81624
-
#70028 [center]MARCA.com
Real Madrid - Barcelona
2012.01.18 (szerda), 22:00
TV: -
#70027 -
#70026 na, csak nem lesz kezdő Maris?
vagy még nem bírna (majdnem) végigjátszani egy meccset? -
neogabe #70025 Hangolódjunk az esti meccsre :-)
Hala Madrid!
-
karajjj #70024 most ez kb olyan, mintha a prostituált azért panaszkodna, mert megszexuálják -
#70023 Hát nem épp arra célzott szerintem,hogy most kötelező vagy nem kötelező:D -
karajjj #70022 ez így van, dehát nem kötelező a Real edzőjének lenni, ez a munka ezzel jár -
#70021 Az edző felháborodásból a sajtó is kapott: „Ha Coentraót játszatom jobb védőben, akkor kritizálnak, mert ballábas. Ha Lass játszik ott, akkor kritizálnak, mert Khedira hiányában középpályán kellene játszania. Ha Pepét feltolom a középpályára, kritizálnak, mert ő védő. Ha a „trivotét” (trivote: 3 védekező középpályás – a szerk), akkor túl defenzív vagyok. Ha támadok, az is baj. Ha Higuaín játszik, minden egyes alkalommal kiemelik, hogy Benzema milyen zseniális. Amikor Benzema játszik, akkor megemlítenék, hogy Higuaín milyen remek volt a Mallorca ellen. A legjobb az, hogy Ön holnap elmegy a moziba megnézni egy filmet, aztán pedig a mérkőzés után beszélgetünk”, kapta meg válaszát az újságíró, aki kérdezett.
@madridista -
Neoncsoves #70020 Arbeloa ma 29 éves! -
#70019 Mindenhol tök hasznos, ezt aláírom. :) Védőben is szívesen látom, óriásikat ment utolsó védőként -
Neoncsoves #70018 jelenleg nincs jobb középső védőnk nála... Ramos mellé berakni Albiolt Barca ellen elég bátor dolog lenne. Varane hiába jó, de szerintem Barca ellen még kevés lenne -
#70017 Anno zsír volt úgy, kár hogy kiállították onnan (jogtalanul). :D De tényleg elszívta a levegőt a középpályáról, nekem bejött ott. -
#70016 22 -
#70015 Rosszul fogalmaztam... Szóval 22.00kor kezdik a meccs, vagy 23.00? -
#70014 Magyarország és Spanyolország ugyanabban az időzónában van. -
karajjj #70013 ezt nem igazán értem, nem etiópiában lesz a meccs -
#70012 És még egy kérdés... Helyi idő szerint, maga a meccs mikor kezdődik? 23.00? :) -
ZsilKEANE #70011 digisport. -
#70010 Éspedig?
http://www.sport1tv.hu/Musorujsag/2012/01/18 -
#70009 Sport1 -
#70008 Srácok, a szerdai meccset hol, melyik csatorna fogja közvetíteni és hánykor? :) Köszi, mert én a Port-n nem találom. :( -
#70007 Mourinho fontolgatja,hogy Pepe-t középpályán játszatja majd,megnézném úgy:D -
#70006 szerintem másfél hete fejben már a szerdai meccsre készülnek a fiúk és ez meglátszott az elmúlt 2-3 meccsen, szerdán nyerni kell hazai pályán, minden más kudarcnak fog számítani! -
#70005 Hál istennek ez a tartás azért már régóta jellemzi a csapatot. :) -
#70004 Hát remélem sikerül össze szedni a csapatot fejben,mert igazából ez ott dőlt el,hajtani és hajtani.. -
#70003 az a helyzet, hogy a tegnapi győzelem talán a legfontosabb volt az elmúlt 4-5 évből: hihetetlen tartás van a csapatban, nem egyszerűen annyi történt, hogy megfordítottuk az eredményt. meccs közben sikerült mentalitást váltani
CR-nél meg jó lenne, ha megtörne a jég. a mostani a tipikus esete annak, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége" -
#70002 Azért CR mekkora felső lécet rúgott vagy 30 méterről -
#70001 Nagyon megküszködtek a srácok a győzelemért. Az első félidőben rettentő gyengék voltak. De azért várható volt, hogy a második játékrészben összeszedik magukat. Így is lett és a Mallorca nem bírta a nyomást. A labdatartásnak meglett az eredménye, az egyenlítés (Higuaín) és a győzelmet érő hatalmas gól (Callejón)!
-
pacclacc #70000 Két szar meccset nem nagyon szoktunk egymás után játszani. Most reménykedem, következő meccs jó lesz! Habár tudom hogy a Barca az esélyes de remélem döntetlen legalább lesz!
-
#69999 Hát én drukkolok nagyon, hogy a Barca előtt végezzünk, mert már tényleg jó lenne nem örök 2.nak lenni (erős túlzással). Az esély megvan rá. :)
Nem érdekes, ha nem ment jól ez a meccs, behúztuk és az a lényeg. Mindig nem lehet parádézni, attól még nem lett full kuka a csapat 1ik napról a másikra, meg nem kell eladni a fél csapatot :) -
#69998 A személyeskedést meg hagyjuk abba. Nem kell itt az Off meg a flém... Köszönöm! -
#69997 sport2-es rip van, de az se nem hd se nem jó... -
#69996 én konkrétan leszarom az olyan eseteket, ami nem befolyásolja a meccs végkimenetelét.
Legyen az bármely csapatnál, Barcánál is akár. Nyilvánvalóan, engem is idegesít ha ellenünk ítélnek úgy, ami eléggé megnehezíti a helyzetünket.
Az meg hogy mit mondanak az emberek leszarom. Realt azért szidják mert Real, a Barcát azért mert unicef, MU-t azért mert SzőrÁlex, Man. Cityt azért mert arabvagyokgazdagvagyok.. Mindig van vmi induk arra, amiért fikázni lehet egy csapatot.
Aki normális az szemethúny ilyenek felett -
#69995 Utolsó 10 percet láttam,de grat!
Kíváncsi leszek szerdán mi lesz. -
#69993 Van ilyen film? Ez engem is érdekelne. :) Utána is nézek publikus torrenten, ott több mint valószínű, hogy fennt van. -
#69992 az El Clasico - The Moviet tudja valaki honnan szedhetném le 720-ban/1080-ban??????? -
Gaba94 #69990 Itt azzal van a baj, hogy ha a mi javunkra tévednek, akkor egyből megy az uefázás meg az unicefezés. -
#69989 ez meg a másik...
Úgy tűnik ők rosszabbul viselik, hogy ha" hátunkat kell nézniük" a tabellán... Nehéz feldolgozni ezt a traumát, mert ha következő bajnoki Classicóig 12 pont lesz a különbség, akkor megint állhatják a falat nekünk a Nou Campban, az meg nagy oltás lenne :D
Bár annyira nem megy jó la szekér, hogy annyi pontkülönbség legyen a két csapat között. -
#69988 ez a barca ellen harmat lesz...:S -
pacclacc #69987 Ha az alsogatyáját kapta volna azzal is ugyanezt tette volna :DDDD