabadságot fog kapni az edzõ mostantól.
<#taps><#eljen>
SLICK
nem tudom mibõl gondolod h kedvelem bármelyik játékost is ezek közzül

<#eljen> <#vigyor>

REAL MADRID

Voyager5
Hivatalos még nincs, de Marca-n és AS-en is azt írják, hogy a mai gyûlésen elbocsájtották.
Linket !!! <#wow2>

REAL MADRID

Voyager5
Na ugynézki Valdano eltakarodott 😄DD

Soha rosszabb napot 😊
horpeti
"Az AS szerint Lass annak ellenére, hogy Mourinho és Perez is maradásra bírná, távozni szeretne, mivel Sahin érkezésével nem lát esélyt a kezdõ helyekre. Amennyiben valóban eligazol, úgy a klub ismét bejelentkezhet Schweinsteigerért, aki Mourinho számára az ideális középpályás lenne. "

Lolhír.. Lass elmegy, mert igazoltak a helyére és nem lenne kezdõ, de persze, akkor rögtön bejelentkeznénk Schweinsteigerért, hogy ugyanúgy üljön? Mekkora vicc logika. 😄

Rockynhooo
ez alap 😄

Ugyan annyi ember jöjön amennyi távozik!

Rockynhooo
még egy bomba csatár kell aztán remélem vége az igazolásoknak.

kabát úgyis csapat nélkül van
LasDen
én nem szoktam hazudni....😄

SLICK
-.-

SLICK
nem kell ide már senki, max egy vkp aki tûrné a padot, Lass, Alonso, Khedira mögött.
Védõ sem kell szvsz mert vannak bõven és minõségiek. Csatárnak: Benzema, Higuaín, Callejón, és esetleg fel lehetne hozni egy Castillást akit folyamatosan be lehetne építeni a csapatba.
Meg inkább jobb lenne ha spanyolosítanának, régebben brazil uralom volt, azután holland, most meg török... Casillas, Ramos, Albiol, Arbeloa, Alonso, Granero, León. Kevés a spanyol játékos.

LasDen
dombi, czvitkovics, ferenczi....😄

Mondj már 1 valaki olyat aki neked megfelelne! Elképesztõ vagy 😄

LasDen
- Sergio Agüero valószínûleg nem hagyja el Madridot, miután több hetes keresést követõen 4,7 millió euróért új házat vásárolt La Finca körzetben. Az argentin támadó így többek között Cristiano Ronaldo, Kaká, Mourinho, Benzema és Jorge Mendes szomszédságában fog lakni.

akkor ez azt jelenti, hogy ide jön....😄 ilyen szomszédokkal....de Mendes-szel vigyázzon mer csak egy pillanatra nem figyel és máris az ügynöke lesz.....😄

LasDen
rúgna 20+ gólt?? akkor jöhet....

SLICK
nem kell õ ide..
Nem kell megbontani a csapatot, sokkal többre mennénk ha mindenki megmaradna, hisz elvégre már 1 évet lehúztak az új játékstílusban, jövõre meg méginkább össze lennének szokva.
Mellesleg lehet úgy járnánk vele mint a barca Villával.
Nem kell több igazolás szvsz. Max egy vkp Gago helyett...

REALista
+ a bejárat elõtt kapható Hot-Dog titkos összetevõjét...😄

Amúgy nem lenne rossz vétel van benne potenciál már csak a kora miatt is.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
CR-t adjuk érte meg Mourinhot meg a Bernabeuból két szöglet zászlót.

Jaja nekem is ez a támadósor az álmom 😄

REAL MADRID

foci24 XD
miilann04
kitalálom sportgéza, vagy foci24..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Benzema meg Kaka??? azé túlzásokba ne essünk....egybõl a fél csapatot.....

horpeti
Nemsokára 23 lesz, 88as, úristen. 😄
Azért gondoltam idõsebbnek, mert már jó pár éve egy állat... 😄 De így még durvább lehet, ha kap egy Özilt mögé/mellé. 😄

26nak gondoltam én is 😄
horpeti
Iszonyatdurvagyorstámadó sor lenne ha jönne. 😄 Barcásodnánk.: P

horpeti
Még csak 22 éves Aguero? Úristen... 😄 Eléggé el voltam akkor tévedve, azt hittem idõsebb.

Mourinho komoly áldozatokat hozna Agüeróért

A Real Madrid trénere Karim Benzemát és Kakát és egyéb játékosokat is felajánlaná az Atlético Madridnak az argentin játékosért.

A Real Madrid továbbra is a legaktívabb klubnak számít az átigazolási piacon, hiszen Sahin leigazolása mellett minden bizonnyal Altintop is a királyiakat erõsíti. José Mourinho azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem egy igazi gólveszélyes támadót szeretne a klubban látni.

Õ pedig nem lenne más, mint Kun Agüero (képünkön). Az Atlético Madrid argentin játékosát már többször is szerette volna megszerezni a Real, de eddig mindig kosarat kaptak a városi riválistól. Most azonban a hírek szerint minden eddiginél nagyobb offenzívát indítottak érte.

A portugál tréner, aki Ronaldo-Agüero-Híguain támadótrióról álmodozik, hajlandó lenne cserébe adni az Atléticónak Benzemát, vagy Kakát, akár mindkettõt. Az argentint klubjánál úgy informálták, hogy megvárják az idény végét, utána hallgatják meg az ajánlatokat.

Ha azt mondja a 22 éves támadó, hogy a blancókhoz szeretne igazolni, erõs alkupozícióba kerül, annak ellenére, hogy a szerzõdésében elvileg van olyan kitétel, hogy a városi riválishoz nem mehet. A királyi klub ennek a pontnak a kiváltására különbözõ alternatívákat sorolna fel (Negredo, Granero, Parejo és Callejón), akikbõl válogathatna az Atlético.

REAL MADRID

REAL MADRID

Az Onda Cero szerint a Real Madrid a Barca esetleges BL-gyõzelmét "beárnyékolván" szombaton jelenti be Agüero leigazolását. Az argentin támadó Mourinho egyik külön kérése, a távozását ma bejelentette, s habár a Marca szerint a Manchester Cityben folytatja, más lapok szerint a Real Madridhoz áll nagyon közel.

Az azért ütne ha Agüero jönne, de nem valószínû 😄

REAL MADRID

robotnyk
katalán színészképzõ, hiába :p