81624
-
#74158 de Lass kurvajó volt ott is -
#74157 majd CR-nek tuti ki akar harcolni egy sárgát a kis csimpánzfejű Alves.. vigyáznia kell..
Remélem tényleg felszívják magukat a srácok és vagy 3 gólt vernek a színész társulatnak. -
Monoton #74156 Hát ez már tavaly is így volt, amikor szükségből Lass játszott a védelemben. -
Monoton #74155 Egyébként biztosra veszem, hogy Ronaldora nagyon rászállnak, hogy kicsikarjanak neki egy sárgát. -
#74154 ennyit arról, hogy bízik meg lehetőséget ad az utánpótlásnak....most nem feltétlenül ez a meccs, de mostanában nem nagyon volt rendes védelmünk, de ha valaki kellett, akkor mindig essien ment hátra és nem egy canterano kapott helyet....
áh mindegy, leszarom....:D -
Monoton #74153 Nemrég éppen az Osasuna elleni meccsünkön dirigált nekünk, ahol Kaká 16 perc játék után két sárgával ki lett állítva. -
Monoton #74152 Vizespalackos Clos Gomez lesz a játékvezető.
-
Neoncsoves #74151 mi ez a kezdő??? raktam is bwinen vendéget 1500zal... -
#74150 függő a csaj :D -
#74149 Nem lesz könnyű ilyen tartalékos csapattal...:S -
Monoton #74148 Na kinek van még ilyen fala? :D
-
Monoton #74147 Diego Lopez, Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa, Alonso, Khedira, Özil, Callejón, Cristiano, Benzema
Az a védelem nem valami acélos és Callejón helyett is Modricot vártam a kezdőbe. :/ -
#74146 mit szenvedett marcelo azzal a szarral, erre Cé egy pillanat alatt kinyitotta :DDD -
Monoton #74145 Holnap ilyen lendülettel kell pályára lépni (3:25) :D
-
#74144 Jó kép.:D -
Monoton #74143 :D
-
Monoton #74142 A Guus Hiddink vezette Anzhi Makhachkala komolyan érdeklődik Kaká iránt. Néhány nappal ezelőtt Schumi Babaev közvetítő elismerte, hogy az első, nem hivatalos egyeztetések már megtörténtek a két klub között. Emellett a hírek szerint Roberto Carlos (sportigazgató) a múlt hetet Madridban töltötte a családjával, de kihasználta az alkalmat, hogy meggyőzze Kakát a költözésről.
/madridista/
Ezt ki kell használni, mert az Anzhiból pénzt is ki lehet húzni a játékosért. -
#74141 Lehet volt már, én most találtam, és végignézve eléggé meghatódtam! :)
Ronaldo1
Ronaldo2
Ronaldo3 -
#74140 Micsoda csodás hírek, Wenger, Neymar. Változatos a média, mert látja, hogy unjuk azt, amivel eddig etetett, most dob más csontokat. :D -
Gauge #74139 Én inkább szenvedni látom. Lehet, hogy havi x millióért én is inkább ott szenvednek, mint a semmiért otthon:) -
Monoton #74138 Én bírom Wengert, szerintem egy klubcsere jót tenne neki is. -
#74137 ahhoz képest jól bírja :D -
lehet hogy csak London nem megfelelő környezet neki :D:D -
#74135 na akkor soha többé nem nyernénk semmit, de a biztos bl-be jutás meglenne...hurray..... -
#74134 hát meg lenne fiatalítva a csapat az tuti :D -
#74133 akarom mondani csakfoci -
#74132 Egybehangzó sajtóhírek szerint a nyártól Arséne Wenger ülhet le a blancók kispadjára. Az újraválasztását megcélzó klubelnök, Florentino Perez a francia tréner 7 millió fontos éves fizetését is állná. Az El Mundo Deportivo című lap szerint Perez másik aduásza a brazil Neymar lehet, akit elhalászna a Barcelona orra elől.
pepsifoci -
#74131 még 2-3 igazán elférne a Getafe hálójában -
#74130 -
#74129 Mi? És tényleg bammeg! :D
Én hülye kikapcsoltam az Eurosport app hangját a telefonon, így az sem szólt. Micsoda first world problem :D -
#74128 simán kihagytam volna ha nem szólsz :DDD -
Monoton #74127 Holnap délben játszunk, ne felejtsétek :D -
#74126 Amúgy milyen szerencse, hogy pont most törte el a kezét Casillas, nem 2 hét múlva, amikor már nem lehet igazolni (ill. nem tudom, hogy vannak az időszakok). :D -
Monoton #74125 A 13. miatt vettünk kapust -
IXEMGabeo #74124 50 érdekesség Mourinhoról -
#74123 shiiiiiiiiit
-
Ferrari23 #74122 Bocsi, nem volt időm olvasgatni a fórumot, csak most neten szembekerültem a hírrel. :) -
Monoton #74121 Tegnap már hivatalos volt -
Ferrari23 #74120 Spanyol sajtóforrások szerint a Real Madrid két-három hónapra kidőlt kapusának, Iker Casillasnak utóda a királyi klub korábbi futballistája, Diego López lesz. A 31 esztendős kapuvédő a Sevillától érkezik, négymillió euróért. -
#74119 Lehet, hogy nem olyan szar kapus, de én mondjuk kurvára nem értékeltem volna, ha valami olyan faszság miatt esünk ki a MU ellen, mint amikor kiállították. Lehet próbálgatni offseasonban, meg kupameccsen, ha szoros lenne a bajnokság, de nem a BL egyenes kieséses szakaszában, főleg nem nekünk, és nem most.
Ja de látom Monoton is leírta már nagyjából ugyanezt.