Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Szerintem a Barca ellen vkp lesz 😄

horpeti
A HSZ írásakor elfejtettem. 😄 ill. eszembe se jutott. 😄 De majd bevésem az agyamba, fõleg, ha látom.

robotnyk
mert egyszer ott játszott, és most még elad egy védõt Mourinho, biztos vkp lesz Pepe is, mi?
hedonist
Ja és valszeg Pepét is vkp-ként fogja játszatni JM.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nuri Sahint elfelejtetted.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

atyaég. 25milla + garay. ezt rakja össze valaki.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
Elméletileg meg van az egyesség Coentraoról.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
LasDen
hol vagyok??? O_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én ugy gondolom az alap csapatunk megvan! Itt már csak szépitgetések mennek! Csak ne sullyos összegekért

[HUN]FaTaL
De Bojant el fogjuk adni szerintem. Remélem nem vesszük meg Fabregast, annyiért kell a francnak. És én nem adnám el Afellayt egyáltalán.

Na de ez itt off 😄

Hogy ON is legyek: Nem értem minek vásárolgattok megint össze mindenkit, persze így majd megint lehet hivatkozni arra, hogy új a csapat, nincsenek összeszokva stb..

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
padoztatni picit drága mulatság lenne....nálunk szóba jött Rossi is,de én neki se örülnék,padra ott van Bojhó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miilann04
logika.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

[HUN]FaTaL
Chromeban shift+F5 😄

Közérdekû közlemény:
akinek szar még a topik, azt ctrl+F5 kombinációval helyrerakhatja
Én is vennék Madridban 1 házat ezen személyek mellet, de attol még nem játszok A Realmadridban 😊

Lehet Hawaiin is van háza ennek az argentinnak, mégse játszik Az ottani Kokuszdobó vagy nyomo TE be! 😄DDDDDD VAGY lehet mégis :S

egyébként én is így tartom, csak sajnos egyre biztosabb hogy jönnek.....

SLICK
mellesleg, semmivel sem tartom jobbnak Agüerot Higunál vagy Benõnél.
Felesleges õ ide Coentraoval egyetemben.

LasDen
hagyjuk a taktikázást késõbbre inkább....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja csak nem tartom valószínûnek hogy 3 ilyen minõségû csatárból 2 padozzon... kurva vicces lenne ha elhoznánk Agüerot aki éket játszana, és higu meg benz csak nézné padról és ilyen jelentéktelen szar meccseken kapnának csak lehetõséget... a 2 csatáros játék meg lehet még hatékonyabb lenne. bár CR is szinte csatárnak vehetõ...

LasDen
attól mer 3 csatár van még nem kell 2 ék...a szezon bebizonyította, hogy az 1 ékhez is kell 3 csatár, mer 1 sérülésével nincs a másiknak cseréje....simán lehet 1 csatáros játék....

Sahin szerintem Csabi cseréje lesz, de megmondom õszintén Sahinról el is feledkeztem 😄 a 3 csatár miatt pedig szinte tuti hogy 2 csatáros formációnk lesz.

meghalt a noob, oda raktam a képeket, eddig nem volt még baja
9csöves9
akartam már kérdezni,hogy szerintetek mégis hogy a francba állna fel egy Agüeros Real Madrid.sehogyan sem tudom elképzelni hogy minek õ nektek,kétlem hogy változtatna ezen a 4-5-1-en Mourinho,ebben meg nem látom a helyét..õ lenne az egyedüli ék?és akkor mindig valaki padozik a Higuain,Benzema,Agüero hármasból?elég hülye húzásnak tûnik erre a posztra nektek kicsengetni 40-50 milliót

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo
hát ez így elég szar. középre kell Csabi mellé egy Sahin (vagy valaki más aki hajlandó védekezni is, vagy jobban mélységbõl indulni).

SLICK
a lehetõ legratyibb :|

ha jön Coentrao és Agüero akkor sztem valami ilyesmi lesz

Taktika

miilann04
biztos azért vett több millió eurós új házat madridban, josé, ronaldo, kaká meg benõ szomszédságában, hogy onnan ingázzon barcelonába, logikus.

LasDen
vagy malaga....😄

"amugy agüero lenyilatkozta, hogy elhagyja az atleticot, de mindenképp spanyolországban marad" Azt majd Barca mezben látod! 😄DDDDDDDD

LasDen
nálam jó....gondolom cache vagy valami....

robotnyk
horpeti
És nem is kellene... 😊 Bár jó lenne, ha ott középen vkpn is erõsek lennénk, de ha Lass elmegy, akkor vékony lesz a 2 középsõ poszt. Talán..

miilann04
csendes? vagy mire gondolsz? 😄

amugy agüero lenyilatkozta, hogy elhagyja az atleticot, de mindenképp spanyolországban marad, azt hiszem lassan borítékolható az érkezése. (jah, és nikeról adidasra váltott! 😄)
coentraohoz csak annyit, hogy josé, és ronaldo is akarja, h jöjjön, õ is jönni akar, már tavaly is leakartuk igazolni, sztem az is csak napok kérdése.
mondjuk én örülnék mindkettõ érkezésének, és sztem ha õk meglennének nem is lenne több érkezõ.

robotnyk
de jó így a topic 😄
Voyager5
Ezek annyira viccesen szar próbálkozások a katalánoktól, hogy esküszöm a röhögõgörcs kerülget..
Olyan mintha a Marca azt írná pl, hogy Messi a Liverpoolhoz tart..
miilann04
elvileg coentrao árát 30ról lealkudtuk 22re, és nagyon közel vagyunk az átigazolásához.

robotnyk
😄DDDDD
horpeti
Ráadásul 15ért. 😄

Rockynhooo
el mundo deportivo

szabii98
és Higuain(?)
mondjuk nemhiszem 😄

I met God. She's black

meg pl Drenthe
Rockynhooo
Sokan azt mondják jobb mint Di Maria illetve védekezni is tud 😄 én nem nagyon vágom a srácot mint írtam is már csak láttam ilyen kommenteket.

Rockynhooo
5 új 5 ember meg el. ezekbõl valószínûleg lesznek akik padra jönnek Leon , Canales meg ilyenek helyett. nem tudom mi fáj neked ennyire ezen 😄

istenit ebbe a coentraoba, minek akarunk mi egy teljesen szükségtelen posztra venni egy marcelonál szemernyivel sem jobb játékost egy zsák pénzért.

nekem meg aztán senki se magyarázza be, hogy át lesz nevelve a jobboldalra

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

SLICK
Innen:

"Idén nyáron még két érkezõvel szinte biztosan lehet számítani. Coentrao lesz az egyik, aki Mourinho kérésére érkezik, a másik pedig Adebayor lehet, illetve ha õt nem sikerül megtartani, akkor egy másik csatár. Lass távozása esetén több érkezõ is lehet. Ezenkívül legalább 5-6 ember fog távozni."

robotnyk
kösz ismét mindenkinek 😊
Voyager5
HBD
[HUN]FaTaL
Na akkor egy HBD az ellentopicból is 😄

ProGabe
boldog születésnapot!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.