Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
:-)))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

SLICK
Hinnyebazmeg! Ez a forduló gólja? 😄

Amiga
Ez szép volt :-)

kazai21
Mekkora összjáték és a végén egy szép gól!!!!!!!!!!!!!! 1:0 ide Higu!!!!!!

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
Na szezon végére bassza el a tiziket Cé? -.-

kazai21
Jajj ronaldo:SSS

SLICK
Ámen! 😊)

Amiga
Ma este megnyerjük a Liga-aranyat. :-)

kazai21
Hala Madrid!

Taki 122
Úgy legyen! <#eljen> 😄

Mindent bele fiúk, iHala Madrid y VAMOS CAMPEONES!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
na Callejón! Remélem ver egyet! 😄

Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

DONGUBA
Nem tudod rendesen leirni azt a szot hogy MILAN?Bezzeg ha valaki szarul irja le a csapatod nevet mesz sirni a modiknak.Buta senki

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
én sem vagyok az a parázós, de 1-2 játékos hírétõl kiráz a hideg, mint pl.: ettõl is...

horpeti
Ha már most parázol, mi lesz itt az elköv. 4 hónapban egész augusztus végéig? 😄 Én minden hasonlót ignorálok már jó pár éve (kivéve a hivatalos dolgokat), mivel akár 1 hét alatt is a létezõ összes forgatókönyvet legyártják az újságírók úgy, hogy tényként kezelik a semmit. 😊

SLICK
szombat dél van...
amúgy igen

Más:

Remélem ez az Ibrahimovics téma egy nagy kacsa. Igaz, mondjuk ilyenkor nyílván errõl megy jó ideig a cikkezés, de merem remélni hogy vicc az egész..
Egyáltalán nem való ide az a futballk*rva!

LasDen
gyerekek....ma van szerda????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Vicces, szerintem Ibra simán jobb Higunál. De még Benzemánál is. Valszeg ez teljesen szubjektív. 😊

SLICK
Vicces, mert Ibránál mindenki jobb

szucsy89
😄DSAASD😄DSAas azért kicsit szerkesztettél rajta 😄

az meg hogy Higuain jobb mint Zlatan... enyhén szólva is vicces
limperatore
😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Taki 122
"Olyan vagyok, mint egy jó bor, a korral csak egyre jobb leszek, és egyre nagyobb cigány” – zárta nyilatkozatát Zlatan, a tõle megszokott szerénységgel.

<#idiota><#idiota><#idiota> 😄DDDDDDDDDD

szabii98
😄DDDD

I met God. She's black

limperatore
egyébként az eredeti cikket olvasd el ne a madridista félre fordítását és ott megtalálod az intert is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄😄😄 már hitelét vesztette h a spanyol erõsebb mint az olasz 😊 egyébként meg valszeg nem volt kint a bl döntõn a bernabeuban .D

szabii98
"Minden tiszteletem az olasz bajnokságé, de a spanyol és az angol bajnokság mögött csak a harmadik legerõsebb. Hogy el tudom-e képzelni a jövõm a Serie A-ban? Soha ne mondd, hogy soha. Olaszországban vannak olyan nagyszerû csapatok, mint az AC Milan vagy a Juventus." - felelt az újságíró kérdésére C.Ronaldo.

hmm...nem hiányzik valami limperatore?😛 😄D

I met God. She's black

limperatore
A svéd csatárzseni azonban személyesen oszlatta el a milanisták kételyeit: „Egy új kihívás akár nagyszerû lehetõség is lehetne, de egy dolgot megtanultam a pályafutásom során, ha boldog vagy egy klubnál, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy maradsz. Boldog vagyok a Milannál, és maradni szeretnék, nem váltok csapatot, mert nincs rá szükségem. Olyan vagyok, mint egy jó bor, a korral csak egyre jobb leszek, és egyre nagyobb cigány” – zárta nyilatkozatát Zlatan, a tõle megszokott szerénységgel.

limperatore
Európa cigánya 😄 pont a bilanba való

horpeti
Hát valszeg kamu, amúgy beleillene a játékunkba. 😊
Benzemát simán veri, és általában õ a favorit mostanában. De hát már öreg. Jobban örülnék egy jó Benzemának (nem esik át a labdán) és Higunak.

nemkellõide

SLICK
"Az El Confidencial szerint Mourinho megkereste Ibrahimovicot, hogy hagyja ott az olasz bajnokságot és folytassa pályafutását a Bernabéuban. A svéd támadó válasza igen volt! A transzferben szerepe lehet Kakának illetve Higuaínnak is. "

Remélem bazinagy kamu az egész... Higuaín bõven jobb nála!

Taki 122

szomferi
<#fogmosas>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
Köszönöm!

szomferi
ma éjféltõl a Sport2-n lesz az ismétlése a meccsnek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
Mikor lesz a meccs ismétlése? Nem láttam, mert dolgom volt...

Taki 122
Végeredmény: Real Madrid 3 - O Sevilla

Gólszerzõk: Cristiano Ronaldo (19'); Benzema (49', 52')

Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

Granero <#eljen>

Rockynhooo
5 éhes szájat kell etetni meg hát az asszony <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
A Real Madrid kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Granero, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María és Benzema.

bakkerman
ezt sose fogom megérteni...ha a családjával akarja tölteni az idejét,akkor miért költözne európán kívülre,és focizna ott? vegyen egy házat Malagán,és pihenjen 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Aha. Hát sajnálom, de semmi sem tart örökké. Ronaldo visszavonulását is szar volt nézni, persze ez még nem az. 😊

Taki 122
<#worship>

Rockynhooo
Azt nyilatkozta Európán kívül folytatja valahol. Levezet meg a családjával szeretné tölteni az idejét.

horpeti
Visszavonul?

Effe88
kár , hogy lelép
nagy egyéniséget veszít el így a bundesliga
(igazából nem tudom miért megy el jól illet õ a Schálkéba 1-2 év még benne lehetett volna....)

Firerock
Miért kell mindenkit leugatni? Nem elfér?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
nem szoktam kiakadni, - max gutin, mer õ egy szar - de amúgy nem 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Attól még be szabad tenni ide. Ennyi erõvel senkirõl ne posztoljunk aki már nem itt játszik vagy visszavonult. Nem értem miért vagy mindig kiakadva ha valamit posztolok Raulról vagy Gutiról....<#szomoru2>

LasDen
psszt....már 2 éve nem ebben a csapatban játszik...