Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ki lett zsugázva gyönyörûen 😊

DaniX14
<#eljen>

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Rockynhooo
mekkora kamu 😄 sevilla.. de attól még rá tekintek a legnagyobb madridistaként Casillas után a mostani csapatból.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ramosról annyit, hogy a múltkor egy srác be akarta magyarázni nekem, hogy Real nevelés 😄DDD
Rockynhooo
Én meg azt hogy Ramos ilyen régen jött 😮 meg hogy játszott még együtt Zidaneal 😮 meg Robinho is. de akkora lazaságot istenem 😄 hatalmas assist

horpeti
Én nem (felejtettem el Gravesent) 😄
De a gólra is emlékszem. 😄

ez viszont mindenidok egyik legnagyobb pasza!
Voyager5
Ne nosztalgiázzunk már, mer' könnybe lábad a szemem 😄

De lol Gravesen.. már el is felejtettem azt a tagot 😄DD
ezek milyen meccsek voltak már 😄
Rockynhooo

<#taps>

LasDen
nexmar nem megy sehova a barca meccsig....elpicsázza õket a barca aztán meg nagy örömmel jön európába, hogy húde jó lesz itt.....ha az utóbbi évek brazil játékosok pályáját nézzük, akkor 6-7 éven belül õ is visszamegy a santosba mint örökígéret.....várni kell míg lesznek újra olyan brazilokra mint akik régen voltak (rc, ronaldo, cafú stb)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
😄D jól látod a lényeget.

viszont a Neymar igazoláshoz jól jöhet az az "aprópénz"

Voyager5
Ja. Csak amikor 2000-ben átvette az elnöki pozíciót Sanztól, mélyponton volt anyagilag a klub. Felröppentek a hírek miszerint kiviszi tõzsdére a csapatot, õ mindvégig azt hangoztatta, hogy a klub a szurkolóké és csakis akkor lépi ezt meg, ha végképp nem lesz más választása.
Volt más választása.. felépült a Valdebabas, idehozta Európa legjobb focistáit, és mégcsak csõdbe sem ment a csapat.

Nehezen hiszem, hogy most amikor mértékrendekkel jobb anyagi helyzetben van a klub, pont akkor neveztetné át a stadiont némi aprópénzért.
de ha jól tudom vannak Perez felett álló emberek is, akiknek talán van beleszólásuk a stadion nevébe...

ami üzletemberként nem is furcsa dolog.

miilann04
perezt a pénz érdekli.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hát én valami ilyet látok a szemekben

Casillas: "mikor megyünk már haza?"
Ramos: "vajon a légy fejjel lefele miért nem esik le a plafonról?"
Arbeloa: "aztak*rva, hogy nem esik le a légy a plafonról?"
Albiol: "ez a 2 idióta itt mellettem azt a gyökér legyet nézi..."
Callejón: "hmm.. érdekes"
Pepe: "világ életemben féltem a legyektõl"
Özil: "Pepe hogy be van szarva, pedig az csak 1 légy"
Benzema: "Vajon ezek mi a francról beszélgetnek ott elöl?"

LasDen
"Az Emirates, a szponzoráción felül a csapat hivatalos szállítója lesz a nemzetközi repülõ utakon, az elkövetkezõ 5 esztendõben."

Casillas: Fhúúú de jóó...
Ramos: Én figyelek ám
Pepe: Apu??!
Benzema: Én is itt vagyok ám batya...
Özil: Brekk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Nem valószínû, hogy ezt Perez hagyná.
jó, nincs is baj, csak anno felröppen olyan hír, hogy átnevezik a stadiont Emirates Bernabéu-ra 😄

Nincs ezzel semmi baj, nem fõszponzor (mezszponzor). Kb. olyan mint az Audi.

REAL MADRID

nana...

horpeti
Na, akkor vehetünk 3 Neymart 😄

Emirates to sponsor Real Madrid over five seasons

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

miilann04
elvégre emberek vagyunk.

akkor elnézést. tévedtem 😞

<#eljen>

REAL MADRID

DaniX14
2011.07.30. Szombat , 18:00 , Felkészülési mérkõzés, Leicester City - Real Madrid
TV: SPORT 2 , ÉLÕ !

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

miilann04
elano hagyta ki a 11est.

hát, ha a spanyolok megoldják, hogy 22 helyett 30 ember legyen a pályán, nem fog...
DONGUBA
Ne ugy legyen......bar per pill en se tudom kit hagynek ki hogy kezdo legyen..

