Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Akkor ezek szerint nem vesztettem sokat azzal, hogy nem láttam. 😄

SLICK
A tegnapi meccshez:
Elég ratyi meccs volt, igaz fejben már egyáltalán nem voltak ott. Mikor Marcelo is labdát vesztett, alig erõltette meg magát, hogy visszaérjen.
Akkor ebben a felállásban soha nem álltak még fel, nyílván rengetegen meccshiánnyal küszködtek..

Albiol, Varane, szerintem egész jók voltak. Legalábbis tetszett a játékuk. Adánból iszonyatosan hiányzik a rutin, olyan hajmeresztõ dolgokat csinált néha, hogy hihetetlen..
Sahin sem volt túl meggyõzõ.

Kiváncsi vagyok, hogy otthon a Mallorca ellen milyen felállásban játszatja a csapatot Mou. A Mallorca cseppet keményebb ellenfél lesz.

LasDen
amúgy valahol logikus döntés...egy espanyol-barca meccs többet ér mint egy senki-real meccs, bajnokság ide vagy oda...
de én nem bántam...így legalább nem kellett választani a meccs és a snooker közt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vezet a Granada

SLICK
Na Albiolra kiváncsi leszek jobb szélen, még esetleg jó is kisülhet belõle 😊
Marcsa helyett lehetett volna Callejón is

szomferi
Higany lehetett volna kezdõ nyugodtan... de így se rossz azért

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
Na közben úgy látom, hogy 1-2 kivétellel ugyan azt a kezdõt részesítik elõnyben amit én mondtam 😊

"Megkezdõdtek a találgatások az esti kezdõt illetõen. A spanyol lapok (Marca, AS) a Casillas, Altintop, Varane, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Sahín, Callejón, Granero, Cristiano Ronaldo és Higuaín felállást tartják a legvalószínûbbnek. "

madridista

SLICK
nem, maradnának a 2. osztályban...

szabii98
És ha egyszer megnyernék a másodosztályt, jönnének fel az elsõbe?

I met God. She's black

ProGabe
Hát ez elég szánalmas, erre tényleg nem tudok mit mondani.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
én meg leszarom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
na, csodálatos... végül is ha azt nézzük, a Real meccset se fontos adni, bajnok lett a csapat, ennyi erõvel adhatnák a Valencia meccsét is 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

engem annyira nem zavar, sport 2-n 20:15-tõl úgyis svéd-cseh hokimeccs, aztán ha annak vége jöhet a Madrid meccse <#hamm>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Taki 122
A mai meccsünket csak felvételrõl adják, hiszen ezzel egy idõben a Sport TV "tisztelt" szerkesztõségének és szakértõinek kedvenc csapata játszik, a Barcelona. A csatorna facebookján többen is feltettük a kérdést (üzenetben és üzenõfalon), hogy mennyivel fontosabb (ismét) a Barcát elõnyben részesíteni és leadni az õ meccsüket a miénk helyett.

Persze választ nem kaptunk, úgy érzem nem is fogunk, de engem nagyon felháborított, hogy még négy év után is a katalánokat favorizálják! Azzal már nem is igazán foglalkozok, hogy a kommentátoraik Barca (és Messi) fanok, így teszik tönkre idétlen nyögdécseléseikkel és hasonlítgatásaikkal a Real meccseinek közvetítését. Mivel szeretném hallani az Ultras Sur énekeit, nem tehetem meg, hogy lenémítom a tv-t. Így kénytelen vagyok eltûrni Horváth Ferenc és a többi kommentátor hatalmas ostobaságait és streamen követni a ma esti mérkõzést!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

a Segunda B 4 csoportból áll, minden csoportból 4 csapat jut tovább a playoffba
és onnan 3 csapat jut fel a másodosztályba

SLICK
NÁJSZ! Bízom benne, hogy helytállnak majd a 2. osztályban és bent is maradnak a srácok. Jó lehetõség lesz fejlõdésre!

LasDen
a bajnok automatán megy feljebb....

