Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kocka08
Lehet hogy idén nem olyan mint tavaly, de azért barokkos túlzás h szar amit én látok Real meccsen.
Mert tavaly azért meg mutatta mire képes de tud ettõl többet is 😊
Sztem Özil aranylabdás is lesz pályafutása során.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

miilann04
az összes, amelyik látja, hogy szar.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Kocka08
Van olyan Realos aki nem szereti Özilt? :o

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

kazai21
Szerintem se adjuk el,azért szükségünk van rá...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Nem lesz itt Di Maria ügy! Mindenki tudja, hogy hosszabitás lesz (igy kell lennie)! Mou se engedi el 10000000%

Casillas
bárcsak teljesülne az álmod

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kocka08
Köszöntem!

Azért én reménykedem, bár nekem Özil az álom 😊

Voyager5
Pardeza nyilatkozta, hogy nem akarják eladni.

Szerintem kicsit hisztizik, aztán tavasszal hosszabbítanak majd vele. Nemhiszem, hogy eladják.
Kocka08
Kérdésem lenne, kinek van friss infója a Di Maria dologról a Chelsea-vel kapcsolatban?

Elõre is köszi!

Voyager5
Igazándiból le sem kellett volna õt igazolni. Vagy akkor kellett volna amikor Perez elõször akarta. Persze utólag könnyen okos az ember.
Rockynhooo
Nem tudom ti hogy vagytok vele. De én sajnos egyre jobban oda jutok hogy Kakát el kéne felejteni. Bírom a csávót meg bíztam is benne nagyon sokáig de néha napján egy egy jó meccs amúgy semmi. és már ez a 3. szezon. Ami külön fájó hogy Õ maga is elismerte hogy soha nem lesz már a régi. Normális ajánlat esetén szerintem el kellene gondolkozni az eladásán.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Casillas
Lass Pepe(Carvalho) Ramos Marcelo
Coentrao Xabi
Özil
Di María(Callejón) C.Ronaldo

Higuaín(Benzama)

Egy ilyesmi felállást megnéznék....Özil kicsit magához térne,Pepe kicsit vissza venne a durva szabálytalanságaiból😄

SLICK
+1
Ilyen gyenge teljesítményt soha senkinél nem láttam. Látványosan lassú, meg védekezésben is egyaránt szar volt.
Barca ellen megnéznék egy ilyen védelmet:

Ramos - Pepe - Varane/Albiol - Marcelo

Kell egy minõségi jobb szélsõ most. Lass-nak vkp-t kell játszania.

White QVAS
Arbeloa megkoronázta a ma esti teljesítményét. Mou arckifejezése pedig ezt alá is támasztja.

White QVAS
Mekkora kibaszott gól 😄 Ilyet legutóbb a FiFA 2009-ben lõttem, de akkor azt hittem ilyenek csak bugokból születnek 😄

SLICK
BENZEMAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SLICK
1 gól megnyugtatna kicsit ha lõnénk már.

LasDen
amíg 0-0 nem vész 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Arbeloa a leggyengébb. Eszméletlen milyen tetûlassú...

White QVAS
Tudom, azért írtam, hogy baj lesz. Ez a félidõ pedig valljuk be, egy kalap szar volt.

kazai21
Ha így játszunk soha a büdös életbe nem fogjuk a Barcát legyõzni😄

White QVAS
Miért érzem úgy, hogy baj lesz. :S Na mindegy, hajrá, be kell húzni a meccset, ha másért nem, hogy legalább a kövi meccsen megmutathassuk, le lehet gyõzi a Barca-t.

köszi
Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Sziasztok,

Tudtok streamet az esti meccshez?

Hala Madrid
Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Kaká, Higuaín és C.Ronaldo.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Remélem Nistelrooy vág nekünk párat, csak hogy örüljön. 😊
(természetesen mi 1gyel többet legalább és sima továbbjutást akarok😄)

Di Mariat milyen klub kereste meg?

Taki 122
MARCA.com

kazai21
Minek kéne ide Tevez,ha van egy Benzamánk meg egy Higunk?!

miattad kár a billentyûzetet koptatni, szánalmas a kötekedésed
hedonist
na pedig kivancsi letem volna a szanalmas okoskodasaidra ismet😊 karerte..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

jórendben <#idiota>
hedonist
semmi gond nem volt a cityben sem amíg nem kapott össze mancinivel, akirõl nyílvánvalóan kiderült, h nem tudja kezelni a csapaton belüli feszkót és egyáltalán nincs tekintélye

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Ha hagyják kurvajól mûködik csapatban... ezzel nem értek egyet

Rockynhooo
az kéne még ide 😄 aztán két nap múlva sírna hogy az anyukámat akarom 😞

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mert Tevez sosem volt csapatember, kb azért
Casillas
lol, az kéne még pont <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hedonist
Amugy JM miért nem megy rá Tevezre most? sztem tokeletes lenne a Madridban es õ még lehet el is kapja a tökét..

kazai21
Okozhatnak meglepetéseket attól függetlenül😊

De hala madrid!😄

pzoli00
"a Malaga kerete eléggé erõs" tisztában vagyok vele, nem egész 3 hónapja 4:0-ra vertük õket otthon, szóval különösebben nem aggódom

Voyager5
Azért ugye tisztában vagy azzal, h a Malaga kerete eléggé erõs, és olyasvalaki ül a padon aki 2éve még itt irányította a csapatot. Túl nagy elõnnyel sem megyünk, úgyhogy simán alakulhat úgy a meccs, hogy nemjutunk tovább.
pzoli00
az kizárt dolog 😊

hát ha idegenben olyan botrányosan játszunk mint a hazai meccsen az elsõ félidõben, akkor inkább az a nem biztos hogy mi továbbjutunk...

pzoli00
majd a kupából pont nem jutnak tovább, ezt komolyan gondolod?

Voyager5
3 az hogy jön ki? Kupából még egyik csapat sem jutott tovább. BL-ben bármi lehet.
Tutifix jelenleg csak a bajnokságban a Barcelona - Real Madrid.
pzoli00
ebben a szezonban még 3 klasszikus, na az durva lesz

Voyager5
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD