Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
A barcások hülyébbik fele, meg a haterek mindig beletudnak kötni ne aggódj. 😊
horpeti
Ja, a "lesgól" meg pont a meg nem adott tizenegyes szituból lett, szóval dupla poén. 😄

SLICK
A barcások meg végülis senki nem köthet bele ebbe a meccsbe, ahogy a Mallorcától úgy tõlünk is elvettek gólt. A meccset így is nyertük volna, ha azokat megadja a bíró.

LasDen
a srác jó mélyen beleszagolt Casillas mezébe miután megkapta....nem irigylem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
bár ilyen nem történhet meg, mert C az a nagy C, de a 2 kupa meccsre én nem is nevezném...lehet megsértõdne és hazamenne, de talán helyrerázná....ahogy õ meg a csapat játszik tökmindegy, hogy a pályán van vagy nem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Egyetértek. Az egyetlen pozitívum, hogy a második félidõre pozitív irányban változott meg a hozzáállásunk.
LasDen
bár gyõzelem már majdnem biztos, de ez a játék egy fossal egyenlõ...
a kupában ki lehet esni, de nem mindegy, hogy hogy...márpedig ha ilyenformával mennekkkkk a meccsre annak szánalmas vereség lesz a vége, ami még lejebb lökheti a kocsit....

SLICK
CALLLEEEJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mekkora gól!

Az a Hûûûûgetés meg nagy volt! 😄

szabii98
callejon

I met God. She's black

SLICK
HIGUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na még vagy 2-õt!
Amúgy Mallorca mindig is kemény ellenfél volt idegenben, most sincs másképp. Minket nagyon leszívott a Malaga elleni meccs, látszik is.
Ronaldot meg nem játszatnám pár meccsen, vérgyenge. A hozzáállássa is elég szar, tuti hatással van a többiekre is.

Voyager5
Hát ez nem volt benne a játékunkban.
szabii98
PIPITAA

I met God. She's black

Hiányozni fog ez a 3 pont a végelszámolásnál! Kikapunk ma! Vér szar játék! Amugy 11-es volt egyértelmü! Hozzáért a lábához Kájéhonak, a labdához meg nem!

Voyager5
labdaelrúgásért nem járt volna-e sárga?
szabii98
szerintetek is 11est kellett volna kapni? én nagyon úgy láttam h hozzá se ért...

I met God. She's black

Nagyon bízom a fiúkban, a szünetben jöhet Sahin és Higuain, aztán megvan a 3 pont. Ha nem, akkor tolódik az autóvásárlás nálunk a családban...
horpeti
Rég láttam már ilyen gyengén játszani a Madridot. Elõzõ meccset nem láttam. 😄
Remélem a 2. félidõben megmozdulnak.

Azt nem értem, miért van ez a rengeteg technikai hiba, hosszú labdaátvételek, stb. Szar a pálya?
Vagy ennyire rossz napja van mindenkinek? De a Mallorcánál is ez van, szal..

White QVAS
A legutóbbi pár meccsen sajnos csak negatív véleményt tudok írni ide, most sincs ez másképp. Eddig nem valami fényes a mérkõzés. :S

szabii98
1-0 oda wtf

I met God. She's black

Voyager5
Jó szarok vagyunk eddig 😞
Taki 122
A Real Madrid kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Lass, Xabi; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
szerintem meg hülyeség...

én imádom az átszellemült kommentátorokat 😊 sokkal élvezetesebb így meccset nézni tífaun keresztül

horpeti
Azért a mai meccs az kemény lesz, nem? Vagy már nem olyan jó a Mallorca, mint tavaly? Nem vagyok képben. 😊

azért a spanyol kommentátorok se semmik ilyen téren 😄

kicsit off:

kazai21
A Marca szerint Mourinho szeretné ha Khedira bevethetõ lenne a Barca elleni visszavágón és ezért mindent meg fognak tenni. Ennek ellenére az orvosok figyelmeztették, hogy egy ilyen gyors felépüléshez csoda kellene.

Mineeeek?😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
Casillas a 2018-as világbajnokságig szeretne játszani...

de ha akar még tovább is védhet persze ez attól is függ, hogy tudja-e ezt tartani akkor is...szerencsések vagyunk így is úgy is...

Taki 122
„Ma este lesz 5. éve, hogy Gonzalo Higuaín bemutatkozott a Madrid színeiben a spanyol bajnokságban. Az öt év alatt sok nehézséggel kellett szembenéznie, de legyõzhetetlennek bizonyult a minden porcikájában madridista szellemû támadó." (madridista.hu)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szabii98

I met God. She's black

Taki 122
Pontosan! <#eljen>
Amikor idén kezdõ volt, többnyire rúgott gólt. Volt néhány igen fontos találata, például a Real Sociedad elleni gyõztes gól.

ezért kár, hogy egycsatáros a taktika, Pipita sokkal többet ér annál hogy cserejátékos legyen
kazai21
<#eljen>

SLICK

Arbeloa :|

LasDen
azért elég egyértelmû kit favorizál csatárposzton Mou...tény Benz jobban betud kapcsolódni a játékba, de Higany is próbálkozik ennek adaptálásával....nekem meg Higu a kedvencem így rossz ezt látni 😄

Taki 122
MARCA.com

Mallorca - Real Madrid
2012.01.14 (szombat), 20:00
TV:

SLICK
fuckyeah! ^^

Taki 122
Na végre ... <#eljen>

José Mourinho elégedett Lassana Diarra teljesítményével és szorgalmazza a jövõ júniusban lejáró szerzõdésének meghosszabbítását. Kérését már továbbította is Perez és Sanchez felé, akiknek a hírek szerint nincs ellenvetésük a hosszabbítás ellen.

számított, tavalyig...
kazai21
A várakozásoknak megfelelõen a Barcelona lesz a Real Madrid ellenfele a Király Kupa negyeddöntõjében, miután a hazai 4:0-ás gyõzelem után hátrányból fordított, és nyert az Osasuna otthonában 2:1-re.

Na😄

Kocka08
Ez igaz mondjuk 😄
Pedig ugye emlékszünk Cannavaro esetére, az egy ellenpélda h igen is számít.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

ja, tavalyi aranylabda szavazáson láthattuk mennyit számít egy vb gyõzelem, Xavi, Iniesta, Messi hármasból az kapta az aranylabdát aki "égett" a válogatottjával a vb-n

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kocka08
Németekkel EB-t nyer Özil mondjuk a csapat vezére és jól játszik (ami ugye benne van a pakliban) akkor sanszos, mondjuk a Madrid al is behúzzák a bajnokságot meg a Bl-t és hiába CR7 a csapat motorja az Eb sokat nyom majd a lantba.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

végülis, nem õ lenne az elsõ...
Rockynhooo
Szerintem CR-nek meg Ikernek van csak rá sansza. De mivel Iker kapus így soha nem fogja megkapni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
hát amíg CR a Realban van,addig jah...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
özilnek annyi esélye van rá mint Xavinak....

bakkerman
Benzema? akkor már inkább Özilnek vagy Di Marianak van nagyobb szansza egy aranylasztira

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kazai21
Suareznek örülnék😄

Kocka08
Hát a Real folyton csatárigazoláson gondolkodik,
Suarez, Rooney esetleg nyáron, sõt Drogba iránt is érdeklõdtek.
Ezek a játékosok sztem kiszorítanák Benzemát, de én bírom a franciát!

Oncsi
Aki aranylabdás lehet a jelenlegi csapatból C.Ronaldon kivül vmikor az Benzema.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC