Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
De mi a szarnak megint átvariálni majdnem a csapat felét?
Jövõre se lesz semmi...
REAL MADRID
Benficában, jelenleg is Balbekként játszik, általában 4-3-3-as játékrendben.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(Bale sem balhátvéd, mégis játszott már ott...)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem igazán ismerem. milyen a srác? kell õ nekünk?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
mehet is....idén 0 az amit hozzátett a csapathoz....nem rossz játékos de vannak jobbak....
vannak egyéb variációk is 😄
ez szvsz undorító...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Lehet majd esélye... Mert most esélye sincs, de jövõre talán lesz (0.001%) esélye. 😄
De legyen így, mert az azt jelenti, hogy tényleg jól tolta.
Karim Benzema
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A macskaegér a hazai meccs volt, a visszavágó meg fergeteges.
Akkoriban Manchester szurkoló voltam Angliában, de már nemtom akkor kinek drukkoltam, valszeg a Madridnak. 😊)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
REAL MADRID