Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Úgy tûnik kell az a 100 pont 😄
Remélem meg is lesz.
Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

A cserepadon: Jesús, Kaká, Granero, Coentrao, Albiol, Callejón, Di María.
(Real Madrid)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Effe88
nem akar újra focizni???
jó lenne õ újra tétmeccseken látni
1 évre még igazán visszatérhetneD😄:

Casillas
lol Benzema hogy nézi a második képen 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Taki 122
Zizou is beállt edzeni egy kicsit... <#vigyor3>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen
egy újabb titokról lebbent le a fátyol...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
José Morais (born 27 July 1965) (full name José Manuel Ferreira de Morais) is a Portuguese Football Technical Assistant at Spanish La Liga club Real Madrid.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Voyager5
José Morais az, nemtudom, hogy miért felelõs.
Anno õ ment AVB helyére az Internél.
LasDen
egy tetkó hiányzik a szeménél és akkor tiszta tyson...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo

Kapusedzõ, Karanka, Mourinho , R.Faria . Az utolsó tag az ki és miért felelõs?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

Papiss Cissé: "A hosszútávú célom, hogy nagycsapatokban játsszam, és megnyerjem a Bajnokok Ligáját. Kisgyerekkorom óta szeretem a Real Madridot."

ebayen nézz körül, biztos van jóféle zászló ingyen szállítással
Sziasztok, szeretnék vásárolni a szobámba egy szép Madrid zászlót! valaki esetleg nem rendelt mostanság? és ha igen honnan?! köszönöm elõre is! 😊

Firerock
Nem fog hiányozni egyik sem,bár jobblenne valami acélosabb erõsítés:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SLICK
A Radio Marca információ szerint a Real Madrid figyeli a Sevilla középpályását, Gary Medelt. A chilei válogatott játékos felkerült arra a listára, amelyik azokat a potenciális jelölteket tartalmazzák, akiket Lassana Diarra pótlására szemeltek ki.

😞

minden ilyen korai hír kamu még, de mégis nyugtalanítanak... Továbbra is bízom Lass maradásában

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

horpeti
Vagy éppen szeret-nem szeret-et játszik. 😄😄D

Voyager5
Lenne értelme amúgy, csak itt a sport fórumban a Vér Istvánok azalapján használják, hogy ki kinek drukkol.
Sõt azt is eltudom képzelni, hogy egy-egy teljesen pihentagyú több reggel is mínuszolgat/plusszolgat 😄
LasDen
nálam nincsenek...de be lehet állítani mennyitõl rejtse õket....

horpeti
Vagy most a HSZeim is rejtve vannak azért, mert valamelyik hszem valahol 40en lemínuszolták?
Mert akkor vicces. 😊

horpeti
Ennek az egésznek az értelme az, hogy ha mínuszban van maga a HSZ (nem a felhasználó), akkor a HSZ nem jelenik meg csak lenyitásra? Ebben van ráció, hisz amit a közösség érdektelennek tart, az nem baj, ha nem jelenik meg elsõre, ezzel ignorálva pl. trollokat. 😄D

Az, meg hogy az egyénnek hány plussza mínusza van, na annak nincs értelme, fõleg egy nem szakmai fórumon.

hasznos lenne ez, ha normálisan használnák az emberek

pzoli00
btw ez a +/- értékelõ rendszer talán a valaha volt leghaszontalanabb cucc itt az SG-n, teljesen értelmetlen

pzoli00
ettõl függetlenül kell egy cserecsatár is 😊

mooo
Ez nagyon jó! <#eljen>
Firerock
" José Mourinho "bejelentette" spanyol sajtósok jelenlétében, hogy Gonzalo Higuaín a 2012-2013-as szezonban is a Real Madrid futballistája lesz"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Taki 122
Marcelooooooooo 😄DD <#idiota><#idiota><#idiota>

horpeti
Tök mindegy, csak vicceltem. 😊
Egy percig se fogok ilyen hülyeségekkel foglalkozni, van jobb dolgom is. 😄

Sippie
Khömm... MU topik mehet felõlem, de barcás vagyok, csak szólok 😄😄
horpeti
Ez a Look at the Cat tényleg jó arc. Összes HSZembe beleminuszolt. Szerintem el se olvasta azokat.
Mondjuk én se olvastam el az utcsó 50 HSZt, de akit ismertem, beleplusszoltam. 😄

horpeti
Jah, ez tök vicc. Simán bemehetnék mondjuk a Barca, MU topikjába, és az összes HSZt minuszolom, csak hogy kiszúrjak velük. Sõt, szerintem ha összefognánk itt a topikban, akkor módszeresen tudnánk megsemmisíteni néhány felhasználó hasznosságát.

