81624
  • pacclacc
    Megvárom a HIVATALOSAT!
  • Monoton
  • szabii98
    A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Albiol, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Modric, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuaín.
  • LasDen #74035
    "In Camp Nou Thiago Motta get out with red card and I saw the reaction of Guardiola, I never saw the players protesting or the fans enjoying the red card but I saw the reaction of Guardiola and he celebrated like crazy after that red card, celebrated like his team scored a goal. After he called Ibrahimovic to gave instructions, I go and tell him :
    'SINCE I GOT THE RED CARD YOU LOST THE CHAMPIONS".

| Jose Mourinho |

• SLICK
    Uhh! Most nézem, hogy a Racing Santander és a Hercules kieső helyen vannak a 2. osztályban. Meglepő hogy így visszaestek, mondjuk a Hercules még hagyján, na de a Santander évekig az első osztályban játszott.
  • SLICK
    na ez hátha ad nekik egy jókora löketet, rájuk férne
  • Monoton
    Nagyon szép győzelem volt a Villareal ellen. 5-0
  • SLICK
    Közben a Castilla vezet 2-0-ra a Villareal ellen otthon Morata és Borja góljával
  • REALista
  • SLICK
    hoppá, a Sociedad fingatta a Barcát.. esély van 3 pont faragásra
  • REALista
    Hú egy ilyen jó lenne háttérképnek is.:)
  • LasDen #74027
  • szabii98
    amilyen barom a milan, oda is adnák :D
  • LasDen #74025
    de legalább végre elhúz innen...

ha már csere, akkor sharaawyt :D
  • Monoton
    Vagy ha már ingyen viszik, valami játékost igazán bizniszelhetne Perez cserébe. Robinho visszajöhetne :D
  • Monoton
    Ha Kakát elviszi a Milan ingyen, a fél világ megint rajtunk fog röhögni.
  • LasDen #74022
  • REALista
    Nike reklám.:)
  • Voyager5
    Nem hallottam róla, de nem bánnám ha szerezne tapasztalatot, aztán pár év múlva itt edzősködne.
  • Monoton
    Több hírportál is lehozta, hogy Guardiola másodedzője a BM-nél Raúl lehet.
  • horpeti
    Hát akkor könnyebb a helyzet, ha legalább az egyik sorozatban sikerül az első mérkőzésen "letudni" a továbbjutást.
    De ez persze látva az ellenfeleket, aligha lehetséges. :D

Sajnos a Classico és a BL közel van, ha a BLben nagyot kell alkotni, akkor bizony meg kell adni a Classicot. Csak hát az közfelháborodás lenne. De a BLből való kiesés még inkább. :D
  • SLICK
    na akkor fel kell kötni a gatyeszt, ha a BL-ben és a kupában akarnak domborítani...
  • miilann04
    ha sikerül továbbmenni a kupában, és a barca is továbbjut, valami ilyesmi lesz a menetrendünk:

January 30, 2013 vs barcelona - kupa
    February 3, 2013 Granada - Real Madrid - liga
    February 10, 2013 Real Madrid - Sevilla - liga
    February 13, 2013 Real Madrid - Manchester United - bajnokok ligája
    February 17, 2013 Real Madrid - Rayo Vallecano - liga
    February 24, 2013 Deportivo de La Coruña - Real Madrid - liga
    February 27, 2013 vs barcelona - kupa
    March 3, 2013 Real Madrid - Barcelona - liga
    March 5, 2013 Manchester United - Real Madrid - bajnokok ligája

sounds good.
    vallecano elleni meccs se lesz könnyű szerintem, bár az utóbbi időben egyik se az.
  • pacclacc
    kösz srácok!
  • Monoton
    digistream
  • SLICK
    Itt egyelőre kettő van, de biztos lesz még hozzá. Múlt héten akadásmentesen tudtam nézni, a 4 megás netemmel... Tökéletesen meg voltam vele elégedve: Stream
  • pacclacc
    stream? tarr kft háboruba van a digivel :s
  • Monoton
    Essien megint szélső védő

