Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
én azt jobban tudnám szeretni, ha a többi csapat hozná azt, amit õk. az arsenal állt ehhez a legközelebb, csak õk nagyon fiatalok

sok fog múlni az UEFA szabályokon is, hála azoknak talán nem fogjuk úgy elszórni a fiataljainkat, ahogy azt XX éve tesszük. talán az FFT-ben volt egy kép egy raklapnyi (szó szerint!) trófeáról: az elmúlt heti Real-utánpótláscsapatok által megszerzett kupák voltak azok. elfecsérelt befektetések ezek! és akkor a csapat iránti elkötelezettségrõl még nem is beszéltem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
én úgy vélem még 2-3 az elõzõekhez hasonló évük lesz mint legyõzhetetlenek aztán visszatérnek a többi csapatközé...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
hát igen, az lett volna a meglepetés, ha nem nyernek <#szomoru1>

de jó lesz majd, amikor megfordul a kocka! remélem ez minél elõbb bekövetkezik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
mostanában ez már nem olyan nagy dolog....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most hallom ,hogy tegnap volt Pep 41.szülinapja 😄 baszki ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna mint ,hogy az õsi riválist idegenben megverje a csapat... :S
Sippie
én is nevettem, simán fel kéne jelenteni a picsába, és eltiltani. Megköszönhetitek 😉
Jakuza001
Miert kellene bezarni ? Szerintem egyaltalan nem lepte at senki azt a keretet, ami mar nem elfogadhato egy topicban.
Az ilyen megjegyzesek inkabb artanak es tuzet szitanak, mint a tied.

ProGabe
inkább meg kéne nyerni egyet :|

el classico után 1-2 napra automatikusan lehetne zárni a topikot
ezt nem is láttam az öf-ban.
Ám pepét örökre eltiltanám! Számomra undorító féreg viselkedés az ,hogy a másik kezét megtapossuk. Countrao is mit nyomkodja messi fejét? Jó cou az még elmegy kategória de az amit pepe az utóbbi idõben mûvel az már sok! Rohadtul utálom, sajnálom h a spori nem adott neki legalább 1 sárga lapot.
Azt megint vicces,hogy a real már másodjára képes az 1 gólós elõnyt teljes mértékben elkúrni.
Barca 2 kapufát lõtt míg a real egyet. Puyol gólja szerintem sok barcás szívét melegséggel öntötte el 😊 Ez a védõk estje volt 😄
A visszavágóra kíváncsi leszek de nem sok esélyt adok a realnak, szerintem ott is kikaptok...
Pep ellen nincs orvosság 😄 Pepét meg remélem jól lerúgják, nem kívánok én neki semmi rosszat csak pár hónapig bevetés képtelen legyen mert az ilyen ember megérdemli...
[HUN]FaTaL
Ja a #70157-ben szereplõ videon is a Barca az ellenfél mi?

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Most a bírókról már megint ki beszélt?-.-

Mi equipo favorito: Real Madrid

Cabell
az az aranyos, hogy nálatok kevesebb önkritikát gyakorló fórumozót itt még nem ltátam, ha a barcáról van szó...nem bírjátok felfogni, hogy nem azért kaptok ki a barcától állandóan, mert a bírók velük vannak.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kazai21
😄DDDD

#70172: Most én nem kezdenék bele a videók linkelgetéseibe,pedig lenne egy pár...

Casillas
ez nyilván faszság volt tõle, és nem is állítottam soha, hogy nem, de azért aranyos, ahogy próbálkozol.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

"annyit dobálják magukat állandóan"

cesc fábregas

Casillas
A Barcelona nem fogja Pepét feljelenteni a RFEF-nél Messi kezének megtaposása miatt, mivel nem szeretnék megbolygatni a két csapat közt, az utóbbi idõben kialakult harmóniát.

nevettem

Casillas
csak a Barca ellen játszik "így", de õk meg megérdemlik, na bumm. annyit dobálják magukat állandóan, egy-két igazi rúgást is kaphatnak néha.

ProGabe
nem hiszem el, hogy 1-0 után nem tudtunk volna "mindent bele" alapon támadni. úgy játszunk a Barca ellen, mint valami magyar csapat: el sem hisszük, hogy tudunk nyerni. lett volna inkább 3-5 nekik, de könyörgöm, 5 kapura lövésünk volt!

ha jobb formában lettek volna a katalánok, megint kaptunk volna egy hatost. rohadtul idegesítõ ez az egész. most írhatnám, hogy "majd egy hét múlva", de megint az lesz, hogy mindenki veri majd a nyálát, hogy jobbak leszünk, aztán amikor kimennek a pályára, kimegy az összes vér a f*szukból -.-

Pepe egy állat, ezt tudjuk jól. De az hogy Messinek kb 2 perc jutott egész meccsen, nagyban neki köszönhetõ.

Jakuza001
Eppen ezert nem ertem, mert egy Real Madrid lenyegesen tobbre hivatott ill. patinasabb klub annal, hogy egy ilyen elmebeteg jatszon naluk.
Meg akkor is ketelyeket vetne fel mindenkiben, ha a posztjan magasan a legjobb jatekos lenne, mint peldaul C.R, na de kerem ennel a beteg allatnal, ezerszer jobb jatekosok vannak a piacon a posztjan. (lasd az elso golnal azt se tudta, hogy mit csinaljon, mire reagalt az otszor megeloztek) A Real helyeben mar szazszor megszabadultam volna tole.

