Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Na Barca kitudta használni a helyzeteket mi meg nem,ennyi😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

így van csatlakozzatok, térjetek át a világos oldalra <#hehe><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vigyázz ezzel a kijelentéssel😊 a különbség zongorázható. Madrid maximum annyival jobb, hogy motiváltabb az összes másik spanyol csapattal szemben, de az, hogy jobbak vagytok ilyet kijelenteni megint egy ilyen 1-3 után?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kazai21
Szerintem legyünk Barca fanok és nem kell itt idegeskedni és veszekedni,hogy mit kell változtatni 😄DDDDD

Pedig szvsz ma jobbak voltunk a Barcánál egészen addig, amíg el nem vesztettük a hitünket a gyõzelemben. Ronaldo nem volt jó ma se, az tény, de akkor vegyük fel mellé Csernust, vagy valami...
Mourinho ezután a meccs után megmutathatja mekkora motivátor...

szabii98
Jobbak vagyunk, csak balfaszok. Magyarul az esély megvan, megvolt és meg is lesz, csak ki kellene használni

I met God. She's black

kazai21
Én még ebben a szezonban sem remélek semmi,hogy megtörik a jég és legyõzzük a Barcelonát,ez van még nem vagyunk a Barcánál jobbak...

LasDen
akkor mindenki egyetért, hogy ronaldonak mennie kell???

Cé...hagyd el a házat, MOST!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miért, jobb lenne ha egy ilyen Real Madrid lenne a világ legjobbja? egy khediraval meg egy ennyire impotens CRrel?

jobban szeretem a Madridot, de mentálisan nem érjük el a Barcat és inkább az a szégyen hogy a legnagyobb profiknak kikiáltott emberek mondanak csõdöt (CR, illetve Ramos is hibázott párszor...)

Firerock
Annyira gyûlölöm a Barszelónát az összes szurkolójával együtt. Ilyen a világ legjobb csapata? Nemhiszem...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

akkor bocs nem rád vonatkozott😉

Manchester játékosaként is nagyon kevés gólt lõtt a nagy csapatok ellen...ha betalált vagy szabadrúgásból elsült a lába vagy kapott egy 11-est😄

kazai21
Jó én is lehoztam volna már rég,de azért nem küldeném el a gecibe hisz elég sokat mutatott már fel..Rossz napja van ennyi😊

#69518: Jaja,az baro lenne mert gyors😄 Halottam,hogy körbefutotta a földet és tarkón vágta magát😄

CRért sosem voltam oda... már nem egyszer mondtam hogy más kéne helyette.

milyen kis hálátlan vagy, pedig mindenki odáig van érte amiért a Vallecano típusú csapatoknak 20 gólt lõ kb <#idiota> ilyenkor is szeretned kéne, ha nem megy a játék neki a csapatod tagja ember!<#vigyor4>

egy ilyen meccs után CR-t elküldeném a gecibe de nagyon csúnyán... de Mourinho ezt sosem fogja megtenni ugye...

SLICK
_😄?SA_D?_As

Chuck Norris kell ide <#banplz><#nezze>

kazai21
Kínáljuk fel Neoncsoves-t😄 Biztos vagyok benne,hogy vele nyer a Madrid,mit szólsz hozzá?

LasDen
aczél zoli...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

úgy kell kimenni ellenük mint egy szaros zaragoza ellen... nem teleszarni a gatyót hogy jajj a barszalóna..

SLICK
Egyszerûen nem bírok rájönni, mi kell... mi kell ahhoz hogy végre megfinagssuk ezeket?
Ekkora szerencsétlenek nem lehetünk. Megint égünk otthon. Sok gyökértõl megint lehet hallgatni, hogy szopunk.

LasDen
mint egy igazi cowboy...levadássza az áldozatot majd megköti a lábát.....

kazai21
<#banplz>

Ramos elkezdte a kötözködést

higu könyörgöm 2 gólt<#worship>

SLICK
sok volt a faszságod mára, tartalékold máshova légyszives

igy egal lenne, de a Madrid egy meccsel kevesebbet jatszott...

http://gaborszantai.co.uk/

banok
Felébredt a Barcelona

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CR-t eladjuk Citynek 150milliáért, veszünk egy jó VKP-t megvesszük Eden Hazardot azt jók is vagyunk pár évre 😄

mennyi a pontkulonbseg pontosan?

LasDen
everybody was kungfu fighting....

hehe egy helyzet kimarad Fabregas pedig befejeli szinte törvényszerû xDDD sajnálom ez van

megérdemelten cumizunk

szabii98
lool

I met God. She's black

SLICK
nem hiszem el bazdmeg

kazai21
Okééé tv kikapcs😊 byee

szomferi
LYALY

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kazai21
Ronaldot hozza már le-.-

háhá a mocsok hogy melléfejelte xDD

khedira akkor sem érné utol sebességben messit ha rakétát dugna a seggébe

szomferi
má megijedtem genyó 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kazai21
Khedira???????? Tökön szúrom magam

KHEDIRA ????? OMG

cselgáncsos csípõdobás xDDD

CR GYÖNYÖRÛ BEADÁS

kazai21
Nem tudom én lehoztam volna mert ezen a meccs idáig nem igazán mutatott semmit...

White QVAS
Egy döntetlent jó lenne kihozni, csak Istenemre mondom, ne kapjunk már ki megint, mert akkor egész héten ezt fogom hallgatni.

MIÉRT ÖZILT KELL LEVINNI?

xDDDD