Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na stop... Most jelenleg középre van Pepe, Carvalho, Albiol, Varane... Ebbõl elmegy Carvalho és Albiol. Ramost betoljuk középre és keményen 3db középsõ védõvel futunk neki a következõ szezonnak? Kicsit kamikaze tervnek érzem, mert mivan ha lesérül Pepe vagy Ramos hosszabb idõre? Majd a 18 éves Varane fogja õket helyettesíteni minden meccsen? Neadjisten ha lesérül mindkettejük akkor mi a pina lesz? Jön Arbeloa vagy Coentrao középre?

SLICK
De akkor sem értem...

Alig van normális minõségi szélsõ. Ramos tökéletes arra a posztra, világ legjobbja ez nem is kérdés. Középre is megvannak a minõségi játékosaink, Carvalho valóban idén még jó lesz, de helyette ott lenne Albiol ill. Varane. Nem kell feltétlen igazolni, ideje mostmár a Castillából szemezgetni, vagy azok közzül visszahozni valakit, akik a Castillából kerültek más csapatokhoz és egész megbízható teljesítményt nyújtanak...

LasDen
A hírek szerint Mourinho végleg középen számolna Ramosszal, ez viszont több játékos sorsát is érintené. Carvalhoval nem hosszabbítanának szerzõdést, Albioltól megválnának és egy jobbhátvéd igazolását is kérte Mourinho, neveket azonban nem hoztak nyílvánosságra.

fogvájót nem sajnálom, albiolt igen....jobb hátvéd jöhet, de szerintem arbeloa nyugodtan maradhatna a kezdõ, ha támadásban nem is olyan erõs, de hátul mindig odaér...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
OFF: azért az Audinál értenek a reklámhoz, azt nem is tudtam, hogy a katalánoknak is õk szállítják a verdákat <#wow1>

pzoli00
nagyon jó meccs volt a 60. percig, onnantól kezdve visszavett mindenki és csak tördeltük a játékot, ja és persze a kapufánál óriási mákunk volt, 4 meccs után kapott gól nélkül, 100%-os teljesítmény, le a kalappal!

SLICK
Le a kalappal Lass elõtt! Amennyit ma összerobotolt, na meg szépen is játszott!

Uh basszus, ezt nem tudtam.

SLICK
arccsonttörése volt

Albiol-al mi van? Nem szóltak neki, hogy Halloween -nek vége?

Kunszentrau egyre szimpatikusabb, alázatosan játszik, és teszi a dolgát rendesen.

SLICK
Remélem minél elõbb felépül Sahin, rossz látni Khedira szenedését :|

Ha azt eltalálja...

SLICK
_😄?S_A_😄:S_AD:_😄SD😄SDDSA
ez azért oltás volt 😄

Mindenesetre ennyi füttyszót utoljára Hyperspace-en hallottam utoljára 10 évvel ezelõtt

Végre nem arra lõtte hogy eltaláljon valakit kéz magasságába, hátha megadják =)

kb 30 próbálkozásból végre 1szer bejött 😄DDDDDd

Voyager5
Llorist csipázom, de szerintem ebben azért rendesen benne volt.
SLICK
mikor lõtte be utóljára CR a szabadot?
Minden esetre ez kurva nagy gól volt :o

Voyager5
0-1
SLICK
igen tavaly... Talán 1-2 alkalommal játszott. Azt hiszem valahogy így szezon elején. De ki ellen, azt már nem tudnám megmondani.

Már látom, hogy csak digi...

LasDen
az emberi kategórián kivül esik, de Digi+...meg az internet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Adja a meccset valami emberi adó?

Voyager5
Érdekes.. Lass játszott már jobb bekket? Nekem rémlik valami ilyesmi.
Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy Ramost hagyta középen, mert már milliószor lenyilatkozta, hogy az õ játékát középen kedveli.
Taki 122
Ismert az O. Lyon elleni kezdõcsapat: Casillas, Lass, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, Benzema és Cristiano Ronaldo. Cserék: Adán, Varane, Albiol, Granero, Altintop, Callejón, Higuaín.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Bazz, inkább berakja Lasst jobb bekknek, ahelyett hogy Albiolt vagy Varane-t kezdetné középsõ védõként. Ramos meg kijöhetne jobb szélre... És akkor nem kellene Khedira menyétkedését sem látni..

szabii98
hát igen...😄
szerk.:
épp azt néztem, hogy nem is értem mire veri magát...néha sikerül 1-1 védõ mellett elvinnie de annyi...

I met God. She's black

argentína meg franciaország ellen nem ért semmit, csak a ratyi brazil csapatok ellen 😄 kevés õ még madridba...

szabii98

I met God. She's black

Taki 122
Alonso megmutatta a srácoknak az SG-t <#idiota>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
😄D

LasDen
hát...Fogvájó kiválásával is inkább ramost tolta be mint õt v varanet rakta volna be....de én is remélem...

SLICK
Pedig nagyon ritka volt, mikor gyengén teljesített Albiol. Sajnálom, nem ezt érdemelné. Sztem az egyik legjobb védõ.
Bár Mou látja a dolgokat, én csak merem remélni, hogy olyan sorsa lesz mint Lass-nak hogy végül elnyeri a bizalmat.

LasDen
a hír akár kamu is lehet, de egyre jobban látszik, hogy Albiollal egyre kevésbé számol, nincs szüksége rá...Varanet meg lassan építi be, amivel nincs is problem...

SLICK
Angol hírek szerint Mourinho komolyan gondolja azon tervét, hogy egy új igazolással pótolná Carvalhot. Erre a Manchester City játékosát, Vincent Kompany-t szemelte ki és a hírek szerint jövõ nyáron egy 20 millió fontos ajánlatot tenne érte.

Albiol? Varane?
Nem bírom elképzelni, hogy Albiol ne férne meg a kezdõben...

Taki 122
Így tovább, Pipita! <#wink>

😄

Taki 122
Ja értem máár 😄D...kicsit késõn esett le! <#idiota>

Voyager5
Ilyenkor szokták azt mondani, hogy lényeg a 3 pont <#idiota>
Voyager5
Többen is gyengék ma szerintem. Lass, Di Maria..
SLICK
Özil elég gyengusz ma :S

Rockynhooo
ja nagyon félre értetted 😄 szerény gyerek vagyok alapból és most meg direkt vagiztam hogy jártam már itt ennyi.

HIGANY GÓÓÓL

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Pipita!
LasDen
csak dicsekedni akart, hogy õ arról a hegyrõl hugyozott le...😄D

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Lass, Özil, Di María, Crisitano Ronaldo és Higuaín.

Cserék: Adán, Varane, Marcelo, Khedira, Callejón, Kaká és Benzema.

#68988: Ha nekem szántad, ha nem, a lényeg, hogy mint az a képek alatt is látható, azokat a Facebookról szedtem és érdekesség képpen raktam ki ide, ha valaki nem követné figyelemmel a csapattagok adatlapját, képeit stb... 😊

Taki 122
Ki vagánykodik? 😄

LasDen

Rockynhooo
bal oldali hegyen csöveltem 2 napot sátorban meg fõztem a smack levest 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
Kilátás a szállodából...

Alonso és a mester 😄D

(Facebook)

bakkerman
1:59 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!