81624
  • Voyager5
    A barcások hülyébbik fele, meg a haterek mindig beletudnak kötni ne aggódj. :)
  • horpeti
    Ja, a "lesgól" meg pont a meg nem adott tizenegyes szituból lett, szóval dupla poén. :D
  • SLICK
    A barcások meg végülis senki nem köthet bele ebbe a meccsbe, ahogy a Mallorcától úgy tőlünk is elvettek gólt. A meccset így is nyertük volna, ha azokat megadja a bíró.
  • LasDen #69983
    a srác jó mélyen beleszagolt Casillas mezébe miután megkapta....nem irigylem :DD
  • LasDen #69982
    bár ilyen nem történhet meg, mert C az a nagy C, de a 2 kupa meccsre én nem is nevezném...lehet megsértődne és hazamenne, de talán helyrerázná....ahogy ő meg a csapat játszik tökmindegy, hogy a pályán van vagy nem...
  • Voyager5
    Egyetértek. Az egyetlen pozitívum, hogy a második félidőre pozitív irányban változott meg a hozzáállásunk.
  • LasDen #69980
    bár győzelem már majdnem biztos, de ez a játék egy fossal egyenlő...
    a kupában ki lehet esni, de nem mindegy, hogy hogy...márpedig ha ilyenformával mennekkkkk a meccsre annak szánalmas vereség lesz a vége, ami még lejebb lökheti a kocsit....
  • SLICK
    CALLLEEEJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mekkora gól!

Az a Hűűűűgetés meg nagy volt! :D
  • szabii98
    callejon
  • SLICK
    HIGUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Na még vagy 2-őt!
    Amúgy Mallorca mindig is kemény ellenfél volt idegenben, most sincs másképp. Minket nagyon leszívott a Malaga elleni meccs, látszik is.
    Ronaldot meg nem játszatnám pár meccsen, vérgyenge. A hozzáállássa is elég szar, tuti hatással van a többiekre is.
  • Voyager5
    Hát ez nem volt benne a játékunkban.
  • szabii98
    PIPITAA
  • pacclacc
    Hiányozni fog ez a 3 pont a végelszámolásnál! Kikapunk ma! Vér szar játék! Amugy 11-es volt egyértelmü! Hozzáért a lábához Kájéhonak, a labdához meg nem!
  • Voyager5
    labdaelrúgásért nem járt volna-e sárga?
  • szabii98
    szerintetek is 11est kellett volna kapni? én nagyon úgy láttam h hozzá se ért...
  • Barmatild
    Nagyon bízom a fiúkban, a szünetben jöhet Sahin és Higuain, aztán megvan a 3 pont. Ha nem, akkor tolódik az autóvásárlás nálunk a családban...
  • horpeti
    Rég láttam már ilyen gyengén játszani a Madridot. Előző meccset nem láttam. :D
    Remélem a 2. félidőben megmozdulnak.

Azt nem értem, miért van ez a rengeteg technikai hiba, hosszú labdaátvételek, stb. Szar a pálya?
    Vagy ennyire rossz napja van mindenkinek? De a Mallorcánál is ez van, szal..
  • White QVAS
    A legutóbbi pár meccsen sajnos csak negatív véleményt tudok írni ide, most sincs ez másképp. Eddig nem valami fényes a mérkőzés. :S
  • szabii98
    1-0 oda wtf
  • Voyager5
    Jó szarok vagyunk eddig :(
  • Taki 122
    A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Lass, Xabi; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema.
  • LasDen #69965
    szerintem meg hülyeség...
  • hugopareiros
    én imádom az átszellemült kommentátorokat :) sokkal élvezetesebb így meccset nézni tífaun keresztül
  • horpeti
    Azért a mai meccs az kemény lesz, nem? Vagy már nem olyan jó a Mallorca, mint tavaly? Nem vagyok képben. :)
  • Neoncsoves
    azért a spanyol kommentátorok se semmik ilyen téren :D

kicsit off:
  • kazai21
    A Marca szerint Mourinho szeretné ha Khedira bevethető lenne a Barca elleni visszavágón és ezért mindent meg fognak tenni. Ennek ellenére az orvosok figyelmeztették, hogy egy ilyen gyors felépüléshez csoda kellene.

Mineeeek?:D
  • LasDen #69960
    Casillas a 2018-as világbajnokságig szeretne játszani...

de ha akar még tovább is védhet persze ez attól is függ, hogy tudja-e ezt tartani akkor is...szerencsések vagyunk így is úgy is...
  • Taki 122
    „Ma este lesz 5. éve, hogy Gonzalo Higuaín bemutatkozott a Madrid színeiben a spanyol bajnokságban. Az öt év alatt sok nehézséggel kellett szembenéznie, de legyőzhetetlennek bizonyult a minden porcikájában madridista szellemű támadó." (madridista.hu)
  • szabii98
  • Taki 122
    Pontosan!
    Amikor idén kezdő volt, többnyire rúgott gólt. Volt néhány igen fontos találata, például a Real Sociedad elleni győztes gól.
  • karajjj
    ezért kár, hogy egycsatáros a taktika, Pipita sokkal többet ér annál hogy cserejátékos legyen
  • kazai21
  • SLICK

Arbeloa :|
  • LasDen #69953
    azért elég egyértelmű kit favorizál csatárposzton Mou...tény Benz jobban betud kapcsolódni a játékba, de Higany is próbálkozik ennek adaptálásával....nekem meg Higu a kedvencem így rossz ezt látni :D
  • Taki 122
    [center]MARCA.com

Mallorca - Real Madrid
    2012.01.14 (szombat), 20:00
    TV:
  • SLICK
    fuckyeah! ^^
  • Taki 122
    Na végre ...

José Mourinho elégedett Lassana Diarra teljesítményével és szorgalmazza a jövő júniusban lejáró szerződésének meghosszabbítását. Kérését már továbbította is Perez és Sanchez felé, akiknek a hírek szerint nincs ellenvetésük a hosszabbítás ellen.
  • karajjj
    számított, tavalyig...
  • kazai21
    A várakozásoknak megfelelően a Barcelona lesz a Real Madrid ellenfele a Király Kupa negyeddöntőjében, miután a hazai 4:0-ás győzelem után hátrányból fordított, és nyert az Osasuna otthonában 2:1-re.

Na:D
  • Kocka08
    Ez igaz mondjuk :D
    Pedig ugye emlékszünk Cannavaro esetére, az egy ellenpélda h igen is számít.