Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok szerencsét! 😊
Robo neked pedig köszönet az eddigi munkádért! <#worship>#worship>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi equipo favorito: Real Madrid
REAL MADRID
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
amúgy Slick, nem lesz nehéz úgy moderálni, hogy nem látod a meccseket?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Természetesen a Ti döntésetek is számít, tehát ha valaki nem csipáz engem megértem. De akkor ki vállalná el, aki ráér, szinte minden meccsen itt van aktívan, meg tud "igazságosan" rendet tartani?
Én mindenesetre megpróbálom, persze ha minden topiklakó elfogad.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#wave>#wave>
az ilyen hozzászólások egy részét senki nem látta, mert még azelõtt takarítottam azokat, mielõtt lehetett volna rá reagálni.
ordenáré beszólások, magukat viccesnek képzelõ trollok, permbant megkerülõ nickek észosztása stb. de gyakorlatilag ugyanolyan egyszerû visszaírni a baromságokat, mint nekem kitörölni, és meguntam.
megbeszéltem Slickkel, hogy átadom neki a házigazdaságot. azért választottam õt, mert õ az aki a meccsek alatt aktív, régóta regisztrált. akinek ellenvetése lenne (most nem a más csapatoknak szurkoló, de ide beírogató emberekre gondolok): ne legyen. Elhihetitek, hogy egyátalán nem szórakoztató feladat, fõleg mostanában.
akarnak a srácok, tudnak is, csak még egy kicsit jobban össze kell szokniuk. ez igaz mind a védelemre, mind a támadójátékra
a kontra: Benzema kapja be! leszarom, ha az off-seasonben villog, ha egyszer tétmeccsen nem tud egyeneset rúgni a labdába
a másik meg a durva szabálytalanságok: na ezeket mielõbb felejtsék el a srácok, mert egyszerûen undorító, amit néha mûvelnek. én sokáig védtem Pepe-t, de amit az elsõ meccsen mûvelt, arra nincs mentség
folytatódhat a flame...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kurva nagy ez a tag xDDDDD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Istenem ne vitatkozzunk már,nem volt rossz meccs kikaptunk de ez van 😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Glory, Glory Man. United!
REAL MADRID