Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ahhoz nem szerencse kell hogy valaki béna.

Persze azt Xavi góljánál visszakapta a Barca. Uhogy egál kb

Visca El Barça!

Fõleg Valdes bénázásánál...

Visca El Barça!

Jakuza001
"Mourinho: A szerencse nagy szerepet játszott a mérkõzésen"

kazai21
Kíváncsi leszek JM nyilatkozatára😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

nem az elsõ nagy meccs, ahol kudarcot vall...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Taki 122
Szinte biztos vagyok benne, hogy a sajtótól és a madridi közönségtõl is kapni fogja az ehhez hasonló kritikákat a következõ napokban.
Hozzáteszem, hogy részben jogosan! :/

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Ronaldo kihagyott ziccere után, néhány szurkoló füttyszóval fejezte ki a nemtetszését irányába. Egy alkalommal lehetett hallani egy "Mindig ugyanaz a Barca ellen" bekiáltást.

:/

pzoli00
Di Maria qrva jól tolta ma <#eljen>

pzoli00
még van lehetõség a javításra, féltávnál járunk, ezután jön a java, ha a BL döntõn játszanánk így vagy a tavaszi El Clasicón na akkor én is kurva mérges lennék, de azt kell mondjam ez most még belefér, de mégegyszer nem hibázhat a csapat

😄😄 Khedira egy akkora buzi, hogy õ maga jelentkezne be azért a rakétáért...
kazai21
Di Marían látszott amíg a pályán volt,hogy õ igen is felkel és harcol😊

Az a legszomorúbb az egészben - s a legtöbbet mondó tény is-, hogy az egytelen madridi gól is egy elég buta barca hibából alakult ki. Nem sikerült egy épkézláb lehetõséget sem kijátszani!

De az egyszerûen elkeserítõ, hogy a Madridnak saját fékje van: támadáskor Xabi Alonso folyamatosan hátraadja a labdát, sosem a szabad terülelet keresi. Egy játékos sincs, aki egy egészségeset lõtt volna... ez milyen csapat már. A FAXOM, DE KURVA MÉRGES VAGYOK!
pzoli00
lélektanilag annyira visszaveti a csapatot ha hátrányba kerülünk, hogy köpni nyelni nem tudnak utána

Egyetértek! Õ hajtottak. Csak ennyi kellene. Nem messzirõl nézni, ahogy az ellenfél átveszi a labdát.
pzoli00
ettõl függetlenül a bajnokság hozható, a tavaszi klasszikus sorsdöntõ lesz, a BL sem írnám le, szóval nincs veszve semmi

Ez a keret egy szar. Rossz a mentalitás és ráádásul nincs csapatjáték. Ezek az urak bizony nem hajtanak a pályán, de még passzolni sem tudnak. Inkább a 'B' csapatot szeretném látni már jártszani, ott töb b a bizonyítási hajlam.

Ronaldo meg egyenesen mehet a picsába. Pont azért kap annyit, hogy az ilyen meccseket eldöntse, illetve erõsen közremüködjön a jó eredményben. Egyéb meccsekre ott van Higuaín és a lusta Benzema is...

Nem kell ide sem Khedira, sem Xabi Laonso, sem Kaká, sem Di Maria. sem Özil. Ez a mostani csapat nem fog bajnokságot nyerni, de semmit mást sem.
Taki 122
A meccs 2 pozitívuma szerintem Coentrao és Lass játéka. Személy szerint többet játszattnám Coentraot! <#eljen>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Jakuza001
A nagy szamok torvenye alapjan, elobb utobb megforduhat a trend. Ezt josoltam elozo idenyben is, hogy a Madrid is emiatt nyerni fog valami (Esetunkben a Kiraly kupat) Jelenleg mi vagyunk a jobbak, voltak olyan idoszakok, amikor pedig nem mi voltunk azok.
A rivalizalas mar csak ilyen.

Az ilyen eredmenyekkel egyutt kell elnunk, aztan amikor eljon az ido, akkor majd ti orultok es mi fogunk szomorkodni.

pzoli00
nem tudunk hátrányban focizni és ez tény, ha ez nem változik akkor soha nem lesz bajnoki vagy BL cím

shala
Én ezzel nem értek egyet, ez a csapat mentálisan erõs. Csak a Barca ellen összezuhannak😊
De kérdem én, ki nem tenné ezt a Madrid helyében?

non potest pluere aeternum

kazai21
Értem,megnéztem volna,hogy néz ki ha kint van,na mindegy😊

Narxis
Nem egy meccs alapján ítélkeznek...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
De én legalább megtudom mondani hogy mióta szeretem a Realt....meg azért tudok a klubbról, a történelemrõl néhány dolgot...

