81624
  • Sippie
    Khömm... MU topik mehet felőlem, de barcás vagyok, csak szólok :D:D
  • horpeti
    Ez a Look at the Cat tényleg jó arc. Összes HSZembe beleminuszolt. Szerintem el se olvasta azokat.
    Mondjuk én se olvastam el az utcsó 50 HSZt, de akit ismertem, beleplusszoltam. :D
  • horpeti
    Jah, ez tök vicc. Simán bemehetnék mondjuk a Barca, MU topikjába, és az összes HSZt minuszolom, csak hogy kiszúrjak velük. Sőt, szerintem ha összefognánk itt a topikban, akkor módszeresen tudnánk megsemmisíteni néhány felhasználó hasznosságát.

:DDD
  • Sippie
    Hát érdekes, hogy nyomorék MU drukkerek jönnek ide szavazni, meg unatkozó bolondok akik mindenkit minuszolnak, mint az a Look at the cat. Úgy látszik jobb dolguk nekik sincs
  • Casillas
    -1
  • LasDen #72309
    bezzeg én....én vagyok az eminens...:DD
  • Rockynhooo
    Semmi értelme ennek az egésznek. Soha nem balhézok meg trollkodok mégis szét vagyok mínuszolva :D Mondjuk lehet szimplán értelmetlenségeket írok az a baj :D
  • Sippie
    ahha, amint a Real kiesése után beírtam az El Classicó topikba, hirtelen +2-ről -8-ra változott a "hozzászólásaim hasznossága", úgyhogy hagyjuk hogy ki veri erre a faszát. Remek példa lesz, amint ezután a hozzászólás után ismét csökkenni fog ;)
  • horpeti
    Hát múltkor minimálisan trollkodtam valóban, de igazán direkt nem írtam saját dolgot, csak a trollokkal együtt nevettem. :D

Ja, ezt eddig sose vettem még észre, hogy van itt ilyen + és - gomb, és akkor ezt értékelik. Ez új dolog, nem?
    Nekem eszembe se jutna értékelgetni mást ilyen szempontból, nincs erre időm. De amúgy látom, nyomkodtatok pluszt, köszi! :)))
  • SLICK
    Na ja, erre az évre nekik csak a mínuszolgatások maradtak :D
  • SLICK
    hát én igyekszem visszaplusszolni a kommentjeidet...
    Az a csoda, hogy téged találtak meg, pedig Te semmi kirívót nem szoktál írni, mondjuk velem ellentétben. Csodálom is hogy téged találtak meg...

Mindegy ettől biztos nagyobb lesz a bigájuk.
  • horpeti
    Ja most látom, hozzászólásaim hasznossága. -73. lol. Én nem azért írok ide, mert az hasznos, hanem mert jól akarom érezni magam. :D

A BL meccsek után írtam a Chelsea és a Barca topikba is 1-2 hszt, valszeg amiatt. Természetesen nem voltak hasznosak a hozzászólások, így jogos.
    Ez a HSZ sem hasznos. Erről ti szavazhattok? :D
  • horpeti
    Nekem van mínuszom? Azt hol látom, és mi az? :) Nálam látom a kommentem, de Elixirnek láttam, hogy rejtett.
  • LasDen #72301
  • Rockynhooo
    Kell még egy harmadik is.
  • Taki 122
    De igen. És ez a jó hír, hogy így is marad! :)
  • szomferi
    most is ők azok, nem? :D
  • Taki 122
    José Mourinho: „Higuaín nem fog eligazolni a nyári átigazolási szezonban, mert azt szeretném, ha maradna. Még akkor sem válna meg tőle a Real Madrid, ha más klubok 40, 50 vagy 60 millió eurót ajánlanának érte. A következő szezonban Karim Benzema és Gonzalo Higuaín lesz a két támadóm.”

• Casillas
    Valahol én is kaptam egyik napról a másikra vagy 30-at, de mivel alig kommentelek pár topikba, csak arra tudtam gondolni, hogy néhány Barcadrukker így vezeti le a frusztrációját. Ha végignézed lentebb a kommentelőket, megszaladtak a mínuszok mindenkinek bőven.
  • SLICK
    Hát nem...

