81624
  • pzoli00
    Özilt mellőzik az utóbbi időben
  • Rockynhooo
    Calleti
  • DaniX14
    Már ideje volt hogy kezdő legyen , remélem bizonyít egy góllal ;)
  • LasDen #69662
    örülök hogy Callejón kezdő....veri is egy gólt....
  • DaniX14
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Lass, Alonso, Di María, Callejón, Cristiano Ronaldo és Benzema
  • neogabe
    A próféta szóljon belőled! Az 1 meccses döntőben, semleges helyen partiban vagyunk :)
  • LasDen #69659
    faterom szerint le van rendezve, hogy a real legfeljebb csak a döntőben találkozhat a barcával...:D
  • neogabe
    köszi
  • Rockynhooo
    még lesz egy sorsolás.
  • neogabe
    Sziasztok!

Ha verjük a Moszkvát, akkor,hogy néz ki az út a döntőig, melyik meccs győztesével játszuk, negyeddöntő, elődöntő, döntő?

Hala Madrid!
  • Taki 122
    [center]MARCA.com
  • LasDen #69654
  • karajjj
    az orosz bajnokságot most szervezik át, mert eddig tavasz-ősz volt a menetrend, ez a szezon tavasz-ősz-tavasz, és nyártól kezdődik majd a következő szezon, szóval most hamarabb kezdik majd a felkészülést is és nem szezonkezdetre lesz a BL náluk
  • Oncsi
    Februárban ott még szünet van nem? szóval nem nagyon lesznek játékban, mi meg kerüljük el a sérüléseket és minden okés lesz! Nekünk csak a Barcelona ellenfél!
  • karajjj
    úúú baszki, huzaós meccs lesz, a CSZKA nagyon jó csapat most
  • Rockynhooo
    Jó az legalább a két olaszt elkerültük :D Olaszok meg Angolok egymásra akadtak ha továbbmegyünk 2 erőssel kevesebb.
  • LasDen #69649
    legalább a napolit elkerültük :D
  • shala
    na, megyünk Moszkvába, hurrá
  • Oncsi
    Real Madrid - Zenit párharcot tippelek a nyolcaddöntőben.
  • karajjj
    van még egy példány a mezemből
    ha kell valakinek, olcsón meg lehet szerezni

(tudom, hogy reklám, de talán Monoton bácsi elnézi nekem :D)
  • Rockynhooo
    uramisten... Most jött vissza hosszú sérülésből. 1 hónapja aktív tagja a csapatnak... ha Benzema meg Kaká a fos teljesítményükre (ami azóta jó) kaptak 2 idényt akkor neki is jár a bizalom.
  • szomferi
    komolyan???
    na ez még új nekem :D
  • madridboy
    Az új tagok 30 napig nem linkelhetnek...

Jesé Rodríguez nagy napja

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=84
  • szomferi
    a linkelést megtanulhatnád már a ctrl + c - ctrl + v helyett...
  • madridboy
    Desailly: „Csak a Real Madrid képes megállítani a Barcelonát”

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=83
  • pacclacc
    Meg 2 BL meccs. De idö kell és bizalom!
  • LasDen #69639
    felépült már, de teljes meccset még nem játszott...a keddi kupán játszott 70 percet...mou lassan adagolja...
  • bakkerman
    mikorra épül fel? én visszadobnám németbe,hogy nyárra visszanyerje a formáját,a Real nélküle is jó
  • LasDen #69637
    de basszus még 1 meccset nem játszott végig....
  • pzoli00
    ezek csak pletykák, viszont az tény, hogy aki hosszútávon megszeretne maradni Madridban annak teljesíteni kell, különben év végén pakolhat, egyébként melyik két klubnak van a világon a legerősebb játékoskerete? Real és Barca, olyan játékosok padoznak meccsről meccsre akik bármelyik angol, olasz vagy német topcsapatban simán kezdők lehetnének
  • LasDen #69635
    "Kételyek élnek a klubban a játékos teljesítményét illetően, de sok az ellentmondásosság, s ez még növeli a Sahin körüli bizonytalanságot, rejtélyt."

komolyan??? alig játszott, sérült volt sokáig, de mindenki (gondolom főleg Perez) azt várja, hogy egyből kilométeres labdákata adjon cipőre, szórja a gólpasszokat és istenkirály legyen?? agyam eldobom....
  • madridboy
    Mérkőzés a szegénység ellen 2011

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=81
  • madridboy
    Ezek szerint másoknak is feltűnt az utóbbi időben az a sok reklám a madridistán... Nekem nagyon belassult az egész oldal...
  • Voyager5
    Nemhiszem, h túlzottan reklám lenne a cél, mert a siteon egy darab reklámot sem láttam (madridistával ellentétben), ráadásul a srác nem is linkként rakja ki, így még csak azt sem lehet feltételezni, hogy SEO célokat szolgál.
  • SLICK
    nekem szvsz semmi bajom vele. Végülis nem totál off oldalt linkelget.
  • madridboy
    Persze ha ez gond, többet nem teszem. :)
  • madridboy
    Nekem semmi közöm hozzá, gondoltam felrakom a híreket ide is, hátha érdekel valakit.
  • LasDen #69628
    csak nem kéne ennyire reklámozni...
  • madridboy
    Ronaldo: A Barcelona dominált a Clásicón.

http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=80
  • Voyager5
    De tetszik, célnak tökéletesen megfelel.

Milyen CMS van alatta? :D