81624
-
#71912 Jól van László,meg mondtam a frankót! -
pacclacc #71911 Ilyen hozzáálásal kiesünk mint a ..... -
#71910 Hopp,10perce keltem még azt sem tudom milyen nap van:D -
hugopareiros #71909 én jobb szeretném ha ma rúgnánk :S holnap már késő -
#71908 Holnap rúgunk a Bayernek 2-3 gólt és irány a döntő!:D -
#71907 ès miböl gondolod h a továbbjutó nem lesz hiányos???
Elsö meccs:
Sárga lap: Badstuber (31.), Robben (37.), Lahm (64.), ill. X. Alonso (55.), Coentrao (55.), Di Maria (60.), S. Ramos (75.), Higuain (91.), Marcelo (93.) -
#71906 Ès?Ottvan helyettük Lampard,Essien,Mikel ,védelemben meg Bosingwa,David Luiz,Cahill,Cole
Ez se gyengébb sokkal!
Amúgy se hiszem h ez dönt egy döntöben,ott tényleg bármi lehet...
-
#71905 a BL döntőben Ramires, Raul Meireles, Ivanovic és Terry sem játszhat a Chelsea részéről, az igen -
pacclacc #71904 Hát mikor a 2 golt kaptuk a Bayern elen nem azt láttam, hogy odateszik magukat! Nekik mégjobban kellen tisztelniük az elenfelet! Mi csak szép csendben!
Azért mondom. Csendben magadba mondj ki nagy szavakat, mert ha ide leirod, még a végén felhasználják ellenünk :D -
#71903 Még szerencse, hogy Mourinhoék játszanak, nem a szurkolók, remélhetőleg nekik nem nagy a pofájuk. Nem hülyék, tudják milyen jó a Bayern. :D -
#71902 Ilyen hozzáállással csakis veszíteni lehet! Nagy pofával még senki nem nyert meccset. -
#71901 (Végre pár troll a másik topikot is látogatja, nem csak minket :D Ez is eljött egyszer! Idén jó lenne adni a trolloknak egy BL győzelmet is! :P A bajnokságért már nem jöhetnek, mert az tiszta volt.) -
#71900 Nálunk is van esély bőven kipontozódásra úgy tudom. :D Bárcsak tartanánk ott!
Holnap durva meccs lesz, hasonló feszültséget várok. Ami szerencse, hogy van rúgott gólunk, nem úgy, mint a Barcának volt, és ez fájt is nekik.
Príma meccs volt a mai, tényleg méltó a BLhez ez a fajta küzdés!
Barca szurkolókat meg sajnálom, bár fordított esetben nyilván a Chelsea szurkolók lennének szomorúak. Holnap a Madrid szurkolók örüljenek! :) -
#71899 holnap eldől melyik csapat nyeri meg idén a bl-t ez fix!!! -
Neoncsoves #71898 a sorsunk a kezünkben van. a hiányos Chelseat megveri a holnapi továbbjutó. Muszáj nyerni!! -
pacclacc #71897 Ma este az jut eszembe, hogy Végignéztem a Barca-Chelsa meccset.
Sok Barca barátom nagypofájuan azt mondta, hogy a Chelsat kiütik mint a sza*-t.
Mi szurkolok sok mindent mondhatunk, de legjobb lesz ha befogjuk a pofánkat, és szép csendben mi is tisztelhetnénk az ellenfelünk!
Madrid szurkolok is gondolkozanak csak el hogy a Bayern nem véletlenül van Elödöntőben.
-
#71896 Hát igen.Hú mi lesz itt holnap... -
#71895 Áááááááá!!!! Holnap kötelező megverni a Bayernt!!!! Ezt a Chelseat pedig meg kell verni szintén legalább 5 góllal!!! -
#71894 inkább te fogd fel hogy erre van az el clásico topik...:D -
#71893 Ti karót nyeltetek? -
#71892 De, hajrá Chelsea! :D
Már épp ki akartam kapcsolni, mikor jött a Ramires gól.
Bár valszeg így is ugyanaz lesz a végeredmény. Még az is lehet, hogy jobb, ha nem a Chelseavel kellene döntőt játszani, a Barcát már ismerjük eléggé. :D -
#71891 jaaaa, annak tényleg nem ez a topikja :D -
#71890 de, de itt miért kéne beszélni róla? van más topic is... -
#71889 Nem nézitek az "ellenfelet"? -
#71888 mi? -
#71887 nem ez a topikja... -
#71886 Már megint kezdődik... -
#71885 aston villa? -
#71884 "Illa, Illa, Illa... Juanito Maravilla!" -
#71883 Illetve a holnapi élő kép sem lesz semmi :
-
#71882 [center]Ez a transzparens fogadta a játékosokat a mai edzésen:
"Büszkeséggel és bátorsággal a győzelem biztosítva van. Előre a tizedikért!"
-
#71881 Hát én is remélem. Nagy meccs lesz. Főleg azok után, hogy a bajnokság "sínen", Mourinho maximálisan ki fogja tudni hajtatni a játékosokból a lelküket, mivel másra már nem kell "annyira" koncentrálniuk.
Emiatt mondjuk a Barca is előnyben a visszavágón. :) De mindkettő durva lesz, már várom. -
#71880 remélem ad egy löketet ez a hétvégi győzelem ami kitart Szerdán és remélhetőleg a döntőben is:D -
#71879 Amúgy pont azt néztem, hogy a Barca pl. mekkorát szopott a BL miatt, mi meg végülis jól jártunk, bár nyilván ez nem számít olyan sokat.
De ugye szerdán volt BL meccsük, az El Classico előtt -1 nap pihenő. El Classico után meg kedden nyomják és az is -1 nap BL nap előtt.
Mi meg ugye hozzájuk képest +1gyel jövünk ki.
Mondjuk a lényeg, hogy az egymással játszó csapatok ugyanannyit pihenjenek, csak így a bajnoki meccs becseszett.
Még egy ok, hogy jók legyünk szerdán! :) Özil már hulla fáradt volt az El Classicon is... -
#71878 Kassai jelenleg az egyik top bíró Európában. Ha hibázik is, remélhetőleg a javunkra és akkor megbocsátjuk neki, ugye? :D -
hugopareiros #71877 tény :D eddig még csak BL-ben illetve válogatott meccseken láttam -
karajjj #71876 :DDDD -
Pukkka #71875 Látszik, nem nézel NB1-et =) -
hugopareiros #71874 Akkor a bíró miatt nem kell aggódni :) még nem láttam tőle rosszul vezetett meccset. -
commissioner #71873 csak az edzőtök nehogy a szájára vegye! :D