81624
-
Monoton #73998 Ja, mindig van mire fogni, de ez nem mentség. 1 db kapura lövésünk volt az Osasuna ellen és ha a játékosoknak ez megfelel akkor szerintem rossz csapatban játszanak. Nagyon várom a MU elleni BL meccset, mert majd ott kiderül, hogy mit akar/tud a csapat. Viszont a jelenlegi hozzáállással a vörösök oda-vissza vernek minket fél lábbal. De ne legyen igazam. -
#73997 "Szóval a Real pamplónai szenvedésében vastagon benne van a Barca is, amely tét nélkülivé tette a bajnokságot. A királyi gárda csüggedten szöszmötölt Pamplónában, tényleg semmit sem kreált, nem törte össze magát és gyaníthatóan a továbbiakban sem fogja. Mármint a bajnokságban. Félgőzzel a dobogót biztosan elcsípi, és megpróbálja a Spanyol Király Kupában és a Bajnokok Ligájában kárpótolni magát. Néhányan persze Cristiano Ronaldo hiányával indokolták az Osasuna elleni szenvedést, de ők talán nem látták, hogy az elmúlt fordulókban vele együtt mit produkált a gárda.
" -
Monoton #73996 Azert nem ugy van az. Valoszinuleg ha nem sikerul vele hosszabitani, akkor Perez meg megprobal penzt csinalni belole, hogy tudjuk mibol potolni. -
Pukkka #73995 Főleg, hogy lenyilatkozta, kitölti a szerződését. -
Monoton #73994 A megy és a mehetne között hatalmas különbség van. -
#73993 miért ne mehetne el??? -
Monoton #73992 A Tuttosport már tudja, hogy CR elmegy? -
Ferrari23 #73991 Na egy újabb pletyi
"A Real Madrid leigazolhatja a Napoli uruguayi csatárát, Edinson Cavanit - írja a Tuttosport.
Az olasz lap szerint nemcsak pletykáról van szó, ugyanis a gólerős csatár ügynöke Madridban járt, ahol tárgyalt a spanyol klub vezetőivel. Ez azért történhetett meg, mert a Real Madrid és a Napoli állítólag már megegyezett egymással, és a királyiak hajlandóak kifizetni a 63 millió eurós vételárat.
A Tuttosport ugyanakkor azt is írja, hogy az üzlet csak nyáron fog bekövetkezni, amikor Cristiano Ronaldo elhagyja a Realt." -
karajjj #73990 Én speciel megbántam, hogy megnéztem, úgy látszik, Ő nem. :D -
Monoton #73989 Nekem ez a kedvencem:
„Tetszett a csapat hozzáállása a mérkőzéshez. Nem illethetem őket kritikával. Sok játékosom remek meccset hozott egyénileg, mint Albiol és Coentrao, akik már régen léptek pályára és ennek ellenére jól teljesítettek. Senkire nem panaszkodhatok a meccs után. Megtették azt, amit kértem tőlük."
/madridista/
Szerintem nagyon mást nézhetett a Mister. -
karajjj #73988 Háát, elég szégyen... -
#73987 Mourinho Casillasról:
Fontos védéseket mutatott be és kisegítette a csapattársait azzal, hogy megjátszható volt hátul. Egy nagycsapat kapusaként viselkedett.
Most komolyan, hülye ez az ember???
Úgy beszél róla mintha egy taknyos 18 éves lenne. Mintha nem nyert volna meg 2 BL-t, 1 VB-t, 2 EB-t stb.. -
Monoton #73986 A tegnapi meccsről az egyéni értékelések. -
Monoton #73985 Kivancsi leszek a holnapi Marca pontszamokra, szerintem 5 felett senki nem fog kapni. -
#73984 Ez a szerencsétlen Kaka(inkább hívnám Fos -nak) is mehetne már Milánba vagy ahova akar,csak messze el! -
#73983 Undorító ez a csapat komolyan mondom... -
#73982 ezek már teljesen feladták szomoru -
#73981 Megint -2 pont, lassan már a 3. hely is kérdéses lesz. -
#73980 Bááááh kapura kellett volna gurítani inkább... -
#73979 ilyen is kevés van, hogy ronaldo nem játszik...furcsa is :D
-
#73978 bezony -
pacclacc #73977 Ronaldo lapok miatt maradt ki ugye? -
#73976 streamek hozzá itt -
#73975 A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Modric, Di María, Callejón; Higuaín.
