Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert tavaly azért meg mutatta mire képes de tud ettõl többet is 😊
Sztem Özil aranylabdás is lesz pályafutása során.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Azért én reménykedem, bár nekem Özil az álom 😊
Szerintem kicsit hisztizik, aztán tavasszal hosszabbítanak majd vele. Nemhiszem, hogy eladják.
Elõre is köszi!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lass Pepe(Carvalho) Ramos Marcelo
Coentrao Xabi
Özil
Di María(Callejón) C.Ronaldo
Higuaín(Benzama)
Egy ilyesmi felállást megnéznék....Özil kicsit magához térne,Pepe kicsit vissza venne a durva szabálytalanságaiból😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Ilyen gyenge teljesítményt soha senkinél nem láttam. Látványosan lassú, meg védekezésben is egyaránt szar volt.
Barca ellen megnéznék egy ilyen védelmet:
Ramos - Pepe - Varane/Albiol - Marcelo
Kell egy minõségi jobb szélsõ most. Lass-nak vkp-t kell játszania.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi equipo favorito: Real Madrid
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Tudtok streamet az esti meccshez?
Hala Madrid
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
(természetesen mi 1gyel többet legalább és sima továbbjutást akarok😄)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tutifix jelenleg csak a bajnokságban a Barcelona - Real Madrid.