81624
-
#73237 [center]A világ legszebb stadionja lesz az új Real-aréna
Négy terv és makett, egyik jobb, mint a másik. De csak egy maradhat, a Marca szavazói pedig hétfőn eldöntötték, hogy melyik a legjobb irányzat a jelöltek közül.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=816 -
#73236 A Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában a Real Madrid az Ajax vendégeként lép pályára. A szerdai találkozót 20:45-től élőben közvetíti a Digi Sport 2!
Ajax - Real Madrid
2012. 10. 03. (szerda), 20:45, TV: Digi Sport 2 -
Rudee #73235 Ennyi kihagyás után nem csoda. Azért lassacskán felvette a ritmust, 2-3 meccs és rendben lesz. -
#73234 Csak a játék nem nagyon megy neki...:S -
Rudee #73233 Kaká, végre -
Rudee #73232 Özil 1-2 helyzetben lőhetett volna, de nem baj, így is jó eddig. -
Neoncsoves #73231 biztos fáznak mert -8 van -
#73230 mariiiiii -
#73229 attól hogy melegít még nem jelenti, hogy jáccani is fog.... -
#73228 kaká, benz és alonso is melegít..csaknem??
Özil nem játszik rosszul, én nemtom hová hoznám fel Kakát. -
#73227 nem árt ha pihentetve van... nagyon kéne a helyére valaki még. Na meg nem kell erőltetni a 2 vkps rendszert, nagyon kellene egy Makeléle szerű vkp aki egyedül ellát mindent... -
#73226 FUCKYEAH!!!! Összeállt a várva várt védősorom ^^ -
pacclacc #73225 Amúgy Alonso a padon bajnokin! Nem sokszor fordul elő -
pacclacc #73224 | #73218 itt biztos van! -
nagy hős #73223 Valaki tud dobni egy mukodo streamet? -
pacclacc #73222 Navégre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rudee #73221 Varane
Ezt a változtatást nem bánom. Viszont a Khedira-Özil-Modric trió elég érdekes lesz. -
#73220 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Varane, Pepe, Marcelo, Khedira, Özil, Modric, Cristiano Ronaldo, Di María és Higuaín.
A Real Madrid cserejátékosai: Adán, Kaká, Benzema, Xabi Alonso, Arbeloa, Albiol és Callejón.
Úgy néz ki, hogy Ramos szélen fog játszani!
Hala Madrid! -
Rudee #73219 Az AS szerint ez lesz a kezdő:
Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa - Xabi Alonso, Khedira, Modric, Ronaldo, Di María - Benzema -
#73218 19.50 Real Madrid-Deportivo La Coruna
tv: Sport1 hu
streamek: -
pacclacc #73217 Én sajnos nem tudtam megnézni a meccset tehát nem tudom igazak e a hírek h megint tévedett e a bíró a barca meccsen! Ha ez igaz akkor, már a birok összehoztak köztünk 7 pontot! Volt egy meccsük lesgólal nyertek, abba a forduloba mi meg kikaptunk birói segítséggel (akkor volt az ominózus kezezésből az ellenfél gólja)!
De tudjátok ez megjár nekik! Tavalyi miatt! Legalább is azt gondolhatják! -
#73216 mennyivel másabban nézett ki tegnap egy másik 2-3, a MU-Tottenham meccs. eszembe se jutott olyasmi ami este utána eszembe jutott a fociról... -
Rudee #73215 Tavaly volt 3-4 vitatható dolog az tény, de NEM 0-1-nél, hogy fel tudjunk állni, hanem előnyben vagy X-nél. Azért talán Te is érzed a különbséget. -
Rudee #73214 Amíg ellenünk a kézzel továbbütött labda szabályos és ezeket a gyíkokat meg így tolják, addig szerintem sokaknak nem is fog tetszeni. Túl sok a véletlen. -
Gaba94 #73213 Ilyenkor mindig elfelejtitek megemlíteni, hogy tavaly nektek hány meccset csaltak el a bírók. -
Rudee #73212 Tisztességesen végigfújt szezonba az lenne, hogy nyernek ha lesszinek megy a játék. -
#73211 Ezt le kell írnom...
