Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kacat az összes...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
Benzemának "csak" egy S3-as jutott <#nevetes2>

Rockynhooo
forrás?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Nuri Sahin a mai edzésen megint megsérült, miután egy sprintet követõen újra meghúzta a lábát. További 1 hónap kezelés vár a fiatal török középpályásra, így bemutatkozás tovább csúszik.

Bo ho ho...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
José Mourinho a Real Madrid kedd esti, Lyon ellen aratott 4-0-ás gyõzelme után úgy fogalmazott, hogy vannak olyan csapatok - nyilvánvalóan a Barçára gondolt - a Bajnokok Ligája jelenlegi mezõnyében, melynek ellenfeleit az interneten kell megkeresni, hogy bármiféle információt megtudjon róluk.

Ilyen fazont😄DDDDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

miilann04
és tényleg. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ROCKnROLLA
Vagy inkább a harmadik, hogy "ez vagyok én". 😄

sajnos a második jobban megy neki

LasDen
Gólokat lõni és másokkal gólokat lövetni, ez vagyok én." - nyilatkozta Benzema az AS-nek.

szólott a király...

bakkerman
ejj geci R8 GT....

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo

Massa utódja <#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

pzoli00
bezony ám <#taps>, RS5, S6, S7, Q7 V12, R8 GT, R8 Spyder többnyire ezeket használják, fõleg azért, hogy ne keljen gyalog menni edzésre, persze ezenkívül bitosan áll pár fullos BMW, Merci, Ferrari, Lambo, Bentley és stb. a garázsban <#nevetes1>

azt tudtam, hogy az új játékosok mindig kapnak kocsit, de azt nem, hogy minden évben a komplett csapat új garnitúrát kap 😄
Voyager5
Ja. Audi az egyik fõszponzor, már jó pár éve, és azóta minden szezonban választhatnak maguknak pár modellbõl.
minden évben újat kapnak? 😄
SLICK
Audi nem jó, Mercedes annál inkább ^^
Bár nem lökném ki a seggem alól ha alámtulnák

jó lesz az új audi a kölköknek <#nevetes1>

LasDen
Csütörtökön a Real Madrid játékosai eldönthetik egy gokart verseny keretében, hogy ki a leggyorsabb. Majd ünnepélyes keretek között átvehetik az egyik legnagyobb szponzortól, az Auditól az új autókat.

a kurva annyukat...😄

LasDen
A Real Madrid vezetõedzõje az Arsenalból elvágyódó holland gólvágót szeretné megszerezni, 30 millió fontot sem sajnálna érte.

nincs bajom vele, de nem kell ez a kórház szökevény....

LasDen
BUKAREST

pzoli00
PARÁDÉ!!!

LasDen
már a közepén is az volt...

bazz....

én azt hittem max 2-t gurítunk. Lyon leengedett kicsit tavalyhoz meg azelõtthöz képest.

SLICK
nem gondoltam volna, hogy ennyira sima lesz a meccs a végére.

NINCS
de ne offoljunk mert pitsán leszünk rúgva 😊)

LasDen
pedig már akartam kérni ingyen jegyeket.....😞(

nem😄

csak havernak volt fellépése aztán elõtte meg utána söröztünk egyet... nagy hétvége volt mondhatom 😄

LasDen
fásy ádámhoz van szerencsém???

off:
nyugi én se állatkodtam most hétvégén, csak fellépésen voltam😄

LasDen
ezen most megsértõdhetnék és akkor ám lenne ám öri hari...😄

SZERHIO RAMOSZ

LasDen
ha lett volna milyet....😄

még nem heverted ki a hétvégét <#nyes>

LasDen
agyamba elszabadult valami és most ilyetén módon manifesztálódik...😄

LasDen
higyan is ver 1-2 gólt...vagy szöget...

(állítsatok le...ilyen szar poénokat)

ma milyen szép szófordulatok használsz <#nevetes1>

LasDen
trükköznek a srácok mintha õk lennének a cselgépek...aztán meg les miatt hazavágja az egészet a török bíró...ez a király, nem a mátyás...

apropó, ismét magyar zászló 😊

Kaka beleért FUUUUUU

DaniX14
Hát remélem Callejón beáll, mert nem szeretném az lenne a sorsa mint Pedro Leonnak..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

LasDen
egy újabb darab szar a pályán....

like.

na jön kunszentrau

LasDen
özil kiült a nézõtérre és onnan becsavarta....like a (hugo) boss...

kimegyek szõlõért, visszajövök 3-0... wtf?😄

LasDen
gól é....

jó minõségû,angol nyelvû shopcasthez tud valaki linket?

SLICK
+1

Khedira rotfl

SLICK
JAJJ!!!! Lepasszólta és gólt lõtt KHEDIRA!!!!!!!!!
Az a baj ez is belõtte magát a kezdõbe :|