Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mehetne szerintem....amennyit csinált annyit bármelyik canterano megtudja....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pacclacc: Hát a sajátos stílusom megmarad, meg próbálok minél többet itt lenni.
Az a baj hétközben sokáig melózom, meg nem is vagyok net közelben. Bár majd a BL meccsekre mindenképp hazaérek 😄
Hétvégén meg nincs meló, úgyhogy akkor meg végképp itt fogok lenni. 😊
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
a híreket én is szoktam olvasni...
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Amúgy meg vágjanak téged gigán egyszer és nézd meg milyen😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
nem tudom amúgy, hogy kellenek-e oda a hírek, mert lehet, hogy senki nem is olvassa
bannert meg csinálnék, de olyan jó mint kareszé nem lenne...😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Senki sem szakértõ, én sem! Hiszem azt, hogy mindent normális és nyugodt hangnemben meg lehet beszélni... De a szándékos trollkodást nem fogom tolerálni!
Viszont ha valaki úgy érzi jogtalanul lett törölve a hozzászólása, kúltúráltan reklamálhat nálam, érvekkel alátámasztva. Ember vagyok, tévedhetek én is.
Köszönöm a lehetõséget mégegyszer, és ígérem próbálok helytállni!
Más:
Mindenkinek meg van engedve, hogy bannert, vagy bármi más topikdíszítõ dolgot kreálljon. Ehhez nekem nincs idõm sajnos, viszont amelyik banner vagy bármi más a legjobban bejön mindenkinek azt természetesen kirakom.
Tehát aki belekezd annak jó munkát kívánok!
Ja és Hala Madrid! ^^
De. Ha most kivételesen nem is, már épp elégszer.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
<#action>#action>
http://goo.gl/gd6Zi5
Javaslom, hogy viktorka (tudom rendes vagyok meg minden :S )kapjon még 1 esélyt és ha elbassza akkor spoilerbe jelenik meg a hozzászólása , ha meg ezzel is visszaél majd akkor alkalmazni a hsz eltûntetése szkriptet!
Bár ezt is kilehet játszani , hiszen ha kikapcsolja a szkriptet akkor tudni fog írni , ám lássuk be ki az aki szkript futtatása nélkül böngészne?😄 Senki mert szinte minden oldalon van ilyen tartalom...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
csak egy csöppet elvesztette a fejét.
I met God. She's black
Mou meg ezzel azért kicsit messzire ment...õ az edzõ ne rúgdosson már mindenkit.....a csípést még elnéztem, de ez már sok....jó nem rúgta meg, de a szándék megvolt....azé nem engedhet meg magának mindent mer õ a szpesöl ván.....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led