81624
-
#71551 Nagy mázlink van amúgy hogy az Atlético viszonylag hamar betalált és volt időnk reagálni rá. Csak azt tudnám miért veszünk vissza mostanában egy gól után és adjuk át a területet.Rossz volt nézni ahogy 1:0 után játszottunk, csak idő kérdése volt mikor jön az egyenlítő gól... -
#71550 Ja, pedig az elején rosszat sejtettem. Hisztis volt és sértődős. Persze elég szépen nekiestek. Csak azt hittem, hogy a teljesítményére fog menni. Az elején sokat is önzőzött, a gólok jót tettek neki, lenyugodott, és utána már osztotta is jobban a zsugát. :) -
#71549 104 gól a bajnokságban , már most több mint tavaly és még hátravan 6 forduló , mennyinél fog megállni a számláló? -
#71548 ja és még a 11-es is kamu volt, 3 métterre álltak Higuaíntól. Csak pont véletlenül akkor, arra szállt egy galamb, melynek a szárnycsapása által keltett légörvény megmozgatta Higuaín haját majd elvetődött. Nem is értem :( -
#71547 azért CR nélkül nagy sz@rban lennénk :) -
#71546 ajj ez a tetves bíró már megin elfújta a meccset a madridnak...nincs igazság.... -
#71545 Ronaldo szèpen kihúzta a csapatot a kakiból.:D
-
#71544 Egyébként évek óta ez volt a legszimpatikusabban játszó Atleticó. Nem azt a bunkóköcsög stílust vették elő. -
#71543 Ronaldo végén "lol"... "Igen nagy fájdalmai vannak" mondja a kommentár.. jön a sárga, már fel is pattan. :D
Amúgy jogos!
Amúgy ez a bíró is szar, de egy fokkal jobb, mint a többi. Pl. amikor a barca ellen minden kis odarúgásért jár a sárga, és emiatt még jobban rá is játszanak, mivel eszi a bíró a lapokat érő jeleneteket, itt meg szinte semmiért nem adott, nem is volt túl sok színészkedés, mert egyszerűen nem érte meg. :D
-
#71542 4 - 1 Callejón (88') -
#71541 Uhh, de megetette a kapust! :-D -
#71540 Callejón!!!!!! <3 -
#71539 ez az -
hugopareiros #71538 Callejon (Y) életem :D beáll és gól 90%ban -
#71537 -
#71536 Na innen már nem lehet elbaszni!!! -
#71535 -
#71534 góóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!
-
#71533 Ronaldo embertelen amiket mostanában csinál :D -
#71532 Pláne nekünk, mint szurkolóknak nincs értelme ennyire egymást szapulni. Bár ezt valszeg az igazán ős-tisztaszív-drukkereknek nehéz megmagyarázni. :DDDD
Na léptem nézni. -
#71531 igazad van....nekem nincs kedvem ehhez..folyton minden fordulóban ugyanazok a dumák mennek mind2 topikban....bíró ennek bíró annak/ nekem van igazam/ hazucc barcás/reálos/ gonosz vagy/
folyton csak az utálat....de hogy minek nemtom, mert semmi életbevágó nem dől el ezeken a meccseken -
#71530 Na akkor itt abba is lehet hagyni... Nem kell reagálni rá. Ignore and no problem! -
#71529 Ne bántsátok, szegény Jakuzát, hiszen gyengeelméjű. Ennyi öröme hadd legyen az életben. -
#71528 Miert tan feszult vagy ha beirjak az igazsagot ?
Volt ott valami szabalytalansag Benzemanal ? Semmi, ellenben iolyan nagyon nem akart sargat adni a hatulrol rugdosasert a biro Alonsonal, hogy szinte csak a csekkfuzet nem latszodott ki a hatsozsebebol. :P -
#71527 hagyjátok, a tegnapi barca meccset nézi vhsről. -
#71526 Én csak simán ignore. :D -
#71525 nem kell a feszültség... -
Neoncsoves #71524 okcsá -
#71523 Nwem hat, hiszen adott egy kamu szabadrugast a semmire. -
#71522 sziasztok
sport 1 es streamet tud valaki mondani? -
#71521 mert nem is volt olyan, amit be kellett volna fújnia neki :D -
#71520 Ez az egy gòl kevés lesz.kéne egy gól a 2. félidő elején...
-
#71519 Most végülis annyira nem para a bíró. :) Legalábbis nem látványosan szar.
Bár vicc, hogy Ronaldonak már szinte semmit nem fújnak be :)
Amúgy nem vagyunk túl jók, de látszik, hogy a körülmények se ideálisak. De a fiúk sem törik össze magukat, inkább bunyóznának. -
hugopareiros #71518 csak nekem böki a szemem a bíró tevékenysége? :S -
Neoncsoves #71517 benzema lol -
#71516 Na, talán ez a gól lendületet ad. Ennek ellenére a tempón csak növelni kellene. -
#71515 Jah, még lesz egy Gijon elleni meccs. Akkor most tuti besárgulnak! :) -
#71514 Remélem nem lesz ma kipontozódás a 3 pont mellé. :))
Talán ennél optimistább nem is lehetnék. :D -
#71513 [center]Hivatalos kezdőcsapatok:
-
#71512 Atletico Madrid - Real Madrid
2012.04.11 (szerda), 22:00
TV: