81624
-
Look at the cat #71952 bazdmeg a lecsós anyját ha azt 2 helyzetet belőttük volna nincs ezaz egész kurva életbe bele már -
cargame #71951 Viktor, Viktor.... -
#71950 Ó a f*szomat :| -
#71949 Még 2 gólt lőni kéne, megnyugodnék, kicsit! -
#71948 Ez szép gól volt! Özil klasszis átadás,és higgadt befejezés! Ronaldo eddig hozza a formáját! :) -
#71947 Nagyon gyenge ez a Bayern védelem... -
#71946 ezaaaz:D -
nagy hős #71945 RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#71944 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micsoda támadás volt!!!! -
#71943 EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ 2:0:DDDDDDDDDDDDDD -
Look at the cat #71942 RONALDOOOOOOOOOOOOO -
Look at the cat #71941 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
Look at the cat #71940 nagyon veszélyes ez így -
#71939 Istenem,szedjük már össze magunkat ne hagyjuk,hogy beszorítsanak... -
hugopareiros #71938 csak vissza ne álljunk! -
Look at the cat #71937 még bármi lehet csak nyerjük meg a meccset !!! :D végétől fosok ott basszuk el megint ?! -
#71936 hinnye ez meleg volt! Figyelni kell nagyon -
#71935 Fuu meleg volt Marcelo elaludt:/ -
#71934 szerintem az ilyen nem 11-es... -
#71933 annyi!! hala madrid!! -
#71932 GÓÓÓÓÓÓÓL:DDDD GYERÜNK HAJRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! -
#71931 11-es!! Be kell lőni! -
#71930 Hala Madrid! -
#71929 Előre a tizedikért, i Hala Madrid ! -
#71928 -
pacclacc #71927 Nos rám egyetren troll se mondja azt, hogy nagy arcal miket irogatok ide... Na mindegy szoval ma alázás lesz. Legyen igazatok!!!! -
#71926 [center]Hivatalos kezdőcsapatok:
-
streamek itt: -
#71924 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Alonso, Di María, Özil, C. Ronaldo és Benzema!!!
Padon: Adán, Coentrao, Albiol, Kaká, Granero, Callejón és Higuaín -
#71923 Dehogynem. Néhány barca játékos pedig direkt beregisztrált trollkodni, és google translatetel trollkodnak. C. Roni meg visszaanyázik álnéven.
Még pontosan nem tudtam kideríteni, melyik Messi, de C. Ronit már lelepleztem privátban. :D -
hugopareiros #71922 Nem tudtad? A srácok ebből a topicból merítenek lélektant a meccsekre.
Figyeljünk oda, hogy mit írunk 20:15kor, mert az utolsó eligazításkor nézik meg az utolsó oldalt. Nehogy a mi hibánk legyen :( -
#71921 Folytatva okfejtésem (miért ne:D), szerencsére tök mindegy, hogy mi szurkolók hogy állunk hozzá innen a TV elől, mert akármennyire is negatív pacclacc, vagy esetleg nagyképű más, vagy a trollok, az bizony nem fogja befolyásolni a meccset.
Vagy mégis hat a tömegtelepátia C. Ronira? :D -
#71920 A La Gazzetta dello Sport szerint a Milán a nyáron állítólag kész eladni a Real Madridnak Kevin-Prince Boatenget. Az olaszok évek óta anyagi gondokkal küszködnek és pletykák szerint idén a ghánai játékos vételárából fedeznék a nyári átigazolási terveket.
-
#71919 Muszáj győzni ma! Ott kell lennünk a döntőben!! HALA MADRID!!! -
#71918 [center]Real Madrid - Bayern München
2012.04.25 (szerda), 20:45
TV: Digi Sport
http://www.facebook.com/penamadridista.hu -
#71917 Tudom,hogy benne van a pakliban,hogy X lesz vagy épp kikapunk.De én minden madridi meccshez pozitívan állok bárki is legyen az ellenfél.
De oké meccs után megbeszéljük:)))) -
pacclacc #71916 Nem vagyok negativ, probálom a dolgokat realisan nézni! Azért mert Realmadrid Szurkoló vagyok nem mondom azt h mindenkit szanaszét verünk, meg ezt nyerünk meg azt.
Évek ota ezt hallani istenverte emberektől, és a végén nem jön be semmi!
Én csak csendre intek mindit, aki igazán szereti a Madridot, h ne mondjunk nagy szavakat, hanem szurkoljunk szép csendben!!! Ha megtettük a lépést akkor örüljünk. Nagy esélye van annak, h ma nem lépünk tovább, ez a Bayern nem kis csapat, és nem letolt gatyával fognak idejönni! szvsz nekünk ma 3 gólt kell rugnunk legalább. Sikerülhet? Vagy pocsék nap lesz? Hogy gondolod? Egy igazi drukker mindent mérlegre tesz. Örülök h ennyire biztos vagy a dolgodban. Barca szurkolo társaink többsége is igy volt, és azt a meccset is lefujták!
Majd este meccs után találkozunk itt, és megbeszéljük :) -
hugopareiros #71915 úgy sem állhatunk hozzá, hogy jájjj kapunk 1 gólt és akkor cida lesz :( -
#71914 Túl negatívan állsz mindenhez legyél optimista és tuti nyerünk este:DDD -
pacclacc #71913 Reméltem is hogy egy joshoz szolok! Majd egyszer josolhatnál nekem is :D