Szégyen a Real Madridnak amit mûvelnek egyes játékosai. Egy ekkora múlttal rendelkezõ csapat színeiben hogy mer egy ilyen fajta agresszív, sportszerûtlen állat pályára lépni. Elvégre a klub szégyene (vagy Mourinho?), õk engedik pályára.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

gabber_saviola
szavakat nem találok .... ilyen "embert" miért engednek focipálya közelébe?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Shortstop
Neki volt már eltiltása több hétre?

Narxis
Nem igaz már, hogy nem lehet legyõzni ezt a Barcát!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

horpeti
Azért, mert 1 csapatot nem tudunk megverni a világon, nem kell mindenkit kirúgni.
Jaj de szar, csak a világ 2. legjobb klubja vagyunk, szánalom.
😄

kazai21
És azokat majd szerinted megfogjuk nyerni ilyen játékkal?????

Bocs a 2 hsz-ért.

kazai21
Már 1-2 éve bízunk a pozitív változásba😄

Nem tudom,hogy a tavalyi döntõben mért tudtunk jobban játszani? Mi változott?? Meg azért az elõtte lévõ meccseken is jobban voltunk,mint a barca...

shala
En José számlájára írom a mostani vereséget.

non potest pluere aeternum

pzoli00
én nem vagyok a sárdobálás híve, tény hogy szarok voltunk és egy igazi Real szurkoló ezt belátja, és bízik a pozitív változásban, függetlenül attól, hogy ki milyen megjegyzéseket tesz

Jakuza001
Ilyen jatekos egyaltalan hogy jatszhat egy Real Madridban ?

LasDen
szerintem Pinto volt a köcsög...azt a labdát is hogy beengedte...kis pöcs...
na meg Muniz Fernandez...az egyik hajszála nem simult tökéletesen a hajához...egész meccsen azt fixíroztam...és akkor Puyol lobogó hajáról ne is beszéljek. Ilyen körülmények között nem lehet meccset nézni.

pzoli00
célszerû lenne más mentalitású játékosokat keresni, mert a jelenlegi keretben van pár arc akik soha nem fognak változni

pzoli00
a mondás úgy tartja "többet ésszel mint erõvel" és ez nekik folyamatosan bejön

Én nem tudom, mit vagytok így kiborulva. Pepe elvégezte a dolgát. Az hogy emellett vesztes szituációba begõzöl, azt tudni lehetett hogy vele jár...

ma a real volt színész, amúgy meg simán 2-3piroslapot megérdemeltek volna

gusztustalan volt amit mûveltek
tobias88
még jó hogy a madridos ismerõseim nem ennyire elfogultak
Sippie
a mai meccs után mondod? 😄😄 Fail
BARCELONA=SZINÉSZCSAPAT
LasDen
a jövõ hetin túl még 2 meccset játszunk a barca ellen...azokat kell megnyerni nem ezeket.....(n_n)

Nos , igen. Aki sokat ugrál, az alól könnyen kicsúszik a talaj. Ha meg színézkedik is hozzá, akkor meg is érdemli (pl. Messi, Alves, Busquets és még sokan mások a Bacelonaból...)
Sippie
az biztos, meg lerúgó szellemben, gondolni kell a következõ bajnoki classicóra is 😛
pzoli00
egyébként ez a taktika amit Mourinho játszat megállja a helyét, bármely más európai csapat ellen

Most kellene bevezetni a 20%-os fizetéscsökkentést minden egyes elveszített classico után. Hát a faszom bekapják ezek a hercegnõk. Óvodásokat szoktam látni így játszani: mindenki a labda után pozició tartás nélkül.

Mourinho is menjen a picsába. Hazai pályán hova védekezik? Eddig sem mûködött, most sem, a jövõben sem fog.

Mivel a jövõ héten sok veszteni való nem lesz, talán támadóbb szellemben megy a csapat játszani.
Xabi-t el kéne felejteni Barca ellen, túl lassú, meg amúgyis ilyen gyors ellenfél ellen nincs idõ szervezgetni, a legjobb passzolni a hozzád legközelebb álló emberhez és lehetõleg elõrefelé, nem hátra Casillasnak...

pzoli00
a higgadt védelem a legjobb védelem, Ramos és Pepe nekem már régóta szúrja a szemem, nagyon forrófejûek és ez egy védõnél nagy hátrány

tobias88
A lókötõket el kéne adni, ennyi, például Ramos és Pepe akik amúgy is idióták. A Barca ellen is tudna eredményesen focizni a Madrid, ha Mou nem hergelné fel a játékosait, bár érdekes módon ez Carvalho-ra nem hat, õ meg tudja oldani szépen is még ha fel is kell valakit rúgni.
pzoli00
az a baj, hogy nyomás alatt szétesik a fejekben minden, viszont, az hogy 90 percen keresztül 5 percig volt nálunk a labda, az gáz 😞 rossz ez a taktika, labdatartás nélkül nem lehet legyõzni ezt a Barcát

Sippie
kezdjétek egy edzõváltással, szvsz.
SLICK
Csodát nem vártam CR gólja után sem. Ez a gusztustalan megmozdulások a részünkrõl teljesen felbasz. Mi szükség ezekre komolyan?
Tény hogy mind két csapat szar formában van, természetesen mi szarabban.
Nem is vártam gyõzelmet, max egy x-et. De megint csak kifingtunk...
Barcelonában ha jobb napot fog ki a barca, csúnyán éghetünk...