Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok fog múlni az UEFA szabályokon is, hála azoknak talán nem fogjuk úgy elszórni a fiataljainkat, ahogy azt XX éve tesszük. talán az FFT-ben volt egy kép egy raklapnyi (szó szerint!) trófeáról: az elmúlt heti Real-utánpótláscsapatok által megszerzett kupák voltak azok. elfecsérelt befektetések ezek! és akkor a csapat iránti elkötelezettségrõl még nem is beszéltem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de jó lesz majd, amikor megfordul a kocka! remélem ez minél elõbb bekövetkezik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az ilyen megjegyzesek inkabb artanak es tuzet szitanak, mint a tied.
Ám pepét örökre eltiltanám! Számomra undorító féreg viselkedés az ,hogy a másik kezét megtapossuk. Countrao is mit nyomkodja messi fejét? Jó cou az még elmegy kategória de az amit pepe az utóbbi idõben mûvel az már sok! Rohadtul utálom, sajnálom h a spori nem adott neki legalább 1 sárga lapot.
Azt megint vicces,hogy a real már másodjára képes az 1 gólós elõnyt teljes mértékben elkúrni.
Barca 2 kapufát lõtt míg a real egyet. Puyol gólja szerintem sok barcás szívét melegséggel öntötte el 😊 Ez a védõk estje volt 😄
A visszavágóra kíváncsi leszek de nem sok esélyt adok a realnak, szerintem ott is kikaptok...
Pep ellen nincs orvosság 😄 Pepét meg remélem jól lerúgják, nem kívánok én neki semmi rosszat csak pár hónapig bevetés képtelen legyen mert az ilyen ember megérdemli...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
#70172: Most én nem kezdenék bele a videók linkelgetéseibe,pedig lenne egy pár...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Vivimos por ti, vence por nosotros.
cesc fábregas
nevettem
ha jobb formában lettek volna a katalánok, megint kaptunk volna egy hatost. rohadtul idegesítõ ez az egész. most írhatnám, hogy "majd egy hét múlva", de megint az lesz, hogy mindenki veri majd a nyálát, hogy jobbak leszünk, aztán amikor kimennek a pályára, kimegy az összes vér a f*szukból -.-
Meg akkor is ketelyeket vetne fel mindenkiben, ha a posztjan magasan a legjobb jatekos lenne, mint peldaul C.R, na de kerem ennel a beteg allatnal, ezerszer jobb jatekosok vannak a piacon a posztjan. (lasd az elso golnal azt se tudta, hogy mit csinaljon, mire reagalt az otszor megeloztek) A Real helyeben mar szazszor megszabadultam volna tole.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jaj de szar, csak a világ 2. legjobb klubja vagyunk, szánalom.
😄
Bocs a 2 hsz-ért.
Nem tudom,hogy a tavalyi döntõben mért tudtunk jobban játszani? Mi változott?? Meg azért az elõtte lévõ meccseken is jobban voltunk,mint a barca...
na meg Muniz Fernandez...az egyik hajszála nem simult tökéletesen a hajához...egész meccsen azt fixíroztam...és akkor Puyol lobogó hajáról ne is beszéljek. Ilyen körülmények között nem lehet meccset nézni.
gusztustalan volt amit mûveltek
Mourinho is menjen a picsába. Hazai pályán hova védekezik? Eddig sem mûködött, most sem, a jövõben sem fog.
Mivel a jövõ héten sok veszteni való nem lesz, talán támadóbb szellemben megy a csapat játszani.
Tény hogy mind két csapat szar formában van, természetesen mi szarabban.
Nem is vártam gyõzelmet, max egy x-et. De megint csak kifingtunk...
Barcelonában ha jobb napot fog ki a barca, csúnyán éghetünk...