81624
-
#74358 Which should be the real Real Madrid Defend?
-
#74357 FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU
-
#74356 -
#74355 Szerintem jo volt. Egy szervezetten felallt 10emberes vedelem ellen kellett menni. Es nem masodosztalyu spanyol csapat ellen :)
Rooney pl.akkor vettem eszre, hogy a palyan van,amikor valamilyen bedobasnal egy kozeli volt ra. Van Persie detto. Nyilvan ettol meg veszelyesek voltak durvan. Visszavago valszeg mas kepet fog mutatni,de remelem nem. Ha sikerult volna vezetestszerezni,biztos kijjebb jott volna mu es akkor lett volna terulet. De nem kellett. Visszavagon kiderul,amint vki vezetest szerez. -
#74354 Di Maria szépen el tudott menni bal szélen, ilyenkor azért középen is megzavarodtak kicsit, az ilyeneket ki kéne használni a visszavágón, és talán Callejón is kezdhetne, ő is csatárszerűség lenne... ennél rosszabb nemigen lehet :D -
#74353 Azert marha sok rovidpassz is volt a 16os elott,mikor probaltak feltorni a vedelmet,csak hat nem nagyon volt luk. -
Monoton #74352 Szerintem Morata felejtős, nem hiszem, hogy kitűnne az átlagos csatárok közül. Vele sem lennénk előrébb, de ne legyen igazam. A bajnokságban most kaphatna több szerepet, de nem fog sajnos.
Egyébként a csatárok teljesítménye nem csak saját maguk miatt pocsék, hanem ez az ívelgetős szar játék nem fekszik nekik.
-
Gauge #74351 Egyetértek. De leginkább Benzema idegesít. Egy önző f@sz. Minek áll neki cselezgetni négy védővel szemben, mikor a jobbra üresen várta Di María??? És állandóan ezt csinálja. Nem él a játékkal, de Higuaín sem... -
#74350 Moratát egyre többet állítanám be, akár kezdőnek is. Nyáron jöhet Falcao - Cavani - Agüero hármasból 2. -
#74349 Nagyon gyorsan szereznünk kéne egy normális csatárt... Ez a két gyökér a kettes szintet nem éri el... -
#74348 Eredményre ülés szerintem sem volt, nyomtunk, mint állat. Nagy kár, hogy nem jött össze a győzelem.
De le a kalappal. Visszavágó nyilván más képet fog mutatni, ott majd a Madrid fog kontrázni. -
#74347 Szerintem nem ültünk az eredményre abszolút. Ennyi volt ma, kimaradtak a helyzetek, De Gea védett 1-2 nagyot, de szerintem hajtottak azért a srácok. -
#74346 tizenakárhány kapuralövés...ne mond hogy nem akartak gólt lőni...:D -
#74345 Ramosnál ezek a színészkedések is....
Ezt a meccset simán meg kellett volna nyerni, mindig megszopjuk ezt az eredményre ráülős semmire se jó játékot. -
#74344 nem igazán....de kivan vele a csapat...:D -
#74343 ha nincs abból nem is lehet gól. EZ a faszom tologatás, menyétkedés a labdával kiakaszt. -
#74342 Beállt valaki a helyére egyáltalán?:S
-
#74341 úgy mondod azt a távoli lövést mintha 100 meg 100 gól lenne belőle :D -
#74340 A fasz kivan már hogy a jobbnál is jobb helyzetet akarunk a lövéshez... -
#74339 De Gea ma mindent kifog. -
#74338 egyébként az ilyen nyugis játékból szoktunk bekapni meg kikúrt gólt, és általában dobhatunk is el minden reményt... Engem rohadtul idegel a meccs. Ez a túlzott óvatosság, meg bénázás, fosás a távoli lövéstől... -
#74337 minden kapus ellenünk jó :D -
#74336 ámen :D -
#74335 baszogatják De Geat, de baszki mindig ott van ahol (nem) kell...:D -
#74334 jó volt benz.... -
#74333 Na Higany ver ma 2 gólt, érzem én :D -
nagy hős #74332 Jon higany! -
nagy hős #74331 Ozil sem jatszik jol :/ kb mint ha nem is erdekelne mi van. Ha mar villan egy nagyot felolem setalgathat miutan elvesztette a labdat :D -
#74330 Szerencsére én angol adót nézek, szerintem idegbajt kapnék a Digi kommentártól. Vagy nem annyira szörnyű már? :) -
#74329 ja ez meg ráadásul simán kivédekezhető volt. -
#74328 Ott a pont a stúdióban! Évek óta alig van távoli lövés, max csak CR. Mi a fasztól fosnak? labdarúgók vagy mi fene, nem lehet nagy gond ezzel. -
Monoton #74327 Rohadt bosszantó, hogy megint pontrúgásból kaptunk gólt. -
nagy hős #74326 Higuaint inkabb elneznem, remelem becsereli mou -
#74325 Ahogy vártam.Mi játszuk a focit de nem élünk a helyzetekkel, a pontrúgásokat meg még mindig 50-50%-ban tudjuk csak kivédekezni...:S -
#74324 Jó a meccs, nagyon megnyomta a Madrid. Kíváncsi leszek a 2. félidőre, ezt az iramot nem nagyon lehet bírni 90 percen keresztül. Bár nekik bírni kell :D -
#74323 nem megy neki...de mindey...ha a bl döntőig nem lőne gólt, akkor is ő kezdene.....ha már mindig benz kapja meg a lehetőséget az ilyen komoly meccseken és nem képes élni vele, akkor már higuaín is megkaphatná... -
nagy hős #74322 Marcsi ezt nagyon tudja mondjuk.
csak nekem tunik ugy hogy benzintol ma is irtozik a labda? Szerencsetlentol minden elpattan, rosszul kezeli le vagy rosszul tolja meg :D -
#74321 Pont írni akartam, hogy az Angoloknak aztán ívelgethetünk be :) -
#74320 Melyik stream jó minőségű a lentiek közül? -
Monoton #74319 Hogy vitatkoznak már a stúdióban :D