81624
-
#71431 CALLEJÓÓN!!!!!!!!!!!!!!!! Na végre ő is betalált! Én nagyon csípem a srácot, remélem mégjobban feljavul.
Na meg egy 11-es :| -
#71430 ájájáj, nem lesz ez így jó... kéne egy Real gól :D
Di Mariaval rúgathatnának egyet -
Neoncsoves #71429 NEMMMMMMMMMM -
#71428 na akkor most együtt örülünk :D
csak maradjon is az eredmény... na bazdmeg, és büntetőt kap az APOEL :D -
#71427 na ott is van, Callejon -
Neoncsoves #71426 én is örülnék neki, beten -1,5 -2,0-t raktam :D -
#71425 egy gól még nem ártana... egy Di Maria gólnak örülnék, bár lényegtelen ki rúgja a hazaiak közül, csak legyen :D -
#71424 Na így kéne mindig szabadot elvégezni... -
#71423 háromra is :D -
#71422 Csórikám még a fogát is elveszíti :D Bár ezek után, hogy a csapata idáig jutott, csak jut majd neki egy új aranyfogra... -
#71421 Előzőről is azthittem, hogy beakad :) -
#71420 Ezeket a Kaká gólokat vártam már! :) -
#71419 1-0 -
#71418 köszönöm szépen:) -
#71417 Nálam ez akadás mentes. -
#71416 isten -
#71415 Valaki streamek?:/ -
#71414 Lesz ami lesz:) -
#71413 [center]A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
MARCA.com & madridista.hu -
#71412 Attól függetlenül, hogy Maradona egy idióta, most ponthogy igaza lehet.
Nagyon fasza most a Bayern, plusz ugye extra motivációt jelenthet nekik a müncheni döntő is.
Ha továbbjutunk az APOEL-en (erre azért jó esély van), akkor fellehet kötni a gatyát, mert az apróbb megingásokat a bajorok könyörtelenül kifogják használni szerintem. Itt nemfog beleférni, olyan, hogy az utolsó 10 percben lazítanak, mert a München meg általában a hajrában a legveszélyesebb :P
A másik ágon, ugye a Barcelona továbbment, ma meg eldől, hogy ki lesz az ellenfelük, ha a Benfica akkor szvsz begyalogolnak a döntőbe. Ha viszont a Chelsea akkor szerintem ki-ki meccs lesz. -
#71411 Ettől függetlenül azért nem toronymagas esélyes a Bayern, szal előre ne sirassuk magunkat. :D
El Classico BL döntőn vér folyna és tuti lenne 1-2 piros (Madrid oldalról). :P -
#71410 Hagyjuk már, biztos megint be van lőve...
Nemrég még a Madridnak puncsolt ilyen-olyan nyilatkozatokban. -
#71409 nem kapunk ki senkitől, max idegenben X-elünk a Bayernnel, otthon nyerünk. A döntőt pedig mi nyerjük.
Egyébként Maradona úgy beszél mintha, a barkaszra nem várna egy Chelsea. Vagy ő már tudja, hogy már előre be vannak tolva a döntőbe? -
#71408 lehet jobb is lenne, mert ha a döntőben találkozna a színészválogatott és a Real, abból nem sok minden jó sülne ki (lásd utolsó 2-3 meccs), erről beszélne a fél világ megint (búskeksz, alves, meg a többi retek)
de azt mondom, egy Bayerntől nem szégyen kikapni, sőt -
#71407 "A Bayern München ki fogja ejteni a Real Madridot és nem lesz spanyol házidöntő a Bajnokok Ligájában" - osztotta meg gondolatait Twitterén Maradona.
Na :DDDD -
#71406 Real Madrid - APOEL Nicosia
2012.04.04 (szerda), 20:45
TV: DIGI Sport Plus
Ma ünnepli 25. születésnapját Sami Khedira. A német válogatott játékos 74 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt szerzett eddig a Real Madrid színeiben. Isten éltesse! -
#71405 Általában akkor önzőzik, amikor az egész csapat szar, és akkor legalább megpróbál ő csinálni valamit. Ha tiptop a csapat, akkor erre nincs is szüksége, mert kapja rendesen a zsugákat is. -
#71404 Ha mindenáron ő akarna gólt lőni, már 50 felett járna. Szarul jött ki az a helyzet, nem figyeltek egymásra, ez van, de most ezért nem kell felfújni a dolgot, mert már rég nem jellemző rá az önzőzés (kivéve ha szar napja van, és erőlteti a gólszerzést). -
Neoncsoves #71403 Egyébként amikor Higuval összeütközött Ronaldo akkor mit érzett? miért nem tudott kijjebb lépni? Miért kell neki mindenáron gólt lőnie? ... -
#71402 Jaja, lehetne jobb is, de a képi tartalom kárpótol mindenért! -
#71401 Nehéz meccsek lesznek, de ha nagyon akarnak a fiúk és nincs túlzottan nagy hullámvölgy, akkor mehet a legyűrés. :) Az El Classicon nagyon sok múlik, igazi 6 pontos meccs. Ha El Classicot hozza a Barca, akkor 1 döntetlen még belefér. :) -
#71400 Amúgy rég villantotta már meg Ronaldo az ilyen beadásos skilljeit. Nagyon királyok voltak a beadások! -
neogabe #71399 d -
neogabe #71398 Nem akarok illúzió romboló lenni, de a bajnokság java még igencsak hátra van! Camp Nouban mindenképp győzni kellene, vagy legrosszabb esetben pontot menteni a bajnoki elsőség érdekében.
Madrid hátralevő meccsei:
Valencia(H), Atletico Madrid(A), Sporting Gijon(H), Barelona(A), Sevilla (H), Athletic Bilbao(A), Granaga(A),Mallorca(H)
Valenciát Bernabeuban remélem legyűrjük, Barca, Bilbao, idegenben nagyon kemény lesz, plusz még ott a Sevilla is...
Barcelona meccsei:
Zaragoza(A), Getafe(H), Levante(I), Real Madrid(H), Rayo Vallecano(I), Malaga(H), Espanyol(H),Real Betis(A),
Levante, Real Madrid, és esetleg a Rayo törhet borsot a katalánok orra alá.... titkos mumus még az Espanyol lehet, de a Camp Nouban kicsi az esélye...
Mi a véleményetek?
Hala Madrid!
-
#71397 gólok :)
-
(szar a zene) -
#71395 1927. április 1-én született, vagyis ma lenne 85 éves Puskás Ferenc! A Száguldó Őrnagy 262 mérkőzésen lépett pályára és 242 gólt lőtt a Real Madridban. Születésnapját mindig másodikán ünnepelte, pedig hivatalosan április elsején született.
-
karajjj #71394 khöm... -
#71393 Nem vagy ezzel egyedül! Személy szerint én is nehezebb meccsre és szorosabb eredményre számítottam. De szerencsére most nem volt gond az eredményességgel.
Az első két gólnál nem hittem a szememnek! Csodálatos gólt rúgott Benzema, Ronaldo és Higuaín is. -
#71392 Mindent összevetve, jobban féltem ettől a meccstől... 10k-ért tippmixen is megraktam volna a hendis győzelmet, igaz egy másik meccs elvitte volna a szelvényt sajna :|