Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Neymar facebookján láttam 😄

I met God. She's black

bakkerman
<#nemtudom>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Biztos megírta a katalán sport.
bakkerman
nem értme mi hogy kerültünk egyáltalán hírbe vele

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
or Santos
szabii98
Where Neymar Will Play Next Season?
Barça Or Real Madrid...

I met God. She's black

SLICK
jajjj csúnya volt, nem reál szintû!!!!4nééégy
Megfelelt Gardzsi? Vagy kérsz egy pofont?

elég csúnya volt, szerintem mehetett volna jobban a sarokba 😄

na, kritizáld gyorsan a gólt is
SLICK
csúnya a mez, na meg ez a védelem mi volt most?

Carvalho meccsek óta egy rakás szar, miért kell Marcelonak behúzódnia az õ helyére? ...

ettõl annyira ki tudok akadni, ott passzolgatnak egymásnak egy 5x5ös területen, de van egy rés ahol ha benzema megindulna lehetne neki passzolni, de õ ehelyett középen sétálgat.

na Hala Madrid!

na a mez, az nagyon királyság
Rockynhooo
HERTHA BERLIN-REAL MADRID: Iker Casillas; Álvaro Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Coentrão, Mesut Özil, Callejón, Benzema & Cristiano Ronaldo

tetszetõs.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Jó most azon a földön rugdosóson mindenki vert mindenkit.

nem kell ez ide!

"aki gólokat lõ és csinálja a showt."

hát igen, azt láttuk hogy showt nagyon tud csinálni a földön fekvõ ember rugdosásával, illetve az értelmetlen ugrálását a labda körül

banok
18.00 Hertha BSC-Real Madrid
tv: Duna TV, Sport1 de
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
Abszolút osztom a véleményed! A Sport tv kommentátorai között szinte mindegyik ezt csinálja + még a szakértõk is inkább a barca mellett állnak. Szerintem ameddig jól megy nekik a szekér nem fog változni.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szerintem egész korrekt volt a kommentátor aki az LA Galaxy elleni meccset közvetítette. Sok mindent tudott a csapatról (szerintem a kommentátorok fele olvassa a madridistát...), új híreket, etc, és szerintem jól csinálta a dolgát. Inkább hallgatom ezt, mint azt ahogy hasonlítanak minket a Barcához, hogy hát ez a Madrid még messze van a barcától meg stb. inkább hallgatok egy "inkompetens barmot".

LasDen
hanem valami inkompetens barmot kell.....sokkal jobb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

végre egy olyan ember a topikban aki nem földi halandó hogy digitv nélkül szenved! <#nyes>

amúgy én örülök h a Digi-n megy mert így (1. nem tudjátok nézni😄D csak viccelek) nem kell hallgatnom a bárkás kommentátorokat ^^

shala
nem akarom eldönteni a 'vitát', de nekem is van mindenféle digi tv-m. 😊

non potest pluere aeternum

banok
Duna TV

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tudom hogy ki fogod nagyíttatni és utána be fogod kereteztetni és ott fog lógni a falon azzal a felirattal hogy "Az az ember, akinek van Digisport és Digisport Plus csatornája is."

LasDen
én kérnék autógrammot...de csak hogy jól széjjetípjem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

akinek nincs digisportja az egy senki!!!!

látjátok nekem van Digisportom meg Digisport plusom is! na azért nem kell egymást agyontaposni az autogrammokért! 😄

LasDen
az a pár ember már mindenki???? jó tudni hogy senki vagyok....😄

White QVAS
Tudom, hogy mindenkinek van Digisport, csak nekem nincs, de jó látni, hogy legalább a Real Madrid - Hertha meccset adja az m1.

Rockynhooo
szobám falát látnád kint van valami 13 Raúl kép 😄

LasDen
ah nem....idõnként jössz és raúlon meg gutin siránkozol mintha meghaltak volna és soha többé nem láthatod jáccani õket....nézzél besiktas meg sálkét aztán kész 😄

Rockynhooo
mindig? 😄 nem is szoktam. hiányoznak a srácok.

LasDen
látom semmirõl nem maradtam le miután lefeküdtem aludni....a realnak se lehetett sok kedve focizni......

rocky: te meg mit siránkozol itt folyton??? 😄

Rockynhooo

:'( (L)

Biztos Jose olvasta a kommentedet es szolt, hogy tobbet ne rugjanak. Tehibad. 😄

REAL MADRID

Taki 122
Esküdni mertem volna, hogy õk hárman hoznak egy kis színt a játékba, de semmi. Mindenesetre nem bántam meg, hogy fent maradtam. Végeredmény: 1-2 Lehetett volna több is ahogy nekiindultunk a meccsnek.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
CR7 & Kaká On 😊 Még kell Coentrao és királyság lesz! (H) 😄D

Azért madridistán odabasz, egyesek szerint Benzema azért szar mert meleg van. LOL

feltettem a kérdést, hogyha Spanyolo.-t is eléri a kánikula és 40 fok lesz fél szezonban, akkor is ugyanezt fogják nyomtani? Jesus...

Taki 122
Abszolút egyetértek. Benzema a gólpasszon kívül nem sokat csinált.

Benzema nem találja magát, Jesé nevét max 3szor hallottam egész félidõben. mintha a 2. gól után azt mondták volna nekünk, hogy: STOP

kazai21
Hát jah....😄 Szerintem megnézem ezt az elsõ félidõt azt zsa aludni😄DDDDDDDDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
tökmindegy...még így is verünk nekik gólokat....😄 nem mintha baj lenne, de ebbe én nem sok élvezeti faktort látok részemrõl...😄

kazai21
Kb.😄
Nálunk az a baj,hogy sztem kapkodunk egy kicsit:/

LasDen
harmat gyenge ez a union....kapnak még 3-5 gólt aztán csá...esetleg engednek 1 gólt nekik....
nem is valószínû, hogy végignézem....ez így már túlon túl gagyi...😄

Taki 122
Casillas színezi 😄DDDDDD

kazai21
özil😊 0:2

Taki 122
Alonsotól egy tökéletes indítás és góóóóóóól 😄DDD

kazai21
ennyi 😛😄 0:1