I met God. She's black

Taki 122
Így van! Ma se kellett volna sok...ha CR berúgja a két cizzert meglett volna a meccs. De ma nem ment neki sajnos! Ez van! :/

pzoli00
kár hogy Ronaldo nélkül játszottunk ma, amúgy pedig megérdemelten nyert a Barca, technikailag teljesen egy szinten van a két csapat, viszont mentálisan nem, abban jobbak a katalánok, amint hátrányba kerülünk, mindenkinél elgurul a gyógyszer, taktika vsizlát, fejetlenség a köbön, és ez nem Mourinho hibája ilyenkor már õ is kevés, ez a keret ezekkel a játékosokkal soha nem fogja megverni a Barcát, ugynis ha 3 év után sem változott a mentalitás, ezután sem fog, ezek a keserû tények <#sir>

V43 1105
14 alatt[/i]<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SLICK
lenne, de senki sem lép semmit. Én egy eredményjelzõt már készítettem, de végül leszavazták.

LasDen
te beszélsz azzal a 14 éveddel?? 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
annyira bírom ezeket a Barca 'drukkereket' akik még azt sem tudták hogy a focit rúgni kell, mikor Ronaldinho meg az ilyenek játszottak..

I met God. She's black

mi a helyzet a Rooney projekttel?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shala
Szokásos jobb helyzetkihasználás döntött. Nem kell túldramatizálni a dolgokat. Barcelona a jobb csapat, de ettõl függetlenül bõven van okunk az örömre, hiszen bármely más csapat ellen jó esélyekkel lépünk a pályára.

non potest pluere aeternum

LasDen
én nem istenítettem egyszer se.....engem az se zavar ha marad....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
*jövõbe

😄

kazai21
Remélem a Sevilla elleni meccsre össze szedjük magunkat.

Amúgy valami új dizájn lesz a közel múltba?😄

SLICK
ÁMEN!

Akármennyire is csalódás ez a meccs, megitn csak az marad, hogy majd legközelebb... 😞

kazai21
Na mindegy skacok,ez van bele kell törõdni tanulni a hibáinkból és tovább folytatni a kemény munkát.
Eljön még a mi napunk!😊

Taki 122
A bíróval már nem nagyon foglalkozok, az pedig, hogy tizedjére is visszapattan eléjük már nem zavarna annyira mint a 2-3 kihagyott helyzet. CR az ötösrõl melléfejelt és kaptunk is belõle egyet (Fabregas gólja). Ha az ilyeket kihasználnák, verhetõ lenne a Barca is!

Firerock
Máskor meg mindenki õt Isteníti. Nehogy már elküldjétek a világ legjobbját...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

talán vele. De õ már elérte a maga sikereit itt 2002-ben fõleg

szabii98
pauló szóza <#banplz>

I met God. She's black

kazai21
Még jó,hogy csak 500 FT-t raktam fel tippmixre😄

SLICK
De még csak a szerencse sincs velünk, ne mbíro mfelfogni, hogy miért nem bírjuk végre legyõzni õket, legalább hazai pályán. Rohadtul leeresztettünk a 2. félidõre, de nem értem miért.

kazai21
Vicente del Bosque?😄

Gratulálok nektek, jók voltatok!
Örülök, hogy komolyabb durvaság nélkül zajlott le a meccs. Mourinho is úriemberként viselkedett. Így nem szégyen kikapni 😊

cesc fábregas

LasDen
nem csak mourinho létezik...sok jó edzõ van a világon....és nem lehet tudni, hogy kivel lenne sikeres a csapat....

lehet hogy vele is....de nem õ az alfaésomega...

Messi és Ronaldo között zongorázni lehetett a különbséget. Én nem is értem CR mit keres ott az aranylabda szavazáson

még õ sem csodatévõ

Hat akkor meg ennyit se varjunk a csapattol...

LasDen
nem a mai meccs miatt.....egy ideje már formálódik ez bennem....

Én nem bánnám ha a szezon végén távozna Mourinho......