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Voyager5
Szerintem igen.
DONGUBA
Szerinted a padra igazoltuk?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

horpeti
Ha Madridban rúg 2 ilyen gólt, valszeg nem lesz 4-5 a vége. 😄

Amugy kár h az ilyen videorol nem kapunk teljes képet :S Most olvasom h 3-0 ról elbukta a Santos a meccset! Neymar 2 Gólt rugott! Mind2õ zseniális, mellete egy gólpasz. Kihagyott egy 11est is. A meccsen még Ronaldinho mesterhármast rugott 😊 végeredmény 4-5 lett.

Ilyen goljai vannak 😄

horpeti
Aztaqrva mekkora csel 😄D

Amugyis mit is akarunk? Nevenincs játékosok is 10 misibe fájnak! Ez van!

Voyager5
Ez igaz, viszont nem az én pénzemet költik (sajnos 😄), úgyhogy nem is igazán mozgat, hogy 10M-ért vagy 50M-ért igazolnak a padra. (lásd: Barca-Sanchez)
A lényeg, hogy legyen minõségi csere csatár, ha esetleg úgy hozza a sors.
Aztán, hogy Adebayornak, Neymarnak, Teveznek stb stb -nek hívják az már mindegy.

Mostanában mennek a pletykák Neymarról, azért írtam pont õt.
Errõl van szó! Egy jo játékos megtudja azt csinálni amit más nem! Beszéltek arról h Braziliából zsákbamacska vásárolni! Nagyon sok europai játékos is megbukott nálunk, és egy zsák pénzt kiszortunk értük! Nem akarok neveket mondani :/

WuFraZselic
hát a spanyol bajnokságban is elég hulladék védelmek vannak, CR/Messi 30-40 gólt, a csapataik 90-100at lõnek egy szezonban...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Viszont egy Neymart luxus lenne megvenni, fõleg annyiért amennyit éppen kérnek.

REAL MADRID

Voyager5
Én nem szívesen indítanám a csapatot 3 fronton

egy hullámzó teljesítményû Benzemával
egy BL-ben tulképp gólképtelen Higuainnal
ill. egy nemzetközi szinten tapasztalatlan Callejonnal.

Kaka-t be lehet rakni elõre, de mit várjunk tõle ott, ha a saját posztján is gyengén muzsikált eddig?!
Ronaldo meg tényleg vészmegoldás.

Nem azt mondom, hogy rossz ez így, de egy hosszú szezonban (remélhetõleg az lesz) kevésnek tartom. Könnyen becsúszhatnak sérülések/eltiltások bármi.. egy-egy fontos meccs elõtt, és lehet, hogy pesszimista vagyok, de nem hinném, hogy pl. egy AC/Inter Milannak pont Callejon rúgna gólt.
Szerintem elegen vagyunk, ott van csatárnak Benzema, Higuain, Callejon. Ha mindhárman sérültek, akkor oda lehet tenni Ronaldot vagy akár Kakát is.

REAL MADRID

Voyager5
Én igazándiból magasról lexarom a média hype-ot, (ami amúgy már most is megvan) meg az önteltséget is ha szórja a gólokat.

A két bajnokság közötti különbségekkel is tisztában vagyok. Brazíliából elhozni egy spílert az esetek egy részében zsákbamacska. Vagy tud alkalmazkodni az adott ország bajnokságához.. vagy nem.
Csatár viszont kellene, mert megint könnyen elõfordulhat az ami tavaly volt.
egy Flamengo szintû csapat védelme messze le van maradva egy Sevilláétól vagy mondhatnám a Lyont esetleg... a brazilok támadófocija jó, de a védelmük kb. olyan szintû hogy egyes védõk mellett még talán én is el tudnám vinni. meg már elmondtam, hogy nem a játékával van a baj (bár azzal is, rengeteg fölösleges cselt megcsinál amikor simán passzolhatna, ez kb olyan mint amikor CR elrúgja 25 méterrõl passz helyett), hanem a magatartásával, illetve egy ilyen fiatal "gyereknek" ekkora média hype nagyon nem tesz jót, akarva vagy akaratlanul öntelt lesz tõle.

Voyager5
Azért annyira nem bánnám ha ideszerzõdne.
maradjon a Santosba még 2-3 évet

[HUN]FaTaL
Én sem értem, biztosan nem jön a Barcába, fõleg, hogy most igazoltuk le Sanchezt.

http://goo.gl/gd6Zi5