Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz, és õket a fontosabb meccseken tolják a bírok.
A "Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület" hivatalos honlapja

www.penamadridista.hu
shala
isten sem tudja, mi lesz ma az eredmény😊

non potest pluere aeternum

tippmix945
Mennyire is fogtok kikapni ma este? 2:6? <#vigyor>

Taki 122
Isten éltesse!
Csak így tovább Pipita! <#wink>

Remélem, hogy nem csak 10 percet kap a mai klasszikuson!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
szerintem is ez lesz. Lass a kérdés csak hogy Õ vagy egy támadóbb szellemû játékos. És kivételesen jobban preferálom benzint mint higanyt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Khedira az😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

pzoli00
Özil kezd majd, Lass csak beetetés!!!

Taki 122
MARCA.com

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Özil??

zaki
sry ha vótmá 😄

LasDen
arbeloa pepe ramos marcelo sahin lass xabi ronaldo maria higuaín....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
kíváncsi leszek a kezdõre...

ROCKnROLLA
Kár, hogy már nincs nálunk Adebayor, még õ is jobb lenne szûrõnek mint Khedira. 😄 Jól lemészárolná az elején a Messi, Ini, Xavi hármast, aztán megkapná a zuhanyjegyet.

SLICK
Adtunk egy kis lehetõséget, hogy valamennyire megközelítsétek a Realt a megnyert kupák tekintetében, most viszont rákapcsolunk, hétvégén jön az elsõ pofon ébresztõként számotokra 😊

Kifogás, nem kell irigykedni,majd a real is fog 3 évente egy-egy spanyol kupát..<#wave>

SLICK
Khedira egy vicc a Barca ellen kezdõbe :|

kazai21
A Marca olvasói többségének nem tetszik az ötlet, hogy Mourinho 3 védekezõ felfogású középpályással akar felállni a Barcelona ellen (Khedira, Xabi, Lass). A szavazók szerint támadóbb felállást kellene választania.

Szerintem megint nyomás alatt kéne tartani a Barcát úgy van esély😄 De Khedira minek😄DDD

Hát az a csapat hány kupát nyert igy :S már nem is számolom 😄

Casillas
De van.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Lehetséges ellenfeleink:
AC Milan, Zenit Szentpétervár, Bayer Leverkusen, Olympique de Marseille, FC Basel, SSC Napoli, CSKA Moszkva.

Hát a Milan kivételével egyik sem nevezhetõ acélosnak 😄 , bár ezen a szinten már nem lehet lebecsülni egyik ellenfelet sem.

Amúgy a csoportunkból még továbbjutott a Lyon, nem is akárhogyan, respect nekik.
jézusom, mit csinált ez a partjelzõ, a segítsége nélkül is meglett volna, így viszont nincs alapom beszólni a Barcásoknak, hogy mindig tolják õket a bírók -.-
pzoli00
Arbeloa, Coentrao, Albiol mit mûveltek te jó ég, bár érthetõ, ez már csak amolyan muszáj meccs volt, motiváció nélkül

Taki 122
O-3 Callejon

shala
jó ideje nem láttam ilyen gyengén játszani a csapatot😊

Casillas
Xavi majd szombaton ad gólpasszt Higunak.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
Xavi??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
Ha jól láttam benzema volt.

Ki adta higanynak a golpaszt?????

LasDen
leírtam csak kilöktél 😄

Nem tudom mi akart lenni de, jó h nem írtad le! 😄DDD lehet mások nem úgy értelmezték volna :S

Taki 122
0-2 Pipita 😉

LasDen
pedig olyan vicceset írtam....(u_u)

már úgy látszik 2 gólt vettek el tõlük :S

shala
most az elõzõ gólt, miért nem adták meG?

Piros pont a partjelzõnek 😊

shala
felpöröghetnénk, mert ez nagyon alibifoci eddig:S

Voyager5
Múltkor is õ volt azthiszem.
kazai21
ennyi😄 1:0 ide😄

LasDen
higu a csk??? 😄

kazai21
Hala Madrid!

Voyager5
Higuain, Benzema együtt elöl <#eljen>
Végre játszik Granero is.

Remélem nyerünk 😊
Rockynhooo
Ajax Amsterdam-Real Madrid: Adán, Álvaro Arbeloa, Albiol, Varane, Fábio Coentrão, Nuri Sahin, Esteban Granero, Ricardo Kakà, Callejón, HIguain and Karim Benzema

LasDen
kalocsa ftw..😄

ilyen kesztyûje lesz szombaton Ikernek, cseppet jobban néz ki így

horpeti
Megértelek. 😄 Kutya egy világ.
Köszönöm 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
nincs ingyé stream...nem olyan világban élünk már...nekem kell fizetni egy ezrest és meggondolom hogy aggyak...(n_n)

horpeti
Adjatok majd egy jó streamet, ha lesz 😊
Köszönöm.