Padon: Jesús, Kaká, Benzema, Özil, Carvalho, Marcelo és Essien. -
pacclacc #73974 Persze Jó vicc az egész, mert ugye Idézeteket írnak le eberektől. Tehát azt állítják, hogy egyes emberek ezt mondták. Az itt a kérdés, hogy tényleg mondták e ezeket a dolgokat, ha igen, akkor... -
#73973 Nem is az a kérdés, hogy mi járhatott a fejében, hanem az, hogy az az idézet, hogy „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” , az kamu-e vagy tényleg ezt írta. Mert ha egy idézet is kitaláció, vagy következtetés, akkor az egész egy nagy kamu.
Ha az idézet jó, akkor simán előfordulhat, hogy a FIFA azért Pirlonak adta, mert úgy gondolta, nem fog feltűnni. De ez az egész abszurd, nem lehet annyira nyomi a FIFA, hogy egy nyilvános szavazást manipulál, ami tökre könnyen kideríthető.. vagy mégis? :D -
#73972 Ma este 20:00-tól: Osasuna - Real Madrid, TV: Sport2.
Hala Madrid! -
#73971 "„Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon"
Decemberben még azt nyilatkozta Buffon, hogy Pirló van olyan jó játékos mint Messi, csak kevesebb gólt lő a posztja miatt ezért szorul háttérbe. Mennyire reális hogy mégis inkább C.Ronaldóra szavazna "állítólag" mint válogatottbeli, és klubtársára? -
#73970 sose értettem az ilyen transzfereket a részünkről... -
Monoton #73969 Emlékszem még mikor bemutatkozott a Liverpoolban már arról cikkeztek, hogy meg akarják venni véglegesen :D -
#73968 Sahin ment kölcsönbe a Dortmundba :D -
pacclacc #73967
Ramost öt meccsre eltiltották!
Sergio Ramosra öt mérkőzésre szóló eltiltást rótt ki a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség. A Real Madrid hátvédje szerdán előbb kiállíttatta magát, majd durván odaszólogatott a játékvezetőnek.
Sergio Ramos a Celta Vigo elleni kupavisszavágón második sárga lapja után mehetett zuhanyozni, holott Augusto Fernández csúnya megrúgásáért önmagában kiérdemelte volna a kiállítást, hiszen mellkason, illetve állon talpalta a galíciai játékost.
A bekk nehezen vette tudomásul Ayza Gámez játékvezető döntését, sortűz alá vette, és állítólag olyanokat mondogatott neki, mint hogy „te szégyentelen, egész nap csak b*szogatsz minket”.
A bíró mindezt beleírta a meccs jelentésébe, és bár Ramos később bocsánatot kért tetteiért, a súlyos büntetést nem úszta meg.
Az öt mérkőzéses eltiltásból hármat (Osasuna, Valencia, Getafe) a bajnokságban, kettőt (Valencia elleni párharc) pedig a Király-kupában tölt majd le.
A Real Madrid komoly védőgondokkal küzd, hiszen februárig Pepe sem játszhat sérülés miatt, Fabio Coentrao és Marcelo pedig csak mostanában tér vissza. -
pacclacc #73966 FIFA FAIR
-
#73965 mondjuk a twitterek közül egyiken se találtam semmit, de hát román újság.
(in b4 zártkapu a realnak románozásért) -
#73964 Ez durva ha igaz,mert tudhatta a fifa hogy ez kozze lesz teve. Emiatt lehet hogy kacsa is. Ha igaz akkor jo leboges. -
#73963 :D :D
más:
"Több szavazatot meghamisíthatott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), így nyerhetett ilyen nagy fölénnyel az Aranylabda–szavazáson az FC Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi.
Legalábbis ez derül ki abból a csütörtökön közölt hírből, amely a Pro Sport online oldalán jelent meg. A román sportnapilap Twitter-bejegyzésekre, illetve a külföldi sajtóban megjelent cikkekre hivatkozva állítja ezt, ugyanis a szavazáson résztvevők egy része azt panaszolta, a FIFA listáján másként lettek feltüntetve a szavazatok, mint ahogy azt ők megtették. „Esküszöm, hogy Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Messinek adta a szavazatomat” – állítja az Arsenal cseh válogatott labdarúgója, Thomas Rosicky. „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon. „Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire” – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman. Thiago Silva, a PSG brazil válogatott labdarúgója is azt állítja, hogy Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, mégis Messi szerepel a neve mellett, de egy indonéziai újságíró, Nurdin Saleh is azt panaszolta, hogy bár Xavira szavazott, a voksát mégis Messinek adták." -
#73962 Ami a kispadon volt tegnap az valami fenomenális :D -
#73961 Az Anus Mouthus őt is elérte:D -
Monoton #73960 :DDD
-
Monoton #73959 2013 - Khedira
2 meccs 2 gól 1 gólpassz