81624
-
#74118 még jó, hogy nem nyugat
3 hónap múlva léphet pályára leghamarabb, de ez nem friss hír -
pacclacc #74117 Úgy tűnik Casillast meg kelet műteni :S
Műtét jól ment éjszakára bennfogták reggel Röntgen azt mehet haza :) -
pacclacc #74116 Ádán szar. Nem csodálkoztam egy percet se, hogy elgondolkoztak azon, h hoznak valakit. Lopez-t jó kapusnak tartom, azt mondjuk nem tudtam, hogy mostanában keveset játszik. Ádámnál biztos jobb! 1 csepp könnyet nem ejtek ha a nyáron elmegy! Ha Lopez képes lesz mutatni valamit úgy érzem jó kis versengés kezdődhet majd Casillas és közte!
Ez lenne a véleményem... Majd meglátjuk mi lesz! -
#74115 lehet pont az motiválná a legjobban... Na mindegy, ez van, Diego jött és le se megy a nap többet. -
Monoton #74114 A Sevillaban sem volt stabil kezdő, idén Palop többet is játszott nála. A két pad közül én is ezt választanám -
Monoton #74113 Hagyjuk már Adánt, ő nyáron el fog igazolni mert többet akar játszani. Három Barca és két MU meccsre én sem tennék be, egy rossz formában lévő, motiválatlan játékost. -
#74112 igen...ezért ment el anno :D most ezért a 2-3 hónapért bevállalja a későbbi padozást? :D -
#74111 semmit. Casillas felépül utána max csak kupameccseken fog védeni, mert ugyebár mégis rutinosabb mint Adán, talán azt ő végigvédheti. Ja meg a BL utolsó csoportmeccse, amikor már tét nélkül játszik a csapat, jobb esetben természetesen. -
#74110 mit akar López 4 évig itt?? :D -
#74109 Hátha megára talált volna, mégha lepkézett is a kupában. Nehéz amúgy is hirtelen bravúrokat bemutatni, ha nem játszik valaki. Kivétel a kiscsapatoknál, mert ott kivédik a szemünket, annyira fel vannak spanolva... Éppen ezért bízom még halványan Adánban is, mert azért mégse lehet olyan szar kapus. -
hugopareiros #74108 pénz + 3 hónap hírnév
Azért nem bíznak Adánban, mert lókukit se mutatott amikor lehetőséget kapott. -
#74107 Jó nyílván ezzel tisztában van ő is gondolom, mert akkor nem írt volna alá. De miért éri ez meg neki akkor? -
#74106 Ennyi erővel felesleges 2. és 3. számú kapus a klubnál... Érdekes minden más csapat bízik a tartalék kapusaiban, egyedül itt kell kétségbeesetten igazolni valakit, ha beüt a baj. Iker felépül, aztán csóri padozhat. -
Monoton #74105 De kellett valaki, akár cserének is. Mondjuk nem vártam, hogy 4 éves szerződéssel veszünk valakit :D -
#74104 WTF? Jó Adán nagy lutri, de attól nem kellet volna kapust igazolni... -
sz7cs #74103 Hivatalos: Diego López 2017-ig a Real Madrid játékosa. -
#74102 ó bazdmeg se védelem se kapus :D király lesz így. -
#74101 hát akkor nem árt ha a védelmet is betonná teszi Mou, hogy annál kevesebb dolga legyen Adánnak vagy bárki másnak -
#74100 hát ez gyönyörű :| -
Monoton #74099 Kiderült, hogy 3 hónapig nem lesz Casillas. Most már én is azt mondom, hogy jó lenne valaki legalább fél évre kölcsön. Ha valami történne Adánnal, akkor Jesus jönne a sorban, de ő még gyengébb. -
#74098 Hát Casillas mögött nagy lehetőséget senki se fog kapni. Adán meg hát, meccshiány ide vagy oda... Nem úgy él a lehetőségeivel ahogy kéne. Nyugodtan mehet nyáron... -
Monoton #74097 A JC-os hírt az isteni Marca hozta le. Nem fogunk kapust igazoni szerintem. Ha mégis, akkor egy fiatal játékost, mivel Adán nyáron el fog igazolni a több játéklehetőség miatt. -
#74096 Nem értem, akkor minek Adan a cserekapus, ha pár hét kihagyás miatt már új kapust kell szerződtetni? :)
Nyilván egy Casillas szintű kapus nem padozna.. De így akkor a padozó kapusnak tényleg semmi lehetősége nincs sajnos. -
Monoton #74095 Coentrao és Di Maria is egy-egy, Rui Faria aki a játékosbejárón még belekötött a bíróba, két meccses eltiltást kapott. :D -
#74094 "A legígéretesebb opció az ex-Interes Júlio César lenne. A 33 éves brazil jelenleg a QPR játékosa, aki visszanyerte korábbi formáját és a Brazil válogatottba is újra meghívót kapott."
