Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég ratyi meccs volt, igaz fejben már egyáltalán nem voltak ott. Mikor Marcelo is labdát vesztett, alig erõltette meg magát, hogy visszaérjen.
Akkor ebben a felállásban soha nem álltak még fel, nyílván rengetegen meccshiánnyal küszködtek..
Albiol, Varane, szerintem egész jók voltak. Legalábbis tetszett a játékuk. Adánból iszonyatosan hiányzik a rutin, olyan hajmeresztõ dolgokat csinált néha, hogy hihetetlen..
Sahin sem volt túl meggyõzõ.
Kiváncsi vagyok, hogy otthon a Mallorca ellen milyen felállásban játszatja a csapatot Mou. A Mallorca cseppet keményebb ellenfél lesz.
de én nem bántam...így legalább nem kellett választani a meccs és a snooker közt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Marcsa helyett lehetett volna Callejón is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Megkezdõdtek a találgatások az esti kezdõt illetõen. A spanyol lapok (Marca, AS) a Casillas, Altintop, Varane, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Sahín, Callejón, Granero, Cristiano Ronaldo és Higuaín felállást tartják a legvalószínûbbnek. "
madridista
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Persze választ nem kaptunk, úgy érzem nem is fogunk, de engem nagyon felháborított, hogy még négy év után is a katalánokat favorizálják! Azzal már nem is igazán foglalkozok, hogy a kommentátoraik Barca (és Messi) fanok, így teszik tönkre idétlen nyögdécseléseikkel és hasonlítgatásaikkal a Real meccseinek közvetítését. Mivel szeretném hallani az Ultras Sur énekeit, nem tehetem meg, hogy lenémítom a tv-t. Így kénytelen vagyok eltûrni Horváth Ferenc és a többi kommentátor hatalmas ostobaságait és streamen követni a ma esti mérkõzést!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
és onnan 3 csapat jut fel a másodosztályba
Bár nem emlékszem pontosan, de egy Barcás biztos jobban meg tudná mondani, hogy amikor a bajnokságot megnyerve volt hátra 4-5 meccs még, akkor javarészt õk is a tartalékkal álltak ki.
Ezért, szerintem nem feltétlen kell az alapembereket kezdetni... Tényleg tét nélkül már az egész. A végén úgyis együtt ünnepel mindenki...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha én ott lennék Ronaldóékat szeretném megtapsolni, nem 17 éves srácokat. Persze remélem, hogy az utóbbiakat is meg fogják majd, mert bajnokok lettek a Real Madridban.
Sztem nagy geciség lenne tõle, ha most is a legjobb 11-el állna fel és nem hagy lehetõséget a többieknek
Mi equipo favorito: Real Madrid
Én ezt:
Adán, Altintop, Varane, Albiol, Coentrao, Lass, Sahin, Callejón, Granero/Kaká, CR, Higu/Benz
Altintop azért kerülne védelembe, mert ott is tud játszani, szvsz annyira nem lenne rossz...
Celebración del título del R.Madrid - en directo. - Élõ közvetítés a Cibeles Térrõl!
http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo
Forrás: penamadridista.hu
<#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor>
Egy Barca-s!<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!
¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!
B A J N O K C S A P A T !!!
Mostmár az utsó két meccsen jöhetnek azok a játékosok akik alig kaptak lehetõséget
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
viccen kívül grat a 32.-hez
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.