81624
  • Pukkka
    Maga a meccs pontosan mikor kezdődik?
  • banok
    20.45 Bayern München-Real Madrid
    tv: TV2, Sat1, ORF1, TVR1, STV2
    streamek itt:
  • LasDen #71590
    nekem ötletem nincs a végére....
  • Pares
    Szégyen. Így lefeküdni a muszlimok előtt...
  • Neoncsoves
    remélem győzünk, és reális esélyt is látok rá (egy 1-2es győzelem jöhet)
  • szucsy89
    Én megmondom őszintén, teljesen semlegesként egy szoros Bayern sikernek örülnék, mert akkor maradna nyílt a párharc igazán.

Mindként csapat védelme a leggyengébb, így az fog dönteni, hogy ki hibázik hátul többet. Hogy aztán Ronaldo, Özil, Robben vagy Ribery milyen meccset fog ki? Ezt lehetetlen megmondani, mint ahogy a továbbjutót is.

De szerintem Mourinho fogja jelenteni a különbséget.
  • Rockynhooo
    tippek ma estére? Elfogultság nélkül plz :D

Szerintem 2:1es Bayern siker lesz. De az idegenben lőtt gól miatt ez teljesen jó eredmény lenne szerintem. A lényeg hogy 1el többel ne kapjunk ki és hogy lőjünk gólt/gólokat. Mondjuk egy 1:1et 2:2t sikernek könyvelnék el. Ha nyerni tudnánk az meg maga lenne a mennyország. Aztán otthon majd adjunk a szájuknak :)
  • zsotesz
    kár hogy este dolgozok, de majd felvételről megnézem, 1-2 gólos győzelmet várok
  • Casillas
    3-2 ide
  • SLICK
    Holnapi tippem 2-1 ide :)
    Hétvégén meg barkasz foltozás lesz ^^
  • LasDen #71582
    dortmund ellen is szarok vltak....:D
  • Voyager5
    Igazándiból a Mainz ellen már tulképp tökmindegy volt nekik. Előző fordulóban kellett volna verniük a Dortmundot, vagy minimum X-re hozni a meccset, hogy versenyben maradjanak.
  • horpeti
    Meg ugye lesz egy visszavágó is. :D Ahol legalább a "hazai pályát" ki lehet húzni. :D
  • LasDen #71579
    tegyük hozzá, hogy héten bayern (is) ótvar szarul jáccott...szóval nem olyan egyértelmű hogy ki nyer :DD
  • Effe88
    én egy kicsit esélyesebbnek tartalak titeket mert hát murinnyó azért nagy stratéga de sok minden szól a Bayern mellett(hazai pálya,müncheni döntő,motiváció,mainz elleni pihenés a hétvégén)

Webbnek én se örülök hihetetlen alkalmatlan ember az.Remélem nem róla fog szólni a meccs;).
  • SLICK
    hála a jó égnek! Azt hittem ezt a meccset is Pro 4-en adják...
  • horpeti
    Én egy 4-4nek is örülnék idegenben. :D
  • tobias88
    Webb miatt ne aggódj, a Manchestert nem tudja úgy sem továbbjuttatni
  • tobias88
    tv2őn lesz a meccs, el se hiszem
  • Rockynhooo
    Az a vicc hogy én még nagyobb sanszot adok a Bayernnek így elöljáróba mint magunknak. Aztán az első meccs után már okosabbak leszünk , de én eléggé tartok tőlük azért.
  • Voyager5
    Én sem értem mi ez a classicozás.
    Nekünk egy olyan Bayernt kell legyőznünk, akik a hétvégén tulképp bukták a salátástálat, +extra motiváció nekik, hogy a döntő Münchenben lesz +ugye a mumusunk :D

A katalánoknak meg a Chelseat, akik ugyan most nincsenek a toppon, de biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd, hogy visszavágjanak a régmúlt sérelmeiért :D
    Szóval nincs itt még semmi sem lefutva. Nagyon nincs.

Nemtudom olvastátok-e, hogy az a nyomorult Webb vezeti a holnapi meccsünket... hát nem örülök neki..
  • pacclacc
    Hihetetlen h már a döntőről beszélnek egyesek! Mekkora Blama Lenne ha chelsa vs bayern lenne.
  • tobias88
    Vagy lehet az az oka, hogy a Madrid 3,5 éve nem nyert rendes játékidőben a Barca ellen

Bayern - Madrid 2.55 3.6 2.55
    Fogadóírodák se tudják, hogy ki az esélyesebb, valahogy így ítélem meg én is azt a meccset

Chelsea - Barcelona 4.75 4.10 1.65
    Aki látta a Benfica elleni Chelsea meccseket az tudja, hogy jogosak az oddsok, szóval nagy eséllyel Clasicó lesz a döntőben
  • SLICK
    most néztem az El Clasicó oddsait. 1,67 a barcara, 4,65 a Reálra. Úgy látszik tudnak valamit. A barkasznak oda van adva a meccs és hogy a fogadóirodák se bukjanak sok pénzt ezért levitték az oddsot... Bár remélem nem bírják majd elcsalni a meccset és végre nyerünk ellenük.
  • horpeti
    Jól játszottunk, nagyon kemény volt ilyen bunkerfoci ellen. Ami persze nem szidandó, mert ellenünk ez kell (mint ahogy a barca ellen is :D). De kitartottunk, király. Hajrá Levante! :D
  • Taki 122
    GÓÓÓÓL!!! Benzema (81')
    3 - 1
  • zalrobto
    na végre
  • Taki 122
    RMA 2 - 1 SPO

C. Ronaldo (72')
  • Taki 122
    Arbeloa megint borzasztó gyengén játszik...
    (Lass)
  • horpeti
    Más bajnokságot nem nézek, de máshol is ilyen sokat tévednek, meg hoznak rossz döntéseket? :)
    Mondjuk néha nézek milan meccset, ott is érdekesen fújnak. Ami sárga lenne nem, de néha meg simán osztogatják a taktikai faltokra (amire kéne is, de sokszor nem adják, pedig csomó van a meccseken).
  • horpeti
    Katasztrófa ez a bíró is. :D A feje is olyan sunyi nyomi. :D
  • horpeti
    Dejó, megint a bíró által nyújtott ellen árral is szembe kell úszni, és úgy kiharcolni egy amúgy is nehéz győzelmet. Különben nem lenne izgi... De hajrá, meglesz! :)
  • pacclacc
    Rendes Biro fujja a meccset :)
  • tobias88
    Gijon meglőtte a szépítőt, úgy is nyer a Madrid 3-4 góllal
  • pzoli00
    0-1 oda, most már legalább kettőt kell rúgnunk!
  • White QVAS
    Arbeloa hozza a formáját. Lassan a saját cseleitől, és lábától kell félnie, mert saját magát fogja leszerelni.
  • banok
    streamek a meccshez
  • Taki 122
    [center]*Coentrão helyett Marcelo kezd a bal oldalon!
  • Taki 122
    Real Madrid - Sporting Gijón
    2012.04.14 (szombat), 20:00
    TV:
  • horpeti
    Előtte se daráltunk annyira, inkább szenvedősebbnek láttam a focit. Aztán jött a "végre" gól, és valszeg a görcs kicsit kijjebb oldódott. :D Aztán a 2. félidőre meg szerencsére tényleg beindult a gépezet.