Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo

Ég veled El Capitano<#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szomferi
az elsõ bekezdést olvastam még csak el idõ hiányában, de én a Bilbaotól nem várok olyan nagy ellenállást, mivel döntõsök, szerintem nem akarnak még esélyt se adni a játékosaiknak a lesérüléshez... bár lehet csak én gondolom így, és valójában ki-ki harc lesz belõle

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
Na ahogy ígértem, ma tartok egy kis gondolat megosztást...

A szezon hátralevõ részérõl:

4 meccs van még hátra (Sevilla o, Bilbao i, Granada i, Mallorca o).
Úgy gondolom, ez a Sevilla már nem a régi. Illõ lenne otthon behúzni a 3 pontot, esetleg olyan játékosokat is játszatnék akik ritkán kaptak lehetõséget, így nem azok lennének mégjobban leterhelve akik fáradtak. Mellesleg a szerdai Bilbao elleni meccsre tudnának pihenni. Az nagyon komoly meccs lesz. Ha sikerül ezen a két meccsen beszerezni a 6 pontot, akkor Mou helyében simán a tartalék csapatot kezdetném az utsó két meccsen. Granada nem vészes és a Mallorca sem a régi formáját mutatja...
Igaz itt szinte már tét nélkül játszanának, de kiderülhet kiben van potenciál és ki az aki tényleg akar. Aztán lehet kalkulálni, hogy mely játékosokra lehet számítani akár jövõre is.

Játékosokról:

Mostani keret: Casillas, Adán, Ramos, Arbeloa, Pepe, Varane, Albiol, Carvalho, Marcelo, Coentrao, Lass, Alonso, Sahin, Khedira, Di María, Callejón, Altintop, Özil, Kaká, Granero, CR, Benzema, Higuaín

Kapusoknál nem kell változtatni. Esetleg Adán is kaphatna picit több lehetõséget.

Védõ sorban nagy átalakulás lesz, ez szinte biztos. Mondjuk nem értettem minek játszatta bent Ramost mikor ott volt Albiol is. Nem hiszem hogy annyira lutri lett volna õt kezdetni ott. Ha valakinek meccshiánya van, nem is fog topformában tündökölni. Albiolt nem tartom rossz védõnek, bár Mou látja, nyílván jobban is ért hozzá mint én, de valahogy úgy érzem el lett herdálva egy nagyon jó belsõ védõnk. Szerintem 100% hogy továbbadnak rajta, sajnos... Carvalho öreg, igaz nagy rutinja van, de be van lassulva, 1-2 langyosabb meccsre elférne. Viszont inkább most adjunk túl rajta, így vmennyi pénzt még lehet kapni, késõbb nyílván kevesebbet ...
Arbeloa néha egész jó meccseket hoz le, néha pedig olyan gyenge, hogy kín nézni. Csapatban elfér bõven, de nem stabil kezdõként. Jobb szélre egyértelmûen Ramost preferálom, világ egyik legjobbja a posztján, nincs szükség másik jobb bekkre.
Pepe... Ha nem lennének a kirohanásai, szintén a világ egyik legjobb belsõ védõje lehetne! Az elmúlt 3-4 meccsen hihetetlen jól játszott. Ha ilyen normálisan tartaná magát nem lenne semmi gond. Abszolút alapember. Carvalho és Albiol(valószínûleg) kiesnek, megüresedik a másik belsõ védõ poszt. Varane-t mihamarabb beépítettném. Nagy tehetség a srác, kár lenne elpazarolni õt is. Igazán meg kéne becsülni mostmár a játékosokat. Nagy potenciál rejlik benne, ha Mou hagyja kibontakozni, biztosan beválik majd! Bal bekk poszt megint tökéletesen meg van oldva Marceloval és Coentraóval, azt sem kell megbolygatni...

Így tehát két középsõ védõre lenne szükség a következõ idényben. Mondjuk Albiolt megtartanám, mégiscsak tapasztaltabb játékos, és régóta itt van már. Meg eleve, ötletem sincs, kit lehetne esetleg elhozni a helyére, aki szintén jó és megbízható védõ... 4. számúként felhoznék egy Castilla játékost Nacho-t vagy Casado-t.

Középpálya:

Védekezõ kp posztra van 4 játékosunk: Lass, Alonso, Khedira és Sahin.
Lass és Alonso lenne az alap felállás ezen a poszton nálam, ez nem kérdés. De Alonso pótlásáról mostmár ideje lenne gondoskodni, mert egyre inkább körülményes, néha belassul. Ott van Sahin, de hát õ is lutri, annyit még nem játszott, hogy biztos pont lehessen. Ha meg is válnának tõle, akkor Javi Martínezt el kell hozni a Bilbaotól.
Khedira nálam nem Real szint. Hiába játszott jól az elmúlt pár meccsen, ettõl függetlenül engem továbbra sem bírt meggyõzni. Hullámzó a teljesítménye. Nekem nem hiányozna. De lehet nem adnak túl rajta, sajnos. Helyére meg szintén Castilla játékosban gondolkodok, Alex esetleg?

Tehát 2 játékos kérdéses csak ezen a poszton. Lehet találgatni, hogy mi lesz majd...

Szélsõ posztra jelenlegi keret alapján szintén 4 játékos van. CR, Di María, Callejón, Altintop.
CR posztja nem kérdés, jobb oldalon viszont Di María-Callejón rotálást megnéznék. Di María nem volt vmi acélos az utóbbi meccseken, Callejónt gyakrabban kezdetném, biztosan mégtöbbet javulna. Mellesleg igazi Madridista, tényleg nagy alázattal van a klubjáért. Szintén becsülendõ az ilyen! Altintop nem sok vizet zavar, nem bánom ha marad, azt sem ha megy, olyan Khedira szint végülis. A helyére visszahoznám Sarabíát a Getafétól, bár sokat nem láttam játszani, de mikor láttam is nem volt rossz. Sokat nem veszítenénk vele szvsz.

Irányító poszton Özil és Kaká. Özil stabil kezdõvé nõtte ki magát, bár az erõnlétét javítani kell, mert hamar elfárad. Kaká minden bizonnyal távozni fog, a helyére lövésem sincs kit lehetne elhozni, aki jó is lenne, rutinos is és nem olyan idõs...
Kkp poszton ott van Granero, de nem tom menynire lenen jó irányítónak. Valami hasonló poszton lehet Parejo is a Valenciánál. Õ nagyon jó szezont fut ott, szivesen látnám itt újra. Hátha tartaná a jó formáját. Csak nem tom, ha õ jönne, akkor Graneronak mennyi maradása lenne.

Szóval irányító és kkp poszton vagyunk gondban most. De amennyiben Parejo irányító szerepet tölt be így Kaká pótolva lenne. Kár, hogy nincs De la Red 😞

Csatárként két játékosunk van Benzema és Higu... Én Benzemát preferálom, bár tényleg hozhatná a régi formáját, mert így szar. Higu is el van veszve, na meg az õ jövõje is kérdéses, hogy alakul. Látszik, hogy zavarja ez a mostani helyzet, nem lepõdnék meg ha mégis továbbállna. Én mondjuk nem küldeném el, mégiscsak évek óta itt van.
Befejezõcsatárként nem tudom Callejón mennyire lenne alkalmas, bár belõle inkább szélsõt faragtak. Mindenképp kell egy 3. befejezõ csatár is, 2 az túró... Csak kérdés, hogy megint vmi rutinosabb csatárt (aki lövésem sincs ki lenne) vagy egy fiatalt hozzanak ide (Joselu, Morata).

Ebben az évben is nagy átalakulás lesz a csapatnál, de legalább van egy nagyobb alap amire lehet építeni, ezért leginkább kiegészítõ/pótló emberek érkezése várható. Kiváncsi leszek, miként alakul majd az átigazolás.

