Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
de nagy 😄 végén a mou kacagás fõleg 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#taps><#nevetes1>
limperatore
😄AS_DAS😄SAD_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

zaki

sry ha vótmá 😄

LasDen
A Sky Sport 24 értesülése szerint a Paris Saint-Germain tovább szövögeti nagyra törõ terveit és hamarosan ajánlatot fognak tenni a korábbi aranylabdás Kakáért.

mehetne szerintem....amennyit csinált annyit bármelyik canterano megtudja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tviktor91
Addig én leszek a basszájba.ADS:ADS:

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

SLICK
Köszi Mindenkinek! 😊

pacclacc: Hát a sajátos stílusom megmarad, meg próbálok minél többet itt lenni.
Az a baj hétközben sokáig melózom, meg nem is vagyok net közelben. Bár majd a BL meccsekre mindenképp hazaérek 😄
Hétvégén meg nincs meló, úgyhogy akkor meg végképp itt fogok lenni. 😊

Slick Grat a kinevezésednek! Sok sikert kivánok a topic vezetéséhez! Remélem most már látunk eleget! Nem tudom hol voltál eddig! Remélem nem bujsz el megint majd, ha Visszahozzák Madridba Fikabayort ahogy mondanád 😄DDDDDDDDDDD

Taki 122
Grat Slick! Minden földi jót a topichoz! ;D

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

én is szoktam, de mivel néha késésben van ezért madridistáról szoktam fõként.

Casillas
én is szoktam olvasni a híreket

Vivimos por ti, vence por nosotros.

az még lehetsz , itt a házigazda személye dõlt el 😄

a híreket én is szoktam olvasni...
abletonext
én is szoktam olvasni õket 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

tviktor91
Én akartam lenni a modi...<#schmoll2><#idiota>

kazai21
Akkor én most nem kezdenék el ilyeneket betenni,pedig lenne egy pár..
Amúgy meg vágjanak téged gigán egyszer és nézd meg milyen😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
én szoktam

szabad egyébként a pálya 😄
nem tudom amúgy, hogy kellenek-e oda a hírek, mert lehet, hogy senki nem is olvassa
kazai21
Grat😊

SLICK
igaz be kell vallanom ps-el is olyan rég dolgoztam, hogy bannert se tudnék összedobni már 😄

LasDen
roger...😄

bannert meg csinálnék, de olyan jó mint kareszé nem lenne...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#eljen>

SLICK
Elõször is Köszönet Robonak az eddigi munkásságáért, másodszor pedig annyit eszközölnék a topikszabályzatban, hogy bárki bármilyen flémkeltõ, topikba nem illõ kommentet ír, azt minden szó nélkül törlöm! Nem akaraom hogy a barcások és realosok között az állandó vita menjen, vagy bármely más csapat szurkolói között!
Senki sem szakértõ, én sem! Hiszem azt, hogy mindent normális és nyugodt hangnemben meg lehet beszélni... De a szándékos trollkodást nem fogom tolerálni!
Viszont ha valaki úgy érzi jogtalanul lett törölve a hozzászólása, kúltúráltan reklamálhat nálam, érvekkel alátámasztva. Ember vagyok, tévedhetek én is.

Köszönöm a lehetõséget mégegyszer, és ígérem próbálok helytállni!

Más:
Mindenkinek meg van engedve, hogy bannert, vagy bármi más topikdíszítõ dolgot kreálljon. Ehhez nekem nincs idõm sajnos, viszont amelyik banner vagy bármi más a legjobban bejön mindenkinek azt természetesen kirakom.
Tehát aki belekezd annak jó munkát kívánok!

Ja és Hala Madrid! ^^

bakkerman
bánnááá a faszom 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Ez a ribanc is kihasznál már minden meccset, hogy kapjon egy kis pénzmagot 😄
pzoli00
srácok egy kis feszültségoldó <#eljen>

tviktor91
1-2 kommentes fa viccek amit néhányan túlreagálnak..és ennyi.

