Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ó, én már a Ronaldo 2. tizenegyesénél boldog voltam.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

LasDen
a hozzászólásaid olyan egyszerûek mint robben játéka....csak felakarod baszni az embereket... 😄DD hajrá...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Jól védett!!! Boldog vagy?

hát srácok, errefelé az ilyet így hívják:

BUKKAKE

nem lehet kimondani, h Neuer jól védett... neeem, amit kiszedett, az mind mák ...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

dienesoft
Jobban játszottatok bizonyos idõszakokban a mérkõzés során, az elején nagyon beindult a szekér, utána változó. A 11-es nem futballtudás kérdése, hanem bonyolult lélektani játék. Sajnos ti is jöttetek a Barca után a levesbe, de legalább ott van a bajnoki cím a zsebetek környékén. Persze ez egy pár hétig nem fog vígasztalni senkit, fõleg, mert kézközelbe került a trófeáért játszás.
Sajnos ilyen a foci, ezt a tegnapi meccs is bõven bizonyítja.

Casillas
max az elsõ két tiziért nem lehet hibáztatni õket, mert normálisan rúgták, nem félmagasan, viszonylag helyezve is, csak neuer kimákolta õket. na de így fölébaszni.......... akkor ha már mindenképp rúgni akar, gurítsa el középre, hátha elugrik, még akkor is több esélye van, mintha még kaput se talál, afaszomatmár!
Marcelo is mér nem ilyenkor pattog elõl, most lett volna esélye gólt szerezni, tessék, nem odaengedni annak a Ramosnak, aki lábbal kb életében nem talált még be a kapuba soha. Higué lett volna az utolsó gondolom, azért nem õt mondom.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Shep
Tegye magát mindenki túl a dolgon, változtatni már úgysem lehet. Majd jövõre sikerül!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

még jó, h itt vagy te, aki bele lát a top focisták fejébe tizenegyesek idején... taníts minket mester -_-

tudom, hogy fáj az igazság, nem is vártam más választ

SLICK
Ebbõl is látszik, hogy semmi fogalmad nincs az egészrõl, hogy mik zajlanak le ilyenkor a fejekben.
Ha érdemben nem tudsz semmi értelmeset írni, akkor ne is tedd...

Ramos ma egyszerûen nem találta a helyét. Leginkább attól féltem, hogy Benzema lesérül a sok sétától, de csak lecserélõdött. Kaká viszont...pffff...... inkább nem is mondok semmit.... Annyi köze van labdához, mint a 3 éves unokahúgomnak....

Ma az nyert, aki jobban szerette volna gyõzelmet, és az nem a Madrid volt.
Nem ertem, h miert ezek kellett rugjak...11 emberbol kaptak volna alkalmasabbat is.

ülj le 1es

Ramost nem lehet hibáztatni 😄DDDDDDD ezzel vígasztaljátok magatokat? Kit lehet akkor hibáztatni? Labdát? Fûcsomót?

Ebbõl látszik, h pl Ramos semmit nem tud, csak durvulni, meg kivágni a labdát a picsába... pont ezt csinálta most is, a nekifutáson is látszott, hogy fel rúgja a napba

SLICK
+1...

Christian88
Én csodálkoztam, hogy Özil-t levitte Mourinho, benne egy biztos tizit láttam.

http://www.twitch.tv/hegii

Slick KI az aki jováhagyta Ramos Rugását? Hát mikor megláttam hodasétál már fel is keltem a Tv elöl mert tuti biztos voltam benne h elbénázza!

2 kihagyottal még okék lettünk volna de 3mal már nem :S Higany mért nem az elsõk között volt?? Nehezen akarom elhinni.

