81624
-
Jack95 #71511 ha holnap a real x-el, vagy ki kap, akkor az el classico hihetetlenül izgalmas lesz, mondjuk azért így is az lesz. :D -
#71510 Van rosszabb is :D Úgyis elszabadul majd a pokol, mindenki reklamál, Barca fekszik, ha meg vezetünk, akkor mi is. :D -
#71509 Én jó bírónak tartom.. -
#71508 Ő fogja vezetni az El Clásicót:
-
Pukkka #71507 Az indexen megjelenő Real Madridos cikkeket olvasva, mindig az jut eszembe, hogy van egy korlátolt hozzá nem értő barom, mint a mi "ferde szemű barátunk", aki ír egy égbekiáltó ökörséget ( lásd a tegnapi Ronaldo a hisztis cikk ), aztán észbe kap egy másik, aki kicsit legalább elfogulatlan, és kijavítja a sötétbarom szardobálását. ( lásd mai cikk ) -
#71506 nehogy ma ne siessen el egy kirugást... -
#71505 Az azért érdekes,hogy Valdesnek is 4 sárgája van :DDDDDDDD -
#71504 "A Real Madridból és a Barcelonából összesen 7 játékost veszélyeztet eltiltás a jövő héten rendezendő El Clásico előtt. Mindannyian 1 sárga lapra vannak attól, hogy kihagyják a mérkőzést, amely az egész liga kimenetelét eldöntheti."
Még hány meccs van addig, 2?
Sárgadömping lesz? :) -
#71503 Igen -
GazCamp3r #71502 ha vesztésre állunk, akkor kinyomjuk az ellenfél egyik segéd-edzőjének a szemét... ez is a trükk része? -
#71501 Igen, ezzel a "titokkal" nyert 2 BL-t, 6 bajnokságot 3 különböző csapattal, és még jónéhány kupát. -
#71500 6-2-kor a Madrid egy határ szar volt. egyénieskedés ment, nem volt csapat, nem volt mit megmagyarázni, ill. felesleges lett volna pofázni egy ilyen után
ez egy dolog, az meg egy másik, hogy most a független fociszerető emberek nagy száma is elismeri, hogy igenis a Barca mellett állnak a bírók. még mindig túlságosan védik a katalán játékosokat. mintha üvegből lennének.
sajnos európa-szerte a bíráskodás a béka segge alatt van. pl. a MU tegnapi tizije is egy olyan dolog volt, ami miatt a sporttársat min. 10 meccsre el kéne tiltani. ezzel szemben a FIFA/UEFA páros mindig védi az embereit. ez addig fog menni, amíg el nem vágnak egy-két torkot. dél-amerikában nem egyszer öltek már bírót téves ítélet miatt
amikor a játékos rosszul dönt, mert nem passzol amikor kéne, vagy a rövidet választja a hosszú sarok helyett, azt természetesnek vesszük. kezdjük már azt is elfogadni, amikor a bírók hibáznak bizonyos helyzetekben. de az teljesen más kategória, amikor 2 sárgával van fenn egy játékos a pályán, vagy 1 méterrel a gólvonal mögött ér földet a labda és nem adják meg, esetleg 2 méterre az esettől beszop egy színészkedést. ez már olyan, mintha Messi kihagyná üres kapura 1 méterről, 10-ből 8-szor. -
GazCamp3r #71499 Miért van az, hogy Mourinho előtt tudta a Real, hogy hogyan kell veszíteni? Visszanéztem a 2009 májusi el classicot, amikor otthon kaptak ki 6-2-re, és érdekes módon ott nem a bírót hibáztatták, meg nem durvult el a meccs végére a Real, most meg ha kikapnak, akkor egyből fogjuk a bíróra, meg rúgjuk szét az ellenfelet az utolsó 5 percbe, mert már úgyis mindegy... ez a nagy Mourinho titok? Hibáztassuk a bírót + rúgjuk szét az ellenfelet... -
#71498 ha így folytatódik a játékvezetés a meccseiken, akkor még a BL-t is simán összecsalják nekik, aztán majd megint milyen büszkék lesznek magukra, hogy hát ez a Guardiola meg Messi mekkora isten :D -
#71497 Örülünk, hogy ismét felbukkantál. (Győzelmek után miért nem jössz?)
Lehet, hogy a bírók nekünk nem nyerik meg a bajnokságot, viszont a csapatodnak úgy tűnik összehozzák a PL győzelmet. -
#71496 még a bírók sem tudják megnyerni a realnak a bajnokságot? érdekes -
#71495 De külön nem adnak erre a két meccsre semmit hanem összességében a 38 meccset díjazzák :) -
hugopareiros #71494 Nem 2 meccsen dől el, de nem értékadó pont ez a két meccs? :D:D
Ezután csak megkérdezem már tőled, hogy ismered a két csapat múltját?