Rockynhooo
jaja Én is mindig védtem. de a jó produkciói csak fellángolások voltak mindig. nem tudja tartósan hozni a jó formát. Bírom meg minden meg néha tényleg hozzátesz a játékhoz de sokkal jobb középpályásunk lehet nála. Kell egy Özil alternatíva 😊

horpeti
Jó ebédhez szól a Hala Madrid! 😄

LasDen
most nézem csak hogy délben lesz a meccs...hoppá, majdnem lemarattam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Kakát eddig még védtem én is, meg bíztam benne hátha tényleg alkot még vmit, de sajna nem fog ez változni... Jó pár évvel ezelõtt kellett volna elhozni, de lehet ugyanúgy meggyengült volna mostanra.
Carvalho, meg nem ide való már valóban.

Rockynhooo
Carvalho , Kaká menjenek is.

SLICK
Hát sajnálom õt, de tényleg nem hozza azt a formát amit itt megkövetelnének tõle.
Egyébként jövõre, megint lesz vásárolgatás, sok játékos menni fog feltehetõleg...
Albiol, Carvalho, Kaká, lehet Lass is (bár ezt nem szeretném, hiába játszott mostanában jól Khedira, attól nem tud egy stabil szintet tartani, Lass pedig sokkal kreatívabb játékos, mindamellett, hogy rombol is)
De majd holnap kifejtem a gondolataimat bõvebben a jövõ idényt tekintve...

LasDen
"Van egy záradék a szerzõdésemben, amely szerint maradhatok, de jelen pillanatban nem vagyok biztos benne. Hivatalosan még nem beszéltem senkivel, de mivel Mourinho marad a Realnál, így a dolgok nem fognak megváltozni, ez pedig azt jelenti, hogy itt szeretnék maradni. Sok balszerencsével tarkított, nehéz éven vagyok túl."- nyilatkozta Pedro Leon

szegény León 😄D IJ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Volt kb 2 megmozdulása. De annyira tompa volt és lassú meg motiválatlan... nevéhez hûen játszott. Én is tudtam 110%ra hogy kihagyja ilyen játék után amit nyújtott.

ProGabe
amikor Kaka ment rúgni a tizit tudtam, 110%-ig meg voltam gyõzõdve, hogy kihagyja. olyan szinten fásult a faszikám, hogy kb. nb2-ben kéne levezetnie, mert a formájához ez illik. na jó, ez egy kicsit erõs, de ha egy embert kéne kiemelnem a tegnapi - mondjuk ki - kudarcért, akkor õ lenne az. persze ez baromság (mármint 1 ember hibáztatni), de legalább jólesik ráfogni valakire a dolgot 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
"Mourinhoék választhattak: egy meleg bajnokság és egy szintén húzós Bajnokok Ligája szereplés, vagy egy sima bajnoki hajrá egy nehezebb európai fellépéssel párosítva. Utóbbi menüre esett a választás, innentõl pedig nincs apelláta: kötelezõ a bajnoki cím."

Szerintem azzal, ha minden embert pihentettünk volna a Barca ellen, vagy ki se állunk, se sokban befolyásolta volna a végkimenetelt (az a plusz fáradtság ...) . Sõt, talán a Barca siker még dobott is a csapaton mentálisan.

horpeti
Én maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével, most már nem csak az akarás, és csak a nyögés, hanem eredmény is van. És szép játék.
Persze jobban örültem volna, ha bejutunk a döntõbe, pláne ha meg is nyerjük. De közel nem mondanám csalódásnak, mint Real szurkoló.