Én elismerem a Barca tudását...
DE!!!
Már tegnap kíváncsi voltam, hogy 2-0 után mit kezd ez a csapat, vajon megint segíti-e valakit a csapat...
S kibaszott nagy szánalom ez az egész, hogy így,ilyen láthatóan nyomják előre a "nagy" Barcát... ez már sajnos nem a fociról szól. Évek óta náluk.
A szépítő gólnál még direkt 10* játszották vissza, hogy a kezét érte a Barca játékosnak,s az a vicces, hogy a bíró ott volt fél méterre,s pont akkor fordult oda,s mint aki nem vette volna figyelembe. EZ UNDORÍTÓ. S csodálkoznak, hogyha egy ilyen góllal összetör az ellenfél,s már nincs kedve focizni.
Így nem is lehet, ha a Barca mindig 12-től 14 emberig van a pályán... Nagyon sok alkalommal.
S én csak azokat a csapatokat tudom sajnálni, köztük nagyon a Real-t,hogy ilyen undorító csapattal vannak egy bajnokságba.
Nem véletlen, hogy ennyien utálják a Barca-t,mert van ok,nem is kevés.
Azért kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha tisztességesen vinnének végig legalább egy szezont. -
#73210 Nyugi, nem kell foglalkozni a lesszi bigáját fényesre verő hoki barszásokkal, hagy örüljenek, idény végén majd sírnak :) -
#73209 Engem ugyan nem, max téged.
És ne légy fasz. Sokadjára. -
#73208 Pepét lehet szidni nagyrészt jogosan, de inkább legyen valaki egy agresszív állat mint egy sunyi alattomos disznó... -
#73207 Jogos akkor van még1 bár ezt egy bármilyen meccsen elnézik ez benne van. Nem mondanám rá, hogy tolták azon a meccen a Barcát ellenben a maival :D
Lényegen viszont nem változtat... nem ezek miatt vagyunk lemaradásban.
Majd ha classicon is ez lesz meg meg jó pár meccsen akkor jogosan háborodhatunk fel. -
Hobehto #73206 nem hiszem hogy Pepet felülmúlta :D:D
-
nagy hős #73205 Nem tudom hol megy a vergodes, itt vagy "nalatok" akik csak a tavalyi szezonnal peldaloznak :D
Ha' a tavalyi madridhoz kepest ez semmi!
Nagyon bena :D
Legalabb mehanyan elismerik hogy ez igy nagyon puding volt -
#73204 üdvözöllek a bbva ligában! -
Odacsap77 #73203 vergődjetek még.. biztos ezek miatt nem nyertetek eddig ill. kaptatok ki, és döntetlent játszottatok.Szerintem már most magyarázzátok meg miért a Barcelona nyeri a bajnokságot, ha meg netalántán megnyerné a Real akkor jön hogy még így is a real nyeri stb. stb. :D
vicces.. -
#73202 jó nem kell ez a nagy felháborodás...minket is nyomtak már eleget a bírók.... -
#73201 Csak most látom mekkorát alakított Fabre a kiállításnál.Szerintem ezzel be is küzdötte magát a kezdőbe a színész válogatottban.:DKész vicc... -
Gauge #73200 Sajnálom a Sevilla-t. Lekesen jétszottak, de végig ember hátrányban (a bíró a 12. barca játékos)... A kiállítás után pedig esélyük sem maradt. -
Rudee #73199 Elsőt? 0-1-nél kinek engedtek el egy lest, ami után egyenlítettek az Osasuna ellen megtörve így a lelkes kis csapatot. -
#73198 úgy kell számolni, hogy oda-vissza megverjük őket. az már csak 2 pont hátrány. de ez sima bukó lett volna.......