SLICK
ilyenkor automatikusan fentebbjutnak a 2. osztályba vagy play offot kell játszani?

mondjuk sajna õk nem valami szépen fejezték be, pont kikaptak...csak a matematikailag veszélyes ellenfél is cidázott pont

már mikor o.O

LasDen
tudtátok, hogy a Castilla is bajnok lett??? 😄D

Gratulálok a bajnoki címhez!!! Szép teljesítmény mind a játékosok mind a vezetõség részérõl!!!
SLICK
Értem mit akarsz mondani. Abszolút jogos is, hisz tényleg javarészt nekik köszönhetõ a bajnoki cím. De most egy Granada ellen, idgenben abszolút belefér egy ilyen felállás.
Bár nem emlékszem pontosan, de egy Barcás biztos jobban meg tudná mondani, hogy amikor a bajnokságot megnyerve volt hátra 4-5 meccs még, akkor javarészt õk is a tartalékkal álltak ki.
Ezért, szerintem nem feltétlen kell az alapembereket kezdetni... Tényleg tét nélkül már az egész. A végén úgyis együtt ünnepel mindenki...

barcás haverom szerint a bajnokság nem ér annyit mint egy spanyol szuperkupa, európai szuperkupa meg klubvb 😄DDDDd

ProGabe
No shit?! Két meccsünk van még hátra, az egyik csak ott lesz má', fszom 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
de hétvégén nem a bernabeuban jáccanak...😄

ProGabe
Azért ez nem ilyen egyszerû: a közönséget ki kell szolgálni. Hogy nézne már ki, ha - tényleg nem bántásból - senkik futnának ki a Bernabeu gyepére, miközben az csordulásig tele van, mert ott vannak a szurkolók megünnepelni a bajnokokat.

Ha én ott lennék Ronaldóékat szeretném megtapsolni, nem 17 éves srácokat. Persze remélem, hogy az utóbbiakat is meg fogják majd, mert bajnokok lettek a Real Madridban.

SLICK
õket nyílván a padra ültetném le 😊 Biztos beteszi Mou a fiatalokat is...
Sztem nagy geciség lenne tõle, ha most is a legjobb 11-el állna fel és nem hagy lehetõséget a többieknek

kazai21
Én is megnézném ezt a kezdõt,de felhoznék 1-2 embert a Castillaból is.Fõleg támadókat: Juanfran,Jesé,Joselu,Morata.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Taki 122
A Real Madrid TV is élõben közvetíti az ünnepséget:

Real Madrid TV

SLICK
Most úgymond, "tét nélkül" lépünk pályára az utsó két bajnokin, ki milyen kezdõt látna szivesen?

Én ezt:

Adán, Altintop, Varane, Albiol, Coentrao, Lass, Sahin, Callejón, Granero/Kaká, CR, Higu/Benz

Altintop azért kerülne védelembe, mert ott is tud játszani, szvsz annyira nem lenne rossz...

Taki 122
A Telemadrid mûsora 18:20-21:25-ig - Especial Cibeles
Celebración del título del R.Madrid - en directo.
- Élõ közvetítés a Cibeles Térrõl!

http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo

Forrás: penamadridista.hu

LasDen

szomferi

<#vigyor> <#vigyor> <#vigyor>

kaposi1
Gratulálok a Realnak a Bajnoki Címhez!<#eljen>
Egy Barca-s!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Taki 122
¡CAMPEONES! ¡CAMPEONES! OLÉ! OLÉ! OLÉ!

B A J N O K C S A P A T !!!

shala
FUCK YEAH! :>

non potest pluere aeternum

SLICK
megértem valahol, kilehet a fasza már az ilyen beszólásokkal

Mostmár az utsó két meccsen jöhetnek azok a játékosok akik alig kaptak lehetõséget

Amiga
A világ legjobb csapatával szemben nyertük meg a bajnokságot. Én ebbõl arra következtetek, hogy most már a miénk a legjobb. Jövõre kevesebb pechhel meglesz a BL is. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

morvaigaben
Nagyon jó meccs volt. Végre ismét Bajnok A CSAPAT! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Troll leszek, de elég szégyen h csak 4 év után sikerült nyerni egy Ríííl Madridnak <#vigyor><#hehe><#vigyor>

viccen kívül grat a 32.-hez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
höhö....Cé milyen fondorlatosan mutatott be...😄DD

Amiga
CR ma négyet rúghatott volna...

SLICK
Ha ez beakad, kurvanagy gól lett volna ez is :o C nem sûrûn lõtt ilyeneket, mi löket volt már

Amiga
Bizony, idén a Real Madrid a bajnok! :-)))

SLICK
3-at nem fogunk kapni már... Megvan a 32. Bajnoki cím!!!!! ^^

Amiga
CR7 ma eddig nagyon bizonytalan kapura... :-/

SLICK
Na Cé jóvátette, nagy zsuga volt!

kazai21
Á szép passz CR jóvá tette a kihagyott tizenegyest😄

Mi equipo favorito: Real Madrid