81624
  • SLICK
    de Lass kurvajó volt ott is
  • SLICK
    majd CR-nek tuti ki akar harcolni egy sárgát a kis csimpánzfejű Alves.. vigyáznia kell..
    Remélem tényleg felszívják magukat a srácok és vagy 3 gólt vernek a színész társulatnak.
  • Monoton
    Hát ez már tavaly is így volt, amikor szükségből Lass játszott a védelemben.
  • Monoton
    Egyébként biztosra veszem, hogy Ronaldora nagyon rászállnak, hogy kicsikarjanak neki egy sárgát.
  • LasDen #74154
    ennyit arról, hogy bízik meg lehetőséget ad az utánpótlásnak....most nem feltétlenül ez a meccs, de mostanában nem nagyon volt rendes védelmünk, de ha valaki kellett, akkor mindig essien ment hátra és nem egy canterano kapott helyet....
    áh mindegy, leszarom....:D
  • Monoton
    Nemrég éppen az Osasuna elleni meccsünkön dirigált nekünk, ahol Kaká 16 perc játék után két sárgával ki lett állítva.
  • Monoton
    Vizespalackos Clos Gomez lesz a játékvezető.
  • Neoncsoves
    mi ez a kezdő??? raktam is bwinen vendéget 1500zal...
  • SLICK
    függő a csaj :D
  • REALista
    Nem lesz könnyű ilyen tartalékos csapattal...:S
  • Monoton
    Na kinek van még ilyen fala? :D
  • Monoton
    Diego Lopez, Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa, Alonso, Khedira, Özil, Callejón, Cristiano, Benzema

Az a védelem nem valami acélos és Callejón helyett is Modricot vártam a kezdőbe. :/
  • LasDen #74146
    mit szenvedett marcelo azzal a szarral, erre Cé egy pillanat alatt kinyitotta :DDD
  • Monoton
    Holnap ilyen lendülettel kell pályára lépni (3:25) :D
  • REALista
    Jó kép.:D
  • Monoton
    :D
  • Monoton
    A Guus Hiddink vezette Anzhi Makhachkala komolyan érdeklődik Kaká iránt. Néhány nappal ezelőtt Schumi Babaev közvetítő elismerte, hogy az első, nem hivatalos egyeztetések már megtörténtek a két klub között. Emellett a hírek szerint Roberto Carlos (sportigazgató) a múlt hetet Madridban töltötte a családjával, de kihasználta az alkalmat, hogy meggyőzze Kakát a költözésről.
    /madridista/

Ezt ki kell használni, mert az Anzhiból pénzt is ki lehet húzni a játékosért.
  • horpeti
    Lehet volt már, én most találtam, és végignézve eléggé meghatódtam! :)

Ronaldo1
    Ronaldo2
    Ronaldo3
  • horpeti
    Micsoda csodás hírek, Wenger, Neymar. Változatos a média, mert látja, hogy unjuk azt, amivel eddig etetett, most dob más csontokat. :D
  • Gauge
    Én inkább szenvedni látom. Lehet, hogy havi x millióért én is inkább ott szenvednek, mint a semmiért otthon:)
  • Monoton
    Én bírom Wengert, szerintem egy klubcsere jót tenne neki is.
  • LasDen #74137
    ahhoz képest jól bírja :D
  • szabii98

lehet hogy csak London nem megfelelő környezet neki :D:D
  • LasDen #74135
    na akkor soha többé nem nyernénk semmit, de a biztos bl-be jutás meglenne...hurray.....
  • SLICK
    hát meg lenne fiatalítva a csapat az tuti :D
  • szabii98
    akarom mondani csakfoci
  • szabii98
    Egybehangzó sajtóhírek szerint a nyártól Arséne Wenger ülhet le a blancók kispadjára. Az újraválasztását megcélzó klubelnök, Florentino Perez a francia tréner 7 millió fontos éves fizetését is állná. Az El Mundo Deportivo című lap szerint Perez másik aduásza a brazil Neymar lehet, akit elhalászna a Barcelona orra elől.

pepsifoci
  • szomferi
    még 2-3 igazán elférne a Getafe hálójában
  • LasDen #74130
  • ProGabe #74129
    Mi? És tényleg bammeg! :D
    Én hülye kikapcsoltam az Eurosport app hangját a telefonon, így az sem szólt. Micsoda first world problem :D
  • LasDen #74128
    simán kihagytam volna ha nem szólsz :DDD
  • Monoton
    Holnap délben játszunk, ne felejtsétek :D
  • horpeti
    Amúgy milyen szerencse, hogy pont most törte el a kezét Casillas, nem 2 hét múlva, amikor már nem lehet igazolni (ill. nem tudom, hogy vannak az időszakok). :D
  • Monoton
    A 13. miatt vettünk kapust
  • IXEMGabeo
    50 érdekesség Mourinhoról
  • ProGabe #74123
    shiiiiiiiiit

• Ferrari23
    Bocsi, nem volt időm olvasgatni a fórumot, csak most neten szembekerültem a hírrel. :)
  • Monoton
    Tegnap már hivatalos volt
  • Ferrari23
    Spanyol sajtóforrások szerint a Real Madrid két-három hónapra kidőlt kapusának, Iker Casillasnak utóda a királyi klub korábbi futballistája, Diego López lesz. A 31 esztendős kapuvédő a Sevillától érkezik, négymillió euróért.
  • Casillas
    Lehet, hogy nem olyan szar kapus, de én mondjuk kurvára nem értékeltem volna, ha valami olyan faszság miatt esünk ki a MU ellen, mint amikor kiállították. Lehet próbálgatni offseasonban, meg kupameccsen, ha szoros lenne a bajnokság, de nem a BL egyenes kieséses szakaszában, főleg nem nekünk, és nem most.

Ja de látom Monoton is leírta már nagyjából ugyanezt.