Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
Isten Éltessen Robotnyk! 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

HBD!
robotnyk
kösz mindenkinek
BSZ robotnyk

LasDen
tényleg....BSZ robo..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mirõl beszélsz??? eddig hárman jöttek...sahin, altintop és callejón...ha még ketten távoznak és ketten jönnek akkor az 5-5 mindkét oldalon....6 akkor lesz ha Lass is lelép és akkor megin kell valaki helyette....a távozók valsz: garay, gago, granero, canales, león lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Boldog Szülinapot Robo!

REAL MADRID

Rockynhooo
ez most neked honnan jött?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Na az gyönyörû lesz, többen fognak elmenni, mint amennyien érkeznek...
De mi a szarnak megint átvariálni majdnem a csapat felét?
Jövõre se lesz semmi...

bakkerman
<#hehe>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SLICK
HBD Robo!

Nálunk Casillas cseréje lesz.

REAL MADRID

hedonist
Ezt csak JM tudhatja😊

Benficában, jelenleg is Balbekként játszik, általában 4-3-3-as játékrendben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
akkor ne olvasd...😄

coentro most hol játszik, a posztján? Szerintem tuti nem védönek hozzák ide ugyhogy semmit se értek abból a sok hülyeségbõl amit ide leirtok!

hedonist
Bale alapvetõen az, és jobb is annak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
egyrészt coentrao jobb, mint marcelo, másrészt bale balhátvéd volt, és onnan tolták fel szélsõnek.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

WuFraZselic
most nézem, már #66335-ben is elhangzott, kemény 3 hsz-t kellett volna visszaolvasni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
és Coentrao mióta az? csak a válogatottban játszik ott, mert nincs más megoldás

(Bale sem balhátvéd, mégis játszott már ott...)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
nem az de coentrao is képes elõrébb jáccani....

[HUN]FaTaL
Di Maria mióta védõ?

http://goo.gl/gd6Zi5

WuFraZselic
jó vétel lenne, ha nem lenne Marcelo és Di Maria. náluk nem jobb , padra felesleges ennyi pénzért

Smithie
Semmi emlékezeteset nem alkotott a Portugál válogatottban Coentrão.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

bakkerman
FM-ben jó a srác,a valóságban is,szerintem jó vétel lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

robotnyk
nem. kényszer balhátvéd volt a portugáloknál, ha oda akarják akkor nem hiszem hogy jó megldás, ha elõbbre akkor meg ott van Di Maria és Marcelo is
Rockynhooo
Cristiano Ronaldo: "Mindenki ismeri Fabio Coentrãot. Nem kell bemutatnom senkinek sem, mindannyian tisztában vagyunk a képességeivel. Nagyon erõs játékos, aki több poszton is feltalálja magát a pályán. A világ legjobbjainak egyike."

nem igazán ismerem. milyen a srác? kell õ nekünk?

pont most akartam érni, hogy kölcsönbe vinnék a következõ szezonra
Hát sokat nem is játszott. (mondjuk rendszeresen sérült volt)

REAL MADRID

LasDen
Az AS értesülés szerint Gago kilátástalan helyzete miatt, a klub új csapatot keres neki. Az argentin középpályás csak ötödik számú opció a középpályán Alonso, Sahin, Lass és Khedira mögött. Gago leigazolásában a befutó a PSV lehet, azonban a játékosnak csökkentenie kell az évi kétmilliós fizetésén.

mehet is....idén 0 az amit hozzátett a csapathoz....nem rossz játékos de vannak jobbak....

Taki 122
ezek nem rosszak 😉

vannak egyéb variációk is 😄

ez szvsz undorító...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
De jó árnyalt a fogalmazás, bár valszeg a magyar fordítás...
Lehet majd esélye... Mert most esélye sincs, de jövõre talán lesz (0.001%) esélye. 😄

Voyager5
Tavaly is ezt mondta 😄D
horpeti
Akkor durva, ha ezt tényleg így is gondolja... 😊
De legyen így, mert az azt jelenti, hogy tényleg jól tolta.

Rockynhooo
„Úgy érzem, lehet majd esélyem a következõ évi Aranylabdára. A világ legjobb csapatában játszom, jövõ nyáron EB-t is rendeznek, amire remek csapattal készülhetünk. Visszagondolva a szezonban lejátszott meccseimre és a szerzett góljaimra, úgy érzem képes vagyok rá. A következõ idényem még ettõl is jobb lesz. Mindent meg szeretnék nyerni a csapattal."
Karim Benzema

horpeti
Hát én a Bayern elleni döntõben sokkal jobban izgultam. 😄D De éreztem, hogy meglesz, nem adtam fel a szurkolást a legvégéig!! 😊)

robotnyk
LasDen
köcsög leszek...😄 Zidan soha nem játszott a madridban...😄

Smithie
Jobban izgultam akkor,mint a 99-es Bayern elleni döntõben,és hát Zidan...Amikor elment a Madridtól,megfájdult a szívem,THANK YOU ZIDANE feliratú zászlók,stb...😞 Rég volt már.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

horpeti
Ezt én is megnéztem most, nagyon jó volt. 😊
A macskaegér a hazai meccs volt, a visszavágó meg fergeteges.

Akkoriban Manchester szurkoló voltam Angliában, de már nemtom akkor kinek drukkoltam, valszeg a Madridnak. 😊)

Smithie
Én csak erre emlékszem,2 jó csapat,semmi macska-egér játék.

horpeti
Néha olyan hülyeségeket írnak oda, csak mivel nem vagyok regelve, így legalább nem tudok reagálni. 😄 mint sok más helyre. 😄

Rockynhooo
Korona mögötti blogrol jut eszembe.. sokan írják ott kommentbe hogy ha már elmegy Adebayoron kívül egy csatár akkor semmiképp sem Benzema hanem Higany legyen <#banplz>

horpeti
Cassillas már akkor is óriásiakat védett. 😄 Öröm nézni vazeg, 20 perces összefoglalókat😊

horpeti
Korona mögötti oldalon linkelt 2003as BL meccset nézem MU ellen. Bazzeg, el is felejtettem, hogy ennyire durva volt a csapat... Macska egér harc vazeg, amit Zidaneék csináltak. 😄

limperatore
sokan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
8ban sok fogják hordani 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

miilann04
hát a brazilok biztos nem, argentinok talán, de arra se mernék fogadni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Jobb is legalább pihenhet 😊

Igaz, azonban az idei Copa gyõztes valamelyik lesz a kettõ közül. 😄

REAL MADRID

a brazil válogatott évek óta vicckategória, mint ahogy az argentin is