Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cserepadon: Jesús, Kaká, Granero, Coentrao, Albiol, Callejón, Di María.
(Real Madrid)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
jó lenne õ újra tétmeccseken látni
1 évre még igazán visszatérhetneD😄:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kapusedzõ, Karanka, Mourinho , R.Faria . Az utolsó tag az ki és miért felelõs?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
😞
minden ilyen korai hír kamu még, de mégis nyugtalanítanak... Továbbra is bízom Lass maradásában
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sõt azt is eltudom képzelni, hogy egy-egy teljesen pihentagyú több reggel is mínuszolgat/plusszolgat 😄
Mert akkor vicces. 😊
Az, meg hogy az egyénnek hány plussza mínusza van, na annak nincs értelme, fõleg egy nem szakmai fórumon.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Egy percig se fogok ilyen hülyeségekkel foglalkozni, van jobb dolgom is. 😄
Mondjuk én se olvastam el az utcsó 50 HSZt, de akit ismertem, beleplusszoltam. 😄
😄DD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ja, ezt eddig sose vettem még észre, hogy van itt ilyen + és - gomb, és akkor ezt értékelik. Ez új dolog, nem?
Nekem eszembe se jutna értékelgetni mást ilyen szempontból, nincs erre idõm. De amúgy látom, nyomkodtatok pluszt, köszi! 😊))
Az a csoda, hogy téged találtak meg, pedig Te semmi kirívót nem szoktál írni, mondjuk velem ellentétben. Csodálom is hogy téged találtak meg...
Mindegy ettõl biztos nagyobb lesz a bigájuk.
A BL meccsek után írtam a Chelsea és a Barca topikba is 1-2 hszt, valszeg amiatt. Természetesen nem voltak hasznosak a hozzászólások, így jogos.
Ez a HSZ sem hasznos. Errõl ti szavazhattok? 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
Vivimos por ti, vence por nosotros.