81624
-
hugopareiros #72274 már mikor o.O -
#72273 tudtátok, hogy a Castilla is bajnok lett??? :DD -
Hobehto #72272 Gratulálok a bajnoki címhez!!! Szép teljesítmény mind a játékosok mind a vezetőség részéről!!! -
#72271 Értem mit akarsz mondani. Abszolút jogos is, hisz tényleg javarészt nekik köszönhető a bajnoki cím. De most egy Granada ellen, idgenben abszolút belefér egy ilyen felállás.
Bár nem emlékszem pontosan, de egy Barcás biztos jobban meg tudná mondani, hogy amikor a bajnokságot megnyerve volt hátra 4-5 meccs még, akkor javarészt ők is a tartalékkal álltak ki.
Ezért, szerintem nem feltétlen kell az alapembereket kezdetni... Tényleg tét nélkül már az egész. A végén úgyis együtt ünnepel mindenki... -
Neoncsoves #72270 barcás haverom szerint a bajnokság nem ér annyit mint egy spanyol szuperkupa, európai szuperkupa meg klubvb :DDDDDd -
#72269 No shit?! Két meccsünk van még hátra, az egyik csak ott lesz má', fszom :D -
#72268 de hétvégén nem a bernabeuban jáccanak...:D -
#72267 Azért ez nem ilyen egyszerű: a közönséget ki kell szolgálni. Hogy nézne már ki, ha - tényleg nem bántásból - senkik futnának ki a Bernabeu gyepére, miközben az csordulásig tele van, mert ott vannak a szurkolók megünnepelni a bajnokokat.
Ha én ott lennék Ronaldóékat szeretném megtapsolni, nem 17 éves srácokat. Persze remélem, hogy az utóbbiakat is meg fogják majd, mert bajnokok lettek a Real Madridban. -
#72266 őket nyílván a padra ültetném le :) Biztos beteszi Mou a fiatalokat is...
Sztem nagy geciség lenne tőle, ha most is a legjobb 11-el állna fel és nem hagy lehetőséget a többieknek -
#72265 Én is megnézném ezt a kezdőt,de felhoznék 1-2 embert a Castillaból is.Főleg támadókat: Juanfran,Jesé,Joselu,Morata. -
#72264 A Real Madrid TV is élőben közvetíti az ünnepséget:
Real Madrid TV -
#72263 Most úgymond, "tét nélkül" lépünk pályára az utsó két bajnokin, ki milyen kezdőt látna szivesen?
Én ezt:
Adán, Altintop, Varane, Albiol, Coentrao, Lass, Sahin, Callejón, Granero/Kaká, CR, Higu/Benz
Altintop azért kerülne védelembe, mert ott is tud játszani, szvsz annyira nem lenne rossz... -
#72262 A Telemadrid műsora 18:20-21:25-ig - Especial Cibeles
Celebración del título del R.Madrid - en directo. - Élő közvetítés a Cibeles Térről!
http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo
Forrás: penamadridista.hu -
#72261 -
-
#72259 Gratulálok a Realnak a Bajnoki Címhez!
Egy Barca-s! -
#72258 [center][b]¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!
¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!
¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!
B A J N O K C S A P A T !!!
-
#72257 FUCK YEAH! :> -
#72256 megértem valahol, kilehet a fasza már az ilyen beszólásokkal
Mostmár az utsó két meccsen jöhetnek azok a játékosok akik alig kaptak lehetőséget -
#72255 A világ legjobb csapatával szemben nyertük meg a bajnokságot. Én ebből arra következtetek, hogy most már a miénk a legjobb. Jövőre kevesebb pechhel meglesz a BL is. :-) -
#72254 Nagyon jó meccs volt. Végre ismét Bajnok A CSAPAT! :) -
IXEMGabeo #72253 Troll leszek, de elég szégyen h csak 4 év után sikerült nyerni egy Ríííl Madridnak
viccen kívül grat a 32.-hez -
#72252 höhö....Cé milyen fondorlatosan mutatott be...:DDD -
#72251 CR ma négyet rúghatott volna... -
#72250 Ha ez beakad, kurvanagy gól lett volna ez is :o C nem sűrűn lőtt ilyeneket, mi löket volt már -
#72249 Bizony, idén a Real Madrid a bajnok! :-))) -
#72248 3-at nem fogunk kapni már... Megvan a 32. Bajnoki cím!!!!! ^^ -
#72247 CR7 ma eddig nagyon bizonytalan kapura... :-/ -
#72246 Na Cé jóvátette, nagy zsuga volt! -
#72245 Á szép passz CR jóvá tette a kihagyott tizenegyest:D -
#72244 :-))) -
#72243 Hinnyebazmeg! Ez a forduló gólja? :D -
#72242 Ez szép volt :-) -
#72241 Mekkora összjáték és a végén egy szép gól!!!!!!!!!!!!!! 1:0 ide Higu!!!!!! -
#72240 Na szezon végére bassza el a tiziket Cé? -.- -
#72239 Jajj ronaldo:SSS -
#72238 Ámen! :)) -
#72237 Ma este megnyerjük a Liga-aranyat. :-) -
#72236 Hala Madrid! -
#72235 Úgy legyen! :D
Mindent bele fiúk, iHala Madrid y VAMOS CAMPEONES!