Casillas
"nem én flémeltem tele a topikot baromsággal"

De. Ha most kivételesen nem is, már épp elégszer.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tviktor91
Ja de közel sem csináltam akkora flémet mint itt egyesek.
<#action>

bocs a te neved merült fel , te voltál az akinek a posztját törölni kellett (elég sokszor ) , te voltál a flame kukac jópárszor ,így a te neved hoztam fel példának , ezért elnézést kérek 😊
tviktor91
Szálljál már le viktorkáról b+ nem én flémeltem tele a topikot baromsággal és nem is miattam kellett zárni te iq harcos.

robotnyk
új szezon, új HG, új banner... :p
szívesen segítek a script beiktatásában, illetve csinálni kellene valami új bannert is az új szezonra
de döntõ többség nem fog leállítani semmi szkriptet sem ,ergo szerintem a topik 99.99%-a nem fogja látni amit viktorka mûvel , viktorka meg ugyis ráunna a hülyeségre ha mindenki szó nélkül hagyná (viszont ha nem látják akkor szó nélkül lesz hagyva 😄)
[HUN]FaTaL
A probléma az hogy nem kell minden scriptet letiltani, elég azt az egyet, ami figyeli. Viszont Chrome, Opera és Safari alá van kieg az sghez, ahol tudsz egyénileg tiltani embereket.

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
hsz eltûntetése nem biztos, nagyon megkerülhetõ .:/

I met God. She's black

a szkripthez annyit: ugye belehet állítani , hogy az adott személy hozzászólása ne jelenjen meg illetve megjelenhet spoilerbe!
Javaslom, hogy viktorka (tudom rendes vagyok meg minden :S )kapjon még 1 esélyt és ha elbassza akkor spoilerbe jelenik meg a hozzászólása , ha meg ezzel is visszaél majd akkor alkalmazni a hsz eltûntetése szkriptet!
Bár ezt is kilehet játszani , hiszen ha kikapcsolja a szkriptet akkor tudni fog írni , ám lássuk be ki az aki szkript futtatása nélkül böngészne?😄 Senki mert szinte minden oldalon van ilyen tartalom...
kazai21
Hát persze,arc kell ahhoz is,hogy ilyet kitalálni😄DDD

nem xD

Jövõheti lottó számok? =)

bakkerman
mindkét kérdésre a válaszom igen.

robotnyk
biztos a marca retusálta a videót, hogy úgy tûnjön nem rúgta meg <#vigyor1>
szabii98
lásd be hogy tetszett és hogy nagy arc az öreg. 😄
csak egy csöppet elvesztette a fejét.

I met God. She's black

LasDen
naaaaagyon messze volt ez a kettétöréstõl....10-bõl 10 ember egy ilyen után feláll és elsétál...a focisták meg....hát igen....

Mou meg ezzel azért kicsit messzire ment...õ az edzõ ne rúgdosson már mindenkit.....a csípést még elnéztem, de ez már sok....jó nem rúgta meg, de a szándék megvolt....azé nem engedhet meg magának mindent mer õ a szpesöl ván.....

Te mindig tudod kinek mi a szándéka? Láthattak már a Budapest TV-n?

tviktor91
Hogy megütötte😮OO Ezt nem is láttam..csak a lökést.

azért nem kell egybõl mindent elhinni a sajtónak

http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek

bakkerman
ne haragudjatok basszameg de azért ez durva ami idén megy a két csapat közt...hogy egy edzõ bemenjen a pályára,és megrugjon egy ellenfél játékost,azért ahhoz kell arc...jó,nem fejbe rúgta izomból,de azért a szándék mégiscsak ott volt,ahogy ott volt Marceloban is hogy kettétörje Cesc lábát mindjárt elsõ meccsén

Rockynhooo
Persze meg is forgatott benne egy kést majd bele lõtt egy tárat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led