81624
-
Pukkka #71592 Maga a meccs pontosan mikor kezdődik? -
#71591 20.45 Bayern München-Real Madrid
tv: TV2, Sat1, ORF1, TVR1, STV2
streamek itt: -
#71590 nekem ötletem nincs a végére.... -
Pares #71589 Szégyen. Így lefeküdni a muszlimok előtt... -
Neoncsoves #71588 remélem győzünk, és reális esélyt is látok rá (egy 1-2es győzelem jöhet) -
#71587 Én megmondom őszintén, teljesen semlegesként egy szoros Bayern sikernek örülnék, mert akkor maradna nyílt a párharc igazán.
Mindként csapat védelme a leggyengébb, így az fog dönteni, hogy ki hibázik hátul többet. Hogy aztán Ronaldo, Özil, Robben vagy Ribery milyen meccset fog ki? Ezt lehetetlen megmondani, mint ahogy a továbbjutót is.
De szerintem Mourinho fogja jelenteni a különbséget. -
#71586 tippek ma estére? Elfogultság nélkül plz :D
Szerintem 2:1es Bayern siker lesz. De az idegenben lőtt gól miatt ez teljesen jó eredmény lenne szerintem. A lényeg hogy 1el többel ne kapjunk ki és hogy lőjünk gólt/gólokat. Mondjuk egy 1:1et 2:2t sikernek könyvelnék el. Ha nyerni tudnánk az meg maga lenne a mennyország. Aztán otthon majd adjunk a szájuknak :) -
zsotesz #71585 kár hogy este dolgozok, de majd felvételről megnézem, 1-2 gólos győzelmet várok -
#71584 3-2 ide -
#71583 Holnapi tippem 2-1 ide :)
Hétvégén meg barkasz foltozás lesz ^^ -
#71582 dortmund ellen is szarok vltak....:D -
#71581 Igazándiból a Mainz ellen már tulképp tökmindegy volt nekik. Előző fordulóban kellett volna verniük a Dortmundot, vagy minimum X-re hozni a meccset, hogy versenyben maradjanak. -
#71580 Meg ugye lesz egy visszavágó is. :D Ahol legalább a "hazai pályát" ki lehet húzni. :D -
#71579 tegyük hozzá, hogy héten bayern (is) ótvar szarul jáccott...szóval nem olyan egyértelmű hogy ki nyer :DD -
#71578 én egy kicsit esélyesebbnek tartalak titeket mert hát murinnyó azért nagy stratéga de sok minden szól a Bayern mellett(hazai pálya,müncheni döntő,motiváció,mainz elleni pihenés a hétvégén)
Webbnek én se örülök hihetetlen alkalmatlan ember az.Remélem nem róla fog szólni a meccs;). -
#71577 hála a jó égnek! Azt hittem ezt a meccset is Pro 4-en adják... -
#71576 Én egy 4-4nek is örülnék idegenben. :D -
#71575 Webb miatt ne aggódj, a Manchestert nem tudja úgy sem továbbjuttatni -
#71574 tv2őn lesz a meccs, el se hiszem -
#71573 Az a vicc hogy én még nagyobb sanszot adok a Bayernnek így elöljáróba mint magunknak. Aztán az első meccs után már okosabbak leszünk , de én eléggé tartok tőlük azért. -
#71572 Én sem értem mi ez a classicozás.
Nekünk egy olyan Bayernt kell legyőznünk, akik a hétvégén tulképp bukták a salátástálat, +extra motiváció nekik, hogy a döntő Münchenben lesz +ugye a mumusunk :D
A katalánoknak meg a Chelseat, akik ugyan most nincsenek a toppon, de biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd, hogy visszavágjanak a régmúlt sérelmeiért :D
Szóval nincs itt még semmi sem lefutva. Nagyon nincs.
Nemtudom olvastátok-e, hogy az a nyomorult Webb vezeti a holnapi meccsünket... hát nem örülök neki.. -
pacclacc #71571 Hihetetlen h már a döntőről beszélnek egyesek! Mekkora Blama Lenne ha chelsa vs bayern lenne. -
#71570 Vagy lehet az az oka, hogy a Madrid 3,5 éve nem nyert rendes játékidőben a Barca ellen
Bayern - Madrid 2.55 3.6 2.55
Fogadóírodák se tudják, hogy ki az esélyesebb, valahogy így ítélem meg én is azt a meccset
Chelsea - Barcelona 4.75 4.10 1.65
Aki látta a Benfica elleni Chelsea meccseket az tudja, hogy jogosak az oddsok, szóval nagy eséllyel Clasicó lesz a döntőben -
#71569 most néztem az El Clasicó oddsait. 1,67 a barcara, 4,65 a Reálra. Úgy látszik tudnak valamit. A barkasznak oda van adva a meccs és hogy a fogadóirodák se bukjanak sok pénzt ezért levitték az oddsot... Bár remélem nem bírják majd elcsalni a meccset és végre nyerünk ellenük. -
#71568 Jól játszottunk, nagyon kemény volt ilyen bunkerfoci ellen. Ami persze nem szidandó, mert ellenünk ez kell (mint ahogy a barca ellen is :D). De kitartottunk, király. Hajrá Levante! :D -
#71567 GÓÓÓÓL!!! Benzema (81')
3 - 1 -
#71566 na végre -
#71565 RMA 2 - 1 SPO
C. Ronaldo (72')
-
#71564 Arbeloa megint borzasztó gyengén játszik...
(Lass) -
#71563 Más bajnokságot nem nézek, de máshol is ilyen sokat tévednek, meg hoznak rossz döntéseket? :)
Mondjuk néha nézek milan meccset, ott is érdekesen fújnak. Ami sárga lenne nem, de néha meg simán osztogatják a taktikai faltokra (amire kéne is, de sokszor nem adják, pedig csomó van a meccseken). -
#71562 Katasztrófa ez a bíró is. :D A feje is olyan sunyi nyomi. :D -
#71561 Dejó, megint a bíró által nyújtott ellen árral is szembe kell úszni, és úgy kiharcolni egy amúgy is nehéz győzelmet. Különben nem lenne izgi... De hajrá, meglesz! :) -
pacclacc #71560 Rendes Biro fujja a meccset :) -
#71559 Gijon meglőtte a szépítőt, úgy is nyer a Madrid 3-4 góllal -
#71558 0-1 oda, most már legalább kettőt kell rúgnunk! -
#71557 Arbeloa hozza a formáját. Lassan a saját cseleitől, és lábától kell félnie, mert saját magát fogja leszerelni. -
#71556 streamek a meccshez -
#71555 [center]*Coentrão helyett Marcelo kezd a bal oldalon!
-
#71553 Real Madrid - Sporting Gijón
2012.04.14 (szombat), 20:00
TV: -
#71552 Előtte se daráltunk annyira, inkább szenvedősebbnek láttam a focit. Aztán jött a "végre" gól, és valszeg a görcs kicsit kijjebb oldódott. :D Aztán a 2. félidőre meg szerencsére tényleg beindult a gépezet.