81624
  • Odacsap77
    Most nem azért, de ekkora hülyeséget.. nem trollkodni jöttem ide, de most azon hogy ki milyen fejet vág.. pl. ki hogy reagál, kinek milyenek a tűrőképességei khedira már a lábán nem áll látszik mindenkin hogy izgul.. ilyet írni hogy kit mennyire érdekel a dolog ebből a képből levenni..
  • Balázs 17
    Ramos milyen büszkén áll
  • Neoncsoves
    itt nagyon látszik hogy kit mennyire érdekel a dolog. Higu, Marcelo, Pepe... istenem, ha minden játékosunk ennyire kitenné a lelkét a klubért mint ők, azt hiszem már rég meglenne a 10. serlegünk
  • Effe88
    remélem elfér itt egy kép ha nem gond
    (nem provokálásként)
  • Neoncsoves
    amúgy lehet haragudni, de zsoldoscsapatunk van

Casillas, Ramos, Arbeloa, Pepe, Marcelo, CR, Higu, Callejón. na ők azok akiken látom a küzdeni akarást MINDEN KURVA MECCSEN. a többin semmi különöset nem látok, csak elfocizgatnak mert muszáj..
  • Casillas
    ok.
    megváltoztattad az életemet, kösz.
  • GazCamp3r
    látnád milyen privátokat kaptam több embertől is...
  • Effe88
    ez butaság
  • Look at the cat
    Könnyű mert ti megnyertetek mindent legutóbb , mi meg végre mikor már majdnem a döntőbe érünk vége szerintem mi is jobban elfogadnánk a buktát annyi győzelem után mint a Barcának sikerült
  • Casillas
    tizenegyest nem lehet jól védeni, vagy eltalálja az oldalt, vagy nem.
    szarul lehet, jól nem, mert nem csak rajta múlik.
  • GazCamp3r
    ó, én már a Ronaldo 2. tizenegyesénél boldog voltam.
  • LasDen #72141
    a hozzászólásaid olyan egyszerűek mint robben játéka....csak felakarod baszni az embereket... :DDD hajrá...
  • SLICK
    Jól védett!!! Boldog vagy?
  • sosemt
    hát srácok, errefelé az ilyet így hívják:

BUKKAKE

• GazCamp3r
    nem lehet kimondani, h Neuer jól védett... neeem, amit kiszedett, az mind mák ...
  • dienesoft
    Jobban játszottatok bizonyos időszakokban a mérkőzés során, az elején nagyon beindult a szekér, utána változó. A 11-es nem futballtudás kérdése, hanem bonyolult lélektani játék. Sajnos ti is jöttetek a Barca után a levesbe, de legalább ott van a bajnoki cím a zsebetek környékén. Persze ez egy pár hétig nem fog vígasztalni senkit, főleg, mert kézközelbe került a trófeáért játszás.
    Sajnos ilyen a foci, ezt a tegnapi meccs is bőven bizonyítja.
  • Casillas
    max az első két tiziért nem lehet hibáztatni őket, mert normálisan rúgták, nem félmagasan, viszonylag helyezve is, csak neuer kimákolta őket. na de így fölébaszni.......... akkor ha már mindenképp rúgni akar, gurítsa el középre, hátha elugrik, még akkor is több esélye van, mintha még kaput se talál, afaszomatmár!
    Marcelo is mér nem ilyenkor pattog elől, most lett volna esélye gólt szerezni, tessék, nem odaengedni annak a Ramosnak, aki lábbal kb életében nem talált még be a kapuba soha. Higué lett volna az utolsó gondolom, azért nem őt mondom.
  • Shep
    Tegye magát mindenki túl a dolgon, változtatni már úgysem lehet. Majd jövőre sikerül!
  • GazCamp3r
    még jó, h itt vagy te, aki bele lát a top focisták fejébe tizenegyesek idején... taníts minket mester -_-
  • GazCamp3r
    tudom, hogy fáj az igazság, nem is vártam más választ
  • SLICK
    Ebből is látszik, hogy semmi fogalmad nincs az egészről, hogy mik zajlanak le ilyenkor a fejekben.
    Ha érdemben nem tudsz semmi értelmeset írni, akkor ne is tedd...
  • Gauge
    Ramos ma egyszerűen nem találta a helyét. Leginkább attól féltem, hogy Benzema lesérül a sok sétától, de csak lecserélődött. Kaká viszont...pffff...... inkább nem is mondok semmit.... Annyi köze van labdához, mint a 3 éves unokahúgomnak....

