Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Copa America, Argentína 1 - 1 Bolívia . Argentína egyetlen gólját Agüero szerezte, szóval hozzuk el 😄

CR hogy felkapta a vizet 😄

tviktor91
Kb egymást vernék agyon a pályán.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Markov
Neymar-Balotelli az érett zsenii páros xD

una volta per sempre INTER!

horpeti
Ez most nem az okoskodós fajta hsz volt. Akkor már elküldtük volna a***ába.. 😄

miilann04
és õ minek jött ide okoskodni?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Te most minek kötsz bele?

REAL MADRID

bakkerman
ezt mire alapozod?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miilann04
vagy barca.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
szerintem jót tenne neki 1 év racing,vagy osasuna,vagy akármi.

Garay-t szerintem eladjuk, azért marad. Ramos is bevethetõ középen.

REAL MADRID

Rockynhooo
HIVATALOS: RAPHAEL VARANE A REAL MADRID JÁTÉKOSA!
vélemények?
Volt arról szó hogy megy is kölcsönbe , bár szerintem nem árt ha Karvajnak illetve Pepenek van alternatívája Albiolon meg Garayon kívül..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A hírek szerint 4-3-3-ra fog váltani.

REAL MADRID

WuFraZselic
szinte kizárt, hogy Mourinho 4-4-2õt fog használni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

eZo
ha Kakát elküldi, akkor Özil marad egyedül azon a poszton ( korábban lehetett olvasni, hogy Canalest opcióval eladják ) vagy Zidanenak sikerült meggyõzni a vezetõséget Hazardról(?) mondjuk valószínûbb, hogy áttér a 4-4-2-re Mou és Özilre a szélen számít !

a távozókról semmit sem hallani ? ( Kaká, Garay, Gago, Lass, Pedro Leon, Canales ha jól emlékszem róluk volt szó korábban )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
😄DD Nem nem.. az bizony Kaka! 😄 Már nem tudom, melyik fotóból csinálta meg egy ismerõs az avatart. De fújt a szél!😄

Négyszemközt! Még jó h nem azt irtak h négyfülközt... Gondolm annak az illetönek elég volt csak elfordulnia! 😄

szucsy89
Az azt hittem te vagy <#idiota>
horpeti
Végülis négyszemközt zajlott a megbeszélés, tehát biztos valami 6. érzékû riporter kitalálta rezgésekbõl, vagy valami hasonlóból. 😄

horpeti
Én csak azért sajnálom, mert egyik kedvenc játékosom Kaka, az avataromban is õ van, még "suhanc" korából (bár lehet csak én ismerem fel, mert én rakattam oda)! 😄

És nagyon örültek, mikor idejött, de sajnálom, hogy nem jött össze neki. De bárhol lesz, követni fogom a figyelmemmel.

Ja bocs, félrenéztem. Hát most mit mondjak én sajnálom is a brazilt meg nem is. Az ára már visszajött az biztos tehát veszíteni nem fogunk rajta. Gondolom nagy luxus lenne padoztatni azért nem számít rá.
Vagy lehet csak a Marca téved, aztán semmi nem igaz a hírbõl.

REAL MADRID

tviktor91
Szanaszét...

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

horpeti
Én a Kakásra reagáltam ajajjal..
De akkor a Neymaros téma: ha eljegyezte a csajt, akkor végülis megértem, de akkor is elég fiatalok. 😊

horpeti
Nem is rossz, nincs ezzel baj.. Csak azt nem értem, hogy jön össze a gyerek?? Ennyire nincs esze.. 😄 Jó persze a franc akarna gumival egy ilyen csajt... azt megértem. 😛

Állítólag eljegyezte.

REAL MADRID

horpeti
Ajaj. 😞((

horpeti
Lehet jól látod! 😄
Tényleg gyöngyszem, én már csak röhögök rajta. Ki is mentem, ezt fogom visszanézni 10 év múlva is. 😄
Persze lehet csinálni Madridól is videót... De ilyet biztos nem! 😄

Itt a 17 éves kiscsaj aki Neymar gyerekével terhes. Állítólag.

Neki is bejött az élet 😄

REAL MADRID

Állítólag José közölte Kakával, hogy nem számít rá.

REAL MADRID

ROCKnROLLA
Vagy a Vidi! És akkor a Crespo - Gago argentin duó mellé még érkezhetne mondjuk Messi... 😄

2 év még van belõle
szucsy89
Neki lejárt idén a szerzõdése?
majd elviszi a Sunderland, a Werder, vagy a Lazio...
LasDen
úgy látszik nem tetszett neki, hogy nem játszott semmit a szezonban....de ebben a sok sérülése is benne volt...de ezek után érdekes lenne ha maradna....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
bakkerman
😄DDDDDDDDDDDD

Voyager5
Elsõ nyári távozónk ezek szerint Gago 😄DDDDDD
Rockynhooo
Fernando Gago: "A Barcelona a történelem legjobb csapata, sokkal jobbak a Real Madridnál, de a szurkolók ezt nem hajlandóak elismerni".

ki akarja pofán baszni?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Szerinted a brazil ligában nincsenek 'Gattusók'? elég gyors és eléggé megvédik a bírók, h ne legyen problémája.

David Silva sem tört ketté a PL-ben. egyelõre.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
evribádéja.....beksztrítsz bekk, ólrájt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barcásoknak nem kell ide átjárni pampogni, ahogy én se követem a Barca topikot csak azért hogy flémwart kezdeményezhessek.

elõre is bocs ha igazad lesz

ROCKnROLLA
És mindenki mondja, hogy Messi milyen aranyos, szerény, sportszerû... Aha, egy alattomos patkány.

robotnyk
látnoki érzékem azt sugallja, hogy ezután sok hozzászólást kell majd törölnöm...
jajj micsoda gyöngyszemet találtam madridistán 😄

LasDen

meglesem akk ott, de jó lenne valami hazai 😊

Nekem pont ma jött a hivatalos oldalról hírlevél, azt hiszem az oldaltáska pont akciós. Bár lehet drágábban jössz ki így is postával. (10€😉

REAL MADRID

Sziasztok, vki esetleg tud ajánlani olyan oldalt ahol vehetnék Madridis cuccokat, konkrétan oldaltáska érdekelne, vaterán nem igazán ezért gondoltam rákérdezem itt. köszi elõre is!

LasDen
ha szakítottál volna rá idõt....most gazdag lennél...😄