Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
😄DDDD<#idiota><#idiota>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

bakkerman
mekkora poén így a reggeli briósom mellé ASD:ASASF:ASSFA

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Pusztuljon a férgese!
Sok szerencsét! 😊

Robo neked pedig köszönet az eddigi munkádért! <#worship>

kazai21
😄DDDDDDDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
gondolom az nem converse volt...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Nincs ellenvetésem,és megértem a döntésed én is jártam már hasonló cipõben😊

<#eljen>

REAL MADRID

tviktor91
Mostantól nézni fogja , ha megkapja hozzá a hatalmat.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SLICK
Jogos 😄

Casillas
ez már barca topikban sem volt vicces. egyébként én arra szavazok, aki viktorka hszeire alkalmazza az instant törlõ szkriptet.
amúgy Slick, nem lesz nehéz úgy moderálni, hogy nem látod a meccseket?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legalábbis úgy emlékszem, hogy CR leigazolása miatt te már nem nézed a Real meccseit <#gonosz1><#zavart1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tviktor91
Én magamra szavazok úgyhogy az 1.

LasDen
nekem sincs ellenvetésem....ha jó vagy, akkor jó...ha rossz....akkor bizony szívás...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Mindenkinek más a véleménye, madridisták között is természetes ez... Ez van én elfogadom mindenki véleményét, csak normális hangnemben tegye. Mint ahogy visszábbolvasva IXEMGabeo meg bakkerman is tette az ellentáborból.

Rockynhooo
No offense tényleg meg semmi ellenvetésem én csipázlak. Csak emlékszem néha voltak összezördülések itt madridosok között is amiben benne voltál te is 😄 de elhiszem ha hg leszel akkor a rendre fogsz inkább koncentrálni 😄 részemrõl mehet a dolog.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Már elkezdtem visszafogni magam... Meg más, hogy átlag user vagyok vagy házigazda. Nem egy házigazda jogom van/volt, tehát tudom mire vállalkoztam.
Természetesen a Ti döntésetek is számít, tehát ha valaki nem csipáz engem megértem. De akkor ki vállalná el, aki ráér, szinte minden meccsen itt van aktívan, meg tud "igazságosan" rendet tartani?
Én mindenesetre megpróbálom, persze ha minden topiklakó elfogad.

robotnyk
ha valóban mûködnek ezek a dolgok, legfeljebb könnyebb dolga lesz 😊
Voyager5
Vannak ilyen scriptek, de ettõl függetlenül megértem a döntésed.
toysoldier
van olyan script is, ami azonnal törli, ha ír

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ProGabe
steam topikban van olyan, hogy "kitiltott felhasználó". ha ír, az automatikus spoilerbe megy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
most õszintén, aki rendszeresen itt van, fõlek meccsek alatt, ki az aki nem kap össze emberekkel? 😊
LasDen
köszi az eddigieket...és remélem azé nem fogsz eltûnni...😄

Rockynhooo
Köszönjük az eddigi kitartó munkádat. Annyi ellenvetésem lenne hogy Slick néha itt is összekap emberekkel, de ahogy gondolod. Remélem jól fogja vezetni a topicot.
<#wave>

robotnyk
amíg moderátoroknak, vagy házigazdáknek nem lesz lehetõségük embereket kitiltani bizonyos topicokból, a foci részlegben nem lehet rendet tartani. az utóbbi kb egy év abszolút mélypont, elõtte ennyi mocskot nem kellett törölnöm.
az ilyen hozzászólások egy részét senki nem látta, mert még azelõtt takarítottam azokat, mielõtt lehetett volna rá reagálni.
ordenáré beszólások, magukat viccesnek képzelõ trollok, permbant megkerülõ nickek észosztása stb. de gyakorlatilag ugyanolyan egyszerû visszaírni a baromságokat, mint nekem kitörölni, és meguntam.

megbeszéltem Slickkel, hogy átadom neki a házigazdaságot. azért választottam õt, mert õ az aki a meccsek alatt aktív, régóta regisztrált. akinek ellenvetése lenne (most nem a más csapatoknak szurkoló, de ide beírogató emberekre gondolok): ne legyen. Elhihetitek, hogy egyátalán nem szórakoztató feladat, fõleg mostanában.
Casillas
és "a meccsen mondta" azt is, hogy lehetett volna például 6-tól is, Casillas is nyilatkozott errõl....

