81624
-
#74318 Bajnokok Ligája
20.45 Real Madrid-Manchester United tv: Digisport1 hu, STV1, HRT2
streamek: -
#74317 BUMMHECCSÁT :D
ezt szépen beverte Cé -
#74316 Mákja volt:DDD -
#74315 de majdnem kihagyta. -
Monoton #74314 Benzema milyen elegánsan :DDD -
#74313 arra én is, eléggé védekező lesz a középpálya -
#74312 Kíváncsi leszek erre a középpályára:) -
#74311 4-4-2? nocsak nocsak -
#74310 22.00 Real Madrid-Sevilla
tv: Sport2 hu
streamek: -
#74309 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López; Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao; Essien, Modric; Cristiano, Kaká, Benzema és Higuaín. A Sevilla hivatalos kezdőcsapata: Beto, Coke, Fazio, Spahic, Navarro, Maduro, Medel, Navas, Reyes, Kondogbia és Negredo. -
Gauge #74308 Messi a mostani a szeződés hosszabítással szerintem túllépett egy határt. Nem miatta, de kezd nagyon undorító lenni ez az egész. Annak sem örülök, hogy a Madridban kifizetnek annyit, amennyit, de ez aztán tényleg nagyon sok. Jó lenne, ha valóban elkezdenék szabályozni a játekosok fizetését és a klubok ráfordításait.
Egyébként a spanyol bajnokságban amúgy is rettenetesen visszás a jogdíjak szétosztásának módja (favorizálva a RMCF-t és az FCB-t): kb. 80%-t kapja ez a két csapat, a maradékon pedig a többi osztozik. -
#74307 Ja, nem volt csúnya. :)
Persze mégis kikaptak a végén. :) -
#74306 A gól és a gólpassz.Mindkettő zseniális... -
#74305 Inkább azt írjátok, ki nem adott gólpassz! :D -
#74304 Khedira is betalált Özil gólpasszából, akkor di María is adott gólpasszt. -
Monoton #74303 Ronaldo is betalált, Coentrao adta a gólpasszt. -
#74302 Higuaín gól az argentín meccsen, Benzema meg kis hijján gólt vert szabadrúgásból. -
#74301 Szerintem meg újra alkalmazni kéne a 2 csatáros rendszert és elég egy vkp... Személy szerint nagyon unom már ezt a 2 vkp-s felállást. -
pacclacc #74300 Van egy kialakult szisztéma itt a klubnál! 2 csatár van úgymond. Higuain és Benzema. Nem jó az egy csatárnak, ha csak 2 mérkőzésenként játszanak! Állandó kezdönek kellene lennie a Jobbik csatárnak! Mou mind a 2 azonos modon akar bánni, és szerintem ez nem egészen jó. -
#74299 Ja de a belassulas lehet mentalis okokbol is. Annyira nem oregedhetett meg,hogy leepult. -
ZsilKEANE #74298 Egyelen probléma Higuainnal, hogy olyan szinten belassult, amit el sem hiszek. Eddig sem volt cselgép, de legalább a gyorsaságával kompenzálta a technikai hiányosságait.
Kevés ő már ide, akkor is, ha befejezésben néha már Nistelrooyi magasságokban mozog. Ezt se hittem volna 07ben :) -
#74297 tökéletes, minden szavával egyetértek.... -
Monoton #74296 Egy kis szösszenet madridista fórumról, amivel én teljesen egyetértek.
"... A csatár dologhoz meg. Ja, és hangsúlyoznám előre, ez nem Higu-Benzema összehasonlítás lesz, hanem csak néhány gondolatom az argentinról és a helyzetéről meg a mutatott formájáról!!!!!!!!!
Ugye idejött egy 19 éves kis takony. Eleinte még nem nagyon ment neki a góllövés, de látszott rajta, hogy ennyi sztár között nagyon bizonyítani akarja, hogy helye van a csapatban. Capellotól megkapta a bizalmat, és hát mindenki tudja mi volt azon a bizonyos Espanyol elleni meccsen. Baromi fontos gól a bajnoki címhez.
2008-ban jött Schuster, akitől megint megkapta a bizalmat és meg is hálálta. Gondolom a Malága elleni 4-3-ra meg a sok fontos pontot érő 90. perces gólokra is emlékeztek. Bajnoki cím a Realnak.