Pár semleges már szídta a Madridot, hogy kötelezõ lett volna a gyõzelem, meg szégyen, hogy nem hozta le a továbbjutást. Ugyanmár. 4 csapaton kívül más el se jutott az elõdöntõbe. 😄

kazai21
Ah,Ramosra szükségünk van nem szabad hibáztatni egész meccsen hajtott a végén meg már nem koncentrált.Van ilyen😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ezek után nem lennék meglepve, ha drága Sergiónk nyáron Münchenbe költözne...<#idiota>
kazai21

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rockynhooo
Igen sajnos. de nagyon bízom benne hogy változtatni fog ezen mert ez lenne az egyik kulcs a még jobb játékhoz szvsz. mondjuk egy Javi Martinez a korosodó Csaba helyén vagy tényleg Sahin ha úgy látja Mou.

LasDen
a kp-s dolog nem így lesz...van csabi alfonzó, khedira és senki más...amíg alfonz jáccani akar addig kezdõ lesz

nekem legalábbis mou hozzáállásából felé ez jön le 😄

Rockynhooo
Errõl van szó. Aki kudarcként éli meg az idei szezont az nem nóóórmális 😄 Reméljük folytatódik a 2 éve elkezdett munka. Végre újra csapatot láthatnak játszani a madridisták nem egy "összevásárolt zsoldos bagázst". Bár azért még kozmetikázni kell kicsit a kereten. Örülnék ha az történne hogy azt mondja José: idefigyeljé Nuri fiam volt egy éved az akklimatizálódj, részt veszel végre a nyári alapozáson aztán beférsz végre a kezdõbe és építünk rád. Jobb bekk mindenképp kell egy. Meg kpályára se ártana egy játékos ha a Sahinos variáció nem mûködik. Illetve tudom hogy ezt csak én gondolom így de kell nekünk még egy csatár.

sok évig a nyolcaddöntõben leszerepelt a real. tavaly ezen túljutottak és most elõdöntõig meneteltek ami szerintem nem kis teljesítmény. ha a fejlõdési görbe így megy felfele akkor jövõre a bl gyõzelem is meglehet!
Azért a bajnokságban is mikor lõtt ennyi gólt a real, vagy bárki más???? Soha senki és még mindig van pár forduló hátra.
Sajnálom a kiesést mert JM a kedvencem de ez van el kell fogadni!
Döntõben hajrá Bayern 😊 egyrészt ha a chelsea nyerne akkor az angol bajnokság 4.helye nem érne bl selejtezõt másrészt meg tetszett a bayern real ellen mutatott játéka
Rockynhooo
Én utálom 😄 Bár a Dortmund játéka nagyon tetszetõs. Rangadókat azért megnézem néha. Meg a Schalket figyelemmel követtem egészen eddig kb (Raúl miatt persze).

A válogatottjuk mondjuk piszok erõs azt szerintem meg is rakom elõre hogy megnyerik az EB-t vagy döntõbe jutnak.

Sippie
Ez a lista már ott Fail, hogy anglia az elsõ.
Buddy
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2012.html

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

szucsy89
Majd ha jövõre a Dortmund alkot valamit a BL-ben, akkor elismerem, hogy TALÁN elkezdõdött valami fejlõdés ott, addig még mindig csak 1 csapat van Németországban...
Bercy
Én is szeretem 😊
gabber_saviola
Én pl. szeretem a Német focit.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
akiknek a kedvenc csapata angol,vagy olasz azok nézik le a német focit,pedig tényleg top3-ban van a Bundesliga.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a többség még mindig azon a véleményen van, hogy semmit nem ér, 2-3 éve néha-néha lehet itt is olvasni ilyet
SLICK
Miért? Volt olyan aki leszarozta? Spanyol, angol és német bajnokság a 3 legszínvonalasabb, a többi gyenge...

nakérem, lehet bizonygatni, hogy szar a német foci 😄
tigerbácsi
nem vagyok nagy rajongó ezt le kell szögeznem elõre.

de mivel Öcsi az így én is követem a meccseket.
sajnos tegnap nem volt szerencsétek. de emelt fõvel távoztatok mind a pályáról, mind a stadionból. büszkén álltam fel a tv elõl a vereség ellenére is. a csapat, a játékosok nagyon sokat fejlõdtek az elmúlt szezonhoz képest. fejben van még mit erõsödni, de majd jövõre. azt hiszem az ilyen meccsekbõl lehet a legjobban tanulni. le a kalappal a szurkolók elõtt is, hogy így buzdították a meccs alatt a játékosokat, s hogy meccs után is ott maradtak s éltették a csapatot.

