81624
-
#69665 Özilt mellőzik az utóbbi időben -
#69664 Calleti -
#69663 Már ideje volt hogy kezdő legyen , remélem bizonyít egy góllal ;) -
#69662 örülök hogy Callejón kezdő....veri is egy gólt.... -
#69661 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Lass, Alonso, Di María, Callejón, Cristiano Ronaldo és Benzema -
neogabe #69660 A próféta szóljon belőled! Az 1 meccses döntőben, semleges helyen partiban vagyunk :) -
#69659 faterom szerint le van rendezve, hogy a real legfeljebb csak a döntőben találkozhat a barcával...:D -
neogabe #69658 köszi
-
#69657 még lesz egy sorsolás. -
neogabe #69656 Sziasztok!
Ha verjük a Moszkvát, akkor,hogy néz ki az út a döntőig, melyik meccs győztesével játszuk, negyeddöntő, elődöntő, döntő?
Hala Madrid! -
#69655 [center]MARCA.com
-
#69654 -
karajjj #69653 az orosz bajnokságot most szervezik át, mert eddig tavasz-ősz volt a menetrend, ez a szezon tavasz-ősz-tavasz, és nyártól kezdődik majd a következő szezon, szóval most hamarabb kezdik majd a felkészülést is és nem szezonkezdetre lesz a BL náluk -
#69652 Februárban ott még szünet van nem? szóval nem nagyon lesznek játékban, mi meg kerüljük el a sérüléseket és minden okés lesz! Nekünk csak a Barcelona ellenfél! -
karajjj #69651 úúú baszki, huzaós meccs lesz, a CSZKA nagyon jó csapat most -
#69650 Jó az legalább a két olaszt elkerültük :D Olaszok meg Angolok egymásra akadtak ha továbbmegyünk 2 erőssel kevesebb. -
#69649 legalább a napolit elkerültük :D -
#69648 na, megyünk Moszkvába, hurrá -
#69647 Real Madrid - Zenit párharcot tippelek a nyolcaddöntőben. -
karajjj #69646 van még egy példány a mezemből
ha kell valakinek, olcsón meg lehet szerezni
(tudom, hogy reklám, de talán Monoton bácsi elnézi nekem :D) -
#69645 uramisten... Most jött vissza hosszú sérülésből. 1 hónapja aktív tagja a csapatnak... ha Benzema meg Kaká a fos teljesítményükre (ami azóta jó) kaptak 2 idényt akkor neki is jár a bizalom. -
#69644 komolyan???
na ez még új nekem :D -
madridboy #69643 Az új tagok 30 napig nem linkelhetnek...
Jesé Rodríguez nagy napja
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=84 -
#69642 a linkelést megtanulhatnád már a ctrl + c - ctrl + v helyett... -
madridboy #69641 Desailly: „Csak a Real Madrid képes megállítani a Barcelonát”
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=83 -
pacclacc #69640 Meg 2 BL meccs. De idö kell és bizalom! -
#69639 felépült már, de teljes meccset még nem játszott...a keddi kupán játszott 70 percet...mou lassan adagolja... -
#69638 mikorra épül fel? én visszadobnám németbe,hogy nyárra visszanyerje a formáját,a Real nélküle is jó -
#69637 de basszus még 1 meccset nem játszott végig.... -
#69636 ezek csak pletykák, viszont az tény, hogy aki hosszútávon megszeretne maradni Madridban annak teljesíteni kell, különben év végén pakolhat, egyébként melyik két klubnak van a világon a legerősebb játékoskerete? Real és Barca, olyan játékosok padoznak meccsről meccsre akik bármelyik angol, olasz vagy német topcsapatban simán kezdők lehetnének -
#69635 "Kételyek élnek a klubban a játékos teljesítményét illetően, de sok az ellentmondásosság, s ez még növeli a Sahin körüli bizonytalanságot, rejtélyt."
komolyan??? alig játszott, sérült volt sokáig, de mindenki (gondolom főleg Perez) azt várja, hogy egyből kilométeres labdákata adjon cipőre, szórja a gólpasszokat és istenkirály legyen?? agyam eldobom.... -
madridboy #69634 Mérkőzés a szegénység ellen 2011
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=81 -
madridboy #69633 Ezek szerint másoknak is feltűnt az utóbbi időben az a sok reklám a madridistán... Nekem nagyon belassult az egész oldal... -
#69632 Nemhiszem, h túlzottan reklám lenne a cél, mert a siteon egy darab reklámot sem láttam (madridistával ellentétben), ráadásul a srác nem is linkként rakja ki, így még csak azt sem lehet feltételezni, hogy SEO célokat szolgál. -
#69631 nekem szvsz semmi bajom vele. Végülis nem totál off oldalt linkelget.
-
madridboy #69630 Persze ha ez gond, többet nem teszem. :) -
madridboy #69629 Nekem semmi közöm hozzá, gondoltam felrakom a híreket ide is, hátha érdekel valakit. -
#69628 csak nem kéne ennyire reklámozni... -
madridboy #69627 Ronaldo: A Barcelona dominált a Clásicón.
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=80 -
#69626 De tetszik, célnak tökéletesen megfelel.
Milyen CMS van alatta? :D