81624
  • szomferi
    még jó, hogy nem nyugat

3 hónap múlva léphet pályára leghamarabb, de ez nem friss hír
  • pacclacc
    Úgy tűnik Casillast meg kelet műteni :S

Műtét jól ment éjszakára bennfogták reggel Röntgen azt mehet haza :)
  • pacclacc
    Ádán szar. Nem csodálkoztam egy percet se, hogy elgondolkoztak azon, h hoznak valakit. Lopez-t jó kapusnak tartom, azt mondjuk nem tudtam, hogy mostanában keveset játszik. Ádámnál biztos jobb! 1 csepp könnyet nem ejtek ha a nyáron elmegy! Ha Lopez képes lesz mutatni valamit úgy érzem jó kis versengés kezdődhet majd Casillas és közte!

Ez lenne a véleményem... Majd meglátjuk mi lesz!
  • SLICK
    lehet pont az motiválná a legjobban... Na mindegy, ez van, Diego jött és le se megy a nap többet.
  • Monoton
    A Sevillaban sem volt stabil kezdő, idén Palop többet is játszott nála. A két pad közül én is ezt választanám
  • Monoton
    Hagyjuk már Adánt, ő nyáron el fog igazolni mert többet akar játszani. Három Barca és két MU meccsre én sem tennék be, egy rossz formában lévő, motiválatlan játékost.
  • LasDen #74112
    igen...ezért ment el anno :D most ezért a 2-3 hónapért bevállalja a későbbi padozást? :D
  • SLICK
    semmit. Casillas felépül utána max csak kupameccseken fog védeni, mert ugyebár mégis rutinosabb mint Adán, talán azt ő végigvédheti. Ja meg a BL utolsó csoportmeccse, amikor már tét nélkül játszik a csapat, jobb esetben természetesen.
  • LasDen #74110
    mit akar López 4 évig itt?? :D
  • SLICK
    Hátha megára talált volna, mégha lepkézett is a kupában. Nehéz amúgy is hirtelen bravúrokat bemutatni, ha nem játszik valaki. Kivétel a kiscsapatoknál, mert ott kivédik a szemünket, annyira fel vannak spanolva... Éppen ezért bízom még halványan Adánban is, mert azért mégse lehet olyan szar kapus.
  • hugopareiros
    pénz + 3 hónap hírnév

Azért nem bíznak Adánban, mert lókukit se mutatott amikor lehetőséget kapott.
  • SLICK
    Jó nyílván ezzel tisztában van ő is gondolom, mert akkor nem írt volna alá. De miért éri ez meg neki akkor?
  • SLICK
    Ennyi erővel felesleges 2. és 3. számú kapus a klubnál... Érdekes minden más csapat bízik a tartalék kapusaiban, egyedül itt kell kétségbeesetten igazolni valakit, ha beüt a baj. Iker felépül, aztán csóri padozhat.
  • Monoton
    De kellett valaki, akár cserének is. Mondjuk nem vártam, hogy 4 éves szerződéssel veszünk valakit :D
  • SLICK
    WTF? Jó Adán nagy lutri, de attól nem kellet volna kapust igazolni...
  • sz7cs
    Hivatalos: Diego López 2017-ig a Real Madrid játékosa.
  • Rockynhooo
    ó bazdmeg se védelem se kapus :D király lesz így.
  • SLICK
    hát akkor nem árt ha a védelmet is betonná teszi Mou, hogy annál kevesebb dolga legyen Adánnak vagy bárki másnak
  • SLICK
    hát ez gyönyörű :|
  • Monoton
    Kiderült, hogy 3 hónapig nem lesz Casillas. Most már én is azt mondom, hogy jó lenne valaki legalább fél évre kölcsön. Ha valami történne Adánnal, akkor Jesus jönne a sorban, de ő még gyengébb.
  • SLICK
    Hát Casillas mögött nagy lehetőséget senki se fog kapni. Adán meg hát, meccshiány ide vagy oda... Nem úgy él a lehetőségeivel ahogy kéne. Nyugodtan mehet nyáron...
  • Monoton
    A JC-os hírt az isteni Marca hozta le. Nem fogunk kapust igazoni szerintem. Ha mégis, akkor egy fiatal játékost, mivel Adán nyáron el fog igazolni a több játéklehetőség miatt.
  • horpeti
    Nem értem, akkor minek Adan a cserekapus, ha pár hét kihagyás miatt már új kapust kell szerződtetni? :)
    Nyilván egy Casillas szintű kapus nem padozna.. De így akkor a padozó kapusnak tényleg semmi lehetősége nincs sajnos.
  • Monoton
    Coentrao és Di Maria is egy-egy, Rui Faria aki a játékosbejárón még belekötött a bíróba, két meccses eltiltást kapott. :D
  • limperatore
    "A legígéretesebb opció az ex-Interes Júlio César lenne. A 33 éves brazil jelenleg a QPR játékosa, aki visszanyerte korábbi formáját és a Brazil válogatottba is újra meghívót kapott."