• Taki 122
    A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Essien, Albiol, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, Modric, Özil, C. Ronaldo és Benzema.
  • Monoton
    azaz
  • LasDen #74008
    a horváth feri :D
  • Monoton
    Egyik meccs alatt mondta ugyanezt a nem Farkas Norbi hanem a másik. :P (nem jut eszembe a neve) Lehet megnézte felvételről a Sporttv-s adást.
  • LasDen #74006
    szerintem ilyet nem mondott...legalábbis ilyen nyíltan biztos nem...
  • Monoton
    "Egyáltalán nem teljesítesz. Amikor kevesebb pénzt kerestél, jobban játszottál. Amióta aláírtad a szerződésed, alig mutatsz fel valamit" - mondta Mourinho - a Marca szerint - az Osasuna elleni mérkőzés után Di Maríának.
    /madridista/

Ha ezt mondta, akkor Mou még nem teljesen őrült, mert teljesen igaza van.
  • horpeti
    A madridnak szorakoztatnia kellene,mert ez arrol szol. Meg persze verseny
    is de ha netan mar nincs tetje,akkor is ki kellene szolgalnia a szurkolokat,hisz azert kapjak a rahedli penzt,nem feltetlenul a dijakert. Keveredik a sport a szorakoztatassal. A penz is abbol van.
  • SLICK
    Nálam egyértelműen maradna: Casillas, Arbeloa (tartaléknak, ha jön Carvajal), Pepe, Ramos, Varane (a világ egyik legjobb védője lehet belőle, szerintem eleget bizonyított és Pepe helyén gyakrabban kéne kezdetni), Albiol, Marcelo, Alonso, Callejón, Özil, CR (de ha megy az sem gond), Benzema

Coentrao lehet megy a Chelsea-hez, őt kéne pótólni, csak hát kivel? Nachot be kéne esetleg dobni a mélyvízbe? Khedira helyére M'Vilát kéne elhozni és még valakit cserének. Akkor Jose Rodriguezt is lehetne beépíteni lassan, hogy pótólja Alonsot ha kell. De erre a posztra csak kellene egy rutinosabb játékos is, mondjuk Parejo nem annyira rossz Valenciában. Di María helyett hoznám David Silvát, igaz irányítót játszik de bal oldalon is sokat játszott és nagyon jól. Matát hoznám vissza a Chelseaből irányítónak, biztos lenne benne kellő motiváció a nevelőklubja iránt így megfelelő vetélytársa lenne Özilnek. Jesé Rodriguezt is be kéne építeni. Falcaót Higuaín helyére hoznám. És Moratát is többet játszatnám, mert van benne fantázia azért..
  • Monoton
    Igen én is azt figyeltem meg, hogy nagyon akar bizonyítani meg szeret itt játszani. Csak sokszor látni, hogy az akarásnak nyögés a vége. Persze a jelenlegi formája semmit nem mond , mert az egész csapat gyenge.
  • Firerock
    Nekem Callejon a legszimpatikusabb játékos az egész csapatba,benne van a legnagyobb tisztelet és elszántság a klub iránt.
  • Monoton
    Nálam Casillas, Ramos, Varane, Marcelo, Xabi, Ronaldo, Özil, Higuain az akit nem engednék el. Talán még Callejon, akiről nem tudom eldönteni, hogy van-e benne több vagy ennyi a gyerek. :)
  • Firerock
    "Az El Economista szerint mindössze tíz olyan játékos van, aki nem eladó. Név szerint: Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A lap szerint Varane, Modric, Di María és Higuaín is távozhat megfelelő ajánlat esetén."

"Az El Economista állítása szerint az Osasuna elleni mérkőzés volt az utolsó csepp a pohárban, ami Kakát illeti. A lap úgy tudja, hogy a Real Madrid vezetősége kész ingyen is megválni a játékostól, hogy ezzel évi 15 millió eurót takarítson meg."