Mekkora presztizse van az összecsapásaiknak?
Nem véletlenül ezzel a meccsel foglalkoznak a legtöbbet az tv-k és az újságok... -
Gauge #71493 A tegnapi Barcelona címeres színész kurva: Sanchez. -
#71492 én annak is örültem és jól is csinálta a dolgát...
nem 2 meccsen dől el egy bajnokság sorsa, így nem értékadó az a 2 meccs -
Gauge #71491 Te úgy amúgy meg is nézed a meccseket vagy csak az eredményekről olvasol? A bírók nagy része állandóan a Barcelonának fúj, és még védik is azt kisköcsög Messit. Ronaldo meg szabadrúgást is alig kap hasonló helyzetekben. Szal nem kell nekem itt az észt osztani. Nézd a meccseket, aztán dumáljál... -
hugopareiros #71490 Ne úgy nyerjünk bajnokságot, hogy kétszer kikapunk a Barcelonától.
Úgy csak akkor lenne "teljes értékű" a cím, ha BL döntőben viszont legyőznénk az örök riválist.
Büszke lennék természetesen a csapatra ha bajnok lenne classico győzelem nélkül, de az utóbbi évek gránátvörös kék hegemónia miatt, ott lenne bennem a hiányérzet.
Capelloval is bajnokok lettünk, mégse volt húdehullaremekmindenjóság. -
#71489 hol van az még??? messze...nagyon messze....
most van 4 pont és 3 meccs a csapatok előtt mielőtt találkoznának. nem kell ennyire előrerohanni
és nem kellenek ezek a szúrkálódások, hogy a barcanak mi mennyi hol és mikor kell, hogy megnyerje a bajnokságot. tisztában vagyunk vele.... -
Shelton #71488 a barcának elég lehet a pontegyenlőség is, ha a real nem nyer a camp nou-ban -
#71487 a szilveszteri összefoglalolba egy Cé montázst készítek, ahol a gravitációt meghazudtolva mindig a bíró írányába esik és már a levegőben kéri a sárgát és a tizenegyest....
de ha ez nem tetszik akkor majd elfogyasztok egy falatkenyeret (báháháhááhá de vicces) -
Falatkenyér #71486 ezt a szilveszteri összefoglalókba szántad a poént a barca verést? te se gondolod komolyan hogy camp nouban van esély. alaphangon 3ról indul -
#71485 érdekes, szerintem egy barca-drukkernek vicces bírózni bármelyik sorozat bármelyik szezonjában az utóbbi 5-7 évből. -
#71484 az az érdekes, hogy a real drukker barca bírózik, a barca drukker real bírózik, de a kettő között senki nem látja az igazságot (kivéve persze én, de én mindenki felett állok, így nem számítok)....:D -
#71483 :D:D azért vicces pont ebben a szezonban bírózni egy reál drukkernek :D -
#71482 Ha ilyen gyorsan elvesztettünk már majd nem 10 pont előnyt akkor a többit se lesz nehéz:DD -
#71481 nem kell itt rinyálni...nem változott semmi, majd ha a barca vezet 2 ponttal akkor lehet mondani, addig vezetünk és mi vagyunk a bajnokesélyesebbek nem ők.... -
#71480 Akkor már inkább verjük meg a barcát, és nyugodtan kikaphatunk kétszer másoktól. -
#71479 Ha innentől mindent megnyerünk és a Barcától kikapunk, egy ponttal nyerjük a ligát. :-D -
#71478 ezt nem értem, még csak most kezdődik a küzdelem -.- -
Gauge #71477 A mai meccs (a sokadik....) nyújtja a bizonyosságot, hogy a Barca csakis bírókkal tud majd bajnokságot nyerni. Mindent megtesznek, hogy a Barcelona nyerjen. 3-4 db be nem fújt 11-es ezen a meccsen... hát, ecsém, Barcelonának meg a kurva eső cseppet is befújják... menjenek a picsába. -
#71476 gondoltam, hogy lesznek, akik rinyálnak majd a kosár miatt...:DD nem csak foci létezik ám :D
a meccs meg világi 0-0 volt...már az 50. perc környékén éreztem -
#71475 sajnos vége a bajnoki címért folyó küzdelemnek,sajnálom,de megérdemeljük. 10pontról elveszíteni egy bajnokságot... -
#71474 ja, teljesen jogos lenne a döntetlen, ha kihagytuk volna az a 3-4 tizit, ami járt. -
pacclacc #71473 Nem kell nagy josnak lenne, lesz ez még igyse :( -
#71472 jó meccs volt, az eredmény szomorú, de reális.