Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Lassan minden játékos pólójára más nevet lehet írni :/
SLICK
na végre ott a gól. CR gyönyörûen találta meg Benõt! ^^

Rockynhooo

HÕSEINK

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
A hivatalos kezdõcsapatok:
Lass! <#eljen>

MARCA.com & madridista.hu

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
A Real Madrid kezdõje a Málaga ellen: Casillas; Lass, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo: Xabi Alonso, Khedira; Özil, Kaká, Cristiano; Benzema

<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Casillas
mert szombat este buliznak a srácok <#hawaii>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Miért kell mindig vasárnap estére rakni a Real meccseket? :S

Hala Madrid

miilann04
egy naugyébe.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

szomferi
mibe hogy megint hátránnyal kezdünk? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Taki 122
A Primera División 28. játéknapján a Málaga csapata látogat a Santiago Bernabéuba.

Real Madrid - Málaga
2012.03.18 (vasárnap), 21:30
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Mourinho: "Sahin a következõ szezonban is velünk lesz"

miilann04
április 17 és 25.

május 19 a döntõ napja.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

kazai21
Azt hiszem május 19.

Taki 122
Marios Georgiou (az APOEL általános igazgatója): "Tudom, hogy a sorsolás elõtt mindenki az APOEL-t akarta ellenfélnek, de ez számunkra megtiszteltetés. A Real Madriddal játszani igazi megtiszteltetés és különleges tapasztalat lesz. Az elsõ meccset egész Ciprus fogja figyelni (...), de tudjuk, hogy az esélyek nem a mi oldalunkon állnak."

szabii98
a Realban mondom.

I met God. She's black

Effe88
na akkor megértem elmenni a bvb-ból😄😄
az a lényeg😄

és a válogatott barátságos meccs?

szabii98
Sahin 86 napja nem lépett pályára...

I met God. She's black

Casillas
Rájuk kell hagyni, csak irigykednek, mert kivételesen nem õk kapták a legkönnyebbet... Mint ahogy tegnap olvastam MU-s hozzászólást, hogy azért bunda a Bilbao meccs, mert hiába esnek el a MU-sok, nem fúj be nekik semmit a bíró 😄 A szokás nagy úr ugyebár.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Voyager5
Na fasza, nem is tudtam, hogy ma volt a sorsolás.

Apoelt elvileg kötelezõ lenne megvernünk oda-vissza, de azért nem írnám le õket.
Marseille-Bayern párharcból tuti a Bajorok mennek tovább, akkor elvileg velük meccselünk...
Nagyon nem örülök, mert megálmodtam, hogy idén a Bayern nyeri a BL-t 😄

Másik oldalon a Barca-Milan szerintem ki-ki meccs, ahogyan a Benfica-Chelsea is.
Rockynhooo
Ha tovább megyünk akkor melyik napokon lesz az elõdöntõ? kikérem elõre szabinak mind2 napot.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Nem kell velük foglalkozni addig jó amíg csak ennyi jut nekik...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kazai21
Remélem azért Barcát megfogja a Milan😄

hogy "irányított sorsolásoznak" a bohócok 😄 rendre szánalmas kurvás rinyálásba fulladnak a hozzászólások minden fórumon, majd biztos pont a Madridnak akarnak kedvezni ahol JM rendre kimondja a véleményét ami minden, csak nem hízelgõ 😄

REALista
Kivételesen elég nagy mázlink volt.<#vigyor2>

Én azért egy Real-Barca döntõt szívesen megnéznék. 😄 Vagy egy Real-Chelsea se lenne rossz...

Hala Madrid

Szerintem azért szerencsénk van, mert nem mi kaptuk a legnehezebb ellenfelet...

Hala Madrid

Taki 122

LasDen
nemtudom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Azért több az esélyünk, mint a Barca ellen, nem? 😄

LasDen
én nem lennék olyan biztos, hogy továbbjutunk 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
szegény APOEL 😞
a portugálokat vagy akár a Chelsea-t is megfogná. Talán. Na, majd jövõre

I met God. She's black

horpeti
Ill. simán elképzelhetõ lett volna szerencsétlenebb sorsolás is, pl., rögtön Barca 😄

horpeti
Ez akkor azt jelenti, hogy a Barcával csak a döntõben találkozhatunk, ugye?
És az elõdöntõ és max. Bayern? 😊

Ez így jól hangzik, persze meg kell csinálni.

shala
ennél kedvezõbb, nem is nagyon lehetett volna

non potest pluere aeternum

Taki 122
Na megvan a sorsolás:

APOEL FC vs. Real Madrid CF
O. Marseille - FC Bayern München
SL Benfica - Chelsea FC
AC Milan - FC Barcelona

Az elsõ párosítás gyõztese, a második párosítás gyõztesével játszik az elõdöntõben.

Taki 122
Összességében nem volt rossz meccs. Az utolsó 10-15 percet leszámítva jól játszottunk, a kisebb védelmi hibákat leszámítva a meccs elsõ féidejében. Remélem ezeket elõbb utóbb kiküszöböli a csapat. A lényeg, hogy megvan a továbbjutás, irány a negyeddöntõ!

Pénteken 12:00-kor Eurosport - UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás.

SLICK
túl hamar elkényelmesednek. Egész szezonban vannak bakik, nem értem miért nem kezd Mou ezzel vmit. Pedig általában a jó védekezés is jellemezte a csapatait...

REALista
Nagyon sebezhetõ a védelmünk.:S

SLICK
Miért van az, hogy rendre kapunk be ekkora löketeket?

SLICK
BENZEMAA!!!! Mondjuk ez is mák volt bõven... 😄 De mindegy a lényeg hogy megvan a továbbjutás ^^

SLICK
hát a kapus vastagon benne volt, de e zaz õ baja legyen. Innen nem lehet elbaszni már! 😊

White QVAS
Az gól 😄

SLICK
ne kiabáljuk el, 1-2 gól mindenképp kell ,mert egyet becumizunk aztán csak kapkodás lesz, ami meg nem tesz jót

horpeti
Szerintem semmi esélye nincs a CSZKA-nak a továbbjutásra. 😊

SLICK
csak bent van 😊

SLICK
eléggé nyomogat a CSZKA

Taki 122
A Betis ellen kritikán aluli teljesítményt nyújtott...

LasDen
hogy arbeloa mit keres a kezdõben....

Taki 122
Ismert a Real Madrid hivatalos kezdõcsapata:

MARCA.com & madridista.hu