Ma az nyert, aki jobban szerette volna győzelmet, és az nem a Madrid volt.
  • cargame
    Nem ertem, h miert ezek kellett rugjak...11 emberbol kaptak volna alkalmasabbat is.
  • Neoncsoves
    ülj le 1es
  • GazCamp3r
    Ramost nem lehet hibáztatni :DDDDDDDD ezzel vígasztaljátok magatokat? Kit lehet akkor hibáztatni? Labdát? Fűcsomót?

Ebből látszik, h pl Ramos semmit nem tud, csak durvulni, meg kivágni a labdát a picsába... pont ezt csinálta most is, a nekifutáson is látszott, hogy fel rúgja a napba
  • SLICK
    +1...
  • Christian88
    Én csodálkoztam, hogy Özil-t levitte Mourinho, benne egy biztos tizit láttam.
  • pacclacc
    Slick KI az aki jováhagyta Ramos Rugását? Hát mikor megláttam hodasétál már fel is keltem a Tv elöl mert tuti biztos voltam benne h elbénázza!

2 kihagyottal még okék lettünk volna de 3mal már nem :S Higany mért nem az elsők között volt?? Nehezen akarom elhinni.
  • Rockynhooo
    Így van Ramos nagyot játszott. A tizikért nem is lehet hibáztatni a srácokat itt már annyira fejben dől el illetve szerencse. Én inkább azon vagyok kibukva hogy a rendes játékidőben lehetett volna hozni. Még ha ott nem is de hogy a 2x15percet uraltunk és egy gólt nem lőttünk :S

Kicsit rossz lesz most pár napig de túl kell lépni és előre tekinteni. Húzzuk be a maradék négy meccset aztán ünnepeljenek egy nagyot a srácok a végén, nagyot küzdöttek idén.
  • Firerock
    Nem való ebbe a csapatba,fejben és fizikailag is iszonyatosan lassú,ezt ma ismét bebizonyította,nemértem miért kell erőltetni, ottvan Callejon,aki 90%-ban jól teljesít...
  • shala
    Talán így köszönt el Madridtól, ki tudja -.-
  • Effe88
    jövőre már ott lesztek
    ez vala hogy így szokott lenni
    zsinórba két elődöntő után meglesz nektek is egy döntő fix
  • SLICK
    Ronaldot még megértem hogy kihagyta, Meg talán Ramost is,, iszonyat sokat robotoltak, elfáradtak nem koncentráltak eléggé, emberek basszus.... Kaká viszont, többet vártam tőle....
  • Look at the cat
    bár énis ilyen higgadt tudnék lenni , évek óta várom bl döntőben legyünk mindig ugyanaz elbasszuk és elbasszuk iszonyú csalódott vagyok :(
  • Effe88
    Óriási meccs volt!
    Grat nektek is
    méltó volt a legendás Bayer-Real párharcokhoz!!!!!!

Aszt hiszem az ilyen pillanatokért, meccsekért érdemes focit nézni!!!
  • Ferrari23
    Murinnyó remélem jővőre megtanítja 11-est rúgni a fiúkákat, mert qrva gáz egy ilyen csapattól ilyen 11-es produkció....
  • SLICK
    ez nem az ő hibája volt, meg nem is lehet itt hibáztatni senkit. 3 olyan nehéz meccsen vagyunk túl, hogy hihetetlen. Megvertük a Barcát otthon! Ez már legalább vígasz!
  • pacclacc
    Ennyit tudsz ba*meg! Dont Cry. Ezt kell miltosággal viselni!!!
  • tobias88
    "megérte ráülni a 2-0-ra, tényleg"

Most nem azért, de amíg támadott a Madrid a Bayernnak ugyan annyi helyzete volt, csak nem rúgták be, szóval a kicsit védekezőbb taktika jogos volt.
  • hugopareiros
    és Ramost?
    Ott volt higany basszameg...