2009-ben Perez bevásárolt és Pellegrini lett az edző. Jött Benzema, Kaká, Ronaldo. Higu megint a kispadra szorult, de éppen csak addig, amíg Benzema nem betlizett, aztán Pelle is kezdőbe tette Higut, és az argentin mivel hálálta meg? Házi gólkirály lett a 94 milliós Ronaldo előtt. Azt hiszem ez sem akármi.
2010-ben már a vb-n lőtt 4 góljával finoman jelezte az új edző felé, hogy rá majd klubszinten is lehet számítani. Megjegyzem sajnálom, hogy az argentinok kiestek a negyeddöntőben, mert ha ez nem így történik, akkor szerintem az Aranycipős most Higuaín lenne...
Aztán sajnos közbejött a műtét, de utána nem kellett sok idő a visszarázódáshoz és mesterhármassal tért vissza. Na meg ugye baromira hiányzott, amíg kórházba volt.
2011-ben megint Benzema kezdett a Zaragoza elleni első bajnokin, de aztán a srác ugye megsérült, és Higu megkapta a lehetőséget. Soroljam? Espanyol 3 dugó, (közben Chile 3 dugó), Betis ellen 3 dugó, Malága ellen ő lőtte az első gólt, a Sociedad ellen meg az ő góljával nyertünk. Ehhez képest megint a kispadon találta magát és a BL-ben sem hagyta Mourinho, hogy Higu végre bizonyítson. Nem csoda, hogy év végén ment a tortúra, hogy megy vagy marad. Én is megkérdeztem volna magamtól, hogy ugyan mit akar még ez az edző?Tele volt a sajtó az ajánlatokkal, de az argentinnak csak annyi kellett, hogy beszélgessen Mourinhoval. Számít rám Míster? Igen, Higuaín. Jó, akkor maradok. Ennyi.
Az idén megint ugyanaz a forgatókönyv. Higuaín az év elején tudta, hogy az edző számít rá, hiszen ez lett mondva neki. Akart is bizonyítani. A Szuperkupán az ő gólja is kellett a végső győzelemhez!!!!!
Aztán kezdett a Valencia ellen és gólt lőtt, a következő bajnokin megint gólt lőtt, a Granada ellen már megint a kispadra kellett ülnie, de azért csereként gólt lőtt. Utána elmaradt a Sevilla elleni gól, de aztán megint egymást követő 3 bajnokin betalált, a Mallorca ellen ugye 2 gól 2 gólpassz. Na de már látszott, hogy az edző mégse bízik benne annyira, mert a Barcelona elleni bajnokin megint nem ő kezdett, a Szuperkupa gólja ellenére sem, meg a bajnoki találatai ellenére sem.
Szóval nyilván azon a meccsen is megkérdezte magában, hogy most akkor mi van? Én is megkérdezném.
A helyzet az, hogy 3 edzőnek már bizonyított. De amíg Mourinho az edző, addig, ha megfeszül, sem lesz kezdőcsatár. És így joggal tűnik el az önbizalma. Eddig is minden évben újra és újra be kellett dolgoznia magát a kezdőbe. Csak az a rohadt nagy különbség, hogy a munkájának meg lett a gyümölcse. Most viszont nem. És erre én is ráunnék.
Én is azt mondom, hogy ha jönne mellé egy olyan konkurencia, mint annak idején RvN vagy Raúl, akkor oké, hogy padozik, hiszen a másik jobb nála. De most nem ez a helyzet. És ebben a szar helyzetben ami most van, egyáltalán nem csoda, hogy elmaradnak az utolsó perces gólok, meg a harcos Higuaín. Az éven még csak totál tétnélküli meccseken volt a kezdőben. Ez aztán a bizalom.
Arról nem beszélve, hogy még mindig nem értem, miért Ronaldora épül a játék. Ha nem így lenne, attól Ronaldo még sok gólt lőne. Csak éppen a csatáraink is többet lőnének. ..." -
pacclacc #74295 Semekkora mert A Madridisták nem néznek Barca mecsset xDDDDDD
Kedves Katalán Barátaimnak Krivánok ÚJ államot, és a rengetek Divatdrukkernek ÚJ csapatot!!!!! -
pacclacc #74294 A Castillába vették, de nevezik a BL-re
KATT -
Pukkka #74293 Vert már hasonlót. Nem emlékszem túl nagy fröcsögésre, főleg nem innen. -
Coco #74292 A 10 éves alregemmel igen... :)
#74286: Ezt az összes külföldi csapat topicjába bemásolhatod. Amúgy kiváncsi vagyok, ha Messi vert volna egy ekkora öngólt, milyen fröcsögő kép, kommentcunami lett volna. -
Pukkka #74291 Biztos nagy Madrid szurkoló vagy, hogy ennyire képben vagy, ki hisztérika, és ki nem. Nyilván te még Kaka-t akarod a kezdőbe.
