Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Az ilyeket kell hozni! Hala Madrid! 😉
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Hát lehet,de Mou úgy se fogja pihentetni,fõleg nem mostanában...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Középpálya most egy kicsit ötlettelen volt, Ronaldo sem remekelt. Sztem ráférne már a pihi.
Jól játszottak a fiúk?😊
Nem kell izgulni, hendyvel tettem a reálra, egy közepesnél nagyobb összeggel, nyerniük kell,
én se szeretek azzal szöszölni 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a bannerban miért néz úgy ki Cé mint Elvis? tök ugyanolyan a haja 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
<#worship>#worship>

Lass miért nem maradhatott volna jobb oldalon? Coentrao meg balon?
Bár tuti, hogy helytállnak így is.
Coentrão - Varäne - Sergio Ramos - Lass
Hihetetlen mennyi labdát szerez, megtart. Iszonyú munkabírása van és nagyon jól teljesít minden rá bízott poszton. Egyik legjobb a meccsen!
Na végre!
Benzema elõtt pedig le a kalappal, ha az elõzõ helyzete bemegy, sztem a forduló gólja lehetett volna. Ez a gól is részben az õ érdeme. Nagyon jól játszik!
Inkább belesarkazza a kapusba... Eszem megáll
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.