81624
  • REALista
    Most olvasom hogy Beckham aláírt a PSG-hez.Azért nem semmi hogy még 37 évesen is tolja...
  • SLICK
    LOÁL! :D
  • Rockynhooo

:DDDDDDD
  • SLICK
    A Punto Pelota exkluzív értesülése szerint a tegnapi El Clasico után Messi a parkolóban provokálta Arbeloát, aki a feleségével az autójukban ült és távozni készültek. Az argentin többek közt hülyének nevezte a Real Madrid védőjét. Helyszíni szemlélők szerint az argentin csatár a mérkőzés tetemes részét is Arbeloa provokálásával töltötte.

Varane-nak gondolom, nem mert beszólni, mert csúnyán kivette a játékból :D_:D?SA_:DSA
  • Monoton
    Dudek meglátogatta a társakat.
  • Monoton
    Igen, és egész másfajta kezdő lesz a visszavágón :D
  • horpeti
    Remelem hogy nem lesz ilyen,ez a meccs meglepoen kulturalt volt,osszehasonlitva az elmult classicokkal. Madrid sem volt ultra agressziv. Nekem tetszett a meccs. Viszont a visszavagon dol el minden,szerintem masfajta jatekot fogunk latni.
  • Neoncsoves
    Adánnál mindenképp jobb.
  • SLICK
    Abszolút jó volt, amúgy nem sokon múlt, hogy belekanalazzon abba a lövésbe is. De nem volt szerencséje.
  • LasDen #74229
    úgy tudom egyszer már kikosarazta a Realt...nem hinném hogy játszana ilyen kis csapatban.....
  • Monoton
    Én kapusnak is őt hoztam volna

Egyébként Diego López is jó volt ma, a gólról nem tehetett.
  • SLICK
    Annyira tudtam, hogy valaki ezt a képet teszi be :DDDD
  • Monoton
  • LasDen #74225
    ki?? Falcao és ki??
  • Monoton
    Engem csak az bosszant, hogy sokszor nincs középen senki, csak a két szélen.
  • Rockynhooo
    Nem szarok, de sokkal jobb csatáraink is lehetnének náluk.
  • SLICK
    inkább Higuaín helyett
  • LasDen #74221
    Benzema helyett jöhet csatár....:D
    amúgy meg tavaly 50 gólt lőttek ők ketten....ne mond már, hogy iszonyat szarok.....50 gól az 50 gól....
  • SLICK
    amúgy túl nagy lehetőségek nincsenek normális befejező csatárra Falcaón kívül... Alig van normális csatár manapság. :|
  • Rockynhooo
    Már mióta magyarázom, hogy nekünk egy értelmes csatár kellene :D De nem mert Higany az isten :D azt rálőni nem bír, Benzema meg csak elbaszni képes mindent.
  • SLICK
    Ramos - Varane belső kettős lassan állandósulhat. Pepe nagy bajban lehet...
  • Pukkka
    Messi ma sem volt sehol. Ha Pepe fent lett volna, még ennyire se láthattuk volna.
  • SLICK
    - moderálva - "viccnek is morbid"
    Viccet félretéve, nem kéne piros lap. Amúgy a döntőre mindenki lap nélkül marad, hogy mindenki játszhasson?
  • REALista
    Viszont a gólig nem nagyon volt helyzetük.
  • Monoton
    Ja, 1v1-ben semmit nem tudnak felmutatni. Visszavágon remélem a Ramos - Varane kettős fog kezdeni. Carvalho-t inkább ne erőltessük.
  • Pukkka
    Vitatkozni nem akarok. 1 Pedro helyzet volt, amire azt mondom, hogy megadható.
  • Gauge
  • Gauge
    ŐŐŐ, ezzel nem értek egyet. Volt 4-5 teljesen tiszta helyzeteük, ami csakis rajtuk múlott. Nálunk ezen még csinszolni kell:)
  • LasDen #74210
    van 2 csatárunk akik semmire nem jók....fuck yea :D
  • horpeti
    Jó meccs volt, de főleg azért, mert kevés volt a fetrengés és a Cirkusz. Nem is értem, miért. Talán mert nem szorult annyira a hurok. Visszavágón szerintem vér fog folyni és lesz piros lap. :D
  • REALista
    Jó meccs volt.Helyzeteink megvoltak.Simán továbbjuthatunk szerintem ezzel az eredménnyel idegenben csak kicsit pontosabbnak kéne lenni a befejezéseknél...
  • Pukkka
    Varane ma felnőtt. Essien úgy játszott mint régen. A Barca teljesen impotens volt, ha meglőjünk a helyzeteinket, nem lesz probléma.
  • pacclacc
    Első félidönek vége ! Jó meccs volt!
  • Neoncsoves
    Varane a meccs embere. vitathatatlan sztem
  • SLICK
    hát ennyi hiányzóval így helytállni, egy Barca ellen, nem kis dolog. Remélem továbbjutunk, és a Camp Nouban hozzuk a szokásos jó formánkat. Meglehet, mert ez a Barca se acélos annyira
  • [HUN]FaTaL
    Jó meccs volt :)
  • REALista
    Vaaaaaaaaaaaaaaraneeeeeeeeeeee
  • SLICK
    VARANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISTEN!!!!
  • Gauge
    Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Neoncsoves
    baszki Varane! szép! kár hogy ugrott 1500am