SLICK +1. -
Monoton #74290 Oké, de te meg miért az alregeddel pofátlankodsz be? -
Gauge #74289 ...több a... -
Gauge #74288 Ez arra bizonyíték, hogy Madrid szurklóként nehezen viselem a hisztis játékosokat. A mostani csapatban pedig hisztérika, mint a nyerni akaró játékos.
Ennyi. -
#74287 Én nem nevezném azt szurkolásnak, hogy állandóan a más csapatot szapulnak, nagyképűsködnek. Állandóan azt lesi mi van a mi meccsünkön, csak hogy bele tudjon kötni. Nem fogok senkit megnevezni, de egy ember fossa tele a barca topikot mindenféle bírói döntés megmagyarázásával. Kérdem, mi a fasznak nem megy akkor bírónak, ha mindent jobban tud, meg mire kell lapot adni, kit kell eltiltani örökre...
Meg mégis mi az már, hogy ellenük csak szerencsével szerezhetnek gólt, gólokat. Nem egy akkora kibaszott nagy király csapat, hogy még gólt se kaphatnak.
Érdekes tavaly kuss volt, most kifogtunk egy szar szezont egyből megnőtt a kis bigája mindnek. CR öngóljára meg egyenesen arconhokizták magukat. Ha jól emlékszem, nemrég a barcánál is lőtt öngólt valaki, talán Mascherano volt az. Igaz nem egy CR, de az is öngól volt. Komolyan annyira gyerekes aki ilyeneken izgul. Meg ez a Varane-os komment is lentebb, vicc. Gondolom kibaszott sokat kellett agyalnod, hogy ekkora oltást írjál!
Mindegy én továbbra is leszarom az ilyet, hisz számomra egy idegen senki, mondhat akármit, nem érdekel. Akinek az értelmi szintje nem bír megütni egy bizonyos lécet azzal szintén nem beszélgetek még való életben se.
Ha annak tűnik, hogy ideges vagyok, nem cseppet sem. Mint szurkoló reálisan látom a helyzetet, el lett baszva a szezon, ez ilyen. Még van lehetőség máshol javítani, arra vagyok kiváncsi sikerül-e. Ha igen akkor örülök, ha nem akkor kicsit idegeskedek, de utána elmúlik, mert minden megy tovább. Nem a múltban kell élni.
Ha meg valaki azzal jön minek olvasok barca topikot: azért, mert mint focit szerető embert érdekelnek a hírek és vannak olyan hírek amiket egyéb fórumokon vagy itt olvasok. Szívből utálom az olasz focit is, de olvasgatom szintén az ő topikjukat is.
Az meg, hogy valamihez nem szólok hozzá, azért van mert nem akarok. Nem trollkodok más topikjában.
Na de PÍSZ gájz! -
Neoncsoves #74286 Addig jó, míg ezek a kis trollok külföldi csapatoknak szurkolnak ily' fanatikus módon. Ha kijárnának valamelyik hazai csapat meccseire és ott pofáznának élőben, esetleg idegenben, tuti állcsúcson lenne pattintva 1-2 közülük. -
#74285 Trollok szamaban is a Barca vezet:) -
#74284 Jajj a nagy eszesek áttaláltak ide is? :D -
Pukkka #74283 Egy hozzászólás+a barca topik. -
#74282 Egy hozzászólás alapján a 90%? Ezt meséld már el matematikailag hogy számoltad ki :) -
Pukkka #74281 Ez a hozzászólás pedig bizonyíték arra, hogy az SG-s barca drukkerek 90%-a retardált. -
Gauge #74280 A tegnapi meccs a bizonyíték arra, hogy Ronaldo jobb, mint Messi (kváézi ő érdemelte volna az Aranylabdát), hiszen Ronaldo veszélyes mindkét kapura:D:D:D:D:D:D:D:D -
Pukkka #74279 Nem értem mit aggódtok egy szaros bajnokin még mindig...