Off: Te hol jártál, hogy így lemínuszoltak? El van rejtve a kommented
  • horpeti
    Akkor ezek szerint nem vesztettem sokat azzal, hogy nem láttam. :D
  • SLICK
    A tegnapi meccshez:
    Elég ratyi meccs volt, igaz fejben már egyáltalán nem voltak ott. Mikor Marcelo is labdát vesztett, alig erőltette meg magát, hogy visszaérjen.
    Akkor ebben a felállásban soha nem álltak még fel, nyílván rengetegen meccshiánnyal küszködtek..

Albiol, Varane, szerintem egész jók voltak. Legalábbis tetszett a játékuk. Adánból iszonyatosan hiányzik a rutin, olyan hajmeresztő dolgokat csinált néha, hogy hihetetlen..
    Sahin sem volt túl meggyőző.

Kiváncsi vagyok, hogy otthon a Mallorca ellen milyen felállásban játszatja a csapatot Mou. A Mallorca cseppet keményebb ellenfél lesz.
  • LasDen #72292
    amúgy valahol logikus döntés...egy espanyol-barca meccs többet ér mint egy senki-real meccs, bajnokság ide vagy oda...
    de én nem bántam...így legalább nem kellett választani a meccs és a snooker közt :D
  • eLiXir
    vezet a Granada
  • SLICK
    Na Albiolra kiváncsi leszek jobb szélen, még esetleg jó is kisülhet belőle :)
    Marcsa helyett lehetett volna Callejón is
  • szomferi
    Higany lehetett volna kezdő nyugodtan... de így se rossz azért
  • Taki 122
    [center]Hivatalos kezdőcsapatok:
  • SLICK
    Na közben úgy látom, hogy 1-2 kivétellel ugyan azt a kezdőt részesítik előnyben amit én mondtam :)

"Megkezdődtek a találgatások az esti kezdőt illetően. A spanyol lapok (Marca, AS) a Casillas, Altintop, Varane, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Sahín, Callejón, Granero, Cristiano Ronaldo és Higuaín felállást tartják a legvalószínűbbnek. "

madridista
  • SLICK
    nem, maradnának a 2. osztályban...
  • szabii98
    És ha egyszer megnyernék a másodosztályt, jönnének fel az elsőbe?
  • ProGabe #72284
    Hát ez elég szánalmas, erre tényleg nem tudok mit mondani.
  • LasDen #72283
    én meg leszarom....
  • szomferi
    na, csodálatos... végül is ha azt nézzük, a Real meccset se fontos adni, bajnok lett a csapat, ennyi erővel adhatnák a Valencia meccsét is :D
  • zsotesz
    engem annyira nem zavar, sport 2-n 20:15-től úgyis svéd-cseh hokimeccs, aztán ha annak vége jöhet a Madrid meccse
  • Taki 122
    A mai meccsünket csak felvételről adják, hiszen ezzel egy időben a Sport TV "tisztelt" szerkesztőségének és szakértőinek kedvenc csapata játszik, a Barcelona. A csatorna facebookján többen is feltettük a kérdést (üzenetben és üzenőfalon), hogy mennyivel fontosabb (ismét) a Barcát előnyben részesíteni és leadni az ő meccsüket a miénk helyett.

Persze választ nem kaptunk, úgy érzem nem is fogunk, de engem nagyon felháborított, hogy még négy év után is a katalánokat favorizálják! Azzal már nem is igazán foglalkozok, hogy a kommentátoraik Barca (és Messi) fanok, így teszik tönkre idétlen nyögdécseléseikkel és hasonlítgatásaikkal a Real meccseinek közvetítését. Mivel szeretném hallani az Ultras Sur énekeit, nem tehetem meg, hogy lenémítom a tv-t. Így kénytelen vagyok eltűrni Horváth Ferenc és a többi kommentátor hatalmas ostobaságait és streamen követni a ma esti mérkőzést!
  • hugopareiros
    a Segunda B 4 csoportból áll, minden csoportból 4 csapat jut tovább a playoffba
    és onnan 3 csapat jut fel a másodosztályba
  • SLICK
    NÁJSZ! Bízom benne, hogy helytállnak majd a 2. osztályban és bent is maradnak a srácok. Jó lehetőség lesz fejlődésre!
  • LasDen #72277
    a bajnok automatán megy feljebb....
  • SLICK
    ilyenkor automatikusan fentebbjutnak a 2. osztályba vagy play offot kell játszani?
  • hugopareiros
    mondjuk sajna ők nem valami szépen fejezték be, pont kikaptak...csak a matematikailag veszélyes ellenfél is cidázott pont