81624
-
#74238 Most olvasom hogy Beckham aláírt a PSG-hez.Azért nem semmi hogy még 37 évesen is tolja... -
#74237 LOÁL! :D -
:DDDDDDD -
#74235 A Punto Pelota exkluzív értesülése szerint a tegnapi El Clasico után Messi a parkolóban provokálta Arbeloát, aki a feleségével az autójukban ült és távozni készültek. Az argentin többek közt hülyének nevezte a Real Madrid védőjét. Helyszíni szemlélők szerint az argentin csatár a mérkőzés tetemes részét is Arbeloa provokálásával töltötte.
Varane-nak gondolom, nem mert beszólni, mert csúnyán kivette a játékból :D_:D?SA_:DSA -
Monoton #74234 Dudek meglátogatta a társakat.
-
Monoton #74233 Igen, és egész másfajta kezdő lesz a visszavágón :D -
#74232 Remelem hogy nem lesz ilyen,ez a meccs meglepoen kulturalt volt,osszehasonlitva az elmult classicokkal. Madrid sem volt ultra agressziv. Nekem tetszett a meccs. Viszont a visszavagon dol el minden,szerintem masfajta jatekot fogunk latni. -
Neoncsoves #74231 Adánnál mindenképp jobb. -
#74230 Abszolút jó volt, amúgy nem sokon múlt, hogy belekanalazzon abba a lövésbe is. De nem volt szerencséje. -
#74229 úgy tudom egyszer már kikosarazta a Realt...nem hinném hogy játszana ilyen kis csapatban..... -
Monoton #74228 Én kapusnak is őt hoztam volna
Egyébként Diego López is jó volt ma, a gólról nem tehetett. -
#74227 Annyira tudtam, hogy valaki ezt a képet teszi be :DDDD -
Monoton #74226 -
#74225 ki?? Falcao és ki?? -
Monoton #74224 Engem csak az bosszant, hogy sokszor nincs középen senki, csak a két szélen. -
#74223 Nem szarok, de sokkal jobb csatáraink is lehetnének náluk. -
#74222 inkább Higuaín helyett -
#74221 Benzema helyett jöhet csatár....:D
amúgy meg tavaly 50 gólt lőttek ők ketten....ne mond már, hogy iszonyat szarok.....50 gól az 50 gól.... -
#74220 amúgy túl nagy lehetőségek nincsenek normális befejező csatárra Falcaón kívül... Alig van normális csatár manapság. :| -
#74219 Már mióta magyarázom, hogy nekünk egy értelmes csatár kellene :D De nem mert Higany az isten :D azt rálőni nem bír, Benzema meg csak elbaszni képes mindent. -
#74218 Ramos - Varane belső kettős lassan állandósulhat. Pepe nagy bajban lehet... -
Pukkka #74217 Messi ma sem volt sehol. Ha Pepe fent lett volna, még ennyire se láthattuk volna. -
#74216 - moderálva - "viccnek is morbid"
Viccet félretéve, nem kéne piros lap. Amúgy a döntőre mindenki lap nélkül marad, hogy mindenki játszhasson? -
#74215 Viszont a gólig nem nagyon volt helyzetük. -
Monoton #74214 Ja, 1v1-ben semmit nem tudnak felmutatni. Visszavágon remélem a Ramos - Varane kettős fog kezdeni. Carvalho-t inkább ne erőltessük. -
Pukkka #74213 Vitatkozni nem akarok. 1 Pedro helyzet volt, amire azt mondom, hogy megadható. -
Gauge #74212 -
Gauge #74211 ŐŐŐ, ezzel nem értek egyet. Volt 4-5 teljesen tiszta helyzeteük, ami csakis rajtuk múlott. Nálunk ezen még csinszolni kell:) -
#74210 van 2 csatárunk akik semmire nem jók....fuck yea :D -
#74209 Jó meccs volt, de főleg azért, mert kevés volt a fetrengés és a Cirkusz. Nem is értem, miért. Talán mert nem szorult annyira a hurok. Visszavágón szerintem vér fog folyni és lesz piros lap. :D
-
#74208 Jó meccs volt.Helyzeteink megvoltak.Simán továbbjuthatunk szerintem ezzel az eredménnyel idegenben csak kicsit pontosabbnak kéne lenni a befejezéseknél... -
Pukkka #74207 Varane ma felnőtt. Essien úgy játszott mint régen. A Barca teljesen impotens volt, ha meglőjünk a helyzeteinket, nem lesz probléma. -
pacclacc #74206 Első félidönek vége ! Jó meccs volt! -
Neoncsoves #74205 Varane a meccs embere. vitathatatlan sztem -
#74204 hát ennyi hiányzóval így helytállni, egy Barca ellen, nem kis dolog. Remélem továbbjutunk, és a Camp Nouban hozzuk a szokásos jó formánkat. Meglehet, mert ez a Barca se acélos annyira -
#74203 Jó meccs volt :) -
#74202 Vaaaaaaaaaaaaaaraneeeeeeeeeeee -
#74201 VARANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISTEN!!!! -
Gauge #74200 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Neoncsoves #74199 baszki Varane! szép! kár hogy ugrott 1500am