akkor iker tuti csere lenne végig ha josé marad az edző
  • szomferi

igazságtartalomtól eltekintve rohadt jó lett ez a kép :D
  • Monoton
    Vezérigazgató, nem a főszerkesztő
  • Monoton
    Várjál az a legdurvább, hogy a Marca főszerkesztője azt mondta, hogy 3 forrásból is megerősítést nyert az információ :D (ezekszerint a 4 jelenlévőből? :DDDD)
  • REALista
    Ez aztán a bizonyíték.Egy névtelen sms.Az eszem megáll...
    Ez bárki lehet a csapat környékéről a takarítótól kezdve a portásig.valaki aki tudott a találkozóról és egy kis plusz pénzért még érdekesebbé tette a sztorit, azzal meg nem számolt hogy ekkora balhé lesz belőle.
  • Monoton
    Egyébként úgy néz ki bepereljük az újságot, amivel a Marca csak veszíthet. Ha nem adja ki a forrását, nincs bizonyítéka, veszít. Ha kiadja a forrását (amit nem fog) a presztízsét veszti és a kutya nem fog többet megbízni bennük.
  • Monoton
    Na a Marca nem nyugszik és kiáll az igaza mellett. A mai számban címlapon egy telefonos kép, aminek tartalma az állítólagos informátortól jött. Na most tegyük fel, hogy tényleg valaki információkat szivárogtat ki, akkor arra a 4 emberre szűkül a kör akik jelen voltak a megbeszélésen. (Perez, Casillas, Ramos, Sanchez) Én valamiért az elnököt ki is zárnám ebből a négyesből, róla képzelem el a legkevésbé ezt a viselkedést. Ja, vagy lehallgató van a tárgylóban :D (de már a tegnap megjelent cikk után az lett volna az első dolgom, hogy ennek utánanézek ) Sokáig el fog még ez húzódni, ami nem tesz jót a csapatnak.
  • LasDen #74087
    lehet készülni az újabb clasicóra...hurray....
  • LasDen #74086
    sajnos ilyen ez a mai sportújságírás....
  • Monoton
    Értem én, de ez már a legalja, hogy jön a cáfolat és még az a vezető hír.
  • LasDen #74084
    valahogy el kell adni azt a kurva újságot....:D
  • Monoton
    Azert a Marca eleg lazan tolja. Cimlapon nagy betukkel az ultimatumos cikk, alatt meg Perez es a CSK-k cáfolata.
  • pacclacc
    Végre hogy valaki kiáll a klubbért. Ennek így kéne lennie, mert a retek média szarászedi a klubot a koholmányaikkal.

• Voyager5
    Ha jól veszem ki akkor tulképp elküldte a médiát melegebb éghajlatra.
  • Voyager5
    Az elmúlt évek során láthattunk egy csomó értelmetlen dolgot :)

Amúgy szerintem sem rúgják ki, szerintem majd egy ilyen bla.bla Mourinho az edzőnk, tiszteljük őt.. mindenki jól kijön vele.. bla bla .. ő marad az edzőnk.. a média hülyeséget mond blabla lesz.
  • Monoton
    Nem lenne most értelme kirúgni, nyáron közös megegyezéssel adios és ennyi.