😄DD

Sippie
Hát érdekes, hogy nyomorék MU drukkerek jönnek ide szavazni, meg unatkozó bolondok akik mindenkit minuszolnak, mint az a Look at the cat. Úgy látszik jobb dolguk nekik sincs
Casillas
-1 <#idiota>

LasDen
bezzeg én....én vagyok az eminens...😄D

Rockynhooo
Semmi értelme ennek az egésznek. Soha nem balhézok meg trollkodok mégis szét vagyok mínuszolva 😄 Mondjuk lehet szimplán értelmetlenségeket írok az a baj 😄

Sippie
ahha, amint a Real kiesése után beírtam az El Classicó topikba, hirtelen +2-rõl -8-ra változott a "hozzászólásaim hasznossága", úgyhogy hagyjuk hogy ki veri erre a faszát. Remek példa lesz, amint ezután a hozzászólás után ismét csökkenni fog 😉
horpeti
Hát múltkor minimálisan trollkodtam valóban, de igazán direkt nem írtam saját dolgot, csak a trollokkal együtt nevettem. 😄

Ja, ezt eddig sose vettem még észre, hogy van itt ilyen + és - gomb, és akkor ezt értékelik. Ez új dolog, nem?
Nekem eszembe se jutna értékelgetni mást ilyen szempontból, nincs erre idõm. De amúgy látom, nyomkodtatok pluszt, köszi! 😊))

SLICK
Na ja, erre az évre nekik csak a mínuszolgatások maradtak 😄

SLICK
hát én igyekszem visszaplusszolni a kommentjeidet...
Az a csoda, hogy téged találtak meg, pedig Te semmi kirívót nem szoktál írni, mondjuk velem ellentétben. Csodálom is hogy téged találtak meg...

Mindegy ettõl biztos nagyobb lesz a bigájuk.

horpeti
Ja most látom, hozzászólásaim hasznossága. -73. lol. Én nem azért írok ide, mert az hasznos, hanem mert jól akarom érezni magam. 😄

A BL meccsek után írtam a Chelsea és a Barca topikba is 1-2 hszt, valszeg amiatt. Természetesen nem voltak hasznosak a hozzászólások, így jogos.
Ez a HSZ sem hasznos. Errõl ti szavazhattok? 😄

horpeti
Nekem van mínuszom? Azt hol látom, és mi az? 😊 Nálam látom a kommentem, de Elixirnek láttam, hogy rejtett.

LasDen

Rockynhooo
Kell még egy harmadik is.

Taki 122
De igen. És ez a jó hír, hogy így is marad! 😊

szomferi
most is õk azok, nem? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Taki 122
José Mourinho: „Higuaín nem fog eligazolni a nyári átigazolási szezonban, mert azt szeretném, ha maradna. Még akkor sem válna meg tõle a Real Madrid, ha más klubok 40, 50 vagy 60 millió eurót ajánlanának érte. A következõ szezonban Karim Benzema és Gonzalo Higuaín lesz a két támadóm.”

<#eljen><#eljen> <#worship>

Casillas
Valahol én is kaptam egyik napról a másikra vagy 30-at, de mivel alig kommentelek pár topikba, csak arra tudtam gondolni, hogy néhány Barcadrukker így vezeti le a frusztrációját. Ha végignézed lentebb a kommentelõket, megszaladtak a mínuszok mindenkinek bõven.

SLICK
Hát nem...

Off: Te hol jártál, hogy így lemínuszoltak? El van rejtve a kommented