ProGabe
félretéve a vitát és a kirohanásokat: nagyon jó építkezés folyik 2-ik éve. kezd összeállni egy csapat

akarnak a srácok, tudnak is, csak még egy kicsit jobban össze kell szokniuk. ez igaz mind a védelemre, mind a támadójátékra

a kontra: Benzema kapja be! leszarom, ha az off-seasonben villog, ha egyszer tétmeccsen nem tud egyeneset rúgni a labdába

a másik meg a durva szabálytalanságok: na ezeket mielõbb felejtsék el a srácok, mert egyszerûen undorító, amit néha mûvelnek. én sokáig védtem Pepe-t, de amit az elsõ meccsen mûvelt, arra nincs mentség

folytatódhat a flame...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
de meccsen is mondta hogy uefa nem engedte.....meg egy 2od osztály nem ugyanaz mint a real-barca.....

banok
Angol másodosztályú meccsek rendszeresen vannak a BL-el egyidõben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

akkor legyen már teljes a tár 😄
Kurva nagy ez a tag xDDDDD
tviktor91
no comment..

LasDen
a bl miatt mer az uefa nem engedi, hogy az õ sávjában legyen más meccs....

Casillas
nyilván nem is véletlen rakatták este 11-re a visszavágót...

tobias88
Sajnos a véna megjelent pár Barca játékosban is, mint Villa, Busquets, Alves <#falbav>
limperatore
mi lett volna ha jól van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

miilann04
nem kéne annyi szteroidot szedni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Sippie
Messi már a vasárnapi meccsen sem volt jól, mondták is a tv-be hogy hányingerrel küszködött a melegben, nem bírt futni.
bakkerman
inkább így kapjatok ki,küzdve hajtva,jól játszva mint 11 emberrel védekezve,én is jobban viseltem volna egy esetleges vasárnapi vagy tegnapi vereséget mint a spanyol kupa döntõt...

kazai21
Jól van te kis pujáró 😄DDD Feküdj le és tedd magad lükvercbe!😊

Istenem ne vitatkozzunk már,nem volt rossz meccs kikaptunk de ez van 😊

Így van ezért húzódott végig kifele és futott be mélységig, véletlenül sem azért hogy onnan beadja. Szakértõ 2.

Ez így van, tökéletesen igazad van, de meg lehet nézni a meccs statot, hogy mennyit passzolt Messi és mennyit CR. Nyilván több energiája van megindulni, ha a meccs 90%-ban nem csinál semmit, mint annak aki végigfutja.

Rockynhooo
Ja. Azt nem értem hogy CR mikor 4edjére megy bele 1on1be Alvesre és csinálja a nagy cseleit meg biciklizget és elakad szinte mindig akkor a fasznak próbálkozik miért nem inkább adja be vagy próbál valami mást..

semmit nem jelent nem 1edül vannak a pályán!

arról már ne is beszéljünk, hogy Messi szinte mindig jobb volt az egymás elleni meccseken, mint CR.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Persze fontos megjegyeznem,hogy Ronaldo a címvdéõ spanyol gólkirály,tehát nagyon tud az biztos,de teljesen más a játékstílusa mint Leonak.

bakkerman
Leoba az a jó,hogy nagyon sok olyan meccse van,amikor semmit nem csinál,sétálgat,passzolgat,csak ha kap egy labdát,és megtud indulni,akkor vagy gól,vagy gólpassz. Villoghat CR7 egy meccsen,bedobhat 12 cselt félpályánál,játszhat látványosabban,de ha nem lõ gólt,akkor mit sem ér. Messinek tegnap elég volt 3 jó megmozdulás,mind a háromból gól lett. Lehet ha elkezdett volna biciklizni meg flip-flapolni,akkor meg elbassza,és nincs helyzet

Most õszintén, Messi egész meccs alatt nem csinált semmit, volt 3-4 megmozdulása, a meccs többi részében "pihent". A Barcelona megteheti hogy 10 embert dolgoztat, 1-et pihentet, aztán ha kell az a 10 kiszolgálja, azt az egyet. Ennyi...

Rockynhooo
Jó volt nagyon ez a párharc. Nem sok van már a két csapat között. Sajnos igen egy MEssivel jobbak... Pedig volt egy meccs tavasszal mikor Pepe leradírozta MEssit , elõvehetné majd azt az énjét újra. Igazából magunkkal is kibasztunk mert az elsõ meccsen kellett volna elõnyre szert tenni. Nem vagyunk még készen de a Barca sem, mind2 csapat fejlõdni fog még. Engem ami vigasztal hogy remélhetõleg nem Khedirat kell majd néznem a kpályán hanem Sahin felépül és jól fog játszani. Benzemaval sem vagyok még kibékülve bár voltak jó dolgai is de néha a bénázásaitól a falnak megyek. De egy esélyt mindenképp megérdemel mer annyira nem volt szar mint ahogy beállítottam a múltkor.

ezt a tavalyi 5-0 is bizonyította...sõt az elmúlt 8-10 meccs is bizonyítja ezt. abból 1-et nyert a Madrid méghozzá a Spanyol kupát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Mint pártatlanként, s látott meccsek alapján,csak egy Messi-vel vagytok jobbak. Erre pedig annyira nem lennék büszke.

Glory, Glory Man. United!