81624
  • SLICK
    na Callejón! Remélem ver egyet! :D
  • Taki 122
    [center]Hivatalos kezdőcsapatok:
  • DONGUBA
    Nem tudod rendesen leirni azt a szot hogy MILAN?Bezzeg ha valaki szarul irja le a csapatod nevet mesz sirni a modiknak.Buta senki
  • SLICK
    én sem vagyok az a parázós, de 1-2 játékos hírétől kiráz a hideg, mint pl.: ettől is...
  • horpeti
    Ha már most parázol, mi lesz itt az elköv. 4 hónapban egész augusztus végéig? :D Én minden hasonlót ignorálok már jó pár éve (kivéve a hivatalos dolgokat), mivel akár 1 hét alatt is a létező összes forgatókönyvet legyártják az újságírók úgy, hogy tényként kezelik a semmit. :)
  • SLICK
    szombat dél van...
    amúgy igen

Más:

Remélem ez az Ibrahimovics téma egy nagy kacsa. Igaz, mondjuk ilyenkor nyílván erről megy jó ideig a cikkezés, de merem remélni hogy vicc az egész..
    Egyáltalán nem való ide az a futballk*rva!
  • LasDen #72228
    gyerekek....ma van szerda????
  • horpeti
    Vicces, szerintem Ibra simán jobb Higunál. De még Benzemánál is. Valszeg ez teljesen szubjektív. :)
  • SLICK
    Vicces, mert Ibránál mindenki jobb
  • szucsy89
    :DDSAASD:DDSAas azért kicsit szerkesztettél rajta :D

az meg hogy Higuain jobb mint Zlatan... enyhén szólva is vicces
  • limperatore
    :D:D:D:D
  • Taki 122
    "Olyan vagyok, mint egy jó bor, a korral csak egyre jobb leszek, és egyre nagyobb cigány” – zárta nyilatkozatát Zlatan, a tőle megszokott szerénységgel.

:DDDDDDDDDDD
  • szabii98
    :DDDDD
  • limperatore
    egyébként az eredeti cikket olvasd el ne a madridista félre fordítását és ott megtalálod az intert is :D
  • limperatore
    :D:D:D már hitelét vesztette h a spanyol erősebb mint az olasz :) egyébként meg valszeg nem volt kint a bl döntőn a bernabeuban .D
  • szabii98
    "Minden tiszteletem az olasz bajnokságé, de a spanyol és az angol bajnokság mögött csak a harmadik legerősebb. Hogy el tudom-e képzelni a jövőm a Serie A-ban? Soha ne mondd, hogy soha. Olaszországban vannak olyan nagyszerű csapatok, mint az AC Milan vagy a Juventus." - felelt az újságíró kérdésére C.Ronaldo.

hmm...nem hiányzik valami limperatore?:P :DD
  • limperatore
    A svéd csatárzseni azonban személyesen oszlatta el a milanisták kételyeit: „Egy új kihívás akár nagyszerű lehetőség is lehetne, de egy dolgot megtanultam a pályafutásom során, ha boldog vagy egy klubnál, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy maradsz. Boldog vagyok a Milannál, és maradni szeretnék, nem váltok csapatot, mert nincs rá szükségem. Olyan vagyok, mint egy jó bor, a korral csak egyre jobb leszek, és egyre nagyobb cigány” – zárta nyilatkozatát Zlatan, a tőle megszokott szerénységgel.
  • limperatore
    Európa cigánya :D pont a bilanba való
  • horpeti
    Hát valszeg kamu, amúgy beleillene a játékunkba. :)
    Benzemát simán veri, és általában ő a favorit mostanában. De hát már öreg. Jobban örülnék egy jó Benzemának (nem esik át a labdán) és Higunak.
  • hugopareiros

nemkellőide
  • SLICK
    "Az El Confidencial szerint Mourinho megkereste Ibrahimovicot, hogy hagyja ott az olasz bajnokságot és folytassa pályafutását a Bernabéuban. A svéd támadó válasza igen volt! A transzferben szerepe lehet Kakának illetve Higuaínnak is. "

Remélem bazinagy kamu az egész... Higuaín bőven jobb nála!
  • Taki 122
    [center]
  • szomferi
  • SLICK
    Köszönöm!
  • szomferi
    ma éjféltől a Sport2-n lesz az ismétlése a meccsnek
  • SLICK
    Mikor lesz a meccs ismétlése? Nem láttam, mert dolgom volt...
  • Taki 122
    Végeredmény: Real Madrid 3 - O Sevilla

Gólszerzők: Cristiano Ronaldo (19'); Benzema (49', 52')
  • Taki 122
    [center]Hivatalos kezdőcsapatok:

Granero
  • Rockynhooo
    5 éhes szájat kell etetni meg hát az asszony
  • Taki 122
    A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Granero, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María és Benzema.
  • bakkerman
    ezt sose fogom megérteni...ha a családjával akarja tölteni az idejét,akkor miért költözne európán kívülre,és focizna ott? vegyen egy házat Malagán,és pihenjen :D
  • horpeti
    Aha. Hát sajnálom, de semmi sem tart örökké. Ronaldo visszavonulását is szar volt nézni, persze ez még nem az. :)
  • Taki 122
  • Rockynhooo
    Azt nyilatkozta Európán kívül folytatja valahol. Levezet meg a családjával szeretné tölteni az idejét.
  • horpeti
    Visszavonul?
  • Effe88
    kár , hogy lelép
    nagy egyéniséget veszít el így a bundesliga
    (igazából nem tudom miért megy el jól illet ő a Schálkéba 1-2 év még benne lehetett volna....)
  • Firerock
    Miért kell mindenkit leugatni? Nem elfér?
  • LasDen #72197
    nem szoktam kiakadni, - max gutin, mer ő egy szar - de amúgy nem :DDDD
  • Rockynhooo
    Attól még be szabad tenni ide. Ennyi erővel senkiről ne posztoljunk aki már nem itt játszik vagy visszavonult. Nem értem miért vagy mindig kiakadva ha valamit posztolok Raulról vagy Gutiról....
  • LasDen #72195
    psszt....már 2 éve nem ebben a csapatban játszik...