Gratulálok a Csapatnak mégegyszer!

további sok kellemes pillanatokat, jó szurkolást!
Hala Madrid, Puta Barca (barszar)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Effe88

LasDen
na jóvan mosmá fejezzétek be és húzzatok aludni 😄D

<#banplz><#taps><#taps><#taps><#taps>

"Viszont idén végre visszaszerezzük jó eséllyel a bajnoki trófeát. "

És talán ezt majd Ramos nem dobja be a busz alá <#smile><#banplz><#idiota>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

SLICK
tökéletesen leírtál mindent... Én sem értem sokan miért nem fogják fel...

Rockynhooo
Hány éven át még egy bl elõdöntõrõl sem álmodozhattunk? Évek óta szopó pályán vagyunk (voltunk) a Barca ellen. Királykupában jött ment csapatoktól estünk ki már a 16 között. Gondoljatok néha ebbe bele amikor Josét küldenétek a halál faszára már bocsánat.

Tavaly 7 év után újra továbbmentünk a 16ból és egészen az elõdöntõig meneteltünk. Megnyertük a Királykupát és ott loholtunk a Barca nyakán a bajnokságban. Idén kiestünk a kupából a világ legjobb csapatának tartott Barcaval szemben. Elmentünk ismét a BL elõdöntõjéig ahol drámai csatában buktunk el. A Bayern jó csapat nem egy megye2es senkiktõl szoptunk fogja fel pár ember. Viszont idén végre visszaszerezzük jó eséllyel a bajnoki trófeát.

Mi ez a két év ha nem siker mindenképp az elõbbiekhez képest? Valami végre elkezdõdött, folytatni kell a munkát és jövõre még nagyobb célokat kitûzni.

SLICK
ZOMG!
Ökörséget ne írj már...
Akiket zsoldosoknak hívsz, ha nincsenek még idáig se jutottunk volna el... Vagy épp a Barcát se vertük volna meg idegenben.

Most nem azért, de ekkora hülyeséget.. nem trollkodni jöttem ide, de most azon hogy ki milyen fejet vág.. pl. ki hogy reagál, kinek milyenek a tûrõképességei khedira már a lábán nem áll látszik mindenkin hogy izgul.. ilyet írni hogy kit mennyire érdekel a dolog ebbõl a képbõl levenni..

Ramos milyen büszkén áll
itt nagyon látszik hogy kit mennyire érdekel a dolog. Higu, Marcelo, Pepe... istenem, ha minden játékosunk ennyire kitenné a lelkét a klubért mint õk, azt hiszem már rég meglenne a 10. serlegünk

Effe88
remélem elfér itt egy kép ha nem gond
(nem provokálásként)

amúgy lehet haragudni, de zsoldoscsapatunk van

Casillas, Ramos, Arbeloa, Pepe, Marcelo, CR, Higu, Callejón. na õk azok akiken látom a küzdeni akarást MINDEN KURVA MECCSEN. a többin semmi különöset nem látok, csak elfocizgatnak mert muszáj..

Casillas
ok.
megváltoztattad az életemet, kösz.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

látnád milyen privátokat kaptam több embertõl is...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Effe88
ez butaság

Könnyû mert ti megnyertetek mindent legutóbb , mi meg végre mikor már majdnem a döntõbe érünk vége szerintem mi is jobban elfogadnánk a buktát annyi gyõzelem után mint a Barcának sikerült

Casillas
tizenegyest nem lehet jól védeni, vagy eltalálja az oldalt, vagy nem.
szarul lehet, jól nem, mert nem csak rajta múlik.

Vivimos por ti, vence por nosotros.