akkor iker tuti csere lenne végig ha josé marad az edző -
igazságtartalomtól eltekintve rohadt jó lett ez a kép :D -
Monoton #74092 Vezérigazgató, nem a főszerkesztő -
Monoton #74091 Várjál az a legdurvább, hogy a Marca főszerkesztője azt mondta, hogy 3 forrásból is megerősítést nyert az információ :D (ezekszerint a 4 jelenlévőből? :DDDD) -
#74090 Ez aztán a bizonyíték.Egy névtelen sms.Az eszem megáll...
Ez bárki lehet a csapat környékéről a takarítótól kezdve a portásig.valaki aki tudott a találkozóról és egy kis plusz pénzért még érdekesebbé tette a sztorit, azzal meg nem számolt hogy ekkora balhé lesz belőle. -
Monoton #74089 Egyébként úgy néz ki bepereljük az újságot, amivel a Marca csak veszíthet. Ha nem adja ki a forrását, nincs bizonyítéka, veszít. Ha kiadja a forrását (amit nem fog) a presztízsét veszti és a kutya nem fog többet megbízni bennük. -
Monoton #74088 Na a Marca nem nyugszik és kiáll az igaza mellett. A mai számban címlapon egy telefonos kép, aminek tartalma az állítólagos informátortól jött. Na most tegyük fel, hogy tényleg valaki információkat szivárogtat ki, akkor arra a 4 emberre szűkül a kör akik jelen voltak a megbeszélésen. (Perez, Casillas, Ramos, Sanchez) Én valamiért az elnököt ki is zárnám ebből a négyesből, róla képzelem el a legkevésbé ezt a viselkedést. Ja, vagy lehallgató van a tárgylóban :D (de már a tegnap megjelent cikk után az lett volna az első dolgom, hogy ennek utánanézek ) Sokáig el fog még ez húzódni, ami nem tesz jót a csapatnak. -
#74087 lehet készülni az újabb clasicóra...hurray.... -
#74086 sajnos ilyen ez a mai sportújságírás.... -
Monoton #74085 Értem én, de ez már a legalja, hogy jön a cáfolat és még az a vezető hír. -
#74084 valahogy el kell adni azt a kurva újságot....:D -
Monoton #74083 Azert a Marca eleg lazan tolja. Cimlapon nagy betukkel az ultimatumos cikk, alatt meg Perez es a CSK-k cáfolata. -
pacclacc #74082 Végre hogy valaki kiáll a klubbért. Ennek így kéne lennie, mert a retek média szarászedi a klubot a koholmányaikkal.
-
#74081 Ha jól veszem ki akkor tulképp elküldte a médiát melegebb éghajlatra. -
#74080 Az elmúlt évek során láthattunk egy csomó értelmetlen dolgot :)
Amúgy szerintem sem rúgják ki, szerintem majd egy ilyen bla.bla Mourinho az edzőnk, tiszteljük őt.. mindenki jól kijön vele.. bla bla .. ő marad az edzőnk.. a média hülyeséget mond blabla lesz. -
Monoton #74079 Nem lenne most értelme kirúgni, nyáron közös megegyezéssel adios és ennyi.