Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
a napokban azon gondolkodtam, hogy most szezon végén nyáron lesz elnök választás???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
"A Don Balon évrõl évre nyilvánosságra hozza azoknak a fiatal futballistáknak a listáját, akik még nem múltak el 21 évesek, de fiatal koruk ellenére már meghatározói a világ legjelentõsebb bajnokságainak. A szokásos százas listát ezúttal eggyel kibõvítették. A 101. éppen a legfiatalabb. Zinedine Zidane 16 éves fia, a Real Madridban futballozó Enzo Zidane is felkerült a listára."

Kíváncsi vagyok eljut-e a nagycsapatba...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Meg van már a hivatalos idõpontja a decemberi classiconak ? szabadság kikéréssel most kell próbálkoznom a napokban 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Jah elsõ meccs 6:1 lett oda majd a visszavágón 4:0-ra nyertünk.Nagy meccs volt.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann04
spanyol kupa meccs real zaragoza ellen. odavágón nyaltunk egy 5öst vagy egy 6ost, ki is estünk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
Gondolom minél elõbb akartak rúgni még egyet 😄
amúgy passz

10. perc 3-0!
1. vagy 2. félidõ illetve ez melyik meccs volt? (csak mert ahogy látom 3-0 és ronaldo egybõl vitte labdát a középkezdéshez! Miért volt olyan sürgõs? 😄
bakkerman
durva! de érdekes mindenképpen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Barszás Norbi a SportTV kommentátora blogol a Figo transfer részleteirõl a SportTV honlapján. Érdekes olvasmány 😊

Akit érdekel:
1. rész
2. rész
3. rész
Rockynhooo
micsoda? 😄 legalább az egész napot végig lehet inni.

voltál te már falun? 😄
LasDen
szerintem meg simán lehet...nekem mind1 hogy este vagy reggel....

bakkerman
ááá,hogy nézne az ki,hogy egy Clasico délben lenne?? hogy mennék én akkor kocsmába nézni a meccset? 😄D délbe csak nem jár az ember kocsmázni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

REALista
A kínai sajtó elkezdett kampányolni azért, hogy a decemberi El Clásico délben kerüljön megrendezésre. Kifejtik, hogy Spanyolország célja, hogy bajnokságuknak megnyerjék a kínai közönséget és erre kiváló motivációt jelentene, ha vacsora után és nem hajnalban kell a mérkõzést nézniük.

😄

ProGabe
amikor a meccsen mondta a kommentátor, hogy Camacho szerint a kutya sem fogja nézni a meccset, már akkor is gondoltam, hogy ez az ember is átment totális idiótába. még mindig amiatt van besértõdve, mert anno nem bírt egy normális edzést sem tartani és elketgették a játékosok?

60 millió kínai tévénézõ szurkolt a Realnak

Az mmonline.hu hírében kicsit kacifántosan fogalmazták meg, de a lényeg: a Real Madrid és a magyar kommentelõk számára extrém viccesen hangzó pamplonai csapat, a CA Osasuna összecsapását európai idõ szerint délben rendezték meg, de mivel a Beijing TV pekingi idõ szerint pont fõmûsoridõben, este 7-tõl közvetítette a meccset, 60 millió kínai szorongott a tévékészülékek elõtt. 7-1-re nyert amúgy a Real.

@C:C

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Di Marija 4hétre kidõlt izomszakadás miatt.

Taki 122
+1 <#eljen> Ennyi! 😊

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szucsy89
<#worship>
rutracker.org
szucsy89
Wow, itt minden 1080? 😄 nincs ugyanilyen oldal csak minden sima minõségben, nem hd-ben? 😊
REALista
sporthd.org-on fent van csak azt nem tudom hogy nyílt e a regisztráció...

szucsy89
Köszi, bár ez elég lassan jön
szucsy89
Nem tudjátok honnan tudnám letölteni a teljes Osasuna elleni meccset? Köszi
horpeti
Óriási a csapat lendülete! 😄

amugy kit érdekel h mit játszik a barca?? Csak A REALMADRID!!!!!!

pzoli00
lépéselõnyben vagyunk <#eljen>, én mondom az a Levante elleni bukta nagyon felrázta a csapatot

DaniX14
Barca döntetlent játszott szóval 3 pont elõny .

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Taki 122
Di María az Osasuna elleni mérkõzésen elszenvedett sérülése miatt akár egy hónapot is kihagyhat. A játékos egy rossz mozdulat után érzett erõs fájdalmat a bal combjában,ami után már képtelen volt a további játékra. Pontosabb információkat újabb orvosi vizsgálatok után ad a klub.

<#confused> Remélem annyira azért nem komoly. Mielõbbi gyógyulást neki!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

REALista
Amúgy megtudnék nézni minden vasárnap délben egy ilyen meccset, jobban csúszott tõle az ebéd is...😊

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

REALista
Ezt csak az tudja aki szokott focizni.Én is nyugodt ember vallom magam de ha befújnak ellenem egy szabadott akkor tudok reklamálni mint a fene fõleg ha nem érzem jogosnak.😄
És általában nem szoktam annak érezni...😄

Voyager5
7 gólból 3 fejes.. Hát ilyenre sem nagyon emlékszek 😄
Rockynhooo
"Az Osasuna játékosai egy hetes kirándulást tettek Madridban" 😄

na ez kemény volt
SLICK
7-1 Benõ ^^

Voyager5
6
White QVAS
Záporoznak a gólok. Niiiice 😄

Voyager5
ááá Di Maria meg lesérül egy ilyen baromság miatt..
Voyager5
Amúgy azt sosem fogom felfogni, hogy mi a francért reklamálnak egy megítélt szabad vagy bármi után..
Visszafújni úgysem fogják, maximum + egy sárgát tudnak kierõszakolni maguknak..
SLICK
az elsõ 20 percet eltekintve nem gondoltam volna, hogy 4 gól lesz a félidõben 😄

SLICK
na mindegy, lényeg a 3-1 ^^

LasDen
jó kérdés mer a tv is tök lemaradt róla..😄

SLICK
Ez m ia tököm volt? :|
De éreztem, hogy az Osasuna ellen vmi cumi úgyis lesz. Mindig van...

LasDen
Farkas Norbi a világóra...😄

REALista
Aztakurva még jó hogy felnéztem.El is felejtettem hogy délbe lesz a meccs....😄

Taki 122
A Real Madrid kezdõje: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Higuaín

Voyager5
Másfél óra múlva meccs <#idiota>
pzoli00
nem tudom észrevettétek-e, de Mourinho a több poszton is bevethetõ játékosokat preferálja, lásd Ramos, Lass, Arbeola, Coentrao, Pepe esetét, idén már több poszton is játszatta õket, de a középpályán is már eléggé "kötetlenek" a posztok, ennek viszont egy óriási elõnye van, egy ellenfél sem tud 100 százalékosan felkészülni ellenük. Manapság a foci a "multifunkciós" játékosokról szól, azaz védekezzen ha kell, viszont támadjon is, ha úgy hozza a szituáció.