Rockynhooo
Így van Ramos nagyot játszott. A tizikért nem is lehet hibáztatni a srácokat itt már annyira fejben dõl el illetve szerencse. Én inkább azon vagyok kibukva hogy a rendes játékidõben lehetett volna hozni. Még ha ott nem is de hogy a 2x15percet uraltunk és egy gólt nem lõttünk :S

Kicsit rossz lesz most pár napig de túl kell lépni és elõre tekinteni. Húzzuk be a maradék négy meccset aztán ünnepeljenek egy nagyot a srácok a végén, nagyot küzdöttek idén.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Firerock
Nem való ebbe a csapatba,fejben és fizikailag is iszonyatosan lassú,ezt ma ismét bebizonyította,nemértem miért kell erõltetni, ottvan Callejon,aki 90%-ban jól teljesít...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

shala
Talán így köszönt el Madridtól, ki tudja -.-

non potest pluere aeternum

Effe88
jövõre már ott lesztek
ez vala hogy így szokott lenni
zsinórba két elõdöntõ után meglesz nektek is egy döntõ fix

SLICK
Ronaldot még megértem hogy kihagyta, Meg talán Ramost is,, iszonyat sokat robotoltak, elfáradtak nem koncentráltak eléggé, emberek basszus.... Kaká viszont, többet vártam tõle....

bár énis ilyen higgadt tudnék lenni , évek óta várom bl döntõben legyünk mindig ugyanaz elbasszuk és elbasszuk iszonyú csalódott vagyok 😞

Effe88
Óriási meccs volt!
Grat nektek is<#eljen>
méltó volt a legendás Bayer-Real párharcokhoz!!!!!!

Aszt hiszem az ilyen pillanatokért, meccsekért érdemes focit nézni!!!

Murinnyó remélem jõvõre megtanítja 11-est rúgni a fiúkákat, mert qrva gáz egy ilyen csapattól ilyen 11-es produkció....

SLICK
ez nem az õ hibája volt, meg nem is lehet itt hibáztatni senkit. 3 olyan nehéz meccsen vagyunk túl, hogy hihetetlen. Megvertük a Barcát otthon! Ez már legalább vígasz!

Ennyit tudsz ba*meg! Dont Cry. Ezt kell miltosággal viselni!!!

tobias88
"megérte ráülni a 2-0-ra, tényleg"

Most nem azért, de amíg támadott a Madrid a Bayernnak ugyan annyi helyzete volt, csak nem rúgták be, szóval a kicsit védekezõbb taktika jogos volt.
és Ramost?
Ott volt higany basszameg...

Casillas rúghatott volna poénból egy tizit azért 😄

Voyager5
Sajnálom, hogy nem mentünk tovább, de valahogy nem vagyok nagyon csalódott.
Rohadt jó meccsek voltak ezek, ilyenekre 10 év múlva is emlékezni fogok, és ez a lényeg.
Ligát nyerjük meg, és én már elégedett leszek.
SLICK
A trolloknak üzenem, hogy lehet menni szépen aludni 😊

Rockynhooo
Megérdemli a Bayern. Németországban más taktikkal kellett volna felállni szerintem. De még itthon is hozható lett volna a meccs de elszartuk. Azt nem értem miért Kakát küldték oda 11est rúgni az egész meccsen egy szerencsétlen volt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Te elképesztõen egy tompa ember vagy tényleg...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Bercy
Reg lattam ilyen jo meccset es ennyire izgalmas vegkimenetelt. Nagy gratula a realnak a jo meccsert!
Remélem ezek után kitisztul a látásod, mert a Rózsaszin ködtöl sokat nem láttál! 😄

sajnálom...majd jövõre...addig Mourinho úgysem nyugszik😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kazai21
Az a lényeg,hogy megint jól elbasztuk 2 gólt rúgtunk aztán bekuláztunk,hogy most bekeményit a bayern és nem mertünk semmit se csinálni....

Firerock
Mourinho remélem minél hamarabb elmegy.

"mi volt ez a pusztító alpáriság"
kazai21
Úristen,de idegesítõ egy ember vagy....

Firerock
Ez botrányos volt...

Aláztun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Chelsea... fúú vörös a fejjem ennyi 11est elbaszni

Oziris666
Hát így biztos nem fog visszamenni!

Trolltime started... :-)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

SLICK
Nem hiszem el.... Gratulálok a Bayernnek, megérdemelték

kazai21
Mourinhót sajnálom a legjobban😊)))

14 perc alatt rúgunk 2 gólt és utána meghalunk ??????????????

megérte ráülni a 2-0-ra, tényleg

..::IBM X32::..