81624
-
#72476 egész nagy -
#72475 a Szuperkupának mekkora jelentősége van a spanyoloknál? -
#72474 [center]Real Madrid - Előszezon 12/13
JÚLIUS:
Július 27. > Benfica - Real Madrid (Lisszabon, Portugália)
AUGUSZTUS:
Augusztus 2. > L. A. Galaxy - Real Madrid (Los Angeles, USA)
Augusztus 5. > S. Laguna - Real Madrid (Las Vegas, USA)
Augusztus 8. > AC Milan - Real Madrid (New York, USA)
Augusztus 11. > Celtic - Real Madrid (Philadelphia, USA)
Augusztus 18-19. > A Liga 1. fordulója.
Augusztus 22. > Barcelona - Real Madrid (Szuperkupa 1. mérkőzése, Nou Camp)
Augusztus 25-26. > A Liga 2. fordulója.
Augusztus 29. > Real Madrid - Barcelona (Szuperkupa 2. mérkőzése, Santiago Bernabéu)
A TV-s közvetítésekről egyenlőre még nincs információm. Tavaly a meccsek nagy részét a DIGI Sport közvetítette élőben. -
#72473 még messze nem hivatalos...az hogy a játékossal megegyeztek nem jelent semmit... -
Grenzjager #72472 Luka Modric -> Real -
Jack95 #72471 Respect for Casillas! -
#72470 -
#72469 -
#72468 A realmadrid.com megemlít még két másik érdekességet is. Íker Casillas lett az a játékos, aki legtöbbször volt csapatkapitánya válogatottjának az Európa-bajnokságokon. Deschamps, Gullit és Maldini kilenc ilyen mérkőzéssel fejezte be pályafutását, Casillasnak a mostani elődöntő volt a tizedik. Mindent egybevetve tizenhárom EB-fellépés van mögötte, ebből nyolcszor érintetlen maradt a hálója, amikor pedig túljártak az eszén, akkor sem kapott egynél több gólt.
-
homeless #72467 Ez pont nem jó példa, mert azon a meccsen játszottak a spanyolok a legszarabbul, ráadásul pont a Portugálok voltak egyedül, akik felvállalták a focit a spanyolok ellen. Nem húzták magukra őket, mint a többi csapat. A többi meccsel szerintem nem volt probléma. Eddig a németek után a Spanyolok rúgták a legtöbb gólt, és nekik a legjobb a gólkülönbségük. Annyira nem rossz ez. -
#72466 Hát igen, azért írtam én is 2008-at példának inkább, 2010-ben már csak az 1-0-ák jöttek nagyrészt sajnos. -
#72465 Azért a VB-n sem lődözték a gólokat kettesével! A kulcsjátékosok egy kicsit öregebbek, az ellenfelek meg egy kicsit jobbak lettek. Nem lehet 4+ éven keresztül a csúcson lenni. -
#72464 Nem az a baj, hogy a 16-oson belül akarnak még 2-3-at passzolni, hanem hogy a 16-oson belülre nem is tudnak passzolni már normálisan, csak félpályán adogatnak, és rossz nézni. Nem volt ilyen 2008-ban, felesleges ezt mondani. Lehet, hogy sok játékos ugyanaz, mint akkor, de a stílus egyáltalán nem.
Persze ez itt eléggé off, de hát az EB topik meg tele van idiótákkal. :D -
#72463 akkor a kispadon ülnének :DD -
homeless #72462 Nem a spanyolok játéka gusztustalan, hanem az ellenfeleké. Érdekes, hogy 2008-ban meg 2010-ben az egész világ el volt ájulva tőlük. Azóta szinte semmit nem változott a játékuk, most meg az egész sajtó unalmas játékról beszél és a spanyolok ellen hangol. Az a helyzet, hogy a világ rájött, hogy csak ilyen unalmas bunkerfocival lehet elverni a spanyolokat. Az ellenfelek a saját 16-osukig meg sem próbálják elvenni tőlük a labdát. Erről nem a spanyolok tehetnek. Az egyetlen hibájuk, hogy a 16-oson belül is még 2-3 passzt meg akarnak csinálni. Bezzeg ha ott lenne Soldado vagy Villa... -
#72461 Bezzeg ha Messit honosítanák! :D -
#72460 Én is mocskosul utálom a Spanyol válogatottat.... Nem tudnék olyanoknak szurkolni mint Sergio Büszkecc és társai... Amellet a foci amit játszanak gusztustalan! -
#72459 Azért azzal nem vitatkozhatunk, hogy a spanyol válogatott játéka ocsmány. Mondjuk ez nem is a Realosokon múlik. -
#72458 úgy látszik van ilyen is :)
Én spec. a Spanyol válogatottnak drukkolok mindig, és semennyire nemérdekel, hogy melyik csapatokból szedik össze a keretet, ill., hogy melyik csapatok hány játékost adnak bele.
Nyerjék meg a VB-t, EB-t aztán kész :D -
#72457 Sok a Barcás kerettag.. ettől függetlenül júli 1-ig ők az európai királyok..aztán majd meglátjuk:D -
karajjj #72456 what? -
Isten éltesse Raúlt 35. születésnapja alkalmából! El Capitano :D -
#72454 Biztosan meg tudnának egyezni, főleg ha Silva is menne Madridba. Vennének a helyére két playert és el van felejtve. -
#72453 A hátukon viszik a srácok a csapataikat :) levéve szegény Benzint :D -
#72452 Hat ha menni akar akkor menni fog....lsd Ronaldo is jott hozzatok nem eladni akartuk. -
#72451 ebből is látszik hogy Higanynak kéne kezdeni Benő helyett -
#72450 Az igen!:) -
#72449 -
#72448 11 Real Madrid játékos vett részt az EB-n ebből 10 ott van az elődöntőkben ;) -
#72447 a Citynek nem kell pénz, már van nekik.
Miért adnák el legjobbjukat? -
#72446 Nagy fogás lenne David Silva, mégha 40m € az ára, akkor is. Egy zseni! -
karajjj #72445 -
zsotesz #72444 ja, ezt hallottam én is, asszem a spanyol-olasz meccsen mondta ezt a riporter -
#72443 ez komomoyly?? -
karajjj #72442 mekkora már, hogy Madridban van olyan nevű közterület, hogy "utca az asszonynak, aki megszülte Casillas-t" :D -
#72441 fejben nincs ott még a srác,egy vérbeli csatár az ilyet kegyetlenül kihasználja,még egy Casillas ellen is,pl.: Di Natale -
#72440 Csak töltse is ki!
Kicsit fostam azért, hogy elengedik -
#72439 A Marca újabb részletet árult el Di María szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban. Az új kontraktus értelmében az argentin játékosnak van a legtovább szóló szerződése, ugyanis 2018-ig írt alá, amivel megelőzi Casillast, Ramost, Sahint, Coentraot és Varanet is, akik 2017-ig kötelezték el magukat a Real Madridhoz.
kurvajó. -
#72438 Ja kb. olyan volt. Amúgy szimpi volt a megoldása, hogy annyira tartott Casillastól, hogy próbált gondolkodni, és túljárni az eszén, nem csak ösztönösen meglőni izomból.. Csak hát az nem jött össze. :) -
#72437 Ehhez kapcsolódóan, de csak linkbe, mert off:
link