Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Lemondott Zidane. <#szomoru1>
Jim Morrison
Úgy megmondtam pár napja, hogy Ramos lenullázza Salaht, így is lett. A két potyát még gondolni se mertem. Jó a győzelem, de jó kis meccs is lehetett volna...😊 Bale gólja meg...szép

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REALista
Azért vicces hogy pont Bale és Benzema lőtték a gólokat!😊
Amúgy le a kalappal a csapat előtt, történelmet írtak!<#worship><#worship><#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Na akkor lehet bontani a pezsgőket.
Zsinórban 3 BL. 😊
Bogdán Ádinak kellett volna védenie, két ilyen gólt talán még ő sem hoz össze 😊
SLICK
Van kérdés? HÁT PERSZE HOGY NINCS!!!!!!!! 3 BL győzelem zsinórban geciii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REALista
A spanyolok 23 fős kerete:

Kapusok: David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (SSC Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao)
Védők: Dani Carvajal (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Nacho Fernández (Real Madrid), Gerard Piqué (FC Barcelona), Jordi Alba (FC Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Nacho Monreal (Arsenal), Álvaro Odriozola (Real Sociedad)
Középpályások: Sergio Busquets (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Koke (Atlético Madrid), Saúl Níguez (Atlético Madrid), Thiago Alcántara (Bayern München)
Támadók: Isco Alarcón (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Lucas Vázquez (Real Madrid), Diego Costa (Atlético Madrid), Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo Moreno (FC Valencia)

Érdekes, hogy Morata a Chelsea kezdőjében sem tudott megragadni, végül a spanyol keretből is kimaradt...

REALista
Alig feltűnően rúgták fel Varane-t a gól előtt...😊

REALista
Nagyon jó félidőt hoztunk simán vezethetnénk ha egy kicsit pontosabbak vagyunk.Robertonak még jövünk eggyel...😊

Jim Morrison
<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Nincs miről beszélni. Madrid a legjobb. End of conversation....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Jól kihalt ez a topik is 😄
REALista
Meleg volt nagyon.😊 Navas megint parádézott.

Jim Morrison
ez igy nagyon izgi lesz

Voyager5
Igazabol en is 😊
Liverpoolban elek, es itt minden Pool drukker a Madridot akarta 😄

Nagyon eros csapatuk van, ha tovabbmegyunk akkor veluk fogunk dontozni szerintem.
REALista
Örülök hogy elkerültük a Liverpoolt.😊

Voyager5
Bayernnal jatszunk a dontoert.
6unn3r
Lucas a labdra várt, nem a védőre. Állva várta Ronaldo labdáját, Benatianak meg egy lehetősége volt: vagy felborítja vagy végignézi, ahogy befejeli. Felborította, ráadásul hasba is rúgta. Lendületből elvitte egyszerűen Lucast. Sok véleményes tizit kap a Madrid, de ez többször visszanézve is egyértelmű.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

REALista
Azért Ramos vagy legalább Nacho nagyon hiányzott hátul.

REALista
Ha labdát talál a védő akkor azt mondom is-is, de azért ez így bőven 11-es bármennyire is látszik hogy várt a védőre Lucas...

LasDen
azért nem lehet erre őszintén rámondani, hogy tiszta tizenegyes volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sikerült kicentizni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

REALista
Hát ez nem sokon múlt...😊

Woodpecker
Jon egy Ronaldo gol onnantol hello van juvenak, de azert szepen kuzdenek.

REALista
Meleg a pite...:S

REALista
Remélem lesz lehetőségünk megbosszulni a Barcát....<#idiota>

0-2-nél nem nagyon mosolyoghatott. Olyan eredmény nem volt a döntőn :-)
Voyager5
Nem mondtam, hogy Conte a megoldás.
De amúgy ő építette fel ezt a csapatot, ami azóta csak erősebb lett szvsz.
A Serie-A megnyerése tulképp elvárás, annyira messze van a többi csapat ettől a Juvétól.

Nekem az tűnt fel már a tavalyi döntőben is, hogy 0-2nél Allegri csak kínosan mosolygott, miközben a csapat kb a padlón volt.
Ugyanezt eltudod képzelni mondjuk Conteről? 😊

Gyengekezű edző ő szerintem ide. És hiába a 2 Bl döntő ha nem nyered meg.
LasDen
Míg Conte uralta a Serie A-t, addig európában nem tudott felmutatni semmilyen eredményt. Míg Allegri 2014-es kinevezése óta 2x döntőbe juttatta a torinóiakat. Bár mindkétszer simán lenullázták őket. Ha probléma is Allegri a Juventusban, nem ő a legnagyobb szerintem.

Voyager5
Nem gondoltam volna 0-3-mas különbséget tegnap.
Szerintem a Juventusnál a legnagyobb gond Allegri személye lehet, vele szerintem sosem fognak elérni kiugró sikereket.
REALista
😄😄😄

Rühellem Ronaldot, de le a kalappal. Óriási formában van.

K

REAL MADRID

LasDen
ezpz lemon squeezy

Voyager5
Juventust kaptuk a BL-ben.
Asensio ugy megszopatta alvest hogy valami aprot remelem dobott neki a meccs vegen 😄

REALista
Az baszna be.

Woodpecker
zidane OUT!

REALista
Na ajándékoztak egy gólt a barcának jöhet a Ramos kiállítás...

Nalam reggel 6-kor kezdenek, csak jobb az a deli sipszo az ebed melle 😄

REALista
Én sem szeretem ezeket a déli meccseket.Nincs meg ugyanaz a hangulat...

smith09
Nekem más a véleményem, de nem vagyunk egyformák.
Utoljára szerkesztette: smith09, 2017.12.21. 13:44:17
LasDen
mintha minimum országos tragédia lenne az hogy délben játszanak. Miért kell mindig mindenből problémát csinálni? Délben játszanak. És akkor mi a fasz van?

smith09
Megtörtént amit már barátimnak régóta mondtam, hogy " lesz még vasárnap délben el classico " Sok minden más mellett nem gondoltam volna azt se hogy a kínaiak mondják meg egyszer azt hogy mikor játszon két spanyol csapat. :-D.

Bízok a győzelemben !!
Nyilvan van benne el, azert azt se mondhatja hogy "karim? Mekkora luzer hahaha"
Mondjuk nem ertem hogy miert nem mayoral kezdett legalabb az elodonton, vagy jott be cserekent a donton. Benzin fiam megint hatalmas nulla volt.

REALista
Zinedine Zidane: “A végsőkig támogatni fogom Benzemát”<#bdead>

Karim Benzema nem csak a gólokkal maradt adós az idény eddigi szakaszában: a francia támadó 79,42 százalékos passzpontosságot tudhat magáénak, ennél gyengébb mutató csak Keylor Navas és Kiko Casilla neve mellett áll a keret játékosai közül.

Ahahahaha

REALista
Benzeman csak röhögni lehet még egy ilyen meccsen is.

REALista
Kezd kicsit kínos lenni a meccs...😄