Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De lol Gravesen.. már el is felejtettem azt a tagot 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Volt más választása.. felépült a Valdebabas, idehozta Európa legjobb focistáit, és mégcsak csõdbe sem ment a csapat.
Nehezen hiszem, hogy most amikor mértékrendekkel jobb anyagi helyzetben van a klub, pont akkor neveztetné át a stadiont némi aprópénzért.
Casillas: "mikor megyünk már haza?"
Ramos: "vajon a légy fejjel lefele miért nem esik le a plafonról?"
Arbeloa: "aztak*rva, hogy nem esik le a légy a plafonról?"
Albiol: "ez a 2 idióta itt mellettem azt a gyökér legyet nézi..."
Callejón: "hmm.. érdekes"
Pepe: "világ életemben féltem a legyektõl"
Özil: "Pepe hogy be van szarva, pedig az csak 1 légy"
Benzema: "Vajon ezek mi a francról beszélgetnek ott elöl?"
Casillas: Fhúúú de jóó...
Ramos: Én figyelek ám
Pepe: Apu??!
Benzema: Én is itt vagyok ám batya...
Özil: Brekk...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
REAL MADRID
TV: SPORT 2 , ÉLÕ !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A lényeg, hogy legyen minõségi csere csatár, ha esetleg úgy hozza a sors.
Aztán, hogy Adebayornak, Neymarnak, Teveznek stb stb -nek hívják az már mindegy.
Mostanában mennek a pletykák Neymarról, azért írtam pont õt.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
egy hullámzó teljesítményû Benzemával
egy BL-ben tulképp gólképtelen Higuainnal
ill. egy nemzetközi szinten tapasztalatlan Callejonnal.
Kaka-t be lehet rakni elõre, de mit várjunk tõle ott, ha a saját posztján is gyengén muzsikált eddig?!
Ronaldo meg tényleg vészmegoldás.
Nem azt mondom, hogy rossz ez így, de egy hosszú szezonban (remélhetõleg az lesz) kevésnek tartom. Könnyen becsúszhatnak sérülések/eltiltások bármi.. egy-egy fontos meccs elõtt, és lehet, hogy pesszimista vagyok, de nem hinném, hogy pl. egy AC/Inter Milannak pont Callejon rúgna gólt.
REAL MADRID
A két bajnokság közötti különbségekkel is tisztában vagyok. Brazíliából elhozni egy spílert az esetek egy részében zsákbamacska. Vagy tud alkalmazkodni az adott ország bajnokságához.. vagy nem.
Csatár viszont kellene, mert megint könnyen elõfordulhat az ami tavaly volt.