Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a hivatalos kezdõ odébb van! A marca meg találgathat ezt én is megtehetem..

kazai21
Salgado: "A Real Madrid pszichikai problémák miatt nem tudta eddig megverni a Barcelonát. Az egyetlen módja a gyõzelemnek, ha bátran mennek ki a pályára, és azt csinálják, amit egész évben csináltak eddig."

Ígyvan😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

valszeg nem, mert a héten edzésen megint megsérült

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

banok
COPA DEL REY

22.00 Real Madrid CF - FC Barcelona
tv: Digisport hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
Most akkor a Madridban játszik Mária vagy nem? <#vigyor5>
horpeti
Komoly kezdõ 😄 Kiváncsi leszek , hogy mi fog mûködni

horpeti
valahogy most teljesen más a Madrid és a Barca is. 😊 Ezen a meccsen végig 1érintõs passzokkal álló bábúk mellett nyomtuk (erõs túlzással).
A mostani sokkal keményebb lesz sztem. 😄

Hát nem mi vagyunk az esélyesek! Remélem hogy nem kapunk sok gólt!

Voyager5
Végülis.
Így is úgyis kikapunk. 😄
LasDen
én beraknám kezdõbe adánt, varanet albiolt sahint granerot altintopot.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
MARCA.com

Real Madrid - Barcelona
2012.01.18 (szerda), 22:00
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
<#eljen>

szomferi
na, csak nem lesz kezdõ Maris?
vagy még nem bírna (majdnem) végigjátszani egy meccset?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hangolódjunk az esti meccsre :-)

Hala Madrid!

most ez kb olyan, mintha a prostituált azért panaszkodna, mert megszexuálják
kazai21
Hát nem épp arra célzott szerintem,hogy most kötelezõ vagy nem kötelezõ😄

ez így van, dehát nem kötelezõ a Real edzõjének lenni, ez a munka ezzel jár
miilann04
Az edzõ felháborodásból a sajtó is kapott: „Ha Coentraót játszatom jobb védõben, akkor kritizálnak, mert ballábas. Ha Lass játszik ott, akkor kritizálnak, mert Khedira hiányában középpályán kellene játszania. Ha Pepét feltolom a középpályára, kritizálnak, mert õ védõ. Ha a „trivotét” (trivote: 3 védekezõ középpályás – a szerk), akkor túl defenzív vagyok. Ha támadok, az is baj. Ha Higuaín játszik, minden egyes alkalommal kiemelik, hogy Benzema milyen zseniális. Amikor Benzema játszik, akkor megemlítenék, hogy Higuaín milyen remek volt a Mallorca ellen. A legjobb az, hogy Ön holnap elmegy a moziba megnézni egy filmet, aztán pedig a mérkõzés után beszélgetünk”, kapta meg válaszát az újságíró, aki kérdezett.

<#eljen>

@madridista

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Arbeloa ma 29 éves!

horpeti
Mindenhol tök hasznos, ezt aláírom. 😊 Védõben is szívesen látom, óriásikat ment utolsó védõként

jelenleg nincs jobb középsõ védõnk nála... Ramos mellé berakni Albiolt Barca ellen elég bátor dolog lenne. Varane hiába jó, de szerintem Barca ellen még kevés lenne

horpeti
Anno zsír volt úgy, kár hogy kiállították onnan (jogtalanul). 😄 De tényleg elszívta a levegõt a középpályáról, nekem bejött ott.

LasDen
22

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LoSA
Rosszul fogalmaztam... Szóval 22.00kor kezdik a meccs, vagy 23.00?

banok
Magyarország és Spanyolország ugyanabban az idõzónában van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ezt nem igazán értem, nem etiópiában lesz a meccs
LoSA
És még egy kérdés... Helyi idõ szerint, maga a meccs mikor kezdõdik? 23.00? 😊

digisport.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LoSA
pzoli00
Sport1

LoSA
Srácok, a szerdai meccset hol, melyik csatorna fogja közvetíteni és hánykor? 😊 Köszi, mert én a Port-n nem találom. 😞

kazai21
Mourinho fontolgatja,hogy Pepe-t középpályán játszatja majd,megnézném úgy😄

pzoli00
szerintem másfél hete fejben már a szerdai meccsre készülnek a fiúk és ez meglátszott az elmúlt 2-3 meccsen, szerdán nyerni kell hazai pályán, minden más kudarcnak fog számítani!

horpeti
Hál istennek ez a tartás azért már régóta jellemzi a csapatot. 😊

kazai21
Hát remélem sikerül össze szedni a csapatot fejben,mert igazából ez ott dõlt el,hajtani és hajtani..

