81624
-
#69425 azé benzema ezt az előbb elbaszta....üzil simán betudta volna adni, de ő meg odament segíteni neki, így bent nem volt senki....el is baszták az egészet :D -
#69424 ooo mááár:D -
#69423 Valdest hátha többször vicceli meg :D -
hugopareiros #69422 megtréfálja nagyon a srácokat a vizes fű, mindkét oldalon -
#69421 na nincs baj, úgy tűnik -
Neoncsoves #69420 de nem ma ! :) -
hugopareiros #69419 :O:O:O Máriának annyi -
Neoncsoves #69418 bazzeg mari :S -
hugopareiros #69417 szép Benzin fejes, fél méterrel magasabbra ugrott mint a védők
ebből később lehet valami -
#69416 azé vágjátok h nem is a real kezdte a meccset és 22.mpbe gól?^^
qvanagy !!!!
HALA MADRID !! -
hugopareiros #69415 Casillas <3
Messi majdnem megint megfricskázott minket :S -
Neoncsoves #69414 bazmeg nem elcsúszik... -
#69413 ahaa:D láttam most a visszajátszást:D -
#69412 22 másodperc alatt :-) -
#69411 Valdes odagurította a lasztit Di Marianak, ő beadta de elakadt, felpörgött a labda és bevágta Benzema, 23 másodperc telt el a meccsből :D -
#69410 Lemaradtam mi volt kivolt?:D -
nagy hős #69409 kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :D:D:D: -
Neoncsoves #69408 LOL -
#69407 1-0 -
#69406 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#69405 Hajrá, hajrá, remélem elkapják a srácok a ritmust, és egy jó meccset láthatunk. -
pacclacc #69404 Nyitva a színház nézzük akkor a focit, másik részről meg színészi előadást :DDDDDDDD -
#69403 Hát azon lepődtem meg igazán én is:D -
#69402 Engem is! Főleg Coentrao...
#69401: Én se bánom! -
#69401 nincs Khedira FUCKYEAH!!! ^^ -
#69400 Hát nem értem miért őt rakta be Higu jobban kihasználja a helyzeteket sőt meg is csinálja magának:) -
#69399 Benzema
-
#69398 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Coentrao, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Lass, Özil, Ronaldo, Benzema és Di María.
Na ez meglepett:D -
#69397 Már 2 óra sincs...
22.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=302&mforum=stream -
#69396 Köszi a videót! Itt már nagyjából látszik, hogy mi is lesz az. -
#69395 -
#69394 [center]Már nagyon várom a meccset, kíváncsi leszek a "transzparensre".
A tavalyi látvány nagyon felemelő volt, reméljük idén a játék is ilyen lesz!
A mai meccsre levették a Bernabeuban található egyik transzparenst, melyre az volt írva, hogy: "Mou, a te ujjad mutatja az utat..." Néhányan nehezményezték ugyanis, hogy ez a felirat a Mourinho - Villanova afférra utal, mikor a Real Madrid edzője belenyúlt a Barca másodedzőjének a szemébe. xD -
#69393 Madrid város vezetősége kordonokat húzatott fel a Cibeles téren álló szobor köré, ugyanis valószínűnek tartják, hogy amennyiben nyer a Real Madrid a szurkolók majd a szokásos helyre mennek ünnepelni.
Miért eddig nem húzták fel?:D Ennyire magabiztosak voltak,hogy a Barca nyer:D -
madridboy #69392 Patkányok és köd nehezítette meg az indulást Barcelonából
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=68 -
#69391 Barca honlapján úgy van,hogy Madrid a favorít:D -
madridboy #69390 Rosell: "A Madrid az esélyes"
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=67 -
#69389 leszpom magam ha ez a felállás lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coentraonak kezdeni kell khedira takarodjon a gcibe Lass meg tud KVKP is lenni özil kell majd később váltsa kaká !! bár sztem 2 center forwardnak özil-di maría cr eléjük 1picivel DE nem éknek és meg is van!!
mancini is kiejtette a csapatát nápolyba mikor 2szélen szaros zabaleta aki bajnokságba 4szer játszot meg kolarov kezd richards-clichy helyet meg agüero-nasri padozik ez mi? 81.percbe lehozta nasrit beállította a védekezőközéppályás milnert -.-
ugyan ezt fogja csinálni mourinho akk nem leszek realos többé!!!!!!!!!!!! -
#69388 a 2 csapat szukolóinak 1 ok is elég hogy megnézzék...de szerintem annak is aki szereti a focit....aki meg nem, az ezektől sem valószínű hogy megnézné...:D -
neogabe #69387
Kedves Madridisták!
Azért egy dolgot nem ártana figyelembe venni az örök rangadóval kapcsolatban:
történetesen még mindig a Reál mutatója jobb 86 győzelemmel, míg a Barca csak 84-él tart!!! Az igaz, hogy mostanában a Barcának ment jobban a szekér,de azért az örök mérleghez képest még sehol sincsenek!!!!
Itt az idő,hogy elkapjuk a Barcát demorizáló csapást mérnénk, annak tükrében,hogy 6 pontos előny mellett -1 meccsel jóformán bukták a bajnokságot! Csak nekik nagy a tét!
Kérek minden Madridistát t tegye oda magát este!!!!
Hala Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
madridboy #69386 Tíz ok amiért ne hagyd ki az El Clásicót...
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=66