Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
De még milyen nyugodtan, zsebre tett kézzel ment oda... 😄 Jobb kedvre derített JM, az biztos!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Elmés kommentek, elmés emberektõl.

kazai21
De majd akkor se csodálkozz ha a Camp Nou-ba egy repülõszál bele😉

Mi equipo favorito: Real Madrid

Taki 122
Viszlát, téged is vár Hollywood! <#levele>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

jaja 😄DD
ezért bírom , bakker más ilyet nem merne megcsinálni xD
ja ti meg tizet 😊

[HUN]FaTaL
Erre nagy szükség volt...

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Tudtam,beleõrültél volna ha nem írhatsz ide...Igen most írták le elõtted,hogy már nem csak a bírokat terrorizálja...Most ezen mit nem értesz?

viszlát 1 hónap múlva

Cabell
Nem tudom feltûnt-e amit Puhl Sándorunk mondott a meccs elején arról, hogy a bírói tevékenykedést hogyan befolyásolják Mourinho kirohanásai...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kazai21
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Taki 122
De utána az a fej! Áhhh, kegyetlen forma az öreg! xD

dragon11
én úgy láttam CR nem ütött meg senkit, félre állt..

vagy rosszul láttam esetleg ?

shala
cr nem bunyózott, féltette a séróját.

non potest pluere aeternum

LasDen
megütötte a fõnyereményt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dragon11
hm.. srácok ?

Már nem csak a birokat terrorizálja xD

baazz tényleg, de azt úgy terveztem hogy magyaroknak hagyom 😄D

LasDen
Vilanováét...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

JM kinek a fülét cibálta meg? <#nevetes1>
LasDen
az EB-t kihagytad....

kazai21
Mert zoral😄

muszáj volt egy kis útravaló katalánéknak

marcelonak miért kell így belépnie???? 😮

bl bajnokság kupa szuperkupa, világolimpia, intergalaktikus bajnokság, intergalaktikus BL, etc... magyarul MINDEN létezõ dolgot be kéne húznunk 😄

kazai21
Jól van szerintem ne is foglalkozzunk a színészekkel....😊

Taki 122
Murinho xD Hááát megfõttem az öregen 😄DD Ez mekkora volt már! ;D <#eljen>

Amúgy sajnálom, hogy így alakult, reméltem, hogy 3-4 percet kihúzunk de...nem! :/

LasDen
jövõre....márhogy a szezon végén, bl bajnokság...😄DD és még az olimpiátt is megnyerjük...😄

DaniX14
Most a Szuperkupánál van fontosabb is, de megmutattuk megtudjuk õket szorítani, szóval én bizakodva nézek a jövõre. Meg lehet a BL és bajnokság. Én csak bizakodok 😊.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

amúgy meg srácok... Majd jövõre...

másik topikban mi vagyunk a legundorítóbb csapat már 😄D

érzem hogy kezdõdik a buli

LasDen
álljon fel és ne fetrengjen mint egy kislány....nem porcelánból van és ennyitõl nem hal meg senki....

Marcelo-nak szerintem béke nobeldíj kéne 😄

SLICK
csalódott vagyok a végét illetõen, de ez a mi hibánk is. Tetves helyzeteket nem igaz, hogy nem bírnak kihasználni. Benzema, Ronaldo...
Annyiban optimista vagyok viszont, hogy legalább úgy állnak hozzá a Barca ellen is, hogy játszani kell. Meg lehet õket fogni, nem lehetetlen.
De poén, hogy so ka támadás, erre a védelemben meg akkora hibák, hogy elhalok :|
Na mindegy písz

kazai21
Hát igen nagy tûrõképesség kell,hogy így vissza tudják fogni magunkat,én is már mindenkinek neki mentem volna😄

kazai21
Hát jah kár érte,remélem azért Marcelo megkapja a letolást...

esküszöm örülök hogy semmi komolyabb focis karrierem nincs, mert hasonló esetben én törnék zúznék már meccsen is 😄 azért maximum riszpekt kijár a játékosoknak hogy fegyelmezték magukat (már aki 😊 )

kazai21
kopogd le kérlek😄 És ne mondj ilyeneket😄DDDDDDDDDDDDD

[HUN]FaTaL
Nem voltatok rosszak az egész meccsen, kár itt a végéért.

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
CR nem ütött ugye srácok ???????

am mourinho mekkora arc, egy segítõnek lecsavart egyet és tova sétált, mintha mi sem történt vna..😊

majd a szezon során! 😄

kazai21
Mit csináljon?😄DD

#67774: Elsõ pár percbe jók voltunk...

Kaplan
😄D Amúgy ha én Real szurkoló lennék ilyenkor idegbeteg módon verném a falat. Az oké, hogy az Arsenal és a Juve nem fogja a Barcát megverni ilyen komoly meccsen még évekig de a Realnak minden alkalommal megvan rá az esélye. Aztán minden alkalommal jön a Barca és mintha nekik ez nem is számítana lõnek egyet...

Még így is Ti álltok a legközelebb ahhoz, hogy megtörjétek az egyeduralmukat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tviktor91
Gyerekek..a bunyó volt a legjobb meg murinnyó csípése😄DDDDDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

nemtom én Pepetõl vártam volna ilyet 😄

LasDen
de most nem vágom...oké marcelo beverte, de ezé fetrengeni a földön....szánalmas amit a focisták a mai világban mûvelnek.....

DaniX14
Nem trófea kell nekik hanem Oscar-díj 😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Kaplan
Azért nem volt szép ott amit odacsípett Mourinho. Az úgy eltiltás gyanús.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

D::AD:ASDD

LasDen
Mou meg le se szarja...csak ott nézelõdik...😄DD