ProGabe
az a helyzet, hogy a tegnapi gyõzelem talán a legfontosabb volt az elmúlt 4-5 évbõl: hihetetlen tartás van a csapatban, nem egyszerûen annyi történt, hogy megfordítottuk az eredményt. meccs közben sikerült mentalitást váltani

CR-nél meg jó lenne, ha megtörne a jég. a mostani a tipikus esete annak, hogy "nagy akarásnak nyögés a vége"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pzoli00
Azért CR mekkora felsõ lécet rúgott vagy 30 méterrõl <#falbav>

Taki 122
Nagyon megküszködtek a srácok a gyõzelemért. Az elsõ félidõben rettentõ gyengék voltak. De azért várható volt, hogy a második játékrészben összeszedik magukat. Így is lett és a Mallorca nem bírta a nyomást. A labdatartásnak meglett az eredménye, az egyenlítés (Higuaín) és a gyõzelmet érõ hatalmas gól (Callejón)!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Két szar meccset nem nagyon szoktunk egymás után játszani. Most reménykedem, következõ meccs jó lesz! Habár tudom hogy a Barca az esélyes de remélem döntetlen legalább lesz!

horpeti
Hát én drukkolok nagyon, hogy a Barca elõtt végezzünk, mert már tényleg jó lenne nem örök 2.nak lenni (erõs túlzással). Az esély megvan rá. 😊
Nem érdekes, ha nem ment jól ez a meccs, behúztuk és az a lényeg. Mindig nem lehet parádézni, attól még nem lett full kuka a csapat 1ik napról a másikra, meg nem kell eladni a fél csapatot 😊

SLICK
A személyeskedést meg hagyjuk abba. Nem kell itt az Off meg a flém... Köszönöm!

LasDen
sport2-es rip van, de az se nem hd se nem jó...

SLICK
én konkrétan leszarom az olyan eseteket, ami nem befolyásolja a meccs végkimenetelét.
Legyen az bármely csapatnál, Barcánál is akár. Nyilvánvalóan, engem is idegesít ha ellenünk ítélnek úgy, ami eléggé megnehezíti a helyzetünket.
Az meg hogy mit mondanak az emberek leszarom. Realt azért szidják mert Real, a Barcát azért mert unicef, MU-t azért mert SzõrÁlex, Man. Cityt azért mert arabvagyokgazdagvagyok.. Mindig van vmi induk arra, amiért fikázni lehet egy csapatot.
Aki normális az szemethúny ilyenek felett

Rash87
Utolsó 10 percet láttam,de grat!
Kíváncsi leszek szerdán mi lesz.

Glory, Glory Man. United!

White QVAS
Van ilyen film? Ez engem is érdekelne. 😊 Utána is nézek publikus torrenten, ott több mint valószínû, hogy fennt van.

LasDen
az El Clasico - The Moviet tudja valaki honnan szedhetném le 720-ban/1080-ban???????

Itt azzal van a baj, hogy ha a mi javunkra tévednek, akkor egybõl megy az uefázás meg az unicefezés.

cesc fábregas

SLICK
ez meg a másik...
Úgy tûnik õk rosszabbul viselik, hogy ha" hátunkat kell nézniük" a tabellán... Nehéz feldolgozni ezt a traumát, mert ha következõ bajnoki Classicóig 12 pont lesz a különbség, akkor megint állhatják a falat nekünk a Nou Campban, az meg nagy oltás lenne 😄
Bár annyira nem megy jó la szekér, hogy annyi pontkülönbség legyen a két csapat között.

szabii98
ez a barca ellen harmat lesz...:S

I met God. She's black

Ha az alsogatyáját kapta volna azzal is ugyanezt tette volna 😄DDD