Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
vélemények?
Volt arról szó hogy megy is kölcsönbe , bár szerintem nem árt ha Karvajnak illetve Pepenek van alternatívája Albiolon meg Garayon kívül..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a távozókról semmit sem hallani ? ( Kaká, Garay, Gago, Lass, Pedro Leon, Canales ha jól emlékszem róluk volt szó korábban )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
És nagyon örültek, mikor idejött, de sajnálom, hogy nem jött össze neki. De bárhol lesz, követni fogom a figyelmemmel.
Vagy lehet csak a Marca téved, aztán semmi nem igaz a hírbõl.
REAL MADRID
De akkor a Neymaros téma: ha eljegyezte a csajt, akkor végülis megértem, de akkor is elég fiatalok. 😊
REAL MADRID
Tényleg gyöngyszem, én már csak röhögök rajta. Ki is mentem, ezt fogom visszanézni 10 év múlva is. 😄
Persze lehet csinálni Madridól is videót... De ilyet biztos nem! 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ki akarja pofán baszni?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
David Silva sem tört ketté a PL-ben. egyelõre.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elõre is bocs ha igazad lesz
REAL MADRID