81624
-
zsotesz #69946 ja, tavalyi aranylabda szavazáson láthattuk mennyit számít egy vb győzelem, Xavi, Iniesta, Messi hármasból az kapta az aranylabdát aki "égett" a válogatottjával a vb-n -
#69945 Németekkel EB-t nyer Özil mondjuk a csapat vezére és jól játszik (ami ugye benne van a pakliban) akkor sanszos, mondjuk a Madrid al is behúzzák a bajnokságot meg a Bl-t és hiába CR7 a csapat motorja az Eb sokat nyom majd a lantba. -
karajjj #69944 végülis, nem ő lenne az első... -
#69943 Szerintem CR-nek meg Ikernek van csak rá sansza. De mivel Iker kapus így soha nem fogja megkapni. -
#69942 hát amíg CR a Realban van,addig jah... -
#69941 özilnek annyi esélye van rá mint Xavinak.... -
#69940 Benzema? akkor már inkább Özilnek vagy Di Marianak van nagyobb szansza egy aranylasztira -
#69939 Suareznek örülnék:D -
#69938 Hát a Real folyton csatárigazoláson gondolkodik,
Suarez, Rooney esetleg nyáron, sőt Drogba iránt is érdeklődtek.
Ezek a játékosok sztem kiszorítanák Benzemát, de én bírom a franciát! -
#69937 Aki aranylabdás lehet a jelenlegi csapatból C.Ronaldon kivül vmikor az Benzema. -
#69936 Lehet hogy idén nem olyan mint tavaly, de azért barokkos túlzás h szar amit én látok Real meccsen.
Mert tavaly azért meg mutatta mire képes de tud ettől többet is :)
Sztem Özil aranylabdás is lesz pályafutása során. -
#69935 az összes, amelyik látja, hogy szar. -
#69934 Van olyan Realos aki nem szereti Özilt? :o
-
#69933 Szerintem se adjuk el,azért szükségünk van rá... -
pacclacc #69932 Nem lesz itt Di Maria ügy! Mindenki tudja, hogy hosszabitás lesz (igy kell lennie)! Mou se engedi el 10000000% -
#69931 bárcsak teljesülne az álmod -
#69930 Köszöntem!
Azért én reménykedem, bár nekem Özil az álom :)
-
#69929 Pardeza nyilatkozta, hogy nem akarják eladni.
Szerintem kicsit hisztizik, aztán tavasszal hosszabbítanak majd vele. Nemhiszem, hogy eladják. -
#69928 Kérdésem lenne, kinek van friss infója a Di Maria dologról a Chelsea-vel kapcsolatban?
Előre is köszi! -
#69927 Igazándiból le sem kellett volna őt igazolni. Vagy akkor kellett volna amikor Perez először akarta. Persze utólag könnyen okos az ember. -
#69926 Nem tudom ti hogy vagytok vele. De én sajnos egyre jobban oda jutok hogy Kakát el kéne felejteni. Bírom a csávót meg bíztam is benne nagyon sokáig de néha napján egy egy jó meccs amúgy semmi. és már ez a 3. szezon. Ami külön fájó hogy Ő maga is elismerte hogy soha nem lesz már a régi. Normális ajánlat esetén szerintem el kellene gondolkozni az eladásán. -
#69925 Casillas
Lass Pepe(Carvalho) Ramos Marcelo
Coentrao Xabi
Özil
Di María(Callejón) C.Ronaldo
Higuaín(Benzama)
Egy ilyesmi felállást megnéznék....Özil kicsit magához térne,Pepe kicsit vissza venne a durva szabálytalanságaiból:D -
hugopareiros #69924 Benzema Gólja -
#69923 +1
Ilyen gyenge teljesítményt soha senkinél nem láttam. Látványosan lassú, meg védekezésben is egyaránt szar volt.
Barca ellen megnéznék egy ilyen védelmet:
Ramos - Pepe - Varane/Albiol - Marcelo
Kell egy minőségi jobb szélső most. Lass-nak vkp-t kell játszania. -
#69922 Arbeloa megkoronázta a ma esti teljesítményét. Mou arckifejezése pedig ezt alá is támasztja. -
#69921 Mekkora kibaszott gól :D Ilyet legutóbb a FiFA 2009-ben lőttem, de akkor azt hittem ilyenek csak bugokból születnek :D -
#69920 BENZEMAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#69919 1 gól megnyugtatna kicsit ha lőnénk már. -
#69918 amíg 0-0 nem vész :D -
#69917 Arbeloa a leggyengébb. Eszméletlen milyen tetűlassú... -
#69916 Tudom, azért írtam, hogy baj lesz. Ez a félidő pedig valljuk be, egy kalap szar volt. -
#69915 Ha így játszunk soha a büdös életbe nem fogjuk a Barcát legyőzni:D -
#69914 Miért érzem úgy, hogy baj lesz. :S Na mindegy, hajrá, be kell húzni a meccset, ha másért nem, hogy legalább a kövi meccsen megmutathassuk, le lehet győzi a Barca-t. -
neogabe #69913 köszi
-
#69912 Tessék: [ stream fórum ] -
neogabe #69911 Sziasztok,
Tudtok streamet az esti meccshez?
Hala Madrid -
#69910 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Kaká, Higuaín és C.Ronaldo. -
karajjj #69909 a Chelsea -
#69908 Remélem Nistelrooy vág nekünk párat, csak hogy örüljön. :)
(természetesen mi 1gyel többet legalább és sima továbbjutást akarok:D) -
pacclacc #69907 Di Mariat milyen klub kereste meg?