Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Szép gólok

LasDen
lehet ez elindítja hogy újra összeszedje magát...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaniX14
2-0 Sahin fejesbõl 😊

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

White QVAS
Csak betalál Sahin is 😊

DaniX14
1-0 Calleti 😉

SLICK
Pepe mint jobb bekk és Altintop mint bal bekk, érdekes lesz 😄

A köcsög digi TV meg kapja be amiért kivette a sport klubot, emiatt sose látom a kupa meccseket...

LasDen
valami van granero szemében....talán vérszemet kapott??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Adán, Pepe, Varane, Casado, Altintop, Nuri Sahin, Esteban Granero, Sami Khedira, Callejón, Mesut Özil és Karim Benzema.

Cserék: Pacheco, Nacho, Fábio Coentrão, Xabi Alonso és Joselu.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

hedonist
😄 te

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ááá, madridban ha vissza is vesznek játékost, az max a padot koptatja 😄
Voyager5
Ha jó lesz akkor majd visszavesszük mint a Barca Fabregast <#idiota>
LasDen
A Manchester City komolyan érdeklõdik a Real Madrid korosztályos csapatában játszó Pozo iránt. Az angol csapat küldöttei Malagában megkeresték a játékos szüleit, hogy egyezzenek bele az átigazolásba. A City szeretne a Real Madriddal is megyezni, mielõtt elvinnék a játékost, bár erre jogilag nincsen szükség, hiszen a játékos még csak 15 éves.

valószínû oda is megy, hisz több pénzzel járna a váltás és a család meg gondolom ezt választja majd...de igazából mindegy hogy itt marad v oda megy....egyiknél sem játszana késõbb a nagycsapatban...

Eközben Wenger ragaszkodik ahhoz, hogy az Arsenal leigazolja a Juvenil B tehetségét, José Rodriguezt. Bár a játékos tavaly írta alá a szerzõdését a Real Madriddal, Wenger szeretné, ha jövõre már az Ágyúsoknál játszana. A játékos eredeti posztja középpályás.

Kíváncsi vagyok menni fog e...nemtom milyen am 😄

<#lama>
hedonist
<#eljen>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
del nido 7 évet kapott...

hoppá...errõl nem is tudtam....jó kis bukta...kíváncsi leszek ez hatni fog e a csapatra...

kazai21
nem,mert veled együtt...

Mi equipo favorito: Real Madrid

iker már középen játszik

pzoli00
néztem tegnap a Valencia meccsét és arra jutottam, hogy ez a Soldado gyerek simán beférne a keretünkbe, én a vezetõség helyében visszavásárolnám õt, és megint egy újabb hazai nevelésû minõségi játékost tudhatnánk a csapatban, mert ugye õ Real nevelés, augusztusban a Santander ellen mesternégyest rúgott ami nagy ritkaság a futballban

persze, Ikerrel együtt... -.-
Rockynhooo
a múlt és a jelen kor két spílere 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Di Maríat középen kéne játszatni 😄

Özil tavaly volt a legjobb, azóta valami problémája van...

pzoli00
tudom 😄, viszont Özil a jó szezon eleji formából nagyon visszavett <#nemtudom>, lásd CR vagy Di Maria, Özilnek legalább ilyen teljesítményt kellene nyújtania

de ha egyszerûen nem támadó szerepkörbe osztotta ki a führer, akkor mit csináljon szegény ember? 😄

pzoli00
azt nem vitatom, én inkább gólokat/gólpasszokat hiányolom egy olyan szintû technikás játékostól mint õ, még akkor is, hogyha õ inkább védekezõ játékos nem pedig támadó

Rockynhooo
Nálam meg pont az hogy nagyon meg vagyok elégedve Coentraoval. Hihetetlen jó védõ munkát végez és a pálya több pontján is bevethetõ.

pzoli00
naná, amúgy nem is játszott olyan keveset, most, hogy utánanéztem, valamiért nekem õ egy amolyan "láthatatlan" ember, az eddigi teljesítménye valahogy nem maradt meg az emlékezetemben 😊

Viszont a gólvágó szekció tökéletesen mûködik, CR-Higu-Benz-Callejón-Di Maria eddig 62 gólt produkált <#wow1>, ugyanennyi a tavaszi szezonban és a bajnokság, BL a zsebben lesz <#eljen>

szomferi
ettõl ne félj, a Madridnál jut pénz Hammerite-ra is 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

pzoli00
Coentrao - 30 millás igazolás, hát nem tudom... , az is igaz, hogy nem kap hú de sok lehetõséget Mourinho-tól, vagy az elsõ év csak a beilleszkedésrõl szól?, eltudom képzelni, viszont így be fog rozsdásodni mint egy bádogember 😊

pzoli00
Eredményességi táblázat (2011/12 szezon - õsz) - Bajnokság + Kupa + BL

Tehát csak akkor szabad örülni, ha meglett a bajnoki cím?

Bazz akkor én nagyon elbaszarintottam ezt az utóbbi években :S egy sikeres Madridi meccs képes volt a legratyibb napomat is jobbá tenni...

pzoli00
CR-nek nagyon kellett ez a mesterhármas, Di Maria szenzációs volt ez az eredmény rengeteg lelki erõt ad a csapatnak a tavaszi szezonra

Szép meccs, de örülni kár, egy gyõzelem, csak egy lépés a bajnoki cím felé, ami még nagyon messze van...
Taki 122
Szerintem a meccs két legjobbja Casillas és Di Maria. Negatív hõse pedig Pepe. Értelmetlenül állíttatta ki magát, ráadásul Callejón látta kárát, mivel a tervezettnél hamarabb cserélte le Mourinho. CR hozta a formáját, aminek egy mesterhármas lett az eredménye. <#eljen>
Amúgy jó kis meccs volt, szép gólokkal és a lényeg, hogy megvan a 3 pont elõny! <#wink> Valami hasonlót jövõre is, ¡Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
😄DDDDDD

Di Maria, most nem a szokott helyén játszott! Õ volt az irányitó középpályásunk Özil helyett! Ez volt elsõ meccse talán amit ilyen szerepkörbe játszot! Erre ad két golpaszt meg rug egy golt! Hihetetlen ez a srác 😄DD Özil azt hiszem gondolkodhat erõsen :S

LasDen
jó lenne szezont is így zárni meg egy bllel.....😄

Rockynhooo
Real Madrid hivatalos facebook oldalának állapot frissítése:

"Real Madrid C.F. end 2011 as leaders of la Liga BBVA with 3 points clear at the top. Thank you very much to all of our players who defended our crest tonight especially Cristiano Ronaldo. ¡Hala Madrid!"

<#worship>

Casillas
Arról nem is beszélve, hogy szerintem az uefa nem engedné, hogy CR helyett 2-3 jó játékos legyen a pályán a többi 10 mellett.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LOL, Di Maria góljánál hogy röhög a kommentár <#eplus2>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

miilann04
kikre gondolsz? mert azért cr gólátlaga mellett nem lehet elmenni. kíváncsi lennék arra a 2-3 (mondjuk inkább 2) játékosra akik így tudnák termelni a gólokat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

<#gonosz3>

úgy csinálsz mintha nem értenéd mire gondolok... az õ fizujából kábé 2-3 igen jó játékost el tudnánk tartani

miilann04
nem is tudtam h a te bankkártyádról veszik le a fizetését minden héten.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ahhoz túl magas a fizetése, hogy ilyen lószar ellenfelek ellen tartsuk a csapatban...

a kifogás most is ugyan az, a fontos meccseken nem teljesít megfelelõen.

..::IBM X32::..

Amiga
Na, nemrég kottában szídtuk Ronaldot a Barca elleni meccs miatt, de azért valljuk be, meg tudja hálálni a bizalmat. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

1 percen belül 2 full ziccer és Altintop gól 😊

DaniX14
1-6 Alti

kazai21
5:1,CR mesterhármas😄

szomferi
juj Marcsa